jao... det kändes så naturligt xD

ikväll umgicks jag med en person som det var kring ett år sen jag umgicks med senast. kändes faktiskt inte konstigt alls, kändes så naturligt, som att det bara gått ett litet tag. ett år med mellanrum och att fortfarande kunna prata om det mesta bör väl åtminstone betyda vänskap? ;P höhö. det återstår bara att se. det där lät dock som en film titel :D höhö! "det återstår bara att se". oooh, jag är så fyndig ;)

Det är så det fungerar.

livet är som en bergochdalbana, ena stunden går det upp, andra ner. man gör sina val här i livet. men de val man gör, får man ta konsekvenserna för. därför gäller det att tänka innan man handlar. en ogenomtänkt handling kan såra någon, väldigt hårt.

bara några ord, ett nedlåtande uttryck, kan också kännas. men ska man ens bry sig om något sådant? alla är vi så bra på att dömma andra människor och deras handlingar.

åt helvete med allt. jag har aldrig påstått att vi tänker likadant. jag har aldrig påstått att någon ska förstå, eller ens försöka förstå. det är vi som sagt, alldeles för olika för. over and out.,

image3

RSS 2.0