tjolahopp

Snart komemr morsan hem och då ska vi göra mat, käka och sen dra ut på byn. :) Ska köpa hårvax och hårfärg och sen ska vi bara gå och titta på affärer och så. :) Trevligt, trevligt. Sen då vi kommer hem ska vi greja med mitt hår. :D Inte färga, men vi ska prova och se, så jag vet exakt hur jag ska ha imorn. :) Håhå!
SMISK!

Tihi :>

Jag har hittat världens gulligaste oversized t-shirt som jag vill ha. :o Ska bara vänta till efter halloween så jag vet hur mkt pengar jag kommer ha kvar, och sen förmodligen köpa den. :D Halleluja! Nu blir det sova! Gunått.
SMISK!

"Honey, you couldn't handle half of me."

Oh yeah. ;p Idag har man mest suttit och pluggat. Blev dock inge körskola. Sen blev det tid för middag så då for vi ut och ragga med audin, och sen ringde morsan efter ett tag och beställde 2 kycklingsallader. Gott. Sen så körde vi hem och käka. ;D Nu om morsan måste nånstans är det ju jag som måste köra, för hon är ju som gode sjuk. :p Men det är inte mig emot för det är ju inte särskilt ansträngade att köra bil. xD Det är bara gode kul. Nu sitter vi och ser på Arga snickarn. :p Håhå. Sen blir det Grey's. Nu vet jag även vars det blir party på fredag, det blir nämligen i pite med Petra, Cornelia, Jenny och nån kompis till hon. :) Beställde nyss en freebra, för jag har velat ha en, och äntligen så har jag råd. :D Hehe!
SMISK!

power to the people!

Igår då jag tänkte blogga så gick det tyvärr inte, för klockan hade slagit 12. Illa illa. :p Men igår var jag bara hos käftis och var duktig och plugga och så. Idag har man hjälpt morsan lite för hon har varit hemma idag för hon är ju sjuk. Har varit ute en massa med Rippelainen, pluggat, sett film med morsan osv. :p Sen ikväll var vi till Korsträsk en sväng. Glömde även skriva att nu har vi fixat julklappar till mormor, morfar och Ulrik. :D Hehe! Frågan nu är vars jag ska vara på Halloween, kan ju inte riktigt bestämma mig. :o Men det löser sig nog. :) Imorn kanske man drar igenom nån pärm, bara för att vara duktig. Man vill ju som bli klar någon gång. :) 
Så nu sitter man här och ser på Efterlyst, och väntar, för jag ska nog få främman från Vittangi. :D Haha! Galet. Men det är inte 100% säkert än, så det är bara att vänta och se. :) 
SMISK!

Söndag

Jobbigt som fan. Är så slut, fast nu vet jag ju tyvärr varför, haha. Jag visste om det tidigare också men hade glömt bort det. :) Har järnbrist, vilket jag har ofta. xD Men det är så jäkla vanligt så. Shit happens, men lagomt till helgen kommer jag vara pigg och glad igen, förhoppningsvis. ;p Haha! Nu ser jag reprisen av Grey's för jag missade ju det i onsdags. :) Blev dock inget jobb idag pga olika orsaker, men det blir väl kanske imorn istället. Efter Grey's blir det kanske film och sen sova, för ska ju även till käftis imorn. Gaaah, ännu mer jobbigt!
SMISK!

Åh vad mysigt, det snöar.

