Lule ffs!

Igår var jag med Elajna, fick mina skor, sydde TYP klart linnet, men ska ändå ha det ikväll. Nu blir det snart att käka sen iväg till lule och dra lite bärs ;D PUSS!

Jävla cp!

VILKA JÄVLA IDIOTER! SPRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG! Haha skrattretande :)

Ja!

Idag har jag tränat med Rippe, städat åt mamma, käkat pizza, varit med elina på byn och sen drog vi till hon och såg Wrong turn ;) Oj vad dom är sexiga! Sen hem och sy på linnet, och nu är det nästan klart så då kanske jag kan ha det på lördag ;D

NU JÄLAR ELINA! LULE HERE WE COME!

Nu blir det...

Pizza med morsan och sen kanske ut på byn och så.


SMISK!

Halleluja!

Jag är taggad som fan! LULE HERE I COME!

YEEY!

Rose SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nu har jag beställt dom här snyggingarna till studenten! Yes!

Oj vad roligt...

Jag måste skratta. Höhöhö. I feel good nanananananana!

Helvete

Att man aldrig bara kan få ett jävla svar, det ska bara slingras och "byta samtalsämne" hela jävla tiden. JAG ÄR SÅ LESS ER SOM GÖR SÅ! Ta er själv där solen inte skiner om och om igen. Solen lyser även på mig, eller var det bara mig den lyser på? Rövskalle. DÖ SNÄLLA SÅ VI SLIPPER DITT FULA FACE OCH DIN JÄVLA RÖST! Dessutom, skaffa nytt jobb.

JÄVEL!

Nu brinner det för mig. JÄVLA CP! DU BORDE SKJUTAS! Snacka om tid och pengar jag har lagt ner på det där förbannade skitet, och nu får jag veta att det har inte gett mig något. Fyfan. Hoppas du tappar ditt jobb, för du sköter det inte särskilt bra. Jävla fitta. DESSUTOM LÄR DIG ATT PRATA DIN EFTERBLIVNA APA.

Tack vare att jag nyss fått veta det där ska jag lägga mig i sängen igen och hoppas på att tiden kommer att gå fortare.

Åhhh!

Kräk! Blääääääää. Nu ska jag bli frisk! Det är så lite kvar av skolan så. :b Och jag måste skriv att jag är så förbannat less på att skriva blogg, så jag skriver bara jättetråkiga saker! Mahahaha! Gunått!

Fyfan

Jag mår så helvetes jäkla dåligt nu, har blivit förkyld och så har jag feber. :( Det är då förbannat typiskt. Tur iaf att morfar kommer och hämtar Rippe imorn. Jag hittar inte heller nå jäkla bricanyl för jag har så förbannat jobbigt att andas för tillfället. Blääääääää. Godnatt.


SMISK!

O M G!

JAg fick just panik som fan. Jag hittade inte igen datorn, men tillsist så hittade jag den. Tacka för det.

Idag så var björn och ellen här och chilla, sen drog jag till korsträsk för att käka osv. Det var najs. Sen skjutsade ulrik hem mig och rippe kring klockan nio. sen snackade jag med farsan och det kändes jäkligt bra. sen kom björn och ellen tillbak hit och vi såg bara på tv och så. Nu sitter jag och ser på tv på nån jäkla film. Btw var just ute och såg en fästing på hammocken! JAG DOG TYP! FYFAN FÖR SÅNA DÄR JÄVLAR!


SMISK

Mohahaha!

(jag har tagit över sofias dator, mohahahaha)

Koooom och ta mig hååååårt bakifrån *klapp klapp* hårt bakifrån *klapp klapp* hårt bakifrån *klapp klapp*

Det luktar gummi i Björns bil,
eller vi redde väl aldrig ut om det var från hans bil eller inte men mina och Sofias händer luktar kondom iallafall *sniff*!

