Jäklar anamma!

Har tyvärr inte bloggat på vääääldigt länge, men ibland så har man bara helt enkelt för mkt att göra. :p Kom hem från Skellefte kring halv ett tiden idag, och snacka om att man var gode jävla trött. xD Det har varit trevligt som fan. Igår gick jag och Petra på stan i några timmar, sen blev det att dra och checka in på hotellet och käka julbord och förtära alkohol. Senare på kvällen drog jag och Petra ut, och det var trevligt som fan att träffa människor osv.

På lördagen med tanke på att vi var borta så ville Ulrik fara på utställningen som var i Luleå med Rippe, så vi anmälde han ju såklart. Såhär blev resultatet; UKL 1, UKK 1, (CK), BHKL 4 (av 7 hundar, varav Rippe kom före Lukas vilket var väldarns roligt). Så alltså blev han 4:e bästa hane, vilket inte alls är illa för att han gick i unghundsklass plus att det var den första officiella utställningen för han.




SMISK!

Buddy I got you

Nu sitter jag och lyssnar på musik, funderar på att kanske he igång en film eller nå. Synd bara att dvd-spelarn på min dator har pajat. :o Men sitter iaf nu och längtar först och främst till på onsdag för då blir det att fara och klippa håret. :D Tro mig, det behövs. Det har blivit vörsta långt. Det ska bli väldarns skönt. Funderar om man sku passa på att köpa hem färg då också för att färga håret, men vi får väl se. Sen på torsdag blir det att fara till happis och handla lite på IKEA. ;) Håhå. Ska bli riktigt kul faktiskt. Kanske man hinner fara och se om att köpa nå julklappar. Sen så måste jag ju köpa farsan en 50-års present. Funderar på att kanske beställa något riktigt galet, men det ska vara värt pengarna iaf. :b Sen så i slutet av månaden blir det ju till Skellefteå och bo på hotell med petra förhoppningsvis. ;D Trevlarns.
SMISK!

Finally!

Nu är det kalrt, nu bor jag i ett helt annat rum. Ska ta kort och så då det är riktigt klart med möbler och så. Eller iaf då vi fixat en garderob. ;) Haha. jag är så himlarns lycklig. 
SMISK!

yeeeey

Idag ar man varit duktig, hjälpt morsan att baka en massa, hjälp farsan i garaget och hjälpt han att lista, jag fick sköta spikpistolen. ;D Jag blir så himlarns lycklig. Nu har vi iaf hett golvsockeln klart så nu blir det att lista mot taket. Sen är det bara att fixa källarluckan och sen flyttar jag in där. :) Roligt, roligt. Insåg även då jag skulle befria katterna från en massa päls som inte behövs, att jag har mitt eget trimbord i garaget, nämligen frysboxen. ;D Håhå, såg även harspår bakom huset idag, och sen gick jag och morsan ut och såg hur den harjäkeln skuttade omkring utanför huset och efter vägen, men konstigt nog hade den inte bråtttom, för den var ju på villovägar så den skulle väl kanske bara hitta hem. ;p Imorn blir det på körskolan och plugga, sen blir det hem, packa ner grejor i kartoner, hjälpa farsan att lista klart och förmodligen dammsuga och skura golvet där nere. Fyfan vad snyggt det blev nu när tapetseringen är klar. Ska ta kort då jag har fått in möbler och grejor. Jag är så guförbannat glad för tillfället. Så godnatt.
SMISK!

Pite imorn

ska kolla på några soffor och så. :) Håhå! Kulkul. Nu sitter man då och ser på Top Gear, fyfan vad det är bra. :D Jag blir så lycklig. Men nu blir det nog ut med Vilbur och sen sova?
SMISK!

Oh crappy day!

Fast egentligen it. Jag är duktig, jag har bakat åt mami. Och fyfan vad jag är less på era jävla lögner, stay away snälla. Jag är LESSLESSLESS, men lycklig så länge ni låter mig vara. Så tack på förhand. Ville bara få avreagera mig lite, hallelujah. :p Haha. 

Utter

Snacka om att jag har tappar motivation till att skriva här. :o Oh crap. Men ja igår iaf så var jag på körskolan och plugga, jag var ute med Rippe en massa (han älskar snö, han blir helt sjövild) jag städade hemma osv. Imorn kommer jag ha ett färdigt rum där nere, tapetserat och allt, dock ska ju farsan lista på torsdag, så på fredag kan vi börja flytta in grejor. Har även hittat en soffa som vi imorn förmodligen ska och titta på och kanske beställa. :) Det var gode bra pris på den också. Ikväll ska ju farsan på hockey, så då ska vi upp till Korsträsk och hämta ner Vilma, sen ska vi ut och gå och kanske fara till en och titta på lite ljus ohc grejor. ;o Har även hunnit varit ute och tränat Rippe idag, så nu gör jag it mkt, men jag funderar på om man kanske sku ta och baka lite till morsan, för hon hinner ju som aldrig. :> Sen blir det plugga och kanske om man hinner på körskolan en sväng. :p Måste även skriva att nästa torsdag ska vi nog på ikea, HALLELUJAH! :D
SMISK!

