Lillelainen



Rippe har ju också varit liten en gång i tiden. Haha nu börjar man längta efter valpar igen.

Parning på G

Vilken dag som helst nu blir det att blåsa ner till Ammarnäs och para Vilma med Tålsmarks Scott. Hoppas verkligen att det blir nå valpar nu! Höhö. Men det lär det ju bli bara inget går fel, vilket det inte brukar. :P

SMISK!

Oh yes


AMAGAD!

Idag eller igår började Villebille löpa. Så vi har pratat med avelsrådet för det med hanhund osv. Så förhoppningsvis blir det parning till veckan. Höhö. Spännande. Så då kommer väl Vilma vara med mig tills hon ska valpa förmodar jag. Så då blir det att agera barnmorska igen, eller var det kanske valpmorska. Hahaha. Jag är ju bra på sånt. Haha. Jajaaaaaaaaaaaaaa men på tal om annat så blir det pite på lördag och fira mig tydligen. Haha! Har it druckit sen den 29:e Oktober så det känns som att det är helt okej att parta lös lite. Yeyeyeye.

SMISK!

Give me some money, eh?

Nu sitter man här och gör inget vettigt alls. Haha. Men så är det ju faktiskt ibland. Käkar popcorn också på tal om inget alls. Men snart måste jag nog ut på en bajsrunda med lilleman. Klippte mig i förrgår och färgade håret igår. Så nu har jag undercut på båda sidorna. Ahaha. Galet. Lite ovant, men man vänjer sig. Imorn blir det att fara på julmarknaden i Storforsen, hoppas jag hittar nån billig och bra julklapp. :p Håhå. Har en del julklappar klara, men saknas ju ändå nån så. Har som försökt göra bort det här med julklappar så man slipper stressa nån dag innan jul. PÅ TAL OM DET SÅ MÅSTE JAG BAKA, FAAAAAAAAN! Hejdå.

SMISK!

RSS 2.0