EH! svin. Jul-Såfaja <3

du är då jävlat patetiskt :D snälla du! skaffa dig ett liv innan jag gör det åt dig ;p 
skrattretande! 

fick min nya jacka idag :D HALLELUJA! köpte även nya skor igår ;b snygga! så nu kan morsan låna dom ibland och jag kan låna hennes haha :D vi var ju som i happis igår! PÅ IKEAAAAAAAAAAAAA! Ingvar Kamprad, HUS, ORT! DET NI! hahaha. köpte iaf bara nå smått och gott :) trevligt var det!

har också kommit fram till att jag äger världens bästa hund, och snyggaste också för den delen ;D OCH MYSIG SOM FAN!

och snart smäller det Jan-E :D då ska vi till kiruna och jag längtar som fan! vi kommer ha så förbannat kul, DET VET JAG!


smisk

och du skulle bara veta hur jävla mycket jag saknar dig.

arn gullebarn.

jadu, jag vet inte vad jag ska skriva längre. längtar iaf som fan tills vi ska till kiruna :) det kommer verkligen bli roligt!
igår var jag hos björn, blev bjuden och blev full. sen bar det av till vistträsk för det var fest i byan. träffade tevligt människor. (...) puss.

belv anfallen av min dator i torsdags, så jag spräckte läppen. aj! typ kände hur det bara strömma blod :P och jag har fortfarande ont xD sen på fredagen så sku jag ta på mig mina nya linser. och varför såg ajg ingenting på högeröga? blev arg, slog sönder min hand. dom har skickat fel högerlinser. nu är måttet rågat, dom har just tappat en kund. JÄVLA IDIOTER!

och tillbak till igår då, så tog tommy min hand, mosade den, och det var den jag hade slagit paj den dagen. så jag sitter här med typ halvblå hand och känner att jag vet inte vad jag ska ta mig till.



och du ska veta det, jag saknar dig som fan. <3

And so are you. Arn!

Heh. Nu sitter jag och gör läxa och pluggar till sällskapsdjurprovet... URK! (på burk) 
Alltid en jävla massa prov och grejor, jag håller på att bli tokig, mitt huvud har nästan vänt sig in och ut, hah, det bara snurrar! MANIAC! gaaaaaaaaaaaah. :o

köss och smisk. :>





ooh ahh!

I'm so fiesty! GOD DAMN! SKA VI SLÅSS?

haha!

jag sitter och ser idol och är lite smått guförbannad! och morsan sa "I val geudat", det är hon också ;b haha. 
nämen ska bli skönt att slippa allt det där och speciellt DIG! håhå. pusss!
nu sitter morsan och säger "turkland, turkland!", hon är tossig, men jag gillar hon ändå.

dö jär gåode geudat och gåode lejd dö.

24

Shit asså! jag fick hem första säsongen med 24 idag, helvete vad det är spännande :D man kan it sluta! längtar bara tills jag får hem mer! jag är helt besatt :b

                        



MIN TÅ HAR EN GIGANTISK INFEKTION! varför händer det alltid mig? :P hahaha. morsan trodde att det har och göra med då jag klämde av mig tånageln och då jag efter det hade infektioner i tån och hela tiden tappade naglarna. xD

Helgen som var

I helgen så har jag mest chillat. Var ut och busade himla massa med Rippe med nå tjädervingar :b
Sen kom Janna och vi for ut på byn en sväng och busade.
Sen på lördagen så for vi ut i skogen och jagade pippibirdiesar, dock fick vi ingen :o men vi såg iaf en räv, två järpar, ett rådjur, björnrivna träd, världens största myrstack typ och en hundgravsten med inristningar och som hade dött år 1930 ;) Ulrik såg också en tjäder men det gjorde it vi ;o
Ska iaf fråga morfar sen om den dära hundgraven, han visste tydligen nå mer om den ;p
Det har iaf varit en mkt trevlig helg :D om inte annat lugn!

smisk!

RSS 2.0