Iofs har det ju snöat inatt också eller nå, och innan det var det snö på backen också, men man blir ändå så himla glad. :) Ikväll ska Rippe till Arvidsjaur, och jag kommer sakna han som tusan. :p Men det är bra att han får fara och jaga. ;D Kanske far till Jennie sen ikväll och ser Idol med folket.                                                                    
Det var precis vad jag skrev igår, men hann inte publicera det. :p Blev just också jävligt förbannad för jag hade skrivit ett ovanligt långt inlägg och så försvann allting bara! :o Så jag får börja om.                                              
Igår blev det lite ändrade planer så jag såg början på Idol hemma och sen frågade jag Elina om hon ville följa ut och gå med mig och Vilma, vilket hon ville. Roligt nog sköter hon och Peter om Peters mammas och Grisgötes schäfer. ;) Hahaha. Vi gick gode bra taget och sen blev det gå förbi Peter och hämta nyckeln till Hans mammas och Grisgötes hus. ;D Han var ju på jobbet då, vilket ligger brevid där Jennie bor, så då träffade vi Jennie, Mia, Lars, Morgan, Björn och sen minns jag inte om det var nån mer (?), dom stod utanför Jennie och väntade på sin chaffis, för dom skulle till Pite och alkohola. ;) Sen begav vi oss vidare till huset där Elina och Peter tillfälligt bor. Vi satt och chillade gode taget och pratade. Det var väldarns trevligt, och absolut värt att göra igen. :p Idag så har jag varit så förbanant trött så jag har som it orkat göra nå speciellt. Jag och morsan har sett på tv och sett lite filmer och så. Morsan har blivit sjuk och hennes hals vill inte som hon vill, så hon har som tappat rösten den galenpannan. ^^ Stackarn. Vi har sett No Country For Old Men och den var absolut sevärd, men slutet av filmen var lite mindre kul, för den slutade så mitt i. :) Sen såg vi Little Miss Sunshine och den var också bra. Vi har även hunnit med Dansbandskampen! Yes! Dock var det bara dåliga band idag, men det blir ju bättre. :D Så nu ser jag Lara Croft - Tomb Raider men lär väl ha somnat innan den är slut. :>                                                                                                                                   Måste bara skriva att nu har vi en köpare på Fiaten. Och farsan har ju beställt en ny Audi som jag nog redan skrivit, men ska lägga ut en bild på den någon dag, och det kommer vara en bild som ser exakt ut som farsans kommer se ut. Men det är ju som därför man bygger ihop den. :D Imorn blir det jobb och det känns som bra att få tjäna lite pengar. 
Synd bara nu att det här inlägget inte blev lika långt. :o Men, shit happens. :) Godnatt!
SMISK!

Håhå!

Det blir nog pite på halloween, så då vet ni det. ;) Nu har jag iaf 3 st 50-tals outfits! Så jag har nog kläder till dig också Petra ifall du inte hittar något. :> Tihi. Nu har då farsan iaf beställt ny bil, håhå så galet. :D Nämen det blir nog hicklarns bra. Däremot så blir det att sälja AZF:en. :( Synd att man inte var rik och kunde köpa den av farsan. :b I helgen blir det chill, ska till Korsträsk, Johan och Michaela kommer hem, kommer bli hjälpa farsan att lägga golv och Rippe ska till Gitton med Ulrik igen, en annan karl och hans norrbottenspetstik ska också följa med dom. Han kommer nog bli jäkligt lycklig Lilleman. :p 
Men ska iaf försöka ta kort på mina Halloweenoutfits på i helgen, och så lägger jag ut. Så får ni se vad jag har hittat för något.
SMISK!

Be bop a lula!

Sitter och lyssnar på musik och självklart är det ju Be bop a lula, fast för tillfället inte med Gene Vincent utan med Jerry Lee Lewis. :) Håhå snart ska man till Pite för farsan ska ju på Müllers och beställa en ny audi. ;D Tihi! Har typ 10 olika outfitar att välja mellan på Halloween, eller det kanske är mer tillochmed. Jag har så mkt 50-tals-inspirerade kläder. ;D Fy tusan vad jag längtar till Halloween, och varför vet jag inte. Kanske för att jag älskar 50-tal men ids aldrig klä mig riktigt så, eller det händer väl ibland. Men det allra bästa egentligen från 50-talet är ju absolut musiken! I love it! Är man präglad på det så kommer man aldrig undan. :p Haha. Men nu ska ajg sitta här och vara lycklig och lyssna lite på Metallica. <: <3
SMISK!

