Ojojoj

Vilken helg alltså. Har varit jävligt rolig, men tyvärr så är min kropp f r u k t a n s v ä r t sliten. Men det finns väl ingen annan att skylla än mig själv. :p Haha har skaffat måååånga nya vänner den här helgen. Men det är bra det också.
På lördagen då jag vaknade var jag bakis som ett ägg. Sen helt plötsligt ringer Ulrik och berättar att han, Tia och Tjugo kommer och hälsar på, så då var det ju bara att klä på sig och dra till Korre. Alltså snacka om sköna hundar, och det är så skönt att man kan slänga ihop alla utan attt det blir bråk. HALLELUJHAA MOMENT! Btw så blev Rippelainen väääääääldigt glad då jag kom hem idag för jag hade inte sovit hemma. Min hund är bäst. :D
SMISK!

Fy Faja

Nu har jag varit jävligt dålig på att blogga, som alltid. Från torsdag till söndag så har jag haft besök av Petra och Quinn. Vi har chillat, varit ute med hundarna, sett skräckisar och sånt där knasigt. Det har iaf varit väldigt trevligt. På torsdagen skulle jag ju till optikern så vi passade på att gå på stan, så vi drog till intim där jag köpte en ny behå för ett gode bra pris nämligen 369:- dessutom fick jag hjälp med storleken och snacka om att jag har varit ute och cyklat. Jag har 70D/DD, tidigare använde jag ju 75B men fick alltid dubbelboobs i alla behåar. Så nu vet jag vilka storlekar jag ska kolla efter, och otroligt nog stämmer ju det hon sa, för då jag provade rätt storlek så vart jag jävligt nöjd för allt var så bra! :D Haha. Aldrig mer nå jävla dubbelbröst HAHA!
SMISK!

Varg i veum

Alltså har jag glömt att skriva det? Jag fattar it hur man ORKAR med detta jävla gnäll om vargjakten, snälla för guds skull, sluta. Finns alltid saker som händer som man it gillar, och it heller kan styra över. Over and out!
SMISK!

Busigt.

Idag har det inte varit en särskilt händelserik dag. Har mest chillat och sånna trevliga grejor. Btw brände ju bort födelsemärket mellan näsbenet och ögat igår, men tyvärr tog han inte allt. Jag fick inte heller bedövning för att det låg så nära ögat, men jag är ju vörsta BAD ASS så sånt behöver it jag. ;) Men nog tog det väl lite ont eftersom att man bränner, men det är bara att bita ihop. :p Så nu springer jag omkring med ett plåster på näsan. :D Men tur som fan är det genomskinligt så på håll syns det inte. :p Ska ha det i typ några veckor tyvärr. xD Men det är bara att härda ut!
Imorn blir det till pite igen, ska till optikern och så hade jag en tid på sjukan, men fick ett meddelande idag om att dom var tvungen ställa in det. Men men, så är det ju ibland. :p Så då blir det att gå på stan någon timme och sen till optikern och plågas. :p Haha.
Btw så har Sita varit här med mig idag. Hon har blivit så jävla lugn den hunden och inte nog med det så har hon blivit minst lika mysig som Rippe. :D Men det är ju klart efter första löpen mognar dom ju till rejält. Men nu blir det sova. HÄJTÅ ALLA SMÅ BARN!
SMISK!

Yeey måndagen avklarad

Var ju i pite idag och det gick bra. Mormor följde med och gjorde stan en sväng. Köpte ett par jäkliga najsiga skor på halva priset och så köpte jag Kanebo's Sensai Emulsion Light som jag alltid använder. Däremot är den ju hyffsat dyr plus att man måste använda ett ansiktsvatten till den också, men det hade jag kvar av, så det blev att betala 800kr för den lilla flaskan. :p Haha. Så går det om man är känslig. Vi for även och hälsade på mormors bror Sune i öjebyn. Väl där så blev hela jag nerdrägglad av en stor mastiff, han blev väldigt förtjust i mig den hunden. Huvva! Är glad att mina hundar aldrig drägglar.
Imorn blir det till lule då och troligtvis ta bort några otrevliga födelsemärken, speciellt det på näsbenet uti ögat som jag har velat ta bort länge för jag har mkt besvär med det, och kolla upp dom nya som jag har fått den här månaden och månaden före det. Ska även passa på att springa på nån affär för jag är i stort behov av några nya behåar och lite sånt tjafffs. Dehehe,d,dald
SMISK!

