hjälp

Fyfan vad jag var full igår. :p Haha underbart. Vi var på sparta och så. Hallelujah. Idag blev det planka till middag igen, fyfan vad gott. :D Men nu sitter man som bara och längtar till nästa helg då det blir att bege sig till Kalix. Det är nämligen utställning, så vi ska ställa Rippe. :) Glömde även skriva att vi var ju hos Anneli i Bränna och hälsade på igår. Hundarna hade så roligt tillsammans, och så. Nu på tisdag är Vilma i femte veckan, så då är det bara fyra veckor kvar ju. ;D Shit vad jag längtar.

SMISK!

Musmatta

Är ett vääääldigt fult ord.
Idag så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, FÖR JAG ÄR SJUK SOM ETT AS, haha! Morsan har också varit hemma, för vi har nämligen smittat varandra. Så vi har båda legat i soffan och snorat och hostat ikapp. :p Medans man låg där som en jävla lealös krokodil, så kom jag på att jag sku sticka en mössa, och det gjorde jag också, så nu är den klar. :D Haha jag är bäst. Men nu ska jag hosta ihjäl mig ett litet tag, och sen så blir det sova. BTW till alla som har ringt och smsat dom senaste dagarna, FÖRLÅT! Jag har bara varit så jävla borta i skallen och glömt bort att svara på allt, men NU JÄVLAR blir det säkert bättre. xD Håhå jaja! Gunått folk å fä.
SMISK!

Finsk sommarsoppa = Vodka i en blommig tallrik!

Tröttsamt. Hahaha! Jag tror peggan har pajat! Amagad plzzz!!!!!!!1111ettett

Frrrrugan kanske lyssnar!


Hahaha KNUBBI!


Schtäffe!

Mammas nya kille är bäst! Glömde skriva igår att jag har äntligen fixat kalrt pallen nu. Har iaf varit på byn, och varit hos morsan och hjälpt henne på jobbet. :D Haha jag är bäst! Hon satte mig i jobb eftersom att jag it gjorde så mkt och så. Men det var ju bra. Sen så gick vi lite på byn och har köpt mer tyg och lite garn och grejor. Så nu blir det en massa nya mössor. Hallelujah! Eller nå. Men nu ska jag fortsätta vara lycklig.


SMISK!

OMG

Ibland önskar jag att jag inte var laktosintolerant, FÖR DET ÄR SÅ FÖRBANNAT GOTT MED GLASS! :D Haha. Idag har jag gjort en massa bra grejor som vanligt. Har även sytt ett kuddfodral till morsan. Hon kommer nog bli jättenöjd då hon kommer hem. ;D Haha! Idag är det iaf 4 veckor sen Vilma och Theo satt ihop första gången. Så på fem veckor händer det nog grejor. ;) Heheheh. Händer så mkt framöver så jag håller på att stressa ihjäl, men å andra sidan är det bra att få göra bort en del av dom grejorna. Håhå! Jag blir så lycklig. :)
SMISK!

YES!

Igår blev det en massa öl med Lars och Morgan. Det var trevligt som fan. :P Och nu sitter man och taggar för ikväll. :p Folket kommer hit på en timme och förballar! Men jag fuskar, för ajg har redan börjat dricka. xD Det blir utgång i Boden ikväll iaf. FYFAN VAD NAJS!

SMISK!

Håhå

Gick inte att ta sig in så man kunde blogga igår, så jag gör det idag. Igår klev jag upp kring nio, gjorde nån test, kl tio for jag ut och åkte längdåkningsskidor med Rippe. Vi var ute ungefär en timme, och det var gode skönt ändå. Sen var det städa och fixa en massa tjaffs. Hämtade även utan ett paket. xD Haha. Sen på kvällen gjorde jag och morsan semlor, fyfan vad vi är duktiga. Det var gott som fan. ;p Nu sitter man då och väntar på att klockan ska bli tolv så att jag kan dra. Måste även komma ihåg att ta fram anmälningsblankett till Kalixutställningen, Ulrik hade nämligen tänkt gå med Rippe. Men det gör ju inte mig något. :p Haha.


SMISK!