Oh gee!

Nu har man då hjälpt morsan en massa med musiken och fixat. Monica, Victor och Micke har varit här. Sen drog jag, modern och Monica hem till dom för vi skulle lukta på alla bodylotions vi beställt från Victoria's Secret. Jäklar vad en del luktar gott. ;D I'm so happy! Imorn blir det btw Pite, så då ska jag väl på Dollar och kika om dom har nå billitjaffs att köpa. :> Tihi!
SMISK!

Nu jäklar!

Nu vet jag gode precis vad jag ska ha på halloween. ;o Fy tusan vad snygg jag kommer vara. :D Haha. Vet även nu på ett ungefär hur jag ska ha håret, för jag har provat lite olika frisyrer idag. Nu är det bara skor som saknas, men det kommer vara lätt att fixa. :D Haha. Har man lite att göra så har man, men å andra sidan vill jag it bara stressa ihop nå då det väl är fest för en gångs skull. :p Nån annan som vet vad dom ska klä ut sig till? ;D

Lat

Ja det är precis vad jag har varit. Har it idas blogga nå. :p Farsan har iaf nu bestämt sig för att beställa en ny audi. Hjälp! :p Håhå, det blir nog riktigt bra. Idag har man pluggat, tränat Rippelain och grejat på. :) Har börjat fundera på det här med halloween. Man måste ju som klä ut sig lite grann, och för att jag inte har råd att innhandla något så blir det nog 20/30- eller 40/50-tal jag vet inte riktigt vad det blir än. Ska se vad vi har hemma. Har ju massa gamla kläder och skor. Det skulle vara roligt plus att dom hade jäkligt coola frisyrer där i kring, så ska snacka med morsan, mormor och Inger om kläder och grejor. Men först ska man ju kolla vad som finns i garderoberna också. :b Har även suttit och letat inspiration, och det kan jag lova att jag ändå har mkt av, även utan internet. ;) Men nu blir det sängen.
SMISK!

Söndag

Nu har Petra farit med bussen och så, så nu sitter man här och är gode död efter helgens bravader. :p Igår så var vi i Korsträsk och grejade på, och då vi var och gick efter brukevägen, ja vad stöter vi på då? Jo en grävling som kommer och srpinger rakt emot oss. Galet! :D Det var ju som fränt att få se något sådant eftersom att dom är nattdjur. Sen så for vi och provade nytraktorn, yes. ;) Sen så var vi mest ute och trilla på. Sen blev det tacos och så satt vi och drack lite vin och grejor. xD Håhå. Blev ändå en rätt så tidig kväll. Så nu sitter man och har jäkligt ont i ryggen, det är inte bra. :p Men shit happens. Håhåhå. xD Blir nog att fara och prova nyaudin idag, för farsan ska ju lämna tillbak den imorn. :)
SMISK!

Jippie!

Skål och välkommen säger jag bara.

Jag och Petra hade tråkigt, och såhär blev resultatet...

Try JibJab Sendables® eCards today!

Min hund har blivit en svan!


Fredag

Vaknade kring halv elva idag, klev upp och satt och pluggade ett tag. Sen så dammsög jag, var ut med Rippe och grejade på. Sen gick ajg ut på byn, hämtade ut pengar och väntade på Petra och Quinn som skulle komma med pitebussen. :) Då hon hade kommit så gick vi hem igen. Sen så chillade vi och så, och sen drog jag och jobbade en sväng. Håhå, Petra fick under tiden sitta och se film. :p Sen blev det dusch och sen käkade vi planka. ;D Göttgött. Sen gick vi ut med vovvarna och släppte dom på Timmersvansen som vanligt. Det var mörkt som satan, men dom fick ändå springa lösa ett tag och leka. Sen så blev det tillbak och se Idol. Så nu sitter vi och väntar på att Idol ska börja igen. :b Sen kanske det blir film eller nå? Dvs om vi orkar se. xD Men imorn blir det nog en väldigt aktiv dag hihi. :) Farsan har även börjat riva där nere nu. Jippie! :D 
SMISK!

