Långträsk

nu har jag i stort sett packat klart det jag ska ha med mig i husvagnet. farsan hade städat ur det i helgen som var för att hinna med annat tjaffs :b kommer hem sent på fredagkväll och det ska bli skönt som fan att komma bort ett tag faktiskt xD fast det jag längtar till mest är maten som morsan och monica ska göra! fyfan vad det är gott med älg, JAG DÖR! ska bli jäkligt intressant att se vad rippe tycker om att bo i husvagn :P däremot lär han ju bli överlycklig då han ska få vara och springa där på ryggen och då han kommer få max med uppmärksamhet :p han lär ju säkert stryka baki benen på viktor den stackarn :D haha. glad påsk!

smisk

Mat!

Älg är det godaste som finns, bara så ni vet!


MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!

Har kluppit mig!

idag var jag hos kärsti och klippte mig, det blev svinbra! i lördags var jag i pite håhå, det var mkt trevligt ;D
men nu ska jag sova så jag orkar it ta nå kort och lägga in. tjarrå

smisk

Nu har jag äntligen orkat he in bilderna från kameran!


 Mina nyaste skor! Rocket Dog - älskar dom <3 (10 cm klack håhå)

o äm ge

nu är jag riktigt jävla pissed off. nog är det typiskt att elektroniska grejor ska paja utan vidare. och det är ju it billigt att köpa nytt. HELVETE! puss

haha.

ja det var ju som bra <3

AAAAH!

JAG SKA KASTA FISK PÅ JULTOMTEN! >:(

snyggt!

Nu har julegrisen anlänt! HAHAHAHA bästa kommentaren ever ;D

haha!

igår lekte jag med jennie :b haha vi spelade lite tvspel sen kom vi på att det var ju tradition för oss att göra julgodis med typ mandelmassa och choklad! haha! Link och Epona ;D fyfan vad snygga dom blev! då jag ids lägga in bilderna på dator så lägger jag ut bilderna på våra snygga figurer ;b sen for vi även till camilla... och gissa vad vi gjorde? haha spelade zelda såklart xD

btw innan jag sku äta, ja vem ringer då? haha jo the black chick ;D busbus! gulligull.

nu har jag då just kommit hem, vi har varit i korsträsk och i sågfors. vi har lämnat lite julklappar och så var vi och tittade på Ronja, fyfan vad söt hon är :D och vilken mentalitet! så hon och Rippe fick busa i evigheter innan vi for hem :D och på tal om den hundjäkeln så har han hunnit öppna sju stycken julklappar :o smisk ska han ha! :p jul firar vi iaf halva dagen i korsträsk och halva dagen i pite :b håhå. 

och jävlar nu ska jag leka mormor och sticka lite. jag är så duktig.

smisk

haha :)

jadu att man ska bli indragen i sånt :p

idag var vi iaf till lule och jag hittade faktiskt lite julklappar :b dyrt blev det dock. sen då vi kom hem så somnade jag och låg och sov i typ fyra timmar. skönt som fan. imorn blir det korsträsk hallelujaaaahhh.....


åååååååååååååååh jag är så kär i dig gulligull

lule

imorn bär det av till lule för att handla det sista julklapparna innan julafton :) håhå jaja

nu ska jag se south park sen ska jag sova! glad påsk <3

HAHA!

vem sa att det var mina tankar! mahahaha

huwa.

oj oj! orka söka bråk. hallå!

btw, blir lule imorn.

Eh!

runke ball, runke, runke balle.

damn woman!

ja herregud! jag vill bara skratta. en del är duktiga på att öppna käften... om det nu är det man kan kalla det ;p

Nu brinner det för mig.

nu avlider jag. trodde seriöst jag skulle svimma. jag är så jävla guförbannad just nu så jag kan knappt skriva... haha

jävel

ååååååååh håhå

det är skitkul då mina kära vänner läser min blogg, och desto roligare med kommentarer ;b däremot tycker jag att en del personer inte alls ska "yttra sig". tycker man att jag är konstig eller nånting sådant är det gode klart att man INTE läser min blogg ;) SPEC personer som inte känner mig.... HAHA!