Helg

Jadu i fredags så var det bara att vara hemma och chilla, för på lördagen drog vi till lule och gick på storheden. Vi hittade lite smått och gott, plus att vi hämtade soffan och bordet i antnäs som hade kommit nån dag tidigare. Har även köpt Rippe en dragsele (nome), det blev inte en Björkis utan en Non Stop, för dom är betydligt bättre, och priset är även högre. xD Så vi var och premiärdrog idag, snacka galen hund jag äger. Han drog och drog och drog. Tur då att dom är såpass uthålliga och även starka för deras storlek. Så imorn blir det ut och åka längdskidor på skoterspåren. Vi har även suttit uppe i Korsträsk och grillat och så idag. Det har ju varit så bra väder så. Nu väntar vi bara på att farsan ska komma hem, sen blir det nog iväg till pite för att gratta Michaela som fyllde år i fredags. :)
SMISK!

Åh jag vet inte längre!

Nu känns det jävligt bra att ha fått ordning på det här. Det är även skönt att ha fått veta vad det har varit på båda delarna, för det förklarar mkt. Hallelujah. Känns som allt har ordnat sig och blivit så jävla bra. För min del iaf. :) Skönt!
SMISK!

Halleluja!

Igår kom farsan hem med en spronkarns ny audi. ;D Fyfan vad den är snygg! Jag dör. Så vi var iaf ute och körde flera timmar igår, eller det var iofs bara jag som körde. :p Haha. Det var jäkligt roligt iaf. Däremot märks det att det är en A4 för den är något mindre, men det gör ju som inget. :b

Imorn blir det klippning btw. Gud så jävla skönt, för jag blir så less på mitt hår då det blir längre, för jag har ingen kontroll på det. :P Håhå! Dessutom blir det bra väder i helgen så blir det ju ut och köra skoter och så! Någon som är sugen å joina? :D


SMISK!

Åh vad jag inte ids blogga seriöst!

Veckan har varit bra, med filmkväll, hos Jennie, Mig och Lars olika dagar, jävla galet vad mkt film vi ser. :p Jokkmokksresan var jävligt lyckad för min lille Rippelain blev bäst i ras. :D Haha! Roligt att ha en så pass fin hund. Man fick det även extra bekräftat då vi faktiskt ställde för den petigaste och väldigt duktig domare, nämligen Stig Brännvall. Jag är då bara jäkligt lycklig just nu. :) Trodde it alls att det skulle gå så bra.
Idag så var vi upp till korsträsk och chilla. Jag och morsan for ut med hundarna med spark och allt, för det var jäkligt härligt väder ute fastän det var lite kallt. Vi selade på Rippe så han fick dra, och han är då jäkligt duktig på det. :p Däremot Vilma fick ta det lite lugnt för nu ska man ju it utsätta hon och hennes foster för onödigt mkt. :) Mahahaha! Dessutom så får vi nog bilen helt klar på tisdag blir det, för dom sku ju fixa lite innan vi får den. På tisdag blir det även pite för Michaela har ju konsert. Så brorsan och dom spelar ju med hon. Det ska bli jäkligt roligt att se (eller förmodligen höra). Den är även gratis och är på Kåren, så kom dit. ;D
SMISK!

Oj jävel vad jag är bäst

Idag har jag och Jennie varit till lule och shoppat. Mkt trevligt, och vi piercade oss också. :D Äntligen! Jennie pierca smiley och jag i bröstvårtan. Dock gjorde ont som fan i en sek, men sen gick det som över. :p Så bullshit att alla säger att det inte känns alls! Hah! Btw bilen kommer i veckan också, och få se.... DEN ÄR JU SLUT SNART SÅ! :D I helgen blir det jokkmokk och ställa Rippelain, blir kanske även krogen på kvällen, vi får se. Sen imorn (fredag) hade vi väl tänkt hitta på nå galenheter också. :) Så skål kamrater.
SMISK!

Tihihihi

Nu är audin påväg! Den har skeppats. Nu idag har det då snöat som fan, så nu är det väl 40cm extra snö, om man räknar med det som snöade igår och förrgår. :p Jag blir så jävla lycklig! Vilma hon är då lejd som tusan, och det märks att nånting är på g, eftersom att hennes lynne är helt ändrat! Till helgen blir det jokkmokk och ställa Rippe och gå på marknaden, trevligt, trevligt. Dock blir det att ställa för Stig Brännvall, men han är ju duktig och jag gillar petiga domare. Idag har jag jobbat arslet av mig med diverse saker, men nu har jag it tid att sitta här utan nu blir det fortsätta jooooooooobbbbaaa!
SMISK!

RSS 2.0