Varmt som tusan!

Vilken dag alltså, det är jäklat varmt som en bastu :b Lite krydd men ;) Har varit ute och grejat med Rippe, köpt en present åt modern som fyller år på söndag, köpt nytt halsband åt Rippe och sen ska vi ut och träna :) Snart kommer även morsan och farsan hem med nya mattor i hela huset ;D Hehe.

Gode kul att det bara blir mer och mer som läser min grymt tråkiga blogg ;p

Bestefar og jeg!




JAG BARA ÄLSKAR DEN HÄR! :D

Vilken härlig vecka det här kommer bli.

Skönt som fan. Har knappt nå lektioner nu heller. Har hunnit med gode mkt här hemma. Har städat, pluggat osv. Har även nybeställt lite grejor, och ska betala några räkningar nu. Därför behöver jag pengarna jag lånat ut jäklat omg. :o Morsan är och tränar med Rippe, farsan är i typ Sorsele eller något liknande, och han kommer hem imorgon kväll, så jag sitter och chillar bara. Har ont i skallen och så. Snart blir det att se Ugly Betty och Desperate Housewives. :)

Kommer även bli gode chill på torsdag. Höhö. Mer än så skriver jag inte. :b


SMISK!

Det blev så ändå!

Hade ju inte tänkt fara ut nå i helgen, men nog blev det ändå. Var ut med Elina, flubb, Lars, Jesper och Björn. Jag hade fan skitkul ;D Plus att jag och Elina krydda lite. Helt spexade. Haha. Såhär såg jag ut iaf:


Haha! Jag skrev ju det.

I alla fall så blev ajg trampad på foten så jag haltar nu, fick ett väldigt mysigt sår, och så är jag blå och svullen. Det är farligt att vara på dansgolv med massa folk ibland. :b Hehe. Så är det. Nu ska jag plugga så jag kan det där jäkla religionsprovet osv. Ha det bra folks!

SMISK!


Knäckebrödsdansen!


Skola

Just nu sitter jag på skolan och drygar. Väntar på att få börja. Vi har Nationella i Svenska B idag hela jävla dagen. Jobbigt. Har förövrigt hämtat mina studentgrejor nu.

Igår började kursen, men jag blev uttråkad så morsan fick ta över, jag håller mig nog till onsdagsträningen istället. Det känns bättre, så jag och modern ska dit idag, hon ska träna Rippe och jag ska träna Vilma. Jag är så petig bara, allt ska vara perfekt innan jag börjar lära in hon något nytt. Men det kan jag tycka är bra. Då brister det iaf inte någonstans.


SMISK!

Så är det ibland må jag säga.

Dagen har varit jobbig, har varit tvungen börja käka dom där igen. Därför var jag tvungen vara hemma, men det är ju klart, har man så ont att man knappt kan röra sig borde det ju vara självklart. :)

Ikväll blev det lite bättre så vi var och hälsade på Inger och Staffan, för Staffan fyllde 56 år idag. Jäkla gammelkall. Där var också Gunnel, Ann-Sofi, Andreas, Roger, Diva och en kvinna som Inger har jobbat med. Rippe blev helt kär i Diva, fast hon var nog inte så förtjust i han. ;D Har förtusan inte sett Andreas på jäkligt länge, men jag förstår han. Han hade nyopererat handen för att få bättre rörlighet nu, så att han skulle kunna använda tummen eller nå. Det var även kul att se Rippe reagera så bra runt i kring en "sjuk" person i rullstol (Han är ju förlamad från bröstkorgen och ner pga en hockeyolycka).  Men hade nog även att göra med vad han utstrålade. Det var iaf kul att se Rippe så glad åt alla osv. Snacka om enkel hund ändå. Var även kul att träffa dom andra som man it sett på länge.

Nu sitter jag förövrigt och lyssnar på musik, behöver it sova riktigt än med tanke på att jag inte har några lektioner imorn. Så då ska jag försöka vara effektiv. Men nu blir det film eller nå. :) Godnatt folket!


SMISK!

Hmmm...

Det är som så konstigt, för jag är väldigt positiv till att det är skola imorn. Mindre kul med prov däremot. Men det är inte heller länge kvar till studenten nu. Halleluja. Har någon lektion imorn, ingen på tisdag och inga lektioner på fredag. Skönt.

På tisdag blir det att plugga och greja, sen fara till Nyberga och snacka med Monika, jag har nog fått jobb där tror jag. Det är bra. Sen blir det Vistträsk till Nilsson och kolla på nya Pinewoodbralls och sen klockan sju ska jag, morsan och Rippe på kurs i Kanis. Det kommer bli riktigt trevligt. 

Har inte orkat lägga in bilderna från igår ännu, men dom kommer nog snart. ;b


SMISK!

Tur att jag har koll.

Fyfan vad bakis man kan vara. Jag vill kräkas. Vilken jäkla ångest man har också. :o Haha.

Musik


Städning, 24 och jobb

Har städat gode hela dagen. Nu sitter jag och ser på 24. ;D Säsong 2 typ tredje skivan. Jag är så lycklig. Måste även skriva det att jag har nog kanske fått jobb här framöver. Typ med äldre. Det är skitbra. :) Alltså har jag ungefär tre jobb på g. Kanske även ett till. Skönt att man varit ute i god tid.

