Ojoj

Haha oj, ibland är inte allting så som man tror. :P Håhå! Ikväll har jag och min kära moder varit ut på byn och kikat lite. Vi köpte däremot ingenting. :p Eller jo vi gick och tog oss en fika, det var mkt trevligt. Sen for vi till Korre, tankade i audin och for till stugan där papi var och jobbade. Han är så duktig Anders.

Undrar om man skulle ta och gå och lägga sig eller se en film eller nå. Kanske lite Prison Break, jag är jävlat beroende. ;D Ska upp tidigt imorn för jag ska på PÄS till dom dära knasiga tanterna. Mahaha. Frågan är ju om jag skulle gå på stan lite imorn också. Blev som sugen på att kanske köpa sig nå. :D Haha!

SMISK!

Nu jälar

Ska käka snart, och sen blir det ut på byn. Dom har ju nämligen öppet längre ikväll. :) Men ska försöka att inte sätta sprätt på så förbannat mkt pengar. Skulle borda spara undan lite mer. Egentligen behöver jag inte det, men jag har börjat bli snål. :D Haha!


SMISK!

Hmm

Är tyvärr fortfarande vaken, men ska sova nu. :p Sitter och lyssnar på regnet som slår utanför fönstret. Det är inte så ljudisolerat här nere. Inatt kommer jag drömma konstigt vilket jag alltid gör då vädret är galet. :p Har ett kollegieblock vid sängen så att jag kan skriva upp det jag kommer drömma inatt. Så jag kommer ihåg det tills på fredag. Håhå! Jag har börjat längta som fan till på lördag. SÅ JÄVLA ROLIGT! Gaaaaaah. Skål. :D Snart iaf.
SMISK!

Alltså

Jag är inte riktigt säkert på vad jag ska ha för kläder på lördag. Är inte heller säker på om jag ska fixa håret eller bara ha peruken. :p I NEED HELP! Men jag får väl hålla på och fixa och trixa lite. Det löser sig alltid.
Just nu ser jag South Park. Ska gå och putsa tänderna lite haha... Sen blir det sova! :P TJARÅRÅRÅ
SMISK!

Ehm

Fest hos mig på lördag? Ellerrrrrrrrrrrrrr?

Tänka

Grattis till Robban och Ninni som fick sin tredje pojke ikväll. Tyvärr så kom han två månader för tidigt, men han verkar ju må bra ändå. Tur är väl det. :)
Ikväll har jag målat som vanligt. Det är kul att måla. :) Sitter och funderar om det är så att jag orkar festa på fredag, jag vill ju, men min kropp vill nog inte. :p Men ska försöka tvinga min kropp till att må lite bättre! Har ju trots allt inte druckit på 3 helger. Den här helgen kan ju inte bli den 4:e, nej fy skam! :D Pappa tycker att jag ska fara ut på krogen på fredag och hitta mig en kille som antingen är snickare, målare eller rörkrökare. Ja han är tokig min kära far. :p Men man får ju då skratta åt han så.
SMISK!

Usch

Jag har oooooooooont! Tror det har börjat infektera i såret. Gregor sa att det kan uppstå komplikationer då man måste skära upp sådär. Dessutom var han tvungen att skära så himla djupt. Inte kul. Gjorde förbannat ont då dom skulle spruta in bedövning båda gångerna. xD Men som vanligt låg jag still och gjorde inte ett ljud ifrån mig. :p Jag är så duktig. Men det var gode obehagligt för jag såg ju då dom hade skärt (det heter inte skurit!!!!!) upp det. Det roliga är att det ser ut som att han har sytt igen min navel, den är borta! Jag skojar inte, den är jättekonstig. :o Hahaha! Den är blå dessutom! Mahaha. Men som sagt så är det ju inte så himla konstigt. Ska bli skönt då allt är över. Fast jag har börjat få lite feber, så det är kanske dags att ringa snart. xD JAG ÄR LESSS!!!!!!!!!!!111

Snart ska jag göra mat och sen ska jag dra till stugan och måla, även fast min kropp egentligen inte orkar. :p Men den får helt enkelt orka!



