Go, Go Power Rangers

TAAAGGAA!

Heja fia

Nu har jag ett fett djupt köttsår i handen. Haha. Hoppas bara att det blir bra av sig själv, så jag slipper färdas in på sjukan nå. Tur att man är bäst, och tur man lyckas klämma sig på dom mest udda ställena. Får väl se hur det går i natt att jobba, men det är väl bara att bita ihop. :p Har även bestämt mig att det nog blir PDOL på lördag. Hade bara tänkt vara hemma då eftersom att jag kommer säkert vara lite sliten och så för att det kostar pengar. Men vafan. Jag sitter ju bara hemma hela tiden, och folk har börjat efterlysa mig. Haha. Dom saknar partyfaja. Hahaha. Jag måste ju leva upp till mitt "rykte" som världens galnaste kvinna. QUINNA! Håhå. Jag som tycker att jag är så lugn, tråkig och negativ. Men har väl varit som i en annan värld ett tag. Men nu blir det ändring på det. :p
SMISK!

Ojoj

Allt är som en jäkla dimma just nu, jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår. Men idag, förutom att ha jobbat, så har jag varit i stugan och hållt på med alla tre hundarna och sovit. Haha. Senare så kom Johan och Michaela dit. Så det blev mat, lite efterrätt med jordgubbar och grädde. Sen drog vi ut och fiskade, och självklart drog jag upp en gäddjävel. Haha. Jävligt typiskt. Men efter att jag var klart med den så mådde den nog it så bra. Hahaha. Blodade ner båten gode mkt, för fiskjäveln hade ju lyckas få in kroken åt helvete. Men nu måste jag nog slänga mig i säng så jag orkar upp och köra postbil. Hahaha. Det är skitlejt att sitta på fel sida, men det går så fort att vänja sig så det är ju inga problem.
SMISK!

joow

Alltså just nu känner jag mig jävligt ensam. Skulle behövt nån att surra med lite. Haha. Å andra sidan måste jag sova också så jag orkar upp och jobba. Sover ju alldeles för lite. Men det löser sig nog. Längtar som tusan till hösten, för då händer det mkt kul. Jakt, hundutställningar och så börjar jag ju på möbelrenoveringsutbildningen på folkan. Spännande. Var till vistträsk idag på Nilssons och köpte nå jobbarhandskar, nöter ju upp ett par i veckan då jag jobbar på ett ungefär. Sen så köpte jag även en Pinewoodfleecejacka som jag ska hämta imorn, för då är det broderat och klart. Kommer stå "Ulriksdalskogens Kennel" på ryggen. Kommer bli roligt att få se hur den blir. Lär säkert bli nöjd.
SMISK!

Helg

Helgen har bestått av jobb, utställning i Sjulnäs och fiske på ett ungefär. Var på utställning igår och ställde Ricky, det gick jätte bra han blev andra bästa hane och fick CERT och CACIB. Så ett till CERT så är han svensk utställningschampion. Kul! :) Sen följde jag med Micke, Monica och Viktor tillbak till Långträsk. Där bjöd dom på grillat och efterrätt. Det var väldigt gott och en mkt trevlig kväll. Vi for ut med båten kring 22.00 och fiskade lite, och nog fan nappade ju galet mkt, så det blev uppdraget ungefär 10 jävligt feta abborrar som jag sen fick ta med mig hem till min kära mor och far för att rökas. Kom hem kring ett inatt därifån. Haha. Snacka om att jag är sliten så lite jag har sovit dom senaste dygnen. :p Ids knappt blogga längre. Men försöker ju i alla fall. Sen idag så tog jag det bara lugnt och drog upp till stugan och fiskade lite till. Haha. Blev några fina abborrar där också. Gjorde mig ett försök på att bryta nacken av en fiskstackare, men lyckades inte sådär jättebra. Så mormor kom och våldade av nacken på fisken, och det sprutade till och med blod. Hahaha. Hon är så våldsam. :p Så nu blir det att sova så att jag orkar kliva upp 02.30 igen för att fara och dela ut tidningar. Men tänkte bjuda på nån bild på Rippelainen först.
Gäsparn! Det tog alldeles för länge för att lägga upp nån mer. Mitt internet tjorvar. Gunått!
SMISK!