Min farmor är med på bilden. Höhö. -----> http://byn.panatet.se/P1597283


SMISK!

Jag är så glömsk och förbannat förvirrad ;D

Glömde ju skriva att nu äntligen har ajg beställt från Nelly.com, eftersom att jag känner mig ändå gode rik nu. Jag förmodar att det kommer på fredag kanske. Hehe. ;b 

Ikväll har jag känt mig helt borta, helt jävla tom och jag vet it varför. :o Känner mig jävla konstig. Det var ju en vecka sen nu då, men ändå.


SMISK!

Gaaaah!

Alltså, nu jävlar måste jag börja ta tag i min vikt lite, eller egentligen behöver jag inte det, men jag vill som fan! Har ju som börjat, men problemet jag har är att jag älskar mat, jag äter hela jävla tiden, och jag håller på bli tokig! Jag äter fan dygnet runt. Det är jävligt illa. :o MAAAAAAAAAAAAAAAAT! Det är mitt beroende.

Frågan är ju bara vad man ska göra.

Nu sitter jag och gör jävlat åssit. Ska nog gå ut med sväng med Rippe snart, finns som it så mkt annat att göra. :b

PÅ LÖRDAG ÄR DET FEST HOS MIG, GLÖM INTE DET!


Så ser jag ut idag.

Tv

Just nu ser jag på Ugly Betty, det var premiär för nya avsnitt ikväll.
Efter det är det två avsnitt av Desperate Housewives, jag är så lycklig. :D
 Så det blir två hela timmar till framför tv:n efter Ugly Betty.



Yeeeeee!

Lördagen blev det party, med världens jävla huvudvärk. Blev som kanon i arsle och har nästan aldrig haft så kul någonsin. ;D Potat is the shit! Sen kom man hem och fick ta hand om morsan till igår, hon hade fått magsjuka, hon blev smittad då dom var i Långträsk.

Och på lördag ska jag nog ha fest här. ;p Bara så att ni vet!



SMISK!

.....?

vaknade upp 23.30 igår, tror jag... Med jordens jävla huvudvärk, synbortfall på vänster och det snurra som fan. Måste ha slagit i skallen igår eller nå.... (?)

Jag är så jäkla duktig!

Igår fick jag morsan och farsan att sjunga singstar, jäklar vad dom blev tävlingsinriktade! Morsan vann däremot för hon hade tjuvtränat. :D Det var skitkul iaf. Imorse drog dom till Långträsk utan mig. Jag orkade bara inte följa. Så nu är man ensam till på söndagkväll eller nå. :)


SMISK!

Plötsligt blev allt så uppenbart...

Ja det blev det. Är helt stum för ögonblicket. Men det är bra för nu förstår jag. Det har egentligen inte med saken att göra, men att fela är mänskligt. Men idag verkar det inte så tyvärr. Iofs beror det väl på "kategori" och vilken grad. Knepigt, knepigt. 

Det är väl tur att ingen fattar vad jag menar heller. Haha. Måste bara skriva att jag är väldigt nöjd med min praktikplats men det ska ändå bli skönt med sista dagen imorn. :)



SMISK!

Hemska måndag.

Man är alltid trött som fan och det är it kul. :o Var ändå gode chill på praktiken som vanligt. Vi for på bilbesiktning, till veterinären osv. Då jag kom hem så ringde Elina, så jag umgicks med henne tills hon skulle på körlektion. Det var längesen man träffade människan, men det var mkt trevligt. :) Sen for jag och Rippelainen till Jäääni en sväng och var jobbiga. ;D Sen hem osv. På torsdagmorgon blir det Långträsk i alla fall, och det ska bli riktigt trevligt och riktigt skönt. 

RIppe <3 


Yeah!



SMISK!

Yes!

Igår var det apmkt folk här, brorsan hade nämligen fyllt år så han och Michaela kom ju hem. Sen kom Camilla hit och vi drog ut med Perlan en sväng. Sen var det hem till mig igen och se film. Vi hann bara halva när vi bestämde oss för att se klart den nån annan gång. ;) Båda höll på att somna.

Fick även just veta att farsan har gjort nya garderobsdörrar till mig idag. Hallelujah. Han ska sätta in dem imorn. Frågan nu är ju bara om jag ids fara till Pite ikväll. Hur ska man göra? 

Jag blir bara så less... Men är det så konstigt?



SMISK!

Vad ska man skriva?

Slutade tolv igår, jäkligt skönt. Blev påflugen av en collie som försökte hacka sönder min arm, han ångra sig nog sen. Jag bara peta på han och det slog om i skallen på han då vi var ute och gick. Tänk er en galen hund som tuggar fradga, så såg han typ ut. Aggressiva fan. Utmanade han lite idag för att se om det sku hända igen, men icket. Surkart! ;p Men hon berättade att han är så. Han borde faktiskt avlivas. 

Ikväll åkte jag med Morsan och Anette till pite för att det var tjejkväll. Det var mkt trevligt. Lämnade tanterna och gick med Potat. ;D Shoppade för 802kr! 802kr för i helvete! Jag är it klok! Haha. Men det var en bikini som kostade lite mer och nå andra grejor. Men skönt att jag hitta en bikini iaf. Tar väl kort på allt imorn eller så för nu ska jag sova. ;D Godnatt folket!



SMISK!

RSS 2.0