Haha juste

Nu jäklar har jag flyttat. Haha! Rippelainen tycker väl att det är lite konstigt här i lägenheten, men han vänjer sig nog väldigt fort skulle jag tro. Ska slänga in nån bild hade jag tänkt, men det är bara i köket på mitt snygga bord för det är så stökigt överallt just nu. Men så småningom så blir det ju klart.
SMISK!

All day, all night

Fick in bordet idag, och jag är nöjd som tusan, trodde inte alls att det skulle bli så jävla bra. Har hunnit med jävligt mkt i lägenheten idag, så nu ser köket gode bra ut faktiskt. Tog ju faktiskt kort, men stömmel som man är så tog jag helt fel sladd. Sladden tillhörde it ens kameran. Haha duktig Faja. Har även hunnit jobba in nån extra timme på ytbehandlingen idag. Måste nämligen fara och gorma med förnedringen imorn. Men ska ju ändå jobba några timmar på morgon för det. Sen efter det blir det att flytta sängen! Yeeey! Haha. Däremot får garderoben vänta i några dagar för papi drar till Stockholm på onsdag den jäkeln. Men får väl ändå slänga in lite kläder lite här och var. :P Håhå! Ja häjn blir jäääääävligt bra!
SMISK!

Sliten

Jag har slitit och gått an nu alltför länge. Men efter jag har flyttat klart blir det slut med det. Jobbar ju bara imorn och på tisdag sen blir det uppbehåll ett bra tag. Skönt. Dessutom så hinner jag ju flytta klart då. Idag har världens bästa pappa hjälp mig att fixa bordet vi hämtade igår från Korre. Var i jävligt dåligt skick, men pga farsans skills så blev det FÖRBANNAD BRA! :D Men kort sammanfattning av helgen. Fredags umgicks jag lite med Kicki under dagen, vi for ut och käkade en tidig middag på ett ungefär, sen drog jag till Korre och plockade upp Marcela. Vi drog och fixade lite i läggan, och sen drog vi nog vidare till Monkan och Micke där mor och far höll hus. Jag kan säga det att jag skrattade så jag grät. Vilken extremt bra kombination dom där är alltså. Hälsade lite på Ricky och Titti lite också. Himlat snälla vovvar. Sen blev det hem och sova. Lördagmorgon jobbade jag några timmar, sov lite och drog sen på släktträff. Var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig, sen drog jag, Marre, mor, far och bror och hämtade alla mina stora möbler förutom säng, gavel och garderob och for med det till läggan. Idag har jag inhandlat lite grejor, förstört tre stycken öl, städat toan och grejat på i lägenheten. Så nu är jag jävligt död, hade tänkt slänga mig i duschen och sen i säng så jag orkar jobba imorn. Tjohej.
SMISK!

Haha ojoj

Glömde ju skriva att jag umgicks med Mimmi igår, för nu har hon kommit hem igen. Det var mkt trevligt, vi raggade runt lite, for till lomtjärnsparken (persiska viken) och käkade glass. Sen drog vi hem till Mimmi och började bygga pussel i några timmar. Hahaha. Fyfan vad vi är bra. Snacka om underhållning på hög nivå. Vi började bygga på ett 3000bitarspussel. Som sagt vi är bäst.
SMISK!

Fläkar på skivvorna

Haha. Igår skrev jag kontrakt och fick nycklarna till läggan. Så idag har jag och Rippe varit dit med lite grejor och börjat gnugga lite. Rippe tyckte att balkongen var väääääldigt spännande, så han lär nog trivas bra ute på den. :) Så nu resten av veckan blir det att städa lägenheten och fara dit med en massa grejor. Håhå! Men ikväll blir det annat för ikväll har morsan 50årsfest för sina arbetskamrater i stugan, så jag har lovat att jag ska hjälpa till där. Så snart blir det nog upp till Korre igen skulle jag tro. :p
SMISK!

Lördagen

Såhär såg lördagen ut i pite på ett ungefär.
Fick inte in nå mer bilder, för det tjorvade tyvärr. Plus att jag inte fick med alla som var med på båten heller. :p Men det var en fruktansvärt trevlig dag och kväll, iaf så länge som det varade.
SMISK!

Ett tappert försök

Att ta sminka över mina fräknar, tyvärr så syns dom ändå massor. Men lyckades väl lite, eftersom att dom nästan inte syns på bilden. YEEEEES! Hahahaha. Fan vad snygg jag är.
SMISK!

Oja!

Igår var jag borta lite väl sent för en vardag, men ibland måste det få vara så också. Jag och Kicki hade det så trevligt iaf. :) Så på lördag blir det tydligen farmen, och det kommer nog bli legendariskt! Hahaha. Idag tog man första doppet (ovanligt sent för att vara jag) och självklart var det inte så hemskt kallt. Det är äckelvarmt ute just nu, kvavt så in i helvete. Går man ut steks man levande. Hjälp! Termometern stod på 43 grader för ett tag sedan. HUVVA! :P Så lite färg har man ju också hunnit få idag. YEEEES! Men nu på ett snart blir det att dra vidare och plocka upp Camilla för att sen dra till luleschtaan. Yeye.
SMISK!

