Jääääävlat najs.

ska skriva om min dag i den andra. har it orkat sitta vid datorn. höhö.

känns jävlat bra nu! det syns en stor skillnad på tungan och det betyder mkt. jippie. jag är så lycklig just nu.

Kung!

Snacka om att balansera på det lägsta trappsteget.


Ååh Helmut!


HAHAHAHAHAHA! smisk

Mosare

igår var jag och petra på byn och jag inhandlade:


Grå kofta 199:-


Svart brottarlinne 99:-

Björn Axén Megafix hairspray Superstrong 105:-

Glittereyeliner 125:-

SMISK!


Fredag: Fågel, fisk eller Arn

jag har just vaknat och jag känner att jag är hungrig :b quinn och rippe är knäppa och vilda som fan. döm jär så gullat! 
idag är det tävling. undra om man sku fara dit en sväng. håhå :D

jag är så lat och jag orkar inte skriva här. skriver på den andra bloggen istället. http://thecrew.devote.se


SMISK!



om du inte ser det i mörkret, är det din mamma!

åååååååh jag har varit så lat och jag har inte hunnit skriva nå här! men det gör ju ändå inget :) haha.
imorn kommer petra och quinn och dom ska vara här i helgen. det blir mkt trevligt. rippe lär bli överlycklig haha.
vi ska typ köra skoter och greja på. trrrevligt trrrevligt : D

håller btw på bli fökyld. känns som att jag har svalt tusen rakblad :o och enligt morsan är förkylningen som går nu förjävlig, värre än alla andra grejor som går nu. men jag har inte tagit ut något i förskott :b men ifall det skulle bli så, så lär det ju inte hålla i sig hur länge som helst, och det är ju tur :)

sitter iaf på skolan nu med petra och väntar på bussen. jag är så förbannat trött och mitt huvud gör ont, men nu är det inte länge kvar till jag ska hem, och ännu bättre, imorn är det fredag. :D


 i skogen :b
  Papi och Rippelainen


SMISK!

Du är som en halloumi, din lilla fisk.

fisköga. amagad. aj!

wöööö

i fredags hämtade jag mina jeans! hallelujah moment! lördagen var jag i korre och var ute med hundarna. drog med nancy, vilma sprang brevid och rippe sprang fram och tillbak överallt. han var lycklig för att han fick vara lös. sen for jag till jennie och såg film med hon och camulla. :D haha jag har som it orkar göra något.

btw

hoppas att visiten bakom galler gör att du ändrar hela din livsstil. det är bara för att vi bryr oss.

jävlar

nu är den igång :b så jäkla kul!

mahahahahahaha

ja herregud. allt kretsar kring dig just nu lejdskalle ;D gulligull

mooos

haha usch vad jag sover mkt, och lite. igår sov jag på bussen, somnade sittandes vid köksbordet så jag slog i pannan, sov sedan från efter tre någon gång till halv tio på kvällen. gick sen och snackade med morsan ett tag. och sen dog jag. hajhahahaha

Behandling.

Idag har ajg varit hos erik jonsson på behandling, ja herregud. efteråt så var jag helt snurrig i huvudet och jag mår fortfarande illa :p trodde jag sku svimma xD men det känns som ändå gode bra nu på något sätt. har fått med mig nå jäkla medicin hem också. men det är ju bara med naturliga grejor. och nu äntligen har jag fått veta vars krampen kommer ifrån. halleluja. det är min mjälte som gormar. och njurarna för den delen är inte i balans heller. den har inte full kontroll på min blåsa, men det betyder ju inte direkt att jag pissar ner mig vilket ni tar för givet på en gång :b hahaha. det är bara det att jag går på toa hela tiden och ibland även om jag måste så vill inte blåsan, den är jätteknas. jag dricker max ett glas vatten per dag... :b men nog om det, resten är personligt. jag är inte som andra och lägger riktigt ut hela mitt liv på internet. lite privatliv får man väl lov att ha :)
men ska iaf tillbak till erik på måndag.

