You made my day



HAHAHAH!

Haha!

Lillpojken ser nästan tårögd ut där, han kanske är lite ledsen för att jag envisas om att fortfarande inte gå och lägga mig. Haha. :b Btw råkade jag hugga mig i handen två gånger med en japansk såg idag, dom är vassa som fan ska jag säga, jag märkte det då det var blod typ överallt. Haha en del lyckas ju med allt. :p
SMISK!

Alltså det här är galet

Jag har typ tusen idéer just nu, måste nästan sätta mig ner och skriver ner dom annars lär dom ju försvinna. Jag har kluddat ner flera sidor i ett kollegieblock. Hahaha. Alltså det här är sjukt. :p Jag bara MÅSTE göra det här alltså! :D:D:D

SMISK!

Nytt inlägg

Det här är en del av projekten som jag håller på med hemma. Har ju typ tusen projekt på G, men ni får bara se tre stycken just nu. Plus att jag har en hel del mer projekt på skolan. :p





En vanlig ful träbricka som blev vit plus en tapet på. Måste bara lacka på sen är den klar.







Nu är bordet äntligen färdigtapetserat så nu blir det att lacka.



20-tals fåtöljen jag fick från Solveig.



Målade mammas ljusstakar turkosa, däremot är inte bilden riktigt schysst, dom är MKT snyggare IRL, det blir som fel färg där. :p Haha.

SMISK!

Haha men guuuuuuud

Jävla skit! Försöker tapetsera på en helvetes jävla bricka, men it fan går det, BORDET ÄR JU SNETT FÖRFAN! Nu har jag slösat bort en meter tapet som kostar alldeles för mkt egentligen. :( Åååååååh! We're going bananas!

SMISK!

Hahaha

Så jäkla galen fredag alltså! Jag döööööööör. Måste nästan göras om inom kort :P

Nyrokoko

Ja juste. Min stol är äntligen färdigputsad. Hoppas jag iaf. Haha. Jag har slitit som ett djur. Men har hunnit med mkt på skolan idag, så kan nog kanske färdigställa nån grej och även börja måla stolen. Jippie. Sen i helgen ska jag också försöka färdigställa en del av projekten som jag har hemma. Blir ju mest vara där i helgen eftersom att farsan drar till Italien imorn. Han ska se F1. Hahaha. Vilket påhitt. Morsan funderade även om vi skulle dra till lule, käka ute och se bio. Det blir Jägarna 2 för vi har inte sett den än, men har hört mkt bra om den. Blir nog även att städa lite hemma och fara och jobba en sväng skulle jag tro.
SMISK!

And up it goes

Fia har kort hår. Väääldigt kort hår, iaf baki nacken. Yeah.
Åååh nej svettigt värre. Hahaha. Jag ser nästan lite småtjock ut på bilden!
SMISK!

Bananskurkar

Nu är jag inte riktigt lika arg längre. Känner mig mest nere faktiskt. :o Men det går väl också över snart förhoppningsvis. Måste skriva att jag märker faktiskt lite skillnad på min kropp just nu, det är påväg åt det bra hållet. Har börjat komma igång och röra på mig betydligt mer, och nu blir det på korpen varje vecka. Måste ju fortsätta då jag redan nu märkt skillnad. Jag har ju blivit så himla snygg. Haha. Yeeeey. Sen så har jag inte heller lika ont längre vilket är otroligt bra, vilket innebär att jag inte behöver fara till sjukan i pite nå himlarns mkt mer. Har tänkt göra allt jättebra på egen hand. Fyfan vad jag är bra. Nackdelen just nu är att jag blir alltid så fruktansvärt partysugen på hösten, men det är ju för att då får jag tillbak min energi som inte finns under våren och sommaren och så. Alla dessa allergier ska alltid ställa till det. :p Men iaf så kommer jag att planera in en fest här nån gång framöver. Så jag förmodar att dom som vill får komma. Ellerrrrr. Haha.

SMISK!

I know you want me

Nä fyfan. Jag är typ sprängarg. Det jävlat brinner för mig. Jag skulle mer än gärna yxa ner någon för tillfället. Tur att det går över snart.

Jag har tappat min monocle

Haha. Juste. Nu ska jag sooooooooooova som fan. Sen blir det sjukan imorn. Yeeeeeeey. Ellerrrrrrrrrr. Jag blir ju ledsen för jag missar en hel dag i skolan. :( Haha. Det är ju så himla kul! HEJDÅ!
SMISK!

eyeyeyeye

Idag kom Petra Potat hit, och nu sitter vi här och dricker vin och käkar chirre. Hahaha. Vi fick däremot inte upp korken först för vi hade ingen korköppnare. Så vi exprimenterade med skruv och skruvmejsel. Håhåhå. Det var väl däremot inte värst lyckat, men tillsist fick vi tag på en korköppnare och då blev vi himlat lyckliga. :D Däremot blev det bara ett glas för imorn måste jag vara körbar för då drar vi på shoppingtur till Luleååååå!!!! EEEEEEEEEY! Kommer bli utomordentligt roligt. Haha. Jaja men nu ska vi se House of wax och mysa på. Eller juste, har ju beställt lite hårextensions med clip-on så nu blir man 1000 kr fattigare, men det är det nog värt ändå för det är ju riktigt hår som håller lääääänge. :p OCH BTW JAG HAR KLIPPIT MIG OCH NU ÄR DET KORT!
SMISK!

RSS 2.0