Och så måste man ju tyvärr blogga också.

Fredag så hade jag, Lars, Elina, Peter och Björn tänkt fara på Nordpolen och bada. Vi begav oss till Boden, men då var kärringjäkeln så tjurig så det blev inget. Vi blev lite besvikna och bestämde oss för att dra tillbak på byn och förtära alkohol. Oh yes. Det var gode trevligt må jag säga, Jennie, Mia, Emil och Martin joinade hemma hos Peter också. Jäklar vad mkt det blev. xD Men kul var det! Sen blev det hem och sova någon timme och sen bege sig till Lule. Huvva vad hungrig jag har varit hela dagen. Käkade frukost, 15 min senare är jag ashungrig igen, så jag käkar lite till, sen då vi skulle fara for farsan en sväng på Shell och självklart frågade han om vi ville ha något, Han fick köpa en korv åt mig. Tihi. Sen kom vi till Lule och gick lite på affärer och så. Det var gode trevligt. Köpte dock inget alls, men det var ju inte meningen heller. :> Sen blev jag som sagt ashungrig igen, så det blev på Max och käka. Åh det var så himlarns gott! Men efter det då vi for på Suomi soffa så höll jag typ på svimma, varför vet jag inte, men jag blev iaf jätteknäpp i skallen och kroppen. xD Sen blev det hem till Älvsbyn (<3) och då hade det snöa drygt 1 dm. MAN BLIR BARA SÅ JÄKLA LYCKLIG! Sen resten av kvällen har jag chillat. Så därför funderar jag på morgondagen om man sku ut i skogen och grilla, någon som är på? Kanske man ser om skoterjäkeln vill gå igång nå. ;p Men nu blir det väl förmodligen att sova tror jag. ^^ Så gunått era små ollonborrar!
SMISK!

Lev idag, dö imorgon.

Jag är så lycklig, för nu har reaktionen i stort sett släppt helt. :D Håhå! Idag har jag gjort en massa bra grejor hemma och då mors och fars kom hem så for jag och morsan ut och körde, vi for förbi ICA och drog sen till Korsträsk. Sen blev det bara tv som vanligt. Nu är golvet helklart där nere och det har gått fort som fan. Till veckan blir det tapetserat, sen ska farsan bara lista golv och tak så är allt klart. ;) Halleluja.
SMISK!

Fyfan!

Eftersom att jag ligger i riskgruppen tog jag vaccinet mot svininfluensan igår. En del påstår att man inte ska få några större biverkningar av den. Hmmm.... Hur kommer det sig då att väldigt många i Älvsbyn har fått det? Jag t.ex fick väldigt hög feber igår, har fortfarande det, kan ej röra armen för att det gör så ont, allmän muskelvärk, illamående, röda prickar överallt som kliar som fan och det snurrar som fan i min skalle. Ja det här med svininfluensan är ju något som man på alla punkter inte kan fastställa något? Även morsan har inte mått så bra idag, men jag är väl aningen känsligare än hon. Men det visste jag ju redan, mitt immunförsvar är ju inte direkt det bästa. :p Haha men shit happens. :D Har iaf sovit hela dagen, för som sagt har ju inte mått så bra, men hör och häpna, det börjar bli bättre för jag ligger och svettas som en gris, vilket förmodligen innebär att feber håller på att gå ner. :) Hehe! Men nu ska jag sova så man blir frisk snabbare. :b Gunått!
SMISK!

Många dagar har gått nu

Sen sist jag blogga seriöst. ;) Fredagen iaf blev det först med Potat på statt, sen drog vi på Kalles. Mkt trevligt. Lördagen var man bara hemma, morsan hade bjudit hem Inger och Staffan på middag och så, så det blev chilla hela kvällen. Söndag vara jag och jobba och greja på här hemma. Igår så var jag och körde och var på körskolan. Idag så har jag varit hos käftis, tagit vaccin mot svininfluensan, städat, betalat en räkningar, tvättat en massa kläder, pluggat lite och nu ser man bara på tv. :P Sen blir det nog ut och köra en sväng då typ mors eller fars kommer hem. Funderar även på att gå en långprommis med Rippe, för både han och jag behöver det. Har så mkt som forserar i skallen för tillfället, så man måste som ut en sväng, få frisk luft och tänka lite grann. Måste även lägga in att min tand är it bra än, och nu har det gått drygt ett år. Dom tog en massa bilder på tanden, så jag får inte rotfylla än, och den 1:a Januari måste jag ju börja betala. Vilket innebär att jag får lägga ut tusentals kronor på en tandjävel som började tjorva då jag var 17 år gammal, fy tusan! :o Men det är ändå inte hela världen, för det kunde ju ha varit värre.
SMISK!

Hmmm

Har inte orkat blogga på ett tag, men ska se om jag orkar imorn efter jag har varit på körskolan. ;p

RSS 2.0