Fyfan vad jag är duktig!

Jag är så jävla bra alltså. Haha efter gode länge så är jag äntligen klara med stolarna! Eller jag har it fixat tyg ännu, men nu har jag målat 16 varv plus lite till, vilket jävla pillergöra. xD Dessutom måste man ju vänta i 8 tim innan man kan måla igen. Men nu är det ju som sagt äntligen klart med målat. Så ska beställa hem tyg ikväll så att jag kan klä sitsarna snart. ;) Morsan blev gode på dom sjuk och ville ha dom, så har hon tur får hon kanske ta dom till stugan eller nå. :D Men väntar med att ta nån bild tills sitsarna är inklädda. :P

Förra lördagen for jag med katterna till Korsträsk. Eftersom att jag är allergisk så ska vi ju prova ha dom där, och än så länge funkar det väldigt bra med allt, tillochmed med mormor och morfars hankatt Rasmus. Han är en riktig vilde den katten, riktig utekatt. Men skönt att det funkar som sagt. :P

Till veckan blir det till pite på måndag, lule på tisdag, och pite igen på torsdag. :p Haha blir att färdas mkt. Ska på "jobbintervju" på måndagen, och shoppa lite grejor med mormor åt mamma. HAHA! Tjorvigt. Sen ska jag till en hudläkare typ på tisdag, och på päs på torsdag och sist men inte minst så ska jag till optikern samma dag. :D Haha! Mkt "läkarbesök" i veckan. :p JAG ÄR SÅ SJUK!! EHE! I alla fall i skallen. ;D

Men nu blir det att slänga sig i väggen... Eller var det duschen? Misstänker att jag har vit måla i skallen :o Alltså i håret! HÄTJÅTÅJÅTJÅ!

SMISK!

Super Mario Galaxy 2

Har beställt detta:
Jag förväntas få det imorn, CDON har blivit så jävla sega!
Mariospelen är spel som alltid faller mig i smaken så jag lär nog bli nöjd även fast man får vänta i evigheter! :D
SMISK!

Eh?

Varför är jag vaken just nu? Tror det beror på att jag är sjuk och då blir ALLT rubbat. Vad än det är, jag lovar! Haha. Glömde skriva att jag slipper 6 timmars jobb på bordet och stolarna. Skulle lägga ner en timme minst per stol och putsa, men det behövde jag inte. Vi provade grunda och voila! Var någon speciell lack och den var gammal och det innebär att jag bara behöver grunda och inte putsa i flera timmar. Hallelujhaa. Har inte hunnit grunda klart allt än. Två stolar behöver fixas upp lite innan. Men dem andra ska jag börja måla imorn (eller idag kanske det är?) farsan ska fixa en matt vit åt mig, tror det blir halvmatt(?) är inte säker på det än, men det kommer bli skitabra. Fan vad jag är bäst. Fisk.
SMISK!

Projekt #?

Ja, nu har jag ännu ett litet projekt på G. Ska fixa upp fyra stolar och ett bord. Dom är väldigt gamla och fräna som fan. Blir mest troligt att måla vitt och byta tyg på sitsen. Dom är liiiite slitna pga att dom har varit med om en översvämning om jag skriver så. :p Dom stod i farmors stuga i Fällforsen sommaren -95 när halva stugan hamnade under vatten. Farmor fick dom av en bekant osv osv. Dom är gode gamla iaf. Så tänkte att det skulle vara roligt att fixa upp dom för dom är så himla fina! :D Jag vet att jag skriver mkt DOM, och jag vet att det inte heter det. Eller rättare sagt att det it stavas så. MEN SÅ MKT JAG BRYR MIG DÅ!!! EEEEEEEEHE. (Ska försöka fixa en bild på en stol.)

SMISK!

Dream as you'll live forever. Live as you'll die tomorrow.

Hallelujhaa! Alltså denna förkylning vill inte ge sig! Jag blir jävlat galen! ELLER NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Ehehehe.

RSS 2.0