Snart helg!

Det har varit väldarns trevligt ikväll. Vi såg Date movie och den var väl lagomt sjukt. ;D Passade oss gode bra fast än den var... Dålig. ;) En del har väl dålig humor. Håhåhå! ;b Imorn blir det att kliva upp lite tidigare och greja på här hemma. Ska hinna tvätta, hänga tvätt, och hinna vika tvätt. Ska även dammsuga tror jag, iaf på mitt rum för det börjar kännas lite luddigt. :D Det är väl mest kanske för Petras skull så att hon inte kvävs när hon ska sova! Hahahaha. :D Skämt å sido. Ikväll har morsan och farsan hunnit ut med mer grejor där nere, så nu börjar det närma sig som fan. Farsan ska nog börja riva i helgen och så. :D Hihi. Jag blir så glad. Har förövrigt väldigt ont baki nacke och axlar nu, kommer säkert kännas mer imorn. :p Men massage är ju bra. Efter nån dag kommer det vara sån jäkla skillnad jämfört vad det har varit. Yes! Men nu ska jag sova för jag är som gode trött. :b 
SMISK!

Yeah!

Snart blir det gh och film med Dan, Lars, Jennie, Camilla och någon fler? Jag vet som it. Men det kommer iaf bli trevligt. :) Har iaf fått massage idag, och jag kan säga att det var väldigt behövligt men det gjorde även gode så ont. :o :o Men nu ska jag börja göra mig klar för filmkväll. Håhå! Ha de!
SMISK!

Gitton

Har varit i Gitton idag med Ulrik och hundarna och jagat, roligt roligt. Rippe hade en tjädertupp men eftersom att vi hade lite för bråttom så råkade vi stöta den, och då blir det ju en långflygare så då är det absolut ingen idé för hunden att fortsätta efter. Otroligt nog stötte vi en till tjäderupp. Men det var iaf löper överallt, en del lite äldre och en del lite nyare, och man märkte ju på hundarna att dom blev helt jävla galna. Vi har gått oavbrutet i 4 timmar i en och en halv decimeter pudersnö. :p Lite trött må man ju då säga att man är. Men det har varit intressant iaf. Imorn ska jag på massage, vilket är gode bra för mig. Däremot är det it säkert att jag kommer göra så mkt, för kommer nog vara gode dagen efter. Det blev ju en gode lång biltur dessutom, har väl sammalagt suttit i bilen kring sex och en halv timme. :p Hehe. Men nu blir det sova! Gunått folk!
SMISK!

Håhå!

Jag hinner ju faktiskt med ett till inlägg. :p Hihi. Dock är ju frågan vad man ska skriva. :o Jag har en plan! Fast egentligen har den nog inget med skrivandet här att göra. xD Gaaah! Undrar om man skulle läsa lite teori innan man sku sova? Har ju egentligen så jäkla lite kvar, vilket känns skönt som fan. :p MÅste även skriva att snart bör jag nog bli frisk, även om jag slemmar på som vanligt. xD Det är fan det värsta som finns! Huvva! Men tur man har Mollipect. xD Dock smakar det ju anus, men så länge det hjälper så är jag lycklig. Till helgen ska farsan snöra alla möblerna på ett släp och ta upp dom till Korsträsk tills vidare, så vi kan börja dona där nere. :D Roligt, roligt. 
SMISK!

Jaga imorn!