smisk

blablablablablablababa

nog är det underligt hur människor fungerar. alltid ska den ena vara värre än den andra. blir dom avvisade gör dom bara mer för att ha med människan att göra, och bryr sig bara mer och håller på, och jag tycker att det är ett väldigt sjukligt beteende. andra skulle kanske inte kalla det stalker-varning, men det gör jag. 

för övrigt fick vi ett gode lejt samtal igår från en kvinna i sandviken. hon hade sett en bild på vilma på internet som jag hade lagt ut, och hon tyckte hon var så fin så hon ville köpa bilden (eller att jag skulle ta mer bilder också på vilma) och ha den till ett raskompendie som specialdomarna för skällande fågelhundar, skulle ha och läsa innan utställningarna. det var ju som lite roligt på många sätt. hon tyckte att jag hade tagit fina bilder och att vilma var fin, det var ju visserligen från sidan, men ändå. sen fick hon även höra att vi hade en valp efter hon, och då blev hon väldigt i intresserad och vile se bilder på han. men skicka bilder och ta bilder, det ska jag nog göra imorn tror jag, då jag har kommit hem från punkteringen. haha.

smisk

haha lejdas.

jadu gode roligt att man blir misstrodd ;p herregud! tror nästan att det är tvärtom :p så länge man INTE är psykiskt sjuk har man inget att oroa sig för. tar man prover och får veta att det är något som inte stämmer så är det gode självklart. man kan ju inte fejka jävla prover, eller? spec inte blodprover. haha SHIT ASSÅ.

jase, jase dingeldase

idag har jag typ suttit och stirrat i väggen, det var väldigt intressant haha. ska till käftis på onsdag för sjätte gången med den här jävla tanden som förmodligen är död (men den krånglar ändå) men jag hade tydligen någon inte-bra-spricka nagerst och samma dag ska jag även på, öhm, behandling. haha tur att man it är rädd för nålar. håhå!



jadu

jag vill spy. jag mår jävel och kan knappt äta nå mat :( huwa att det ska bli så mkt på en gång. men så är det.

mooos

jag är så frustrerad som jag kan bli.

Vörsta veckan.

Ja vad ska man säga... nu känns allt helt borta. i onsdags iaf hade jag med mig rippelainen på skolan för första gången. det avr även första gången han åkte buss och han var så duktig, jag är så stolt! då jag kom hem for jag på läkarstation och blev tömt på blod. torsdagen var jag hemma för jag var så jävla borta i hela skallen och kroppen... as usual. idag hade jag möte med catarina och eftersom att jag inte hade nån lektion efter det så tog jag 09.45-bussen hem och det var jävligt skönt. då jag kom hem kring elva nån gång så somnade jag och sov till klockan halv fyra då jag fick ett samtal från min läkare. världens jävla cphelvetesjävlachock fick jag också. sen somnade jag och sov till typ halv nio, alltså för en timme sen vaknade jag ungefär. min skalle gör spränghelvetesont och snart exploderar den.

ni ska veta att jag tänker på er. det känns även för mig. jag fick en känsla av att allt det som hänt kommer sluta illa dom sex månader nu som man måste vänta, då en del tror att det blir begravning snart. ja herregud. 



smisk

Vet ej vad jag ska skriva.

nu har det hänt, det vi alla hade väntat på... ändå känns det jävligt konstigt, man väntar väl bara på att något ändå värre ska hända. men nu kanske han är där han ska vara...

Hemma igen. haha!

ååååh! trevligt trevligt :p det har varit helvetes skönt att vara i långträsk. förutom typ en massa samtal man fick klockan 4 på morgon medans man låg och sov. huwa :b rippe tyckte opckså att det var väldigt roligt i långträsk för han var ute och sprang hela tiden och stötte på renar gjorde han också xD och mormor har gjort klart mina sockar nu! håhåhå. me like!

nu är jag hemma och ska bara ta in mina grejor från husvagnet och så, sen blir det nog att sova xD jag orkar som it nå mkt annat :P

RSS 2.0