btw fick mina grejor från nelly idag :D fyfan så snygga skor, jag ska ta kort på dem strax och lägga in bilder ;D

pussågull

Jase vilka drömmar

Drömde som om jag var med i typ ett GTA spel. Herregud. Helt plötsligt var jag med Anna Sundström och vi var jagade av polisen och vi körde bil tror jag :b Det var som att det var andra världskriget eller nå, typ arbetsläger och så. Sen så var det en massa höga såna här stängsel med taggtråd och grejor. Sen såg vi en massa hus och sprang dit. Vi hittade en pool bakom ett hus och bestämde för att hoppa i, fråga mig inte varför xD och det var blodiglar i poolen stora som typ norrbottenspets-storlek! så dom for fast på mig och började suga blod då jag skulle kliva upp ur poolen. Helt plötsligt så var jennie där och en massa från kickis klass. det var som lustigt, dom var på typ nå studiebesök eller nå xD sen fortsatte vi att "fly" från polisen som vi hade glömt medans vi var i poolen... HAHAHA. jag är som lite förvirrad!

mooos

du är knäpp i bollen lalalalalala

vilken trevlig helg.

omg! GET A LIFE FFS! :>

helgen för övrigt har varit väldigt bra tycker jag. i fredags blev det kalas, vi börja hos dan och sen blev det utgång - pentan! hahahaha! hade så jäkla kul. snacka om att jag gillar er <3 papi kom sen och hämtade mig, morgan, jennie och rebecka :) 

dagen efter var jag inte alls bakis. bara så förbannat jävla slut. slut har jag även varit idag, så här framöver blir det chill och inge alkohol. ska vänta tills jag blir frisk :) dock kan det ju ta ett tag. men sålänge man verkligen försöker och försöker tänka positivt så klarar man ju sig.

ikväll har bara jag och morsan sett 24 i stort sett. brorsan och mikaela kom hem idag och det var gode trevligt ändå :) sen skulle dom fara och ta fram skotern och köra för mikaela har aldrig ens suttit på en skoter. men det blev ju som stanna hemma för mig eftersom jag hade ändå inte orkat. men snart så! för er som är intresserade så har jag iaf gått upp 3 kg på ett dygn, även om jag inte ätit så mkt. men jag vet ju ändå att det beror på det jag har så det löser sig, kroppen kan inte ta vara på näringen eller maten så man går ju upp i vikt xD dock blev ju morsan typ cp :b hon tyckte att det får vara nog nu och vill bara att jag ska bli frisk. vilken jäkel! snacka om att dem bryr sig, herregud! <3 (det är ju mer än vad andra gör så :p ahahahahha)

btw, snart blir det att handla julklappar! fast jag ska nog beställa dem flesta så. ahaha

smisk <3

Kvällen.

Kom hem kring halv sju, as usual, åt mat och sen kom Monica, Micke och Viktor och hälsade på. Självklart fick jag en present av dem, gulliga människor det där haha! Fick iallafall nå body lotion från Victoria's Secret och det tyckte jag var tufft som fan. Hon berättade att hon hade beställt den från USA såklart. Herregud, jag blev jäkla glad. Det blev ju nästan för mkt tycker jag :D Men dem sa ju det att det är it varje dag man fyller 18 år, och det är ju sant. Micke, förövrigt, gav mig en idé, han tyckte att vi skulle försöka få med Ronja på Jokkmokksutställningen och att vi sen skulle anmäla Vilma också så kunde vi ju gå i uppfödarklass. (Vi kanske till och med ska snacka med Ove, för han skulle nog tycka att det var kul.) Men det lät ju faktiskt gode kul. Men vi får väl se vad som händer.

Dagen i övrigt har varit fysiskt jobbig som fan, men annars har jag känt mig väldigt positiv, och det är ju bra. :>

Nyår blir det nog gode säkert Långträsk och det känns jättekul, ser verkligen fram emot det. Julen firar vi först hos mormor och morfar, sen far vi till Pite och firar hos min farbror.

Nu måste vi bara komma på ett namn och börja håhå!

Smisk


håhå

nu måste vi bara komma på ett bra namn ;p

kalas

trevlig kväll. mkt folk. haha. inger, det där betyder massor för mig, det ska du veta. 

jennie, camilla, peder, björn och dan kom och grattta mig :D åh vad jag gillar dom människorna! snacka om riktiga kompisar, vettefan hur länge jag har känt dom alltså... herregud. kul att se vilka som kommer ihåg och bryr sig :D men det är väl klart, ofta att jag sku glömma när dom fyller år då ;b SMISK

btw, har haft möte med markus och så ang. min skolgång. vi bestämde att ja gska prova gå till skolan imorn, dock kan det innebära att jag kanske bara pallar en lektion. men det känns ändå bra.

cpcpcpcpcpcp

JAG ÄR DUM I HUVUDET OCH JAG BORDE SKJUTAS, ELLER HUR!?!?!?!