Vi red på en gungade häst på konsum (som inte ens gungade),
du vet.. Kom och ta mig hårt bakifrån!

Tolvisar, vad säger vi om dom?
Dra hem! ;)

Nej nu blir det chips, i maaaassooooor!

/Elleeeeeen




Så jäkla trött!

Idag har jag gjort bra grejor som jag redan kanske har skrivit? Klockan halv sju for jag till Elina där dom grilla och så, Rippe fick också följa. Det är som bra träning då det händer mkt. Men han är så duktig. Gick hem kring halv tio och sen dess har jag varit helt död. :o Imorn förövrigt blir det att förtära alkohol? ;p Vi börjar tidigt hos mig, sen blir det nog fest på annat håll. ;) Vä hojres!


SMISK!

I Prag

Kommer mina föräldrar vara ikväll. Dom åkte imorse, men landa i sthlm och måste vänta till 17.30 innan dom far till Prag. Så nu är jag nästan helt ensam, förutom det att jag har katterna och Rippe. Det spöregna imorse så jag gick bara en kortis med Rippelainen. Var ju tvungen ha ett paraflax ju. xD Men nu är det jäkligt bra väder, så kring tre for jag ut och cyklade med lilleman och sen då vi kom hem så började jag med mat. Det var gott. Så nu sitter man och undrar vad man ska göra resten av dagen, någon som har något förslag?

Vad ska man skriva här egentligen?

Idag har jag varit helt orkeslös, beror nog på allergin. Har även sytt på linnet ikväll och det är jäkligt snyggt nu ju! På torsdagmorgon far modern och fadern till Tjeckien, till Prag. Himla kul för dom :b Är lite småavis. Har även pratat med Petra ikväll och det känns bra. <3 Nu blir det tv. Gunått.



SMISK

Vilken dag...

Så jävla hemskt. Blev en jäkla chock då man fick meddelandet. For hem från skolan och ikväll har jag varit hos Petra. Känns jättebra att ha fått vara hos hon och då hon har berättat allt. Jag skulle kunna göra allt för den kvinnan! <3 Och det hoppas jag att hon vet om! Men det som har hänt kan man ju tyvärr inte göra något åt... Annars hade man ju redan gjort något. Det har varit en väldigt tråkig dag. Men som sagt det kändes bra att få fara till Hortlax. Blir nog ingen skola för mig imorn. Men jag har ändå bara en lektion så. Jaja nu blir det sova!



SMISK!

.

You're not alone! <3

Kort om helgen

Fredag for jag till pite, sen for jag hem och umgicks med en massa galningar. Lördagen så var vi ut på byn en sväng och så, sen hjälpte jag farsan med en massa grejs hemma, sen på kvällen drog vi till Fällforsen till Inger och Staffan. Sen så blev det söndagmorgon och här sitter jag. Orkade inte jobba igår så det blir idag istället. Känner mig helt borta i kroppen, men nog vet jag varför. Skönt med en vit helg också.

Skön dag

Dagen började med att jag var ute och tränade Rippe. Sne cyklade jag ut på byn, for på apoteket och sen köpte jag tråd. Sen då jag kom hem så gick jag ut på byn med Rippe och det gick jäkligt bra, han har blivit skitduktig på linförigheten, inkallningen, platsliggningen och en massa mer. Jag är så stolt. :) Sen så jag kom hem så var jag och Rippe och chillade på baksidan ute, tog även en massa kort på han som jag nog lägger in imorn. Senare så tränade jag Rippe lite till och så sen då morsan kom hem så började jag sy mer på linnet, morsan hjälpte mig dock. Tar kort på det imorn, för det är inte jättemkt kvar ändå. ;b Jag är så nöjd över mig själv! Längtar tills det är klart!


SMISK!

Älskade Älvsbyn.