Idag har jag varit på körskolan i några timmar och gjort bort pärmar, jag är så duktig! Sen så for jag hem och tränade Rippe och så. Jäklar vad han är snabblärd, jag är så stolt. Sen nu ikväll så körde jag till Korsträsk och så kom ju Martin med traktorn som vi nu har köpt. ;) Så nu har vi två stora as stående på gården. Eller dom kanske står i storgaraget nu. xD 
Så imorn blir det upp tidigt som fan, före tuppen typ. Jag och Ulrik ska ju långt, långt bort och jaga med vovvarna. Så jag måste packa och så ikväll. :p Det ska i alla fall bli riktigt roligt. Fick även höra att Andreas hade tyckt att det var synd att Rippe och Tia var så nära släkt, annars hade han nog velat para henne med Rippe. ;b Han hade tydligen tyckt att Rippe var väldigt fin. Men det är han ju också. 
Till helgen iaf så måste jag till Korsträsk och provköra MF:en för jag hann ju it ikväll. :P Håhåhå! Glömde även skriva att nu har jag plockat ner tränsen från vindan och ska hänga upp dom i storgaraget bland dom andra grejorna. :) Men nu blir det Desperate Housewives och sen packa! Så gunått!
SMISK!

Gaaah!

Fredagen var trevlig som fan. God mat också. På lördagen blev det Korsträsk och greja i storgaraget. Jag fixade upp lokselarna. Gode fränt att den andra selkroken är i trä, alltså den är jättegammal men i fruktansvärt bra skick. Sen så grejade jag bara på som vanligt där ute. På kvällen blev det party hos Mia och sen drog vi till storforsen där folket höll hus. Det var gode najs må jag säga! Dock går det ju alltid pengar till inträde och grejor, men det är det faktiskt värt. Idag har jag inte varit direkt bakis, men jag har varit förbannat trött och så. Har dessutom hjälp morsan med allt möjligt. Som t.ex ladda ner musik och grejor. Typ signaturmelodier. Eftersom att farsan är klar i storgaraget så blir det att börja där nere nu. Så imorn ska jag börja plocka ner saker i kartonger. :) Men nu blir det sova. 
SMISK!

dag i pite.

Har varit på R2 alltså på halkbanan, fyfan så roligt. :D Jag dööör! Jag skulle gärna göra det igen. :p Håhå. Nu snart blir det R1 Klockan 17.00. Jobbigt för jag är så förbenat trött och så. Men å andra sidan är det ju helg nu. Vad händer till helgen btw? Någon som är sugen på att fara ut eller något liknande? :) Btw nu har Rippelain farit till A-jaur. :o USCH VAD JAG KOMMER SAKNA HAN. :( Har ju även hittat två jävligt snygga hanar att kanske para Vilma med. :) Men nu måste jag käka lite så jag orkar med allt sen. GLAD PÅSK! ;D
SMISK!

Fejte dog! ;D


Så jäkla kul!

Har gjort bort en massa bra saker idag. Jag är så stolt över mig själv. Var även och körde med Gondy. Vi var till Kanis och gjorde något sånt där undanmanövertest. Hahaha, så jävla kul. Första snön har kommit och jag sku köra mellan koner i det där slasket, så man slira och greja. Det var som gode kul. Det gick dessutom på tid. Håhå. Men imorn då blir det halbanan och R1:an på kvällen. Så det blir en heldag. Halkbanan kostar 1290:- och R1:an 700:- så det blir en dyr dag. :p Vi far från byn Kl. 08.45 och kommer hem kring Kl. 14.30, så hem och Kl. 17.00 iväg igen. Jag lär nog vara gode trött ändå då jag kommer hem. :)                                                                                              
På fredag hade jag tänkt fara och göra bort nån pärm så jag blir klar fort. Sen hade jag även tänkt hinna jobba lite. För sen om det inte blir ändrade planer, hade morsan bjudit hit Fam. Nyström på middag, håhå det blir stekt planka. ;D Hahaha. Nämen nu ska ajg slänga mig i duschen och sen försöka få tag på pengar till imorn. xD Gunått!
SMISK!

