Hej lobotomi!

HAhaha! Kung. Hjälp is the shit! Men nog visste jag dessutom vad som skulle hända på Grey's, jag är så bra. ^^ Inte nu till helgen men nästa helg så drar lilleman med Ulrik till Arjeplog, han ringde nämligen just och sa det. :) Så roligt för Rippe alltså!
SMISK!

JAAAAAAAAA!

Nu har vi lånat hem fyra kartor och jag har hittat en fondtapet som jag vill ha än så länge, men jag är öppen ifall jag skulle hitta någon annan. Annars ska jag bara tapetsera ljust, typ vitt. En kall vit färg på ett ungefär och sen en fondvägg. Jag är så glad för klockan 21.00 börjar Grey's om igen. :D Spännande! Nästa tisdag börjar ju Desperate Housewives också. :) Imorn blir det som sagt att åka till stan på tjejkvällen med mamma och Monica, fast det blir ju att gå med Potat. :) Ska bli väldigt kul. Har även kört bil idag till ica för morsan sku handla, så jag köpte en tidning också. Sen ragga vi lite och sen for vi hem.                                                                                                          
Mormor vill nu att jag ska in på vårdcentralen för hon är ju pensionerad sjuksköterska och har börjat bli orolig. Hon tror stark att jag har fått lunginflammation, för jag har ju mina symtom, så det blir nog kanske att käka antibiotika eftersom att jag inte kan käka penicillin. Jobbigt, jobbigt! Men å andra sidan kunde det ha varit värre. Har även fått ögoninflammation så jag går igen hela registret med inflammationer just nu. ^^ Men som sagt så kunde det alltid ha varit värre, man får helt enkelt tänka positivt. Även fast man blir helt knäpp ibland för att man aldrig blir frisk. xD Men nu ska jag läsa lite i min kära tidning ett tag! 
SMISK!

Kväll

Ikväll har jag inte gjort mkt. Mest tagit det lugnt så jag kan bli frisk nån gång. Fam. Nyström kom och hälsade på, eller det var Micke och Victor som kom först, och sen kom Monica också. Snacka om att Rippe är förtjust i dom. Haha han är så rolig att titta på då han gillar någon. :p Knashund! Sen då dom skulle fara så ville Rippe också följa haha! Han är så rolig ibland den hunden, men han kanske trodde att han skulle få följa Micke ut i skogen, vilket han pratade om ikväll, att han kanske skulle låna med Rippe till veckan (nästa vecka) och jaga med han. :) 
Roligt roligt. Dessutom ska han snart någon helg få följa med Ulrik till Arjeplog och jaga en hel helg med Tia och Andreas också. 
Blir nog btw tjejkväll på torsdag istället för att fara till pite på lördag. Ringde nyss Petra fast det var nog dumt för jag insåg sen att hon nog sov. Så får väl ringa henne imorn och höra om hon vill gå med mig då ist för på lördag. ;D 
Dessutom blir det nog att låna hem tapetkartor imorn istället, haha planerna förändras hela tiden. :p Tokigt tokigt. Men nu ska ajg lägga mig och läsa lite, så gunått folk!
SMISK!

29/9

Åååååh vad jag längtar. Det kommer ju så mkt bra på bio snart och längre fram. Hallelujha! Det blev inga tapeter igår utan det blir på torsdag istället. Sen så blir det nog pite på lördag. Måste som inhandla lite viktiga grejor och så. Höhö. Har som gode mkt mer pengar nu så. Däremot så ska jag spara undan en rejäl summa så man har då man behöver. 


En dag närmare friskhet.


SMISK!

28/9

Ja idag har man inte gjort mkt, mest legat och vilat och sett på tv. Så nu väntar jag tills modern kommer hem för vi ska kanske och låna hem tapeter(?). Jag gav nyss Rippe ett av märgbenen och han blev lyckligast i Sverige. Men nu kommer han ju säkert grisa ner både golv och mattor. :o Attans. :p Haha. Vi får älg i hela huset. Håhåhå! Hann btw kasta lite tjaffs från mina garderober och rensa ut lite kläder och så. För det är ju it heller länge kvar tills jag byter rum och så kommer jag ju inte ha fyra garderober längre. Men det löser nog sig ändå. :p Höhö. Jag lääääängtar.
SMISK!

Haha! Heja!

