Gaaaaaaaah

Jaghar ont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ochajg saknar min hund :(

Fyfan, just nu vill jag bara dö

Igår var jag och opererade mig. Dom fyllde buken med gas och tro mig, det gjorde ont efteråt så inni helvete, och det gör ont överallt än. Fick så jävla mkt morfin så det är it sant, hur jäkla många sprutor som helst, för det ville it sluta göra ont. Alla läkemedel är fortfarande kvar i kroppen, och det känns, men tur är väl det för annars hade jag inte överlevt. Fick ligga kvar på uppvaket ungefär 7 timmar efter att jag som vaknat. Dom ville helt enkelt inte låta mig fara hem för att allt tjorvade. Men slapp ju då spendera natten där. Då jag ligger ner tar jag mig knappt upp för att det gör så ont, eller allt gör ju ont, men jag försöker hålla mig sittandes för om jag skulle måsta på toa eller så, så tar jag mig för hoppningsvis upp. :) 
Sen idag så ringde Ulrik, men självklart kunde jag inte svara för att jag låg ner och det tog mig ungefär 10 minuter innan jag tog mig upp från soffan. Sen då morsan kom hem så berättade hon att han hade ringt hon också. Han var orolig som fan för Rippe. Dom hade varit ute och jagat och Rippe var nånstans ute i skogen. Helt plötsligt börjar hunden skrika som fan, oavbrutet i typ 20 sek, sen slutade han, och Ulrik började springa dit där han hade hört han skrika. Då kom Rippe haltandes mot han. Ulrik sa att han hade kollat igenom han för att se om det kanske hade varit nå djur på han. Men han hittade som inget, och då ramlade tydligen Rippe ihop och började skaka som fan, och Ulrik hade tydligen försökt resa han upp, men det gick som it. Så han bar han eller något liknande till husvagnet, men efter ett tag så hade han tydligen blivit sig själv igen. Så dom hade ringt Anneli för att höra om han då skulle in till veterinären med han, men eftersom att han var normal igen så tyckte hon att vi skulle avvakta och se. Hon trodde attt han hade slagit i ryggen eller något liknande. Men fan i mig då morsan berättade, det är väl fan nog med att jag mår jävel idag, och så ska något sånt där hända. Jag blir fan bara jävlat arg. Kommer bli intressant sen då jag läser igenom det här, för jag är fortfarande drogad. 
SMISK!

guest:pp

Pp, här!
Finfrämman från piteå :P
Idag har vi hunnit vara lite överallt, gått på stan, varit ute med hundarna i skogen, varit på middag och nu tagit nåra ölare :)
Vem vet vad som händer här näst?
Tjarö!!!

Mojspojs

Wow alltså! Jag tog ut min töjning i örat idag. Kändes som att det inte var värt det. Speciellt då man har gode hålet i örat just nu. :o Vill som kunna ha vanliga örhängen igen. Just nu sitter jag och ser på Prison break, och det är gooode bra. Är på andra skivan på första säsongen. Det är så himlarns spännande. ;D På tal om ingenting så ber jag om ursäkt för att all text sitter ihop. Går nämligen inte att göra någonting åt det på Macen. Och på tal om den så ska jag ju köpa en ny Macbook. Fyfan vad fattig jag kommer bli. Men min är ju som paj, så jag har inget val. Sen så är min stationära för tillfället "under konstruktion". :p Haha. Så jag får helt enkelt använda min paja mac. Men nu ska jag änga mig åt teven!
SMISK!

Mina ben värker!

Idag har jag varit jättehurtig. For upp till Korsträsk med Rippelain för morfar skulle ju med han och husvagnet till A-jaur och sen skulle Ulrik ta det därifrån. Kommer sakna lillskiten som fan. Men tillbak till det jag sku skriva om; Då jag lämnade Rippe så passade jag på att ta med Sita ner. Vi for ut en sväng på byn och hon fick hälsa på en massa människor, och som vanligt skulle hon självklart pussa på alla. :p Sen hem och gå en till sväng, plus leka lite, sen fick hon springa lös i skogen. Efter det så gick vi in, jag käkade lite, och hon vilade, eller rättare sagt hon låg och sov en timme ungefär. Sen så blev det ut och gå en till sväng och svammla på. Blev nog kanske kring en timme det också. Sen kom päronen hem, vi gjorde mat, Sita sov. Sen satt jag och mamma i soffan i köket, och då kom ju självklart odjuret och hoppade upp och skulle mysa lite. Då ringde Ulrik och berättade att färden till Gitton hade gått bra och självklart så skulle ju Sita också prata i telefon. Hon är som gullig det lilla fanskapet. :D Där kring nio nån gång så for vi och hälsade på Inger och Staffan på björkis, och det gick jättebra att ha med Sita. Krister och Eina var där, och sen kom Fredrik också. Så det blev fullt hus kan man nog säga. Men Sita var då så himla glad åt alla, och efter ett tag så låg hon under bordet och sov. Men jag orkade inte ha hon här inatt, så det blev upp till Korre och byta till Vilbur. ;D För hon kräver it så himlarns mkt. Så nu ligger vi här och lyssnar på lite musik och så. Ska nog ta och läsa lite tror jag. För tillfället läser jag Cesar och hans hundar, och jag tycker faktiskt den är gode bra, hade ju som sagt inte så höga förväntningar, men skenet kan bedra. 
SMISK!

