Hang Patters och Chipstuttar

Kvällen levererade som fan! Blev impulstripp till pite, och självklart var det ju alkohol med i bilden. Men drack ändå inte värst mkt, var lite sådär salongsberusad kan man väl säga. Det var jag, Kicki, Burk och Andreas som körde min bil då. Vi fick stå i en hel evighet och vänta utanför Kalles, vi skippade Challenge för där var det ändå längre kö. Väl inne drack vi väl en aning och så skakade vi rumpa och svettades som nå jävla as. På hemfärden så följde även Bea med. Men den var ändå gode lugn, tills vi då självklart kom tillbak till byn. Helt plötsligt fick vi får oss att fara och åka madrass i pulkbacken. Jag blir så lycklig. Såhär slutade allt.     
HAHAHA! Min framtida make.
SMISK!

Det är precis så det är!

SMISK!

Levande blåbär

Just nu sitter jag här med en jävla massa färg i håret. Självklart så lyckades morsan he en massa färg i ansiktet på mig också, så nu ser det ut som att jag har plockat blåbär med hela ansiktet och huvudet. Haha. Men det är härligt det också!
Ahahaha! Skål.
SMISK!

"Fist pumping taliban"

Haha jag får aldrig nog av den där jävla talibankören! xD

Ahaha!


!

Eh, det skålar vi på. Nämen... Idag sov jag onormalt länge, fy på mig. Men det bara hände. Haha. Var ut på bojn en sväng och köpte lite garn och stickade mig ännu en åremössa. Fan vad jag är bra alltså. Sen snackade jag med Micke över telefon, jag har nämligen lovat att följa på en utställning i Överkalix den 6:e mars. Han ska försöka få CERT på Ricky eftersom att han redan är jaktchampion, och jag har även lovat att ställa Ricky då. Så på lördag blir det upp till gobbas och ringträna Ricky litegrann, han är nämligen inte så van sånt där. Vill ju it skämma ut mig totalt, eller att han, på ett ungefär, drar omkull mig. :P Haha.
SMISK!

May the force be with you

Ellerrrrr. Nu är jag så jävla trött och jävlat paj i kroppen, ja det finns ingen ork kvar alls. :P Blev en impulstripp till luleschtaan med Beni. Mkt trevligt må jag säga. Kvällen avslutades med en hyrfilm från OK hemma hos... Jennie såklart! Så nu är det slut på det roliga, gunått.
SMISK!

Aschå nu jälar



Nu ska jag till luleschtaan med denna kvinna! HÄJTÅ! (MOBBA INTE MIN MAGE PÅ BILDEN FÖR DÅ JÄVLAR!!)

SMISK!

ÅH MAMMA

JEEEEEEEEEEEEENS!
SMISK!

The State of Massachusett

Nä nu jävlar ska jag sova så jag orkar kliva upp inatt för jag ska jobba från klockan tre till åtta på morgon. Yeeey. Pengar. :D GUNÅTT!
SMISK!

plupp

Jävlar å, nu skjuter det i höjden. Haha. Alltså nej nu jävlar, jag måste fara och köpa nya behåar, det här funkar inte längre. Aldrig mer dubbla bröst. Mahaha. Förövrigt håller jag på att bli gode trött och med det så börjar jag nog svamla gode mkt. Det här kommer aldrig sluta bra! Eehehe. Blev som sugen att spela lite nintendo 64, för zelda is the shit! På rikt alltså. HÄRRÅ!

SMISK!

Bannes-Johannes

Alltså fan vad jag är på G. :D Är så förbannat pigg just nu. Otroligt nog så är jag också gode glad just nu. Ehe. Fast jag är väl alltid glad... Ellerrr? :D Blev förövrigt jävligt sugen på att fara och köra skoter, och fara och grilla nagerst. För det är ju som gode bra väder ute just nu.

SMISK!

Åh nej

Jag är jävligt sugen på snus just nu. Haha det är illa. Alltså jag är shoppingsugen till max. Men måste tyvärr vara lite sparsam just nu. It nog med det har jag fått nå jävla psykbryt, jag vet inte ens om det är pms eller inte. Känns iaf som det. För jag är ledsen och arg på samma gång. :o Jaja, får väl tröstshoppa lite så kanske det löser sig. Haha. Eller iaf inta flera liter socker. Kan vara det som är felet.
SMISK!

Alltså naowe

Nu jävlar är det kört. :p Haha vaknade imorse och morsan tvingade mig att ta tempen, och självklart tyckte hon att jag hade lite för hög temp. Haha. Aja, sen så började jag blöda näsblod som jag alltid gör då man har nå tjaffs i kroppen. Varenda muskel i hela kroppen värker. Ibland är det illa. :b Men det är alltid såhär den här tiden varje år. Är alltid nånting i min kropp som inte vill som jag. :p Haha! Jaja, men då är det ju bara vila och knarka lite alvedon så löser sig allt. :)
SMISK!

