huwa

och här sitter jag och ber till Allah! och camilla tittade just på datorn lite nyfiket! hon sover här inatt, och det ska jag också göra. HAHA! vi är så busiga! mormor gulligull! puss och smek. camilla undrade just vars jag annars sku sova, ja, kanske med yeti eller hur det nu var vi sa. OJOJ! det här är it nyttigt. nu skrattar hon. nu måste jag tysta hon................ MOWHAHAHAH! 


jag har inte gjort det ni trott jag gjort. jag har inte styckmördat camilla, nu lyssnar jag bara på hennes tjat om hur bra älvsbyn är, OCH JAG HÅLLER MED! aaaw! vi ska starta  en fanklubb för älvsbyn, för byn är så bra. VILL NI VARA MED SÅ ANMÄL ERAT INTRESSE TILL NÅGON PÅ BYN SOM VILL BO KVAR. 

snart kommer nog mange. HAHA! han är ett ägg. fråga mig inte imorn varför jag har skrivit såhär, jag är alkoholpåverkad och det var inte meningen. jag förstör bara för mig själv. men då får jag stå ut xD AAAAAAAAARN!




SMISKAS!

ost

get lost jävla halloumi.


modern och fadern ska till skellefte på fredag och då ska jag och rippe nog vara hos mormor (eller så hos faster). mormor och morsan förstår då hur det är, för nu vet dom mer vad det beror på och har erfarenhet av det själv. men iofs är det inte bara brocket som jävlas. det är så mycket mer än så. så mer medicin och mer läkarbesök nästa. och ni som tror det är psykiskt, men visst. okej, för en del är det så, men en del människor har mer stabilt psyke. (det är den fysiska hälsan som är sämre. men vad mer kan man säga än att det finns så mycket dåligt som är ärftligt, jag har fått alltihop och ingen har sagt nå till mig förrens nu. huwa)

och otroligt nog så vet dom från korsträsk ända ner till bollnäs om det och det känns dåligt, men jag vet ju bara att alla bryr sig. t.ex inger hade varit så orolig att hon kom och hälsade på idag och hade bakat vörsta grejorna åt mig. ja herregud! det känns dock hemskt att behöva må så här och veta en massa mer grejor om det dåliga måendet och vad det beror på. då känns det ändå bra att dom bryr sig, för det brukar inte vara så. det krävs nästan att man är döende innan dom ens hör av sig. men för en del spelar ju inte det heller någon roll.

ARN! jag ringer snart... det vet du.

besviken som fan

trodde allt handlade om att ge och ta, men det är jävlat samma visa hela tiden och jag är så less att jag vill spy.

fyfan

har fått göra allt och lite till även då jag var sjuk, men det var väl då det barkade.

var iaf till läkarn idag, morsan bara slet upp mig ur sängen. finns risk för att jag har gallsten HAHAHAHAHA! men alla kan ju dra åt helvete. febern går upp och ner och jag orkar knappt gå.
btw, såg ett lodjur igår för första gången i mitt liv, om man bortser från dom jag sett på djurpark.

är sjukskriven veckan ut och sen sku vi se hur det är. plus att det lär nog bli gode många läkarbesök igen. mormor tror att det är mitt brock som spökar, men det vill jag inte tro, för jag vill inte ha nån jävla kameragrej ner i halsen. huwa!

Ny affärsidé

Jag har kommit på min och Jannas nya affärsidé; Skurk på burk
Fatta smart, jag menar, tänk då man väl behöver en skurk som utför något ont åt en, då är det bara fram med burken, öppna locket och plocka fram skurken och sen utför han handlingen åt dig.

Först måste vi få fram nå burkar, göra dem fina med en massa bilder och texter och grejor. Sen så måste vi ju då självklart hitta nå onda skurkar som måste krympas till mindre storlek så dem ryms i burkarna. Sen ät det bara att börja sälja.

Skurk på burk - 179kr

Jag vs. Magmannen

Inatt blev min mage förbannad och ba: HÖRRÖ SÅFAJA! VI MÅSTE TA ETT SNACK DU OCH JAG!
När vi pratat klart och jag försökt fjäska med lite proviva så blev han förbannad och skrek: TROR DU VERKLIGEN ATT JAG ÄR SÅ BILLIG?!?!?! VA!? VAAAAAAA!?!?!
Sen bröt helvetet lös. Han misshandlade mig och jag ringde sjukhuset. En polisanmälan gjordes och det värsta är ju att jag måste leva med han hela mitt liv ändå... Men jag ska stämma skiten ur han.

Idag har han lugnat ner sig efter att ha suttit i fyllecell inatt. Han var full som en apa igår så nu när han fått sova ruset av sig har han lugnat ner sig och jag tror han ångrar sig lite faktiskt.

JAN-E ÄR BÄST!

Nu är vi framme i Kiruna och jag känner att jag vill ha en snopp i örat.

PPPAAAAALLLTTT!

JAN-E Är bäst i heeeela världen tycker jag.

kan man köpa typ ny kropp eller nå?

min höft har gått paj, tror det är typ nå muskelinflammation eller nå. as usual. har ont i hela käften och jag har fått feber. jag har suttit hela jävla dagen och varit helt jävla apatisk, jag har inte fattat ett skit. 

direkt jag typ "vrider" på benet känns det precis som då man har stukat foten rejält och försöker ställa sig på den alltså i höften då. det gör så jävla ont, man vet inte vad man ska ta sig till och det går inte. jag blir så less. har knarkat medicin hela kvällen.

Skola.

Nu sitter jag här på skolan och drygar. Dom andra har lektion men inte jag! håhå.
Ikväll har vi kurs igen, men jag längtar inte. Det känns helvetes jävla jobbigt bara.
Däremot har man ju något att se fram emot snart, den 16:e november ska jag och Janna till KIRUNA! 
Det ska bli skönt att få komma bort ett tag.

Är så jäkla less på en del människor som hela tiden provocerar, men snart ger dom väl upp ;b
Och jag bara sitter och väntar och hoppas, men ingen jäkla respons. Sluta vela, jag vet att du vill!

Metallica - Master Of Puppets (8) haha! en jäkla bra låt bara så ni vet! :b

Och om ni inte har märkt det så har jag förbannat tråkigt så då tänkte jag att jag skulle skriva lite, bara det att jag vet som it vad jag ska skriva om. Kanske om Kiruna-resan, vi ska iaf bo i husvagn och så ska vi supa som fan! HAHA!
Men kommer bli förbannat jobbigt att packa med tanke på att man måste typ ha med sig allt man äger plus en jäkla massa mer grejor. HUVVA!

Hör gärna av dig igen tack!

Smisk

MEN JAG ÄR DRYG! haha

    Och jag ville bara att ni skulle veta hur het jag är ;D HAHA! Fast iofs, du är gode het du med ;>


   Jag är världens snyggaste hulk med sprucken läpp! haha!

åh!

fyfan vad mysigt, men kanske inte haha. förlåt. ring mig babe. <3

ögonläkarN imorn, huvva! dom ska väl typ gräva sönder mina ögon! HAHA! wish me good luck. 



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG SAKNAR DIG JAN-E OCH JAG HOPPAS DU LÄSER DET HÄR :D

RSS 2.0