.

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.”

Hallelujhaa

Jag håller på att bli sjuk, huvva. Eller rättare sagt hela min kära familj är hängiga, dom har smittat mig dom jäklarna! Igår var Ulrik ute med Rippe och han skällde fast två tjädrar, synd bara att Ulrik inte hade gevär med sig. Eller rättare sagt får man inte skjuta riktigt än. Idag så ställde Rippe också en tjäder. Han har blivit så himla duktig. Så på tisdag drar Ulrik till Gitton för att jaga resten av veckan, och han tänker ta Rippe med sig. Det är ju himla bra för Rippe att få komma ut. Plus att det finns mkt fågel där, så man får hoppas att dom har lite tur. Nu blir det nog att he igång en film eller något liknande, har inte tänkt sova riktigt än. Men gunått folk.
SMISK!

Bara för att han är så snygg....

... Så lägger jag upp en bild på James Dean för att avsluta mitt bloggande för inatt(morgon?).

Håhå

Kraleg Trousers SEK 399, Diesel - NELLY.COM
Dom vill jag ha, därför bör någon köpa dom åt mig!

ehe

Det har varit en väldigt trevlig kväll, hade egentligen bara tänkt sitta hemma och chilla. Men inte blev det så. Blev att fara till Laduberg till Peders 20-årsfest i byan. Var bara där i ungefär en och en halv timme, var it sådär jättehäftigt. Så begav vi oss till Selholmen istället och grillade. Var gode förbannat skönt att vara nykter, hade ju som kul ändå. :D Sen då vi blev lite frusna så begav jag, Morgan, Dan och Dans bror hem till dem för att se lite film. Blev ju självklart Inglourious Basterds för att den är så jävla bäst! Men tyvärr blev jag för jäkla trött så jag skjutsade hem Mogge och nu är jag hemma. Synd bara att jag hann piggna till då jag körde bil, men det går alltid att lösa med att he igång en film eller nå. ;) Godnatt era lurv.
SMISK!

omg

Fan, nu blev jag jävligt rädd. Fick min tid för operationen idag, så på exakt tio dagar ska jag in och bli uppcuttad. xD Fyfan alltså. Men å andra sidan ska det bli skönt att få göra bort det, så att jag kanske kan få börja leva igen. :p

SMISK!

Jag har en schnygg liten man





Rippe och Sita (Ölhundarna). Det var nämligen så att min kära fader hade fyllt den där
"hinken" med vatten och is, och då blev ju självklart hundarna överlyckliga och började dricka av vattnet!

Äntligen fredag

Adonia SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Igår fick jag hem dom här snyggingarna, jag är totally förälskad i dom.
Något besvärliga att gå i, som sånna skor alltid är, men jag kunde ändå it låta bli. :D
(Dom är snyggare irl)

SMISK!

SCHHHH!

Jag har ont i skallen. Och jag ser lika dåligt som en grävling just nu. xD Snart ska jag dra till Korsträsk och göra lite nytta tror jag. Skulle också borda fara poch jobba, men jag vet it om jag ids idag, jag är för jävla slö. mask

Eh näe

Fiskjävel. Jag håller fan på svettas ihjäl, jag vet fan inte vad som är fel. Jag har väl hamnat i klimakteriet. Haha. Igår var man ute och förtärde alkoholhaltiga drycker med trevligt folk.

Följ med på vilt eftersök förfan,dsö.sdö.v för nu ska jag sova. Häjtå.

SMIRRE!

Så galet, så bångstyrigt

Såg just filmen Shelter, och jag vet it riktigt vad man ska säga om den. Den var absolut inte dålig, liknade ibland typ Stephen King-stuk. Den var lite annorlunda iaf, men det behöver man ju faktiskt. Rekommenderas ifall man vill se en hyffsad skräckis.
Nu har jag äntligen satt upp en gardin i mitt rum, blev hyffsat, men ska försöka förbättra det lite imorn tror jag. Men nu måste jag sova, för jag får snart migrän. xD tjjarårårårrå
SMISK!

Vampires Suck

Haha jag ska banne mig se den där, för den går ju på bio snart! Hoho! Plus att den verkar gode lejd.
SMISK!

Jävlar i helvete

Nu är jag iaf hemma från Byske. Snacka om terapi för själen att åka bort några dagar och bara chilla och göra det man känner för. Vi kom hem kring 12-tiden, så då var det bara att packa upp och greja på. Sen for vi ner till bryggan en sväng, vi badade lite, chillade, och for ut med båten en sväng. Blir nog upp till Korsträsk imorn igen, dvs om det blir bra väder. Men nu, sova.
SMISK!

Hellegu

Alltså jag har inte suttit vid en dator på evigheter. Skönt ändå. :) Har ju varit till sthlm och så, shoppat lite. Haha. Köpte mig nå nya skor idag, så imorn blir det ut och springa med Rippe. Blir även Byske med husvagn imorn, ska bli jäkulst skönt att komma bort ett tag. fara bort och hämta nya krafter, så att man kanske nån gång återhämtar sig. Har även köpt nå agilityhinder åt vilddjuren. Ska återuppta träningen med Vilma, för hon är jäkligt duktig. Jag vill så gärna prova på en tävling, men jag har inte nerver för det. Men man får väl se. Nu ska jag då packa iaf. Smirrelirre.
SMISK!

RSS 2.0