Idag är min mentala ålder 15

Jag känner mig på lite dåligt humör ikväll, men det är nog mest troligt för att jag är så trött. Men det är ju klart, var ju två timmars jägarskola idag. Idag har jag hunnit sticka en och två tredjedelars mössa. Haha. Någon som vill ha en mössa kanske? Det är ju så kul att sticka. Jag blir som it less. Däremot så stickar jag ju bara under den kalla tiden, alltså då man kan behöva det. På tal om något helt annat så blir det nog operation inom kort, i munnen dessutom. Hahaha. Ska operera bort mina visdomständer i underkäken för dom går inte dra, och jag vet att jag kommer få lite roliga grejor och kanske se en massa talande träd och flygande sängar. Ja inte vet jag. Fyfan vad nervös jag kommer vara, tur att jag innerst inne är modigast i Sverige (haha) och bara biter ihop. Men det är ju klart man vill väl inte klaga i första taget även om man är lite sådär rädd. Haha....
SMISK!

Eeeeeeh

Jag är fast i decoupageträsket. Fuck. Jag kommer aldrig lyckas ta mig ur det här. :p Haha.

Fan också

Jag ids it blogga, men tyvärr så känns det som att jag måste. :p Har hänt mkt roligt och sånt där. Men jag orkar bara inte skriva om det. Haha! Men hade tänkt bjuda på lite bilder som jag aldrig lagt ut.






Där var bilderna från Studio 54 på havsbadet.









Några bilder från halloween!











Utställningen i lördags.


SMISK!


Det bara stiger

Haha. Ja juste. Idag följde jag med Micke och Ricky på älgjakt, tyvärr så skällde inte Ricky något. Men fick då se två orrar och en tjädertupp i alla fall, så jag är inte missnöjd. Iofs kan jag inte bli missnöjd om jag får vara ute i skogen. :p Men imorn blir det ut igen fast i Manjärv så då får vi se vad som händer. Skulle ju vara riktigt kul bara han skäller, för då blir det helt plötsligt väääldigt spännande! :)

SMISK!

Jaa

Då var det dags igen. Måste fixa hanhund, ringa avelsrådet, ögonlysa och allt det där, för det blir en parning på Vilmas kommande löp. Vilket innebär att det troligast blir valpar i februari någon gång. Har varit sugen på att få behålla en tik med snygg teckning, men man vet ju aldrig vad man får så. :p Men man avvaktar ju och ser vad man får och bestämmer sig sen. ;) Det är alltid lika spännande varje gång!

Haha älgar!



Haha jag i somras då jag satt och ritade mina himla fina älgar. Jag är så bra haha!

RSS 2.0