Sov gott Gurti <3

Idag har man varit på gammelmormors begravning, och som alltid så är det väl lite tråkigt. Men nu behöver hon inte lida mer. Så nu är hon i jorden brevid gammelmorfar Ernst som fått vänta på hon i hela 22 år. Men det var lite roligt att få träffa släkten och höra gamla minnen. Allt var väl gode lugnt, ingen direkt som grät eller nå tills man fick ta ett sista farväl av gammelmormor. Vi alla närmaste familjen gick fram, och då mormor började prata så var det nog inte en enda som inte fällde en tår. Hon sa väl på ett ungefär "Lilla mamma nu slipper du lida mer, och jag vet att du tittar ner på oss med ett leende på läpparna, när ALLA dina barn är här, för det skulle du ha tyckt om." Då menade hon alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Men det var väl för att mormor grät när hon sa det, så blev det lite av en kedjereaktion, och jag ska erkänna att även jag fällde en tår för att det var gode sorgligt. Haha. Sen blev det mat och socialisera med släktingar, och jag har fått höra garanterat femton gånger idag, av olika personer, att jag och mamma är jättelika. Men man är ju som van att få höra det. Men det jag kommer ihåg om Gurti var väl alla tjocksockar hon stickade och man fick varje jul, alla dukar hon gjorde, och så var hon jätteduktig på att väva mattor. Sen så älskade hon att fiska och vara ute i skogen, så det är väl därför även min mormor brukar fiska mkt. Min mormor brukar alltid bryta nacken av varenda fisk. Haha. Hon är så brutal. Samtidigt säger hon att det är det mest humana, vilket nog är sant. Jag brukar slå dom iskallen. Men ändå. Men iaf så var min gammelmormor väääärldens snällaste, så därför var man dit och hälsade på vääääldigt ofta. Både med mamma och med mormor. Alla som kände henne visste att hon hade ett jättestort hjärta där alla fick plats. Sen så var hon ju extremt duktig på poker. Hon brukade ha pokerkvällar hemma och spela av folk pengarna. Haha. En tid efter att hon fått alzheimers så fick hon flytta till ett demensboende, men nog fan lyckades hon spela av pengarna från en 19-årig kille för det. Haha. Kortspelandet satt kvar länge, fastän hon började bli jättetjorvig. Jag hann ju däremot aldrig träffa Ernst, min gammelmorfar, han brukade bjuda på mat, då var det harkött och då och då så fick man spotta ut lite hagel berättade morsan. Så dom var nå riktiga skogsmullar, men det förklarar ju bara varför deras barn blev som dom blev. Haha. Riktiga skogsmullar.
Blev tyvärr bara en dålig bild, men så är det.
Passade även på att hälsa på farmor och farfar medans man ändå var där.
SMISK!

Fiskarn!

Igår var jag i stugan och fiskade lite. Drog upp en äcklig jäkla gädda som jag sen slog ihjäl med en pinne. Hahaha! :p Efter det var jag lite mordisk ännu en gång, körde ihjäl en fågel då jag och mor var påväg ner på byn. Trodde att den hade klarat sig, men inte det. Morsan kom in då vi var hem en sväng och sa att jag hade halshuggit stackarn i grillen. Så jag körde runt med en död fågel i grillen på byn för jag ides it ta bort den. Haha. Men turligt nog försvann den då vi for ut igen, så jag slapp börja gegga uti hän. Hahaha. Sen idag så har jag fiskat nästan hela dagen, och dragit upp några abborrar vid bryggan, och fick en helvetes jävla fet en, men den släppte preciiiiiis brevid bryggan. Man kan inte säga att jag var så himla nöjd då, för det var då en drygt ett kilos abborre. Haha men blev lite glad igen då pappa hittade ett luftgevär i bodan med kikarsikte så jag fick skjuta lite på fiskar och dylikt. Hahaha. Sen innan jag for hem så for jag och pappa ut i båten med ett mjärde, så ska bli intressant imorn och se då vi plockar upp det om det har blivit nå mkt fisk. Men nu, sängen.
SMISK!

Kickstart my heart.

Myspys. Jag är helt slutkörd i skallen. Idag har man varit i Happis på IKEA och trängts med en massa hänsynslösa finnar. Haha. Nej nu ska vi inte vara sånna. Har iaf inhandlat lite smått och gott. Nu är man ju faktiskt några kronor fattigare. ILLA! Så ikväll har jag, mor och far pysslat på, byggt ihop grejor, borrat i väggarna och allmänt stört mina grannar. Blev ju faktiskt en gode händelserik helg, tro det eller ej. I fredags blev det stugchill, måla lite stol, fixa och dona, sen på kvällen blev det party i pite. Det var vääääldigt roligt som alltid. :) Sen lördagen blev det ändå mer stugchill, måla och greja på. Sen idag blev det Happis och håll i gång hela kvällen. Hahaha. Så nu är jag och Rippelainen gode trötta. Btw så fick jag papper i fredags om att jag hade blivit antagen till möbelrenoveringskursen på folkan, och det var väl pga att Barbro fick höra att jag hade sökt till det så pratade hon med sin kollega och fixa in mig. Haha. Tur man har kontakter då! Så det var ju ett väldigt positivt besked eftersom att det är ASMÅNGA som söker till kursen. Men nu! Nu blir det sova. GUNÅTT GULLEBARN!
SMISK!

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

Jag är jävligt sugen på party. Har lite beslutsångest bara. Ska man dra till pite ikväll eller inte?

Gurti Nyström

Igår morse fick min gammelmormor äntligen somna in, hela 93 år gammal. Jag är glad att det gick så fort, så hon slapp lida nå mer. Däremot fick jag lite dåligt samvete att jag inte har varit och hälsat på hon på typ fyra år tror jag nog det var. Å andra sidan hade det nog ändå inte spelat någon roll, för hon kände knappt igen mormor på den senaste tiden så. Är nog bättre att man kommer ihåg hon som hon var innan hon blev jättesjuk. :)
SMISK!

Gråsodd






Ååååh vad jag vill ha valpar igen! <3

RSS 2.0