åh smirre

Jävla jag! Jag är ju så jävla dålig på att blogga. I fredags iaf så var jag, Lars, Björn, Vicente och Dan på kalles. Det var jävligt roligt. Sen på lördagen så var jag bara hemma och chillade. Igår så såg vi film hos Lars och sen for vi till Påle och grillade. Det var ändå gode trevligt. Sen påväg hem (typ) så flög en fågel in i rutan och tog självmord! Jäkla fågel, nu måste jag ju rengöra rutan också. Attans. Men nu vart jag lat, jag orkar it ens skriva vad jag har hittat på idag. Haha. HEJTÅ!


SMISK!

valpar

Nu har jag varit och veterinärbesiktat, vaccinerat och chipmärkt dom små. Skönt. :P Vaccinerade även Vilm, för hon är ju så nerkörd nu och det går jättemkt kennelhosta. Därför ska inte ens Rippe få hälsa på någon annan hund. För det sku inte vara roligt ifall nån av hundarna fick det. Snart blir det fara upp till Korsträsk och lämna Sita.

Imorn kommer Johannes och Maria och hämtar Seppo. Ska bli gode skönt, fast nog kommer jag att sakna den lillskiten ändå. :b Men det går ju faktiskt fara och hälsa på. Har faktiskt också planerat att ha "Valp/kennelträff" i sommar. Tänkte bjuda in alla Vilmas valpar och deras hussar och mattar. Kommer bli mkt trevligt.

Blir en till planerad valpkull på ungefär två år kanske. Anneli och Åke var nog gode intresserad att få ta en valp från Vilma kanske. Men vem är inte det. ;p Haha. Sen får vi hur Sita blir, blir hon fin kommer vi nog också sätta hon i avel. :) Men man vet ju aldrig hur dom blir. Det är så himla roligt sånt där. Däremot kostar det både tid och pengar. Men det är det värt.


SMISK!

löning förfan

Men det ser nog ut som att dom har glömt mig, FÖR ANDRA GÅNGEN! Snart ringer jag fan och skäller ut han som betalar ut lönen. Jag har ju sett fram emot att få extra mkt pengar den här månaden, för förra månaden glömde dom att jag också hade jobbat gode mkt. Jag behöver fan pengar. :( Men det löser sig säkert.

Igår låg jag och sov nästan hela dagen, för jag hade klivit upp tidigt och varit och jobbat. Jag sov it heller så mkt den natten, max 2 timmar. Valparna höll mig vaken. :o Klippte mig även. Min lugg är (inte det minsta överdrivet) 1cm lång! Hallelujhaa. :o Sen så har jag ju kvar längderna som vanligt. Så det ser väl ut ungefär som det brukar göra varje gång jag klipper mig, bara det att luggen är kanske 1cm kortare än vanligt. :o Sen så färgade jag håret igår också. Var så jävla less på min naturliga hårfärg. Det är gode intressant hur hårfärgen förändras med åren. Det är it länge kvar innan man blir gråhårig, eller hur var nu det där? xD Man kanske bara blir mörkare.

Men nu ska jag gå och göra något bra. Kanske dammsuga på mitt rum. Det behövs verkligen.

SMISK!

I'm a fucking retard



Jag och Sofie i lördags. Haha bäst! :b

SMISK!

Haha!

Alltså seriöst, jag håller p åatt tappa rösten. Hallelujhaa. Nu är man då nyklippt och jävlig. Tröttt som fan är jag också. Har sovit 2 timmar inatt pga valparna. Så jäkla skönt att snart bli av med dom. Men nu ska jag sova.


SMISK!

Oh Crap

Snart kräks jag på er alla! Inte för att jag är less, utan för att jag mår illa som djävuln! Hallelujhaa, prisa gudarna. Eller var det Gud? What evaaaaaaaaaahhhhhh. Idag har jag funderat på att börja träna Vilma stenhårt igen, för hon är förbannat duktig på lydnaden nu. Har funderat om man kanske sku ta och prova tävla med hon. Jag är it direkt nån tävlingsmänniska, men att prova skadar ju faktiskt inte. Funderar om man sku ta och anmäla hundarna till SKK's utställning i Pite som är snart. Fast det kanske är för sent för att anmäla sig nu. Annars far jag söder ut på SSF utställningar istället. Men nu måste jag nog ta och bege mig till sängs om jag ska orka upp klockan fyra imorn.


SMISK!

Dio - Holy Diver




SMISK!

Haha jävlar i helvete

Fyfan vad slö man är. Blir att chilla hela dagen ut. Måste fan ta lite kort på valparna för jag har it tagit så mkt nu. Dåligt Faja, dåligt! Har funderat om man kanske sku ut i skogen och tjuvsläppa Rippe nån dag. :D Det är ju som gode mkt fågel nu.

Imorn måste jag kliva upp 04.00 för jag börjar jobba 04.30. Iofs så blir det bara att jobba ungefär tre timmar, för sen så ska jag och klippa mig, HALLELUJHAA! Har längtat som fan. Mitt hår är åt helvete och jag håller på att få jävlat psykbryt. Jävla hårjävel! :b Var btw i kanis igår, och det var då förbannat roligt. Var där med Sofie och Kicki, var jävlat länge sen vi umgicks. Det måste iaf göras om. Håhå.

SMISK!

mosarN

AaaaaaaaH! Jag ska slicka på era öron! Just nu är jag fruktansvärt full. Bara den korta mening tog gode taget att skriva. Haha. Har varit i kanis ikväll och haft det jävlat trevligt. Umgicks med människor som det var längesen jag träffa. Hallelujaaaaaaaaaaaaaaah. Nu har jag käkat en massa mat, druckit en öl och druckit lite cola men nu jävlar blir det snart att sova.
SMISK!

Lars gillar grisar, och Camilla äter barn

Allts¨å, det här med bloggande, JAG ÄR FAN FÖR LAT FÖR SÅNT! xD Eller så har jag helt enkelt för mkt att göra för att ens hinna blogga... Hmmm, kanske är en blandning av båda. ;o Men nu jävlar har jag tagit mig tid. Jag är så förbannat duktig.

Denna vecka har änså länge, varit jävligt rolig. Vi har varit uppe och grillat på hundberget x 2, varit och badat i Boden på Nordpolen, Hoppat studsmatta, solat som fan (!), jag har varit till fällforsen och blivit livrädd för vattnet, för det når nästan upp till stugan! AMAGAD! Jag är jävlat livrädd för älven. Huvva. Jag klarar it ens av att köra skoter på älven. :p Haha.

Idag var jag upp till Korsträsk så att hundarna skulle få bada. Så nu luktar dom jävel, eller rättare sagt, blöt hund. Har också varit ute med valparna en sväng. Ikväll blir det att grilla som fan. Johan och Michaela kommer nämligen hem. Det är då på tiden för dom har bara sett valparna när dom var typ 3 veckor kanske, eller var det kanske 2 veckor? Spela roll. Inte nu till helgen men nästa helg ryker småasen. :p Ska bli gode skönt ändå att slippa dom. Däremot kommer jag ju få ta hand om Sita ändå. Hon är så jäkla galen så att det finns it, men det är tur att hon är söt annars hade man blivit tokig. :p



SMISK!

Det här är tillägnat till dig Lars!

Visste ni om att galtars penisar är som en "skruv" en extra knorr alltså. Då grisar fortplantar sig så skruvar grisen in sin extraknorr i suggan. När hon har blivit betäckt tar det 114 dagar innan hon grisar. Då kultingarna har fötts så brukar man vanligtvis kastrera smågaltarna för dem blir mer lätthanterliga. Man skär av deras testiklar, helt utan bedövning.

69:an?

 

SMISK!


Vilken jäkla helg!

Galet som fan. Förutom all städning så har jag haft förbannat kul. Däremot såhär i efterhand är man sliten som djävuln. Haha...






SMISK!

Sjuka barn

Haha, jag har nyss tagit två doser med bricanyl, så nu ligger jag och skakar som en jude! :D Tur att man är lättroad, för det är förbannat obehagligt, men så länge man slipper ha andningssvårigheter så. :p Men nu ska jag se film. Ska se någon gammal film, jag är så nostalgisk för tillfället. Så gunått!
SMISK!

Jase

Nu har jag också blivit sjuk, har åkt på världens jävla förkylning, och misstänker även att jag har feber. Det passade ju sådär lagomt bra (NOT) då morsan och farsan åker till Österrike imorn. Men jag får helt enkelt överleva. Haha. Däremot får jag nog skippa att jobba. Ananrs kommer jag ju aldrig bli frisk. Är nog mkt om jag ska palla städa hela huset. >< Gaaaah! Jaja det löser sig säkert.


SMISK!

sammanfattning av helgen

Fredag: Festade hos Elina, drog på annan fest, drog till Lars, sen drog vi ut på kanis. :p Det var roligt som fan. Min kamera försvann med Oskar och det blev mkt roliga bilder, så ska lägga upp allt sen. Sen kort efterballe hos Mogge.

Lördag: Shopping i lule. Dock köpte jag it så mkt, följde mest bara med päronen. Eller jag köpte ett bonzaiträd. Det var så fint, dock var det dyrt. Sen blev det hem, käka, duscha, for och hämtade bilen och Elina och Peter, vi drog till selholmen och grillade. Sen så kom ju också Lars, Dan, Linnea och Jonas. Sen drog vi till Elina och Peter för en chill typ spelkväll (alltså sällskapsspel ;b). Så jag och Elina vann mot Lars och Björn i båda spelen. Det var då jävligt roligt.

Söndag: Drog till Antnäs med morsan och hämtade några utmöbler dom hade köpt. Sen blev det hem och chilla, sen på kvälln kom Camilla hit och chillade. Vi såg en massa film, först såg vi Men in black, sen Men in black II, sen Kung fu panda. ;D Helt plötsligt blev vi uttråkade och drog ut på nya äventyr. Kl. 22.30 så drog vi mot Laver! Hahaha. Vi hittade tillsist också. Det var gode najs. Vi har som planerat att vi ska dit i sommar och mitt på dagen, för det hade hunnit börja bli lite småmörkt. Sist var vi ju till Johannes Döparens Kapell. xD Vi hittar alltid på en massa svammel. Men nu ska jag sova, för jag känner mig sliten som fan, plus att jag har börjat känna av att jag håller på bli förkyld. Attans talibaner.

SMISK!

blow

Idag är en jäkla chillardag än så länge. Har ont i nacken nå så förbannat. Måste spara på krafterna så att jag orkar fara och jobba ikväll. Funderar om man kanske sku fara ut och cykla med Rippe en sväng så man får lite frisk luft. Jag var faktiskt duktig och tog kort igår på det jag hade köpt. Annars brukar jag vara så lat och orkar aldrig göra det. Enjoy, my dear friends!

Ni får ursäkta att jag la den på sängen och tog kort, för mönster på mönster blir ju it så bra.

Men bilden får duga helt enkelt. :p Haha.


SMISK!

Hey ho

Idag har jag varit ute med vovvarna, städat och fixat lite. Har haft besök ikväll av dom som ska köpa Seppo. :) Mkt trevligt folk. Jag gillar dom starkt. Det känns alltid så roligt då man hittar så himla bra valpköpare till alla valparna. Hallelujhaa att det finns vettigt folk. :D Haha.

Fick min skjorta som jag beställde från nelly.com idag. Jag jäklat älskar den! <3 Bara så ni vet, jag kommer bo i den. ;) Äntligen har jag hittat en skjorta som sitter bra och är nog snygg. Muhaha.

 

Ska försöka ta en bild på mitt kära plagg som jag inhandlade på MiM också. Tihi. Det var också ett väldigt bra köp tyckte jag. Så nu är Faja lycklig som tusan!

 

SMISK!




I'm riding a furry tractor

Idag har jag varit förjävla duktig. Varit ut på långprommis med hundarna, sen så har jag cyklat ungefär en halv mil. Med min kondis. Hahaha. Jag dog då jag kom in. Men nu lever jag igen. Sen då morsan hade slutat och var klar på mammografin, så for vi och kolla lite i affärer. Morsan hamnade såklart på MiM och provade kläder i evigheter, men det var ändå bara roligt så. Hittade mig själv ett plagg som jag kanske (om ni har tur) tar kort på och lägger upp här. Men det är nog it så säkert. Men vi får väl se...
Ikväll så har vi haft en av våra berömda filmkvällar som vanligt. Ikväll var vi hos mig. Det var jag, Camilla, Carro, Lars, Morgan och Emil. Vi såg Sports Movie och Anchorman. Fyfan så jävla sjukt bra Anchorman är! I love it! Vi har då fått oss några rejäla skratt iaf. Så lite längre kanske vi lever förhoppningsvis. :) Det var snack om att dra till pite i helgen också. Det lät bra. Men vi får väl se hur det blir. Men det var så längesen man var till pite och festade att det är it sant. Så det skulle vara jäkligt roligt. :p Men nu blir det sova.
SMISK!

Snor

Precis så känns det. Haha. Hallelujhaa för våren, och allergierna som blossar! Snart kommer jag vara prickig som salami och uppsvälld som en ballong! Håhå. Undrar vad denna dag har att bjuda på. Ska försöka gå ut på långprommis med dom vuxna hundarna, fast jag vet it om jag vill för jag blir ju bara sjuk av att vara ute nu. Men nu ska jag borsta mina tänder och mata dom små.


SMISK!

bläää

Jag ska jobba ikväll. Bläää. Fast å andra sidan tjänar jag ju pengar. Det är ju då ett plus. Annars ska jag bara ta det lugnt, för min nacke håller på att hoppa ur led. Eller nå. Så har jag asmkt migrän och sånt roligt. Alltså mest troligt spänningshuvudvärk. Nu blir det mata valparna.

SMISK!

RSS 2.0