Hördu Rabelibaban

Skål kamrater! Snart nackar jag min hundjävel, för han är cp för att Vilma, och någon annan tik runt i kring löper! Gaaaah! Jag blir knäpp.

Vilma är då och har lite sexytime nu med en snygg karl. Vi får hoppas att dom sitter ihop så att det blir ändå mer små. :D Någon som ska till Pite imorn btw?

SMISK!

Oh yeah

Har glömt skriva att det blev inte hunden i pite, utan det blev en hund i överkalix. Vi provade para dom först i söndags, men det var nog lite tidigt, däremot idag satt dom ihop i ungefär 20 min. Så det blir dit på torsdag igen för att prova, för jag menar ju mer dom får vara tillsammans desto större chans till fler valpar. :) Men det ser då bra ut iaf. Så nu efter det är det bara att vänta och se om det kommer några små. :> Så roligt för tusan. Ska nog även passa på att vara ute nu under helgerna, för kommer det smått måste man ju vara hemma för det mesta. :p Har även fått ny tv nu. Mors och fars ville ju ha min, och då sa dom att dom kunde köpa ny åt mig. Jag menar, vem tackar nej till ett sådant erbjudande? ;)


SMISK!

Jippie

Min telefon pajade, så det blev en ny idag. ;) Jag är så jäklarns lycklig! Sen så hämtade jag också ett paket på ICA idag, innehållande ett par pumps och en tröja. Ska försöka ta kort på det och lägga in sen. Nu jäklar börjar det närma sig helgen också, för det är då det smäller. ;)
SMISK!

Håhå

Tydligen blir det nog kanske valpar igen. Det är bara hoppas och se. Ska förövrigt till pite imorn och titta på hanen. Ska även passa på att ta med kameran då. Men nu håller jag på att dö för jag är så trött! Måste bara skriva innan jag slutar att det är gode skönt att ha fått ordning på allt. Halleluja! Godnatt.
SMISK!

Drag me to hell



Någon annan som har sett filmen? Jag tyckte iaf att den var dålig, men kärringen har dom då lyckats jävligt bra med för jag får nästan mardrömmar av att titta på hon. :p Så vidrig! En del saker gjorde filmen bättre, men sen fanns det så mkt som förstörde. Sevärd? Om man gillar dåliga skräckisar så visst.

lol

Nu jävlar var det typ nästan två månader sen jag blogga sist! Haha! Har haft annat för mig, men nu mår jag jävlat bäst! Sen så håller jag ju på med nå hickla projekt på dagarna så blir inte mkt tid framför datorn. Sen så tycker jag att datorer är överskattade. :p Nu pallar jag it ens att sitta vid datorn fem minuter. Jag blir bara less på fanskapet. :) Och på tal om datorer så blir det väl att lämna in min mac nu snart. Måste ju få den fixad eftersom att det är hårdvarufel. Sen så drar man väl ut med skotern imorn då och tar Rippelainen med sig så att han får springa av sig nalta. Har även funderat på att dra till Pite någon dag. Sen så blev jag också sugen på att kanske dra till Kåbban eller Kanis och åka lite. :D Nån som är på?

RSS 2.0