Kweell

Har glömt att skriva att nu har morfar hämtat lokselen åt mig. Gåode geudat! Måste faktiskt även berömma mig själv för att jag har bloggat så mkt på senaste tiden. Dock så hoppas jag att ni förstår att det jag skriver läser jag 
aldrig igenom. Det kanske är lite osammanhängande ibland, it vet jag. :p Håhå jaja.                                                
Var och körde bil ikväll. Inte nog med att jag har så förbannat mkt migrän (ögonen) och har haft det hela dagen, så ljustutar alla åt mig och bländar mig gärnet för att vi har xenonljus och dom tror att jag har helljuset på, vilket faktiskt en del av bilförarna såg att jag slog av. Till sist blev jag så förbannad så jag hetsade igång helljuset mot dom, så dom sku fatta! Jag hoppas dom blev blinda för det blev nästan jag pga av dom! Ja usch vad arg jag blev. Nästan lite onödigt arg. Men jag är extra känslig i ögonen för mitt brytningsfel plus att jag har ögonmigrän och kan helt plötsligt få synbortfall i flera timmar, och då får man inte köra bil ju. Så tack för det! Men nu har jag som iaf fått avreagera mig. :)                                                                                                                                         
Vi körde förbi där dom hade eldat bilen. Haha inte mkt kvar av den, och reg.plåtarna dom hade på bilen hade dom snott av Janne! Vilket jävla sammanträffande. :o Håhå. Ja vi lever i en galen värld. Dock måste jag få yttra mig lite om dom där jäkla rånarna. Vilka idioter, så blåsta så det är it sant. Dessutom hade ju dom där andra två sökt sig in i skogen i tro om att ingen sku stöta på dom. Jävla dumskallar, DET ÄR JU JAKT NU OCH NI ÄR I NORRBOTTEN! :p Hahahaha. Det färdas vääääldigt mkt folk i skogarna nu. Plus att dom var it så bra klädda så om ingen sku ha hittat dom, och om dom fortfarande skulle vara kvar, så skulle dom garanterat ha frusit ihjäl. xD
SMISK!

Saknar dig! <3




mosarN

Undra om man sku baka något ikväll? Bara för att vara snäll med mamma och så, alltså så hon slipper. Måste ju baka både till då jag och pappa fyller år. Pappa fyller ju 50 år den 1:a December, han håller på bli gammal. ;) Jag känner att jag vill bli lite effektiv och göra bort en massa saker nu. Så man slipper dom sen. Funderar om jag ska börja rensa i mitt snart nya rum. 
Jag har även stark dragningskraft till Korsträsk just nu. :o Vet ej varför. Far kanske dit ikväll om man ändå ska fara och köra. På någon dag nu kanske vi även har ny traktor. ;) Så då har vi två. Dock ska ju Fiaten säljas. Men nu ska jag gå och vara mer effektiv!
SMISK!

6:e Oktober

Idag har jag gjort alldeles för mkt. Har hunnit städa hur mkt som helst, tvätta, upp med grejor på vindan, vikt tvätt, tränat Rippe, pluggat körkortsteori, haft körlektion och så fortsätter det. Hjälp! På dom få timmarna. Haha. Jag är best. Hihi. Nämen nu blir det att ringa avelsrådet och höra om hanar, om vi nu it hittar en bra själv. Sen så måste vi fixa tid för ögonlysning på Vilma. Har även tagit fram anmälningsblanketter till utställningarna jag ska på här framöver. Dock lär det ju kosta några kronor. :P Hjälp! På torsdag som jag skrev så ska jag ju på halkbanan och på samma kväll ska jag på riskettan och lyssna på nå tjaffs om alkohol. Men det blir bra att få göra bort allt det där. Jag skulle egentligen ha gjort det för 3 veckor sen, om det nu it hade varit så att jag blev så jävla sjuk som jag blev. :o Men då har jag ju nu iaf gjort bort det mesta. Mina lungor mår mkt bättre nu, så jag är snart riktigt frisk. :p Yeeey!
SMISK!

hmm

Jadu, då blir det halkbana på torsdag fick jag nyss veta för Gondy ringde. Nu börjar det närma sig och jag måste plugga teori som fan. Gaaah!
SMISK!