Ja det är min hand! Bilden är tagen med en jättedålig mobilkamera i mörker,
och ja, det är riktigt blod! Däremot är det bara nöt- eller älgblod om jag inte minns fel.
Det var nämligen så att jag var ute och la blodspår och flaskan gick sönder.
Tror jag. :o Jag minns it riktigt. :D


SMISK!

Vars i helvete?

Vars försvann mitt långa inlägg från igår? Nu blir jag fan förbannat. Hejdå.

Queens of noise

I helgen har jag mest varit i stugan och grejat på. Har målat som en jävla galning både idag och igår. Då jag hade målat klart igår så begav jag mig till Jennie, där hon, Camilla, Elina och Ullis var och spelade tvspel. Trevligt, trevligt. Sen idag så började jag måla, första varvet då jag hade målat klart alla delar så började det spränga bakom mina ögon, och jag höll fan på att svimma. Inte kul. La mig ner ett tag och vilade, och sen fortsatte jag igen, och tyvärr hände samma sak, men jag härdade ut. Sen så har jag i övrigt inte mått så himla bra, så då vi kom hem, och då jag skulle kliva ut ur bilen så bar mina ben mig inte. Är så förbannat nerkörd just nu. Men det löser sig snart förhoppningsvis.

Sitter just nu och lyssnar på The Runaways. De uppfann jävlat säkert ordet "badass". Dom är jäkligt bra. Hade som tänkt att jag skulle se filmen The Runaways med Kristen Stewart som spelar Joan Jett, och Dakota Fanning som spelar Cherie Currie. Och imorn blir det läkarstation igen. FYHELVETE VAD LESS JAG BLIR DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.,.,

SMISK!

Hmm

Tyvärr fick jag ingen hjälp av den förbannade läkaren idag, utan jag ska komma tillbak på måndag så ska en kirurg få titta på det. Dom fattar inte att det bara blir sämre och sämre för varje dag som går. Suck!
Jag och Rippe for till Jennie ikväll och såg på idol, mitt under idol så kom Camilla dit också. Mkt trevligt. Innan idol var slut så for jag och Camilla och fixade lite filmer. Det blev att se Piranha. Haha så jävla knäpp film alltså! :p
Fick även veta idag att min hund är bäst, för han och Ulrik har stött på mer björn. Rippe har nämligen beskyddat min kära morbror från att bli björnmat eller något liknande. Han hade skällt fågel och mitt i allt slutar han och springer åt ett annat håll. Tydligen hade en björn följt efter dom och var allt för nära, och det är ju inte nå bra med tanke på att björnarna är väldigt hungriga och griniga nu för att dom är trötta och snart ska gå i ide. Men min duktiga vovve höll björnarna borta från Ulrik. Så är man ute med han och man stöter på en björn så fixar Rippe det utan nå problem. Efter att vi har fått han till en riktigt bra fågelhund så kanske man skulle börja jaga björn med han. :p Haha! Han är modig min lilla skitskalle. :D Och duktig för den delen också. Behöver jag skriva att jag är stolt över min hund eller? Haha.
SMISK!

.

Så nu har man varit och kvällspinkat Sita, gick ut en sista gång för då kommer hon ju kunna hålla sig mycket längre imorn. Ska upp tidigt imorn, men ändå. Så nu ligger hon här på mina fötter och tuggar energiskt på ett ben. :p Hade ju som tänkt att hon skulle bli trött nu, men inte då. Men troligast löser det sig på en liten stund.
Imorn blir det läkarstation och bli cuttad i typ. Men skönt att dom gör något åt det i alla fall. För jag har väldarns ont just nu. Kom på att jag även ska be dom skriva ut allergimedicin åt mig, för det har som börjat ta slut. :p Allergimedicin är något jag inte klarar mig utan, jag äter det 24/7 och det är välbehövligt. Blir nog även att jobba en sväng imorn, men det beror ju på hur dum dom kommer vara med mig på vårdcentralen och hur ont jag kommer att ha. :p Haha. Men på kvällen blir det nog till stugan iaf och måla en massa. Det är hicklarns kul att måla ju. ;p
SMISK!