Yeyeye!

MIN HALS GÖR INTE EXAKT LIKA ONT LÄNGRE!!!!!!! HAHAHA!!!!!!!!! Jobbade inatt, for hem, sov, vaknade, duschade, gjorde lite ärenden på byn, for upp till korsträsk och hämtade Vilma, for till stugan, tränade agility, låg på bryggan och stekte. Ja, lite färg har jag fått iaf. :p Haha! Fick dessutom veta att dom skulle fixa golvet i lägenheten också, jag är som gode glad nu. Så nu blir det att fortsätta fixa här hemma, grunda den andra stolen, sen efter det nån gång så drar jag vidare till Kicki. :p
SMISK!

Jaaase!

Har ju lite feber också, men den går nog över snart. Hade ändå tänkt he mig iväg och jobba inatt. Tänkte iaf försöka härda mig igenom från kl. 00.00-04.00 men jag får väl se vad som händer. Behöver ju pengar så, då får man faktiskt härda ut ibland, även fast det är dåligt för kroppen. Jag får tyvärr dåligt samvete om jag är sjuk och inte kan jobba.
SMISK!

Ja herregud

Känns som att mina lungor har tagit gode mkt stryk nu senaste veckan. Snart hostar jag upp dom. :p Himlarns. Vill blir frisk. Men nu ska jag faktiskt försöka sluta kröjma, för det är ju trots allt it så jätteintressant att sitta och läsa om en massa elände. Har inte gjort ett jäkla skit i helgen. Har mest bara sovit faktiskt. Eller har ju varit ner till stugan också. Idag var Inga-Lis, Rut, Elsa och Ronja och hälsade på i stugan. Ronja är så himla fin. Hon är väldigt lik Vilma, både utseendemässigt och mentalt. Rippe blev väldigt glad och ville leka med sin kullsyster, men hon sprang mest bara omkring och var glad. Men hundarna känner ju igen lukten från sina uppfödare, dom vet ju inte vem det är men oftast att det är en väldigt positiv lukt. Därför har våra valpar (dom vi sålt iväg) blivit jätteglada då dom träffat oss, eller så är det bara vad man vill tro. Men dom brukar ju inte vara sådär jätteübergalenglada mot andra på riktigt samma sätt. Så idag hade vi fyra stycken vilda nobsar i stugan, härliga tider! :pSen så tränade jag och Rippe slalom idag. Har ju nämligen fixat mer agilityhinder. Han är så himlarns lättlärd. Så några gånger till så kanske det sitter. Håhå! Min lilleman är så duktig.
Sötronja
Tänk att två kullsyskon kan vara så olik i färgen. Snyggvovvar.
SMISK!

Satan i gatan!

Jag är svullen som en jävla tomat just nu. Fast det är kanske bara jag som ser det. :p Haha! O grymma värld!
SMISK!

Vill inte vara sjuk!

Sadface. :( Hahaha.

Duktig Fia!

Nu har jag klätt in stolsitsarna klart, med hjälp från mamma såklart. Vi är ett sånt bra team. :p Tog ett tag för vi insåg att det blev för tjockt då det andra tyget var kvar, så vi var tvungen sprätta allt och det tog jävligt mkt tid. Men nu är dom klara iaf. Den ena stolen är klar, så nu är det bara kapa lite och fixa uti den andra så blir den nog också klar snart. Fina blev dom då. Däremot blev bilderna inte riktigt schyssta. Dom är MKT finare irl. Man ser tyvärr inte detaljerna. Tyget ser mest bara fult ut där.
Tråkigt att bilderna alltid blir så dåliga, till och med färgen suger. Haha. Men efter detta äventyr så lagade jag och moder jord mat, och självklart blev maten jättegod. Mina recept är alltid bäst. Sen begav vi oss till stugan och kollade, för nu är mattan lagd i badrummet och sånt. Sen drog jag och morsan och solade, hon tvingade med mig rättare sagt. Solade i jävlat hela 16 minuter. Haha. Efter det så jag ut som en prickigkorv. Jag hade så mkt fräknar att jag nästan fick gå och gömma mig i ett hörn. :p Inte mina favoriter må jag säga. Sen ikväll så färgade vi mitt hår, så nu känns det fräscht och bra igen. :) Men nu blir det sova för imorn måste jag få lite saker gjort även fast man inte ska jobba eller nå. Ska även ut på byn och titta på nå tjaffs och så hade jag tänkt köpa en present åt Petra Potat som fyller 22 år på söndag. ;) Grattis quinna! Men gunått.
SMISK!

RSS 2.0