Titta mamma! En rackelhane!

Jag skrattade så jag grät för ett tag sen. <3 Yes! Hugo ligger och drömmer i mitt knä, helt galen. Funderar om jag ska gå och he på någon film eller så. Måste även planera in morgondagen. Ska it ha en minut över till att ens sitta ner. Var btw i Korsträsk ikväll och jag fick ännu ett par lovikkavantar av mormor. Tur man har någon som kan göra sånt. Halleluja. Tjarrå gott folk!
SMISK!

Bankrån i Älvsbyn!

Alltså galet värre. Morsan ringde imorse och sa att om jag skulle höra nå om ett bankrån så skulle jag inte behöva oroa mig eller så för det var väl på Handelsbanken och inte Sparbanken Nord. Ofta ett bankrån i Älvsbyn alltså. :P Kanske är något beställningsjobb eller så. För det har ju hänt mkt tjaffs här på byn nu tycker man. Men man vet ju som aldrig. Men man kan ju fråga sig, varför just Älvsbyn? :o Galet! Dom fick ju it ens öppna Sparbanken pga det. Men nu har dom nog fått öppna.                                                                                                                           
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=4914847
SMISK!

Bara för att...

..Jag har tråkigt så bjuder jag på en väldigt snygg bild!

Behöver lite smakråd från er!

Eftersom att min naturliga hårfärg har kommit fram så funderar jag om jag ska färga håret nu och vänta ett tag innan jag ska klippa mig istället. Så ska jag färga håret eller inte?

One

Nä nu måste jag gå och ta min medicin för det känns inte bra i mina lungor. Har ju varit i pite idag igen, hann en sväng på stan med mamma sen drog jag till Petra och Robert. Vi chillade och så, sen gick jag och Petra ut på stan en till sväng och sen tillbak. xD Vi har beställt sheercover nu. Det börjar nämligen behövas mer. Sen tittade vi lite på kläder och så på lite olika sidor. Sen blev det ut på Golden Dragon och käka mat med familjen och Michaela. Sen for vi och hämtade Rippe och nu är vi hemma. :p Haha. Mkt chill och mkt trevlig dag iaf. Håhå. 
SMISK!

Jab another pin in me

Gaah! Jag näms it sova. Även fast jag är trött så förbannat! Får väl helt enkelt roa mig med att bestämma outfit för imorn. xD Sitter iaf och lyssnar på Metallica <3 Usch vad jag är lycklig nu. Kan sitta och lyssna i flera jäkla timmar utan att göra nå!
SMISK!

Fredag

Idag har det inte hänt mkt. Har varit gode slut. :) Imorn blir det pite iaf, trevligt! :) Men nu... Nu blir det att slänga sig i duschen och sen vettetusan vad som händer. Blir kanske film eller så? Någon som har något bättre förslag?
SMISK!

Pitestad

Det var gode trevligt på tjejkvällen i pite. Gick med Petra potat till en början sen joinade Cornelia oss också. :) Hittade några grejor (dvs kläder och dylikt) men man blev less gode fort för att det var så mkt folk och så. Så vi gick och fikade, eller bara hällde i oss någon form utav vätska. Sen fortsatte vi, fast det blev mest att gå och titta på folk och sånna saker. ;D Kom hem efter elva nån gång. På lördag blir det ju också till stan och då blir det väl att umgås med Potat och möjligtvis Cornelia (?) håhå. :D Men nu blir det sova! Gunått!
SMISK!

RSS 2.0