Haha. Måste bara skriv att jag har hunnit massor på linnet igår, fast tråden tog slut så det blir att fara och köpa mer imorn ;) Idag har varit en lugn dag, har sett Saw 5 och den var väl typ som alla andra Saw filmerna :b Sen ringde Elina och ville ha med mig på byn, så jag cyklade upp på byn och vi gick på lite affärer och köpte glass, och jag var in på Pärlfoto och kollade hur mkt det kostade att ta kort till idkort. Sen for vi båda på ungdomsmottagningen för jag skulle förnya mitt recept och tänkte att det var lika bra då man ändå var på byn och då det ändå var öppen mottagning. Så imorn ska jag på apoteket och hämta ut lite grejs och så ska jag ta kort och grejor. Det känns gode bra. Mitt legg går ju ut den 9:e juni :o Typ panik :)

Har just sett Sex and the city, men det tog ju som just slut så nu blir det att sova. Gunått folks!


SMISK!

Duktig Såfaja!

Jag har börjat sy på ett linne ikväll, tack vare modern. Hon är förbannat duktig på att sy och förr sydde hon alltid kläder. Hon har även lovat att sy min brudklänning dagen jag gifter mig xD Hahahaha. Iaf så köpte hon en sån där tidning med en massa mönster eller vad det nu heter. Där var det ett jävligt snyggt linne, fast det var aningen svårare att sy, så morsan hjälper mig. Det är som gode kul ändå. :b Hehe. Ska bli intressant att se resultatet då jag är klar med det. ;p


SMISK!

moooos

Bort med det dåliga! Gaaaaah! Det har verkligen brunnit för mig idag pga många orsaker. Men man får övertala sig själv att härda som fan!

I fredags jobbade jag, for till pite och for sen hem. Lördagen så städade vi och gjorde en massa bra grejor här hemma, jag och farsan var på vindan och byggde "garderober" till alla jäkla miljoner kläder och skor. Vi var så duktiga, dessutom så hittade jag en massa grejor som jag tydligen ägde. En massa oanvända Lasse Åberg muggar som mormor en gång hade vunnit  och som jag hade fått osv. Kan ju som säga att jag blev gode glad då jag hitta dom och morsan sa att dom var mina. Jag tycker dom är jäkligt fina. Nu längtar jag faktiskt att få flytta, men det blir ju inte riktigt ännu. Fast å andra sidan har jag ändå det gode bra hemma, så jag lär ju då trivas hemma så länge jag bor kvar. :) Kanske bor kvar upp till ett år. Så det är bara att vänta och se vad som händer. 

Ibland så har man ork.

Känns att det är vår nu, kan inte mkt göra men... Ögona är svullna och att ha en mindre allergisk reaktion dygnet runt är inte så trevligt. Bara dom som jämt upplever det kan förstå att orken finns bara inte där längre, pga allergi. Har iaf varit ut och hållt på med hundarna, vi har varit och cyklat och vi har hälsat på Camilla. :) Hehe. Rippe var däremot galen. Ibland blir man lite smått less på han. Men vad ska man säga? ;p Han är ju både ung, han är hane och han älskar uppmärksamhet. :P Haha. Han är ändå så go.

Just nu ligger nog Vilma och sover nedanför min säng, för hennes ögon är helt slutna och hon reagerar då inte då jag ser på tv eller skriver på datorn. Gulligt. Haha. Skönt att skolan snart är slut så man kan börja jobba mkt. :b Hehe. Tjäna lite pengar så att man kan t.ex. Flytta! ;) Hehehe. Känns även skönt att ha rensat ut av det gamla. Det behövs verkligen. Blir som att påbörja ett nytt liv. ;P Haha, jag lämnar det åt er att tolka. :p Jag är som mystisk av mig! Höhöhö. Men nu blir det att sova, så gunått folks! 


SMISK!

Vilbur

Nu snart blir det ut och träna Vilma. Mamma ska följa med och träna med Rippe. Någon annan som vill följa?

GAAAAAH!