18

grattis till mig.

jävla fitta.

nu är jag less som fan. att jag ska vara så jävla blåögd och tycka bra om andra. ja så får man sig på käften. jag måste ju fan vara den enda som är ärlig och kan inse mina misstag. JAG ÄR EN AV FÅ! och snäll som fan måste jag vara.

vill ni att jag ska läggas in på sjukan för att jag överansträngt mig för mkt, eller kanske ändå värre? EH!? knappt någon hänsyns som visas och vart tog respekten vägen?

morsan gjorde det just klart för mig att jag kommer nog inte bli frisk på ett bra tag. ren fakta. sug åt dig.

jag har så mkt mer som jag skulle borde skriva, men varför skulle jag göra det? varför skulle jag berätta en massa för folk som inte förtjänar få veta? dom tror ju ändå inte på något förutom att dom själv mår dåligt. HERREGUD!

GO FUCK YOURSELF!

var hos farbror doktorn idag. huwa.

ännu mer tömning på blod idag och nu är det gode klart. jag har nog struma. jag har alldeles för låg ämnesomsättning och det går även det i släkten och dem flesta har blivit opererade, vilket resulterar i hur jag mår. han sa även att man förmodligen går upp i vikt och morsan påminnde mig om hur mkt jag har gått upp och att även om jag inte äter mat på nån vecka att ajg inte kan gå ner i vikt. haha kul. så framöver blir det en jävla massa mer prover och så ska jag väl få medicin. alltså få hormon. jag glömde också att skriva att jag har nog en bakterie i magen som jag fick pga att jag åt kåvepenin, det är därför magen krampar och håller på. det här kanske inte var nå kul att få veta, men å andra sidan vet vi ju som vad det är nu och kan göra något åt det. ojoj listan börjar bli lång nu...

man skulle kunna skriva en hel lista om hur många sjukdomar vi har i släkten som är ärftliga nu. jag har även det mesta av det. haha. GOD JUL!

Rippe, ja han är gåode lejd.

haha nu kommer jag med mer fakta... eh. min hund snarkar, och massor dessutom, han låter som en jävla jetmotor xD men han är så jäkla gullig ändå :>

jag brukar ligga på kvällen innan jag ska sova och titta på han, han ligger skitkonstigt och snarkar massor :D håhå! det beror nog på hans konstiga sovställningar skulle jag tro.


mina armar svider som fan, jag har utslag över hela armarna typ, kan knappt röra för det gör så jävla ont. kan ha med stress att göra, men så stressad känner jag mig inte. fast det kan vara att jag är jättestressad undermedvetet. jobbigt. tog btw en jäkla massa blodprover idag. haha snart har jag inge blod kvar. imorn blir det läkarn igen, ska bli intressant att höra vad dom har att säga. morsan ska följa så han för en gångs skull lyssnar på mig. han brukar inte göra det, sen då man varit till nå andra läkare har man fått hjälp. så det återstår bara att se vad som händer.

wish me good luck.
poff! gone

Grans

Just nu fick jag sån förbannad lust att sluta på grans. dom tycker inte att jag t.ex får fara till en ögonläkare när jag får synbortfall på ögona eller t.ex då jag haft feber i typ två veckor. skulle jag komma och säga att jag var döende sku en del bli arga och säga att jag sku sluta svamla och göra allt och lite till i skolan. och hur måste man ju då få fråga? nu den här veckan har jag knappt tagit mig ur sängen. vet ni hur jävla roligt det är? jo inte alls. bara då jag sku upp på toa så känns det som att all kraft rinner ut genom tårna och att jag ska ramla ihop, plus att det blir svart. det är en sån jävla kraftansträngning.

Sen så litar jag inte på nån på grans längre, allra minst lärarna. dom ljuger för mig hela tiden. det är väldigt lessamt.
frågar jag min lärare någonting så förväntar jag mig ju sanning, men det är inte alltid det man får. 

en del sätter sån jävla press på mig just nu, fast det var ju också tidigare. 


fick btw klasskorten och dom enskilda, jag blev faktiskt rätt så nöjd. farsan tycker att jag är gode lik min farfar runtikring munnen, och både morsan och farsan tycker jag är lik gode mkt på sättet efter farfar. ja, om man bara hade hunnit träffa den mannen.

RSS 2.0