Jag blir knäpp, jag har fått feber igen! Jävla helvete, jag håller på bli knäpp. Att det aldrig kan gå över. :o Det är då man har varit sjuk ett längre tag man blir knäpp, för man vill alltid göra så fysiska saker då man INTE kan. Typ ut och springa och ut och träna hunden och så. Men det som är ändå jobbigare är ju min andning, jag kan knappt andas ibland. Det gör rent av ont i bröstet att andas in och så. Galet. Men för varje dag som går, så är det en dag närmare friskhet! :)

Imorn ska jag försöka sätta mig och plugga lite. För då jag har varit sjuk så har jag inte alls läst något. Jag har som it riktigt orkat. Sen blir det kanske så att jag och moder jord ska låna hem tapeter, för i mitten av oktober ungefär så ska vi sätta igång men allt där nere. Kommer bli kul med ännu lite mer förändringar. Förändringar är ju positivt, även om man inte alltid tycker det. :p
SMISK!

Helg

I fredags var det ju som bara tv hela kvällen. Sen igår så var vi i Korsträsk och grejade. Jag var ut och gick en sväng med Rippe men jag orkade som inte så mkt mer. Fick även med mig hem färska märgben som mormor hade kokat. Hundarna är ju helt galna i dom. Sen så for vi och provkörde Martins traktor, den vi nog ska köpa. Väldigt fin må jag säga. Sen på kvällen for jag och farsan och käka på tresco. Sen blev det bara att se på tv och sen sova. Idag mår jag otroligt nog värre. Att det aldrig vill gå över. Jag vill ju bara bli frisk! För tillfället mår mina bihålor it alls bra. Jag blir ju tokig! Nu har jag varit sjuk över en vecka och jag som måste jobba idag. Hur i helvete ska det gå. Jag måste, men jag kan inte. Jäkla skit.
SMISK!

I like to think of jesus as a mischievous badger.

Hahaha ojojoj. Är fortfarande gode sjuk, kan dock prata bättre nu för jag är it riktigt lika hes även om jag ändå är väldigt hes. ;D Men det är iaf inte roligt att ha ont i halsen + bröstet. Usch vad jobbigt, gör till och med ont när jag andas. :o Nu ser jag då på Red Eye på 5:an, en thriller och den verkar väl gode intressant. Sen blir det nog Men In Black 2. Jag och morsan har även hunnit se The Forbidden Kingdom idag. Den är väl också sevärd ändå. Imorn åker mamma så jag har varit smakråd åt henne om vilka kläder hon skulle ha med och så. Hon fick även låna nått halsband och ett armband av mig. Haha det är ju klart med tanke på hur mycket jag lånar av hon. :p Hon åker klockan halv nio på morgon. Så efter det ska jag och pappa till Korsträsk och greja på. Ska nog ta med hundarna till bagarstugan och hälsa på mormor, Gerd och Gunvor som ska vara där och baka. Eller mormor ska lära dom att baka. Men jag går bara dit om jag känner mig bättre imorn. Annars ska jag väl sitta och titta då pappa, Ulrik och morfar bygger. :p Men nu ska jag fokusera mer på filmen. 
SMISK!

Galet


Hallelujaaaaaah.

Igår hände det inte mkt, jag sov och såg på tv ibland. Sen hämtade vi mina grejor som jag hade beställt från Nelly. Yes! <3 Jag blev jäklat lycklig i det olyckliga pga sjukdom. ;) Ska väl ta kort och lägga upp bilderna men jag har inte haft så mkt ork. Så jag tar väl det då jag blir frisk. :) Idag har det varit samma, sovit osv. Senare efter att vi hade ätit middag så kom morfar och Vilma och hälsade på. Nu blir det nog ny traktor. Så det blir att köpa en annan traktor än vad dom tänkt först. Det blir iaf en MF. Lite högre klass än våran Fiat. Men det är ändå en riktig pärla. Han berättade även att han hade fixat en till loksele. En äldre modell fast i väldigt bra skick. Den fanns i Barbros fuse på vinden. Så det var väl trevligt. Nu blir det väl fixa upp dom grejorna på storgarageväggen. Om jag har hunnit bli frisk till helgen som sagt då vi ska till Ulriksdal så ska jag höra om morfar eller Anders kan hjälpa mig att fixa upp grejorna. Anders lär väl inte ha tid då han ska bygga ut. Men det löser sig alltid. Förövrigt så måste jag tyvärr ställa in körlektionen imorn också. