På tyska, oh snap!


HAHAHAHAH! Lite roar små, fast den riktiga versionen är ändå bättre. :p

Jag är så speedad!

Yes I am! :D Som vanligt då skulle en del säga. Haha. Jag blir så lycklig.

Nu jäklar har jag gjort ett intressant köp, och jag ska även prova på denna galenskap! Jag har nämligen köpt Veet's hårborttagningscreme som man har i duschen. Hah! Nu trodde ni allt att det var nå knäppt jag hade köpit men icke det. Men nu blir det i alla fall att prova på denna grej, känner dem som provat och dem påstår ju att det funkar. Så nu återstår det bara att se. ;> 

Blir nog att stå en hel jävla dag och röja imorn på ytbehandligen. Så då måste jag också se vilken jäkla röjsåg som funkar bäst för min far har alldeles för många. xD Sen blir det käka och sen så ska jag och Ulrik till korsträsk på skjutbanan. Jippie! :o Har även funderingar på om man sku fara ut i skogen med Rippelainen på fredag efter att jag varit på AF. Det blir ju nästan aldrig, jag gör så mycket annat. xD FARVÄL!


SMISK!

Nu jäklar blir det mycket!

Just nu sitter jag som bara och ser på MTV som vanligt, men funderar på att he igång en filmjäkel. :b Måste ju bara hitta nån först.

Bara därför så ska jag bjuda på en bild, för det var som längesen! 



I'm hot and you're not! ;D

I veckan händer det i alla fall lite olika mer och mindre kul händelser. Imorn blir det på byn och göra en massa ärenden, bland annat att fara på AF. Huvva! Jobbigt. :p Sen blir det kanske ut i skogen med Rippelainen. På torsdag blir det att följa med Ulrik och skjuta lite på älgbanan. Det kommer bli kul som fan. Ska nog försöka jobba en del också under dagarna så jag tjänar en massa pengar. På fredag blir det AF igen och kanske ut i skogen igen. Sen så ska jag försöka få hit Ulrik så han kan hjälpa mig med min datorjäkel som jag misstänker håller på kejka. :o Jase datorer! ;p MEN NU BLIR DET FILM! PUSS PÅ ER!

SMISK!

Charlie The Unicorn





Detective Mittens: The Crime Solving Cat


Sportbehå och Da Vinci Koden.

Det är precis vad jag ville få sagt (skrivet). Haha nämen, jag har som bara insett att sportbehå är den bästa "uppfinningen" ever! Jag lever fan i sportbehå just nu, det är så skön så det är inte sant! Hahaha! Var bara tvungen att få skriva hur mkt jag uppskattar alla sportbehåar där ute! <3

Sen så var jag som bara tvungen skriva här för att påminna mig själv om att läsa ut Da Vinci Koden, för den är ju som ändå gode bra, fast synd är att jag som glömmer bort den attans boken. :p Men nu blir det skärpning för Såfaja! 

Det var vad jag ville få skrivet och det var ju då världens sämsta inlägg, men det skiter jag it. ;D Över och ut! Tut i Rut!


SMISK!




Nu är pdol avklarat

haha jajomen :p och trött är man, men det har iaf varit roligt som fan. jag har bott i långträsk under helgen också och det var faktiskt gode skönt. 

igår då pappa skjutsade mig till pite så var micke ute i skogen med rippe, och gissa vad! nu har han skällt sin första tjädertupp, och det var en gammeljäkel :p jag är så stolt över det lille fanskapet! så nu är det bara fortsätta vara ute i skogen med han så att man kan riktigt jaga in han nu till hösten. men nu ska jag fortsätta se film! tjarrå!



SMISK!

Jag blir så lycklig! Hahahaha


gulle!

nä nu jäklar! imorn blir det pdol ;D jag längtar som tusing. måste dock packa grejor i husvagnet imorn, jobbigt :p men så är det här i livet! var iaf på AF idag och det var nästan lite skrattretande, ELLER HUR MORGAN!?!???!?! hahaha


SMISK!

Så tokigt det kan bli.

Idag har Marcela varit här och vi har varit ut på byn så jag har köpt mig nå nya kläder till pdol. ;) Marcela köpte hårfärg för vi tänkte färga hennes hår, men vi glömde av det för vi såg en massa filmer istället. Men det var ju också trevligt. Haha. Imorn blir det AF igen, oj så jobbigt. Men det är ju bra ändå. Men nu blir det sängen, så gunått folks!


SMISK!

Ut med gammalt och in med nytt.

http://www.blocket.se/alvsbyn/Ornvik_425RLX__98___Evinrude_35___Batvagn_22678454.htm?ca=1_12&w=0

så jobbigt

Jag orkar knappt skriva blogg längre, och då jag väl skriver så kommer jag inte ihåg vad jag har gjort. xD Fast dom senaste dagarna har jag varit mkt i Korsträsk, Fällforsen och på byn i öltältet och förtärt alkohol. Tro mig, det var galet. ;) 

Igår var jag hos Jennie och titta på hennes lilla kissemjao :D Så gullat! Camulla var också där och vi såg film, var i lomtjärn och köpte souvas och såg mer film. Trevligt, trevligt. Idag har det bara varit korsträsk för min del, och imorn blir det mer korsträsk. 

På tisdag kommer Marcela och det ska bli jäklarns kul, ska försöka få med hon på pdol. :b Höhö men nu blir det film! Gunått!


SMISK!

Jase detta regn :p

Idag for jag och pappa till sjön i hopp om en väldigt fin dag, för att kunna jobba lite. Jag skulle röja som bara den för att få bort träd, gräs, sly, ja kalla det vad ni vill, och pappa skulle laga bryggan. Direkt vi kommer dit så börjar åskan gå, så vi hann bara vara där nere innan det började låta som ett jäkla kastrullparty. Vi bestämde oss för att dra till mormor och morfar, och direkt vi kom innanför dörrn öppnade himmeln sig och vräkte ner en massa vatten. Ja huwaligen. Så vi ska göra ett nytt försök imorn igen efter att jag har varit på AF :b Haha. Så tokigt det kan bli. Men nu blir det sova så puss på er!



SMISK!

öga som en tennisboll

det stämmer bra! har fått en allergisk reaktion så mitt öga är svullet som tusan. obehagligt som fan, men ändå lite smått skrattretande ;) hehe. 

ikväll har jag varit jäkligt duktig och gjort bruschettas, det var gott som satan. jag har överträffat mig själv igen. :p imorn blir det arbetsförmedlingen, fixa festivalpass till pdol, och förmodligen fara till korsträsk och göra undan lite. kanske röja och så. funderar även på om jag sku dra och jobba så man tjänar lite extra, för det sitter ju aldrig fel att ha lite money. :p jag har varit jäkligt dålig på senaste tiden att skriva blogg, men jag har helt enkelt inte haft tid. 

igår var man ju då på western farm med fanney, rebecka och rebeckas kompis sara. det var väl som kul ändå. höhö. synd bara att man var så trött idag, men det är ju klart det kommer ju efter. så snart måste man ju fan ha en vit helg, jag får ju nästan lite ångest. det kostar ju alltid så mkt och man blir så sliten. inte värt det egentligen. så nu blir det ut i skogen istället och jaga in lilleman ;) längtar som fan till hösten! men nu blir det sängen, så godnatt gott folk. 


SMISK

Jag får en finne!


Gaah :o

Ursäkta mitt senaste inlägg! Jag menade att jag var full som fan i fredags! HAhahahaha! På lördagen satt jag bara hemma och papi bjöd mig på en gin&tonic ;D Puss!

Ååååh!

Jag är nästan fortfarande bakis, fast jag skojade bara. I lördags blev man full som fan och roligt var det. Haha. Träffade människor som det var väldigt länge sen jag träffade sist. Men nu blir det nog ut och köra bil. Hahaha. Glad påsk!


SMISK!

Film

Ikväll drog jag till jennie, och sen så kom martin, lars, emil och mimmi till hon också. var som kul att få träffa människorna igen, och spec mimmi för det var ju som ett tag sen. vi satt och spela med andra ord. några skratt fick man sig allt. så jag och jennie ska bygga ett björnfängelse! Mahahahah! Sen drog vi alla vidare till lars och såg film. vi såg 23 och den var som ändå gode bra, fast det var konstigt att se jim carrey i en sån film. men nu blir det sova.


SMISK!

Och dessa rubriker...

Jag blir bara allmänt besviken på människor som håller på. Dock märker man ju ändå vilka som är ärliga, fast synd nog är dom få. Men det är ju tur att det finns några i alla fall. <3

Hemma från Turkiet.

Vet ej om jag ska skratta eller gråta. Nu känns det verkligt, och det känns inte alls bra. Nu har jag insett att hon är borta. Olyckor händer, och drabbar ofta hundar. Vilket är synd, men livet går ju vidare. Lidandet blev kort, så du hann nog inte känna så mkt, och det är ju alltid bra.

R.I.P Åkes Fancy 23/6 -09 <3 You will always be in my heart. (f)

RSS 2.0