Torsdag

Fy sate vad trött jag är. Har varit ute en massa idag med Sita som ska spendera natten här hos mig. Gode kul eftersom att det var första gången hon såg snö idag. Hon är ju trots allt bara drygt 6 månader. Hon hade skitakul i snön. Lite bångstyrig däremot då hon fick vara lös, hon ville inte riktigt följa med mig då jag skulle in, så hon sprang åt motsatt håll. :p Men hon blir ju ändå duktigare för tiden som går.

Fick btw min beställning från Nelly.com idag. En kofta och en t-shirt, och jag är jävligt nöjd med båda! Lycklig Faja!

Ulrik ringde idag och berättade allt som hänt igår och idag. Rippe har skällt ungefär 16 fåglar på två dagar. Han har blivit duktig min lilleman. Sen så har han varit på björn idag och igår. Det var en mamma med två ungar, som har varit runt i kring Rippe och Ulrik när dom har jagat. Dom har bara spanat på dom, eller rättare sagt hållit lite koll. Men iaf så reagerade han ändå på ett bra sätt. Han är inte det minsta rädd eller osäker på björn, men han markerar och visar att han inte går efter. Han bara visar att det är björn där. Det är ju väldigt bra i allmänthet, och det är jättebra att han inte far dit och försöker ställa björnen, för att vi har inte tänkt att han ska bli björnhund. Sen som jag skrev så har han haft några jättefina ståndskall på tjäder och orre idag och igår. Han blir duktigare för varje gång. Så funderar på att kolla upp det här med jaktprov, så man hinner gå kanske ett eller två inom kort. Det skulle vara skitkul.

Men nu blir det nog att slänga sig i soffan framför tvn en stund skulle jag tro, för att jag är jäkligt död för tillfället.




Slänger in en bild på Ulrik och Sita innan jag drar.

SMISK!

Wow

Jag skrev ett lite argt inlägg igår, och helt plötsligt så gick besöksstatistiken jävlat upp i taket. Haha, det skålar vi på! Verkar som att folk tycker om att läsa om elände. :p

Inatt har det snöat som fan, och det är minst 1 dm snö ute! Man blev som jävligt lycklig faktiskt! Så nu ska jag bara käka sen så ska jag och Vilma ut och busa i snön! Haha!

SMISK!

INKOMPETENTA JÄVLA IDIOTER! Nu är ajg arg!

Jag är så arg just nu så jag vet inte vad jag ska skriva. På fredag då jag ska in igen så kommer jag att anmäla det här. Tack vare att en dum jävla läkare sydde ihop mig med fel tråd, måste dom nu sprätta upp hela mitt ärr för att få bort tråden, och det innebär ju att dom måste sy igen det igen. Jag är less att dom hela tiden ska cutta mig. Jag är så jävla less på sjukvården just nu så att jag vill döda varenda jävel. For direkt då jag fick veta att jag ska in på fredag igen till Korsträsk och berätta för mormor vilka jävla idioter dom är. Min kära mormor höll på att sprängas (hon har dessutom jobbat som sjuksköterska väääääääldigt länge), hon blev väldigt arg på att dom aldrig kan göra rätt. Ja, till och med min mormor tycker att sjukvården idag är dålig. Brist på kommunikation, och så verkar dom i allmänhet bara jävligt lata. Har aldrig velat bråka med sjukvården eller min/mina läkare tidigare för felen dom gjort, men nu jävlar är jag less. Nu ska dom inte få förstöra mig nå mer. Varför är det så jävla svårt att lyssna dessutom? För att jag är ung och inte vet ett jävla skit? Uppenbarligen vet jag ju mer om mig själv än någon annan. Man får ju it ens byta läkare längre.