Gode gud

Alltså, man försöker ju att verkligen inte klaga. Men då man känner såhär vill man tyvärr inte annat. Hade jävligt svårt att andas och så tog ajg bricanyl som vanligt, så nu sitter jag och skakar som en jävla galning, eller nej, jag vibrerar. Dessutom pga bricanylen så har jag fått hjärtklappning. Har ont i kroppen som fan, men varför vet jag it riktigt. Det känns som att jag håller på att bli sjuk så det kan ju ha med det å göra. Jaja får väl knarka lite medicin och lite vitaminer och tjaffs.
SMISK!

Aótom taótom

Nä nu jäklarns så ska jag blogga en sista gång innan jag drar till lule. Haha. Ja herregud. Har käkat lite mat och så nyss så att jag ska ha nå ork i kroppen. Håhå jaja. Btw Sita har haft ståndskall på två eller tre älgar idag, haha det börjar bra. ;) Men nu jävlar ska jag slänga nå täckbralls i bilen ifall den skulle börja hata mig och strejka. SÅ HA DET SÅ TREVLIGT GOTT FOLK. Eh.

SMISK!

Do you wanna touch

Alltså, vaknade klockan sex imorse och it fan kunde jag somna om, så det blev ju självklart att kliva upp då. Klev upp käkade frukost nr 1 och sen skjutsade jag morsan på jobbet, sen såg jag lite SATC och sen käkade jag en till frukost. Så nu blir det nog att slänga i sig lite lunch och sen dra till Korsträsk eller något liknande. Så tjarrå!
SMISK!

Jaowe

Eftersom att jag vet att jag är sämst i hela världen på att blogga så skriver jag nu, för dem närmaste dagarna kommer jag nog vara rätt så borta. Haha! Nämen kommer nog bara inte direkt pilla så mkt på datorn bara. Jag blev lite småsugen att fara på krogen, men vi får väl se hur det blir med det. Ehe. Barbara Streisand!
SMISK!

hej

JAG HATAR BRICANYL!

eeeeeeeeeeeeeeeeeee


Ehe!

Idag fixade jag näääästan klart stolarna. Gode skönt. Haha. Annars har jag bara chillat och så. Sen kom min farbror Lasse och Inga-Britt förbi och hälsade på. Snacka om att Rippelainen blev kär i Lasse, alltså den hunden har gått och blivit knäpp. :p Håhå. Men min hund är bäst ändå. Alltså, nu börjar man ju längta till sommarn, eller börjar och börjar, har väl längtat gode taget. Men nu blir det sängen eller nå liknande. ;p
SMISK!

Fyhelvete vad jag är duktig!

Idag har jag jobbat, grejat på här hemma och nu är jag klar med 2 av 4 stolar. Haha. Rättare sagt är det bara 2 sitsar kvar att klä in med tyget som tog en evighet att få. Snacka om att posten ska tjorva. Men jag är väl i alla fall nöjd med resultatet. Har ju ändå fått lägga ner en del jobb på stolarna med tanke på hur dem såg ut innan.




Tyvärr är det dålig kvalla tack vare blogg.se, dem ser ju såklart bättre ut IRL.
Man ser ju tyvärr inte detaljerna så bra. :p Eheeeeeeeee.

SMISK!


Haha!


Alltså ibland... blir jag så jävla lycklig! Men nu ska jag lyssna lite på mammas nya kille och göra lite nytta!

SMISK!

.

For ut med skotern idag, fick soppatorsk, vet it riktigt hur långt jag gick för att få tag på bränsle, men tillsist så löste det sig. Jag erkänner att jag är helvetes mör i kroppen. Blir nog i säng tidigt ikväll. ;p Men då jag gick där oavsett hur jobbigt det än var så kunde jag it låta bli att skratta, för det är så jävla typiskt. Tycker som att vi skulle borda fixa tankmätarn för det går ju it över huvud taget se hur mycket bränsle det är.



Undra hur många som såg våran snygga larv/snögubbe uti Stortjärn i våras. ;D

SMISK!

Hej jag vill ha valpar igen!


Vad ska man egentligen skriva här då?

Börjar fan bli less att blogga. Känns mest bara jobbigt. Dessutom är min bloggdesign förbenat ful, ja lejd nå så jävulst! Men man är ju som lite lat med tanke på att jag it är nå duktig på det där. Men nog om det.
Körde lite skoter ikväll och nu är jag lyckligast i Sverige, för jag visste nämligen att det var nå jag hade saknat i vinter. Förstår it varför man it har tagit sig ut och köra lite, har ju tänkt det så många gånger men det har it blivit. På tal om ingen speciellt så måste jag ha ny mobil, och nytt sim-kort för den delen. Man kan väl säga som så att det funkar inte som jag vill.
Och självklart så måste jag ju slänga in en bild på Lilleman för han är så himla snygg!
SMISK!

RSS 2.0