JAG BLIR SÅ FÖRBANNAT LESS PÅ DINA LÖGNER OCH DITT JÄVLA KRYDD!


Idag har jag storstädat, det känns jättebra. Sen kom Robban, Ninni och Melwin och hälsade på. Haha kul att se Rippe så glad åt småbarn. Dom lekte hela tiden. Haha så gulligt. Melwin är som en jäkla cool unge! Senare ikväll så ringde farsan på en båtmotor, Suzuki, så jävla fräscht alltså! Men en timme efter att den hade lagts ut på blocket så var den borta :b Eller rättare sagt under en timme. Hehe. Men nu blir det att se tv!

Tänker på dig hela tiden! Jag finns här för dig!


SMISK!

Har bara en sak att skriva...

FYFAN VAD SKÖNT ATT FÅ JOBBA I HELGEN! FÅR JÄVLIGT BRA BETALT DESSUTOM!

Bläääää

Jag är så less! Huvva. Men det är ju inte nå länge kvar nu, så det är bara att härda ut :)
Har just käkat och är jävlat trött som fan, har knappt nå energi kvar. Haha :) Så tokigt det kan bli. Ikväll blir det nog bara att sitta och se tv. Höhö.


Sluta ljug för i helvete! Alla ser igenom, eller dem flesta iaf.





Halleluja!

Idag var jag inte i skolan pga att jag har varit och tagit vaccin. Vi ska ju nämligen till Alanya den 17/6 ;D Samma dag som Rippe, Roy och Ronja blir ett år :b Trevligt, trevligt. Har spenderat resten av tiden till att träna, måste ju komma i form innan man drar :b

Förövrigt fyllde mamma år igår. Jag och pappa hade köpt Escadas nyaste åt hon. Hon blev gode glad ;D Höhö. Inger och Staffan berättade även att dom funderar på att sälja huset och flytta till Björkgatan (Huset min farfar byggde, som Inger nu äger och hyr ut längenheterna). Då kan jag få hyra längenheten under för en mkt billig peng. Det är en trea på 90 kvadrat! Exakt! Jääääävligt stor ;D Fin är den också. Det var morsan och farsans första längenhet och även Inger och Staffan har bott där. Farmor bodde i lägenheten uppe tills hon dog -98. Som sagt så skulle jag få hyra den äckligt billigt för att det är min faster som äger huset. Men först måste jag bara fixa bra med jobb :b Eller rättare sagt tjäna ihop lite pengar. Hehe.

Måste bara skriv att vi var ju i pite i lördags på cruising och det var kul som fan, drack bara nån öl och det var som lagomt :b Fast vi var ju som på pentan och dansa hela tiden. Men kul var det ändå. Men nu jäklar blir det andra bullar! Haha. Blir jobb till helgen så då kan jag "tyvärr" inte dricka ;D Hehe!

SMISK!

Jag är lat

Jag har it orkat blogga. Jag har gjort annat. Haha. :) Var iaf hos Potat igår. RIppe följde med också, så han och Quinn var ju helt galna xD Var typ nykter, fast inte riktigt. Drack en öl, shotta 60%igt. Fyfan vad det brännde i halsen :b Var iaf klar i skallen, vilket var meningen. Nu är jag däremot trött som fan. Kom hem efter klockan ett igår, men då så sku jag ju självklart se Arn - Riket vid vägens slut! Fast den är ju bra så ;D Hehe. Så idag har det bara varit att chilla ute och så. Rippe är trött som fan han med ;D

Imorn ska nog jag och modern till Pitestad igen. Hon ska kolla på nå och jag har lite ärenden jag måste göra. :) Men i övrigt blir det att chilla i helgen, träna Rippe och greja på. Det kommer bli väldigt najs. Btw jaktträningen går bra som fan. Nu är det bara vänta till jakten och släppa han i skogen och skjuta första fågeln. Han är fan otrolig på hitta fåglar. Jag är så lycklig!


SMISK!

RSS 2.0