För något år sedan följde min mor med mig när jag fick veta att jag har fel på sköldkörteln, läkaren ställde en fråga och jag svarade på denna fråga. Resultatet blev att läkare höjde rösten åt mig och började nästintill skälla ut mig. Han tyckte att jag inte förstod vad han menade, men det var han som inte förstod mig. Min mor reagerade väldigt starkt och satte dumjäveln på plats. Sen ville han tydligen inte hjälpa mig längre. Men denna karl är känd för att inte lyssna och speciellt inte på tjejer i min ålder. Många tycker att han är fruktansvärt dålig. Fick även veta igår att jag inte ens får byta läkare, dessutom är det han som ska cutta i mig på fredag. Samma läkare som sa att mitt knä mådde hur bra som helst, men det är ju bevisat motsatsen. JAG ÄR SÅ LESS! DÖD ÅT HAN!

Ska man idag behöva åka till en läkare för att man mår dåligt, och gå därifrån och må ännu sämre för att läkarna beter sig som svin och vägrar lyssna? Men vi har nån überspeciell försäkring just nu, så om dom inte hjälper mig så behöver jag bara ringa ett nummer och jag kommer bli skickad till sthlm (även typ tyskland om det så behövs, och vi behöver knappt betala nå för det) på nån dag bara och få specialisthjälp. Men nu ska jag gå och försöka lugna ner mig innan jag exploderar. Jag har nog mkt migrän som det är.

SMISK!

Hälljockarns!



Saknar min Lilleman som nu bara varit  borta ett dygn. :p Han är ju som vanligt i Gitton och jagar fågel.
Men jag får nöja mig med att ha Vilma.



Vilma är också jävla härlig, fast hon är lite småtråkig, eftersom att det inte är så mkt liv i hon.
JAG BEHÖVER EN VILDING ATT TRÄNA MED NU!

SMISK!

Denna långa väntan

Just nu sitter jag här och käkar lite, och väntar p åatt tiden ska gå. Ska nämligen på sjukan klockan 13.20. Drygt! Jag är så jävla less på att dom aldrig någonsin kan göra nånting rätt. Sjukvården idag suger.

SMISK!

.

Jag blev cp, så jag tog bilen och for en sväng. Sen då jag stannade mitt ute i ingenstans och klev ur bilen, så såg jag att det var norrsken över hela himlen. Man blir som helt paralyserad. Me like.

What i've done

Naowe, jag vill inte vara med längre! Jag mår jäkel just nu, eller min kropp gör då det. :( Haha. Så nu sitter man och degar i soffan framför lite Prison Break. Åh, det är så jävla bra! :D Däremot skulle jag borda lära mig att aldrig börja se en serie, för då kan man aldrig sluta. Det är plågsamt då alla avsnitt slutar så himla galet! Man vill ju veta vad som händer ju.
Idag beställde jag från nelly.com har tänkt göra det länge, men jag har väntat bara för att det ska vara närmare löning eller något liknande. Men har beställt en kofta och en t-shirt iaf. Skitsnygga!
Har börjat fundera på om jag skulle se Sex and the City igen. Det är iofs gode många skivor om man ska se hela serien, men det kan jag nog hitta tid till. ;p För det är den bästa serien ever! Ehe.
SMISK!

HARRY!!

Hallelujhaa. Fy sate vad jag mår illa, det är fan sjukt. For och jobba idag fastän min ork sa nej. :p Men man tjänar ju pengar så! Däremot så mådde mitt knä inte så bra. Har haft dåligt i knät nu ett tag, och nu har det blivit mkt värre. Kan ju knappt köra bil. :p Fast varenda jävla gång jag kopplar så fastnar knät, och tro mig, det gör äckligt jävla ont då knät fastnar. Så då måste jag som slå ut det annars dör jag för att det gör så ont. xD Det är som att det fastnar i fel läge eller hur man då skulle förklara det så man måste slå ut det för att det ska gå tillbak i rätt läge. Läkarna och sjukgymnasten sa ju att jag skulle borda använda knäskyddet då jag har dåligt, det hjälper ju mot det onda på ett sätt, men om jag skulle ha knäskydd och knät fastnar så får jag inte tillbak det, och det är fruktansvärt smärtsamt, så då måste man lirka av knäskyddet och sen slå ut knät. HUVVA FÖR SMÄRTA! :p Skitknä, någon som skulle vilja byta knä med mig? :D
SMISK!

Nä nu jävlar!

