HAHAHAHA!


Kanin

Asså nä, jag skulle vilja flytta långt åt helvete. Där man inte känner en enda jäkla människa. Det dåliga med det är ju att ens kompisar, som faktiskt försöker, inte kanske tycker att det är så bra. Men förövrigt så var kvällen då vi var hemma hos Jennie trevlig, sen då vi for tappade jag allt till vad som kallas Älvsbyn. Då blev jag bara förbannad faktiskt. Jag är ju den som alltid är glad och positiv och försöker, försöker göra det bästa av alla situationer. Men ibland funkar det bara inte.

Kommentera mera

Nej gör inte det. All skit jag skriver här är sån skit som med andra ord kallas mina åsikter, och mina åsikter har jag inte tänkt ändra för att någon dumförklarar mig, förolämpar mig för det eller dylikt. Jag är dum i huvudet, fine. Jag står ändå fast vid mina åsikter. Efter kvällar som den här så inser jag hur jävla less jag är människor. Människor är dumma, inget annat än djur i mina ögon. Egoister. Gör ALLT för sin egen vinning. Även om vissa saker är långsökta så är det ju faktiskt så. Jag är så JÄVLA LESS allt det här. Visst, jag menar inte att jag är värsta underbarnet, att jag är så mycket bättre själv eller så, men jag har då insett sånt som extremt många ALDRIG kommer göra. Det är jag faktiskt jävligt nöjd över samtidigt som jag bara vill vara dum och ovetandes som många andra. Nej, jag ska nog ta och isolera mig helt från omvärlden allt som bara går. Jag är för bra för det här. Men nu ska jag sova för jag drack två feta tequila på raken och ärligt talat börjar jag känna av det lite sådär lagomt just nu. Myspys.

Jajaja

Ids it blogga. Men lägger upp en bild på slutresultatet av pallen som blev klar i torsdags.

Inflyttningsfest hos Vinnie och Toby



Me und Toby, vi är extremt sexiga. Yeye.



Det slutade med att jag hade en partyhatt, två hattar och en slips på huvudet under kvällen. Haha. På bilden har jag dock bara en hatt. :( Höhö!



Och roligare än så här blir det inte. Iaf inte för er haha!

SMISK!

Nä fyfan!

Upptäckte för ett tag sedan då jag spolade i kran inne på toan just för att jag skulle ta mina dagliga piller att vattnet var BRUNT OCH LUKTADE ILLA! Var ju förfan jävligt nära att jag drack av det, sen upptäckte jag att det var samma sak i köket. Jag är tyo äcklad till max just nu och jävligt less och förbannad. VARFÖR!?!?!?!?

Pall

Håller på med en pall på skolan nu, har tyvärr inte lyckats ta kort på alla momenten vi gör. Men det blir nog bra ändå. Mer bilder kommer väl imorn eller på onsdag.
Har hunnit lite längre än vad som finns på bild. Men som sagt, ska försöka ta lite kort imorn igen. :)
SMISK!

Yeah

Helgen levererade som vanligt. Jag blir så lycklig. Haha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111

Hoppas bara det blir av

Har pratat lite med Ulrik och han skulle ringa och kolla med Stig Engman det här om jägarexamen och så. Känns som att jag vill göra bort det NU, medans man ändå känner att man har liiiiiiiiiite tid över. Sen så på lördag blir det ut i skogen med Rippelainen, det blir nog bara han och jag. Haha. Spännande.

SMISK!

Feeeeeeeeest

Sådär såg mitt hår ut innan jag satte i en massa löshår. Haha.
Färdigt resultat.
Hahaha! Ja vissa bilder blir ju tyvärr väldigt mongo.
Go, go power rangers!
SMISK!

YEYEYYYEYEYEYEY

Nu måste jag hem, slänga mig i duschen för att sen fixa mig. Blir till pite ikväll på Merlis födelsedagskalas. Hon fyllde 25 i veckan. HEJDÅ

SMISK!

Yeah!


Haha



Sådana bilder gillar vi! Höhö! :p

Nu...

... Blir det mer bilder. Men bilder är ju alltid kul ju!



Sådär ser min bänk på skolan ut för tillfället, har även två 60-talshyllor som syns lite på bilden som jag ska fixa upp. :) Pallen har jag bara målat benen på och även vaxat dom. Nästa vecka ska vi nämligen börja med stoppningen till pallarna, det blir på traditionellt vis så den lär bli 10 cm högre.




Gjorde decoupage på en pringlesburk. :p Vilket blev gode kul ändå. Kanske använder den som pastaburk eller något liknande.



Målade pappas gamla ljuskrona som han svarvade då han var 14 år ungefär, och jag tyckte då att den blev gode rolig. Tidigare var den ju i furu och med troligast en cellulosalack på, inte det snyggaste kanske. :P JAG HATAR FURU! Haha.



Min triforcetavla! Hahaha! Hoppas du läser det här Jennie. :P Ville inte bara göra den i gult/guld eller nå, så tyckte det blev kul att blanda upp färgerna lite. Dock blir ju bilderna alltid skitdåliga. :p




Gjorde nå glasgrejor igår som man kan hänga upp, däremot var det inte så himla lätt att borra ett litet hål i glaset, det tog en hel jäkla evighet. Men tillsist gick det ju. :) Ska kanske hänga den på min balkong eller så i något fönster. I alla fall så använder man glasfrost och typ nå schabloner och gör sånna där.




En till glasgrej! :p Som jag inte vet vad jag ska göra med. Haha.

SMISK!

Utställning

Idag har vi varit och lyssnat på en föreläsning med Livia Fränkel, en kvinna som överlevde Auschwitz. Fyfan alltså vad tagen man blev. Man blir som helt tom. Haha. Men iaf så har vi fixat till våran stolutställning idag som finns att se på Folkhögskolan i Älvsbyn. Det blev riktigt bra, men bilderna blir ju trots allt aldrig bra, så vill man se det så ska man nog åka dit. :p Haha.
Försökte ta lite av en närbild på min stol, inte så lyckat och bilden blev sned som vanligt. Haha. Jag är så himla bra.
SMISK!

RSS 2.0