Snart drar jag till Korre till världens bästa mormor och käka våfflor! Som vanligt så har hon också bjudit in grannarna och så, så jag måste skynda mig så att det blir något över till mig. :D Plus så kommer ju Lilleman och Ulrik hem idag så då får jag träffa dom också. :p Jag saknar fan Rippe, han är mitt barn. Även om man har Vilma så är det inte samma sak, för det är it så mkt liv i hon.

Igår då jag var påväg upp till stugan så flyger en jävla kungsörn över vägen. Dom är ju fan överallt. :p Men det är lika häftigt varje gång. Jag menar, dom är ju gigantiska. Om man har sett en korp på typ en meters avstånd, så är dom ju stora, men att se en kungsörn på längre avstånd är ju häftigare för att dom är gigantiska (iaf mellan vingarna), och tänk då om man skulle se dom på samma avstånd, då blir man ju nästan lite rädd. :p Haha. MEN NU VÅFFLOR!

SMISK!

Åh fyfan vad jag är lycklig!

GREY'S HAR BÖRJAT OM! Haha åh jag är så glad. :D Var it riktigt lika glad då Desperate housewifes började om igår, för jag kommer it ihåg lika mkt därifrån och det börjar bli lite enformigt. :p Det är ju så mkt kaos i Grey's Anatomy och därför kan man inte sluta se. :p Haha!
Ikväll har jag insett att jag saknar Lainen lite faktiskt, för Vilma är så förbannat lugn. Man märker inte ens av hon! Det är så tyst hemma, inget liv alls. Tråkigt. :p Men Rippe har ju då trevligt då han får vara ute och jaga med Ulrik, så jag får helt enkelt härda ut och vänta tills dom kommer hem. ;D
Idag har jag varit duktig för jag har städat som en jävla galning. Nu är allt kliniskt rent. Nästan. Sen så var jag och Vilma upp till stugan en sväng också för att hämta nå grejor till min kära papi. Hade gärna farit ut i skogen med hon, men det går ju inte eftersom att den lilla fan löper. :p Haha. MEN NU JÄVLAR SKA JAG SE TÄVÄ!
SMISK!

Tossboll

I somras hemma hos Petra potat på hennes födelsedag!
SMISK!

Wicked game

Fyjävuln vad trött jag är! Jävla skit. Hur fan ska jag orka fara och jobba. xD Men det är väl bara att bita ihop. Att tjäna pengar är alltid en bra motivering. Sitter även om funderar på om jag skulle fara ut med Lilleman i skogen idag, eller om jag kanske skulle ta Sita istället för hon drar it så långt än. Ulrik hade snackat om att han och Rippe skulle till Gitton i veckan, så frågan är ju ifall han hämtar han ikväll då, och isåfall kan ju Rippe få vara hemma och vila upp sig till då dem ska och jaga. Varje gång Rippe är ut i skogen så hittar han tjäder, har inte gått en enda gång där han inte har hittat nå. Han har fan blivit duktig. :p Så nu snart nån gång skulle man som borda gå jaktprov med han så att man kanske får ställa han i Jaktklass istället. Annars känns det inte så jättevärt att gå på utställning då man ändå inte kan få CERT på han. :p Men ska nog ändå anmäla han till A-jaurutställningen i slutet på november. Men nu ska jag gå och göra lite nytta.

SMISK!

Håhå!

Fyjävel vad trött jag är! Hemresan imorse var FÖRJÄVLIG! Det var fruktansvärt jobbigt att hålla ögona öppna. :p Men jag plågade mig från Öjebyn till Älvsbyn. Fick dock spela jäkligt hög musik för att det över huvud taget skulle gå. Annars hade jag nog varit i diket. :D

Men jag hade ändå rätt så trevligt igår fastän jag var nykter. Ibland blir man ju som less att förtära alkoholhaltiga drycker. Så då är man ju nykter helt enkelt, och så länge man inte är runt i kring svin så går det ju bra,.

Det blir nog spendera resten av dagen i stugan och greja lite.

Fy sate vad snygg jag är.

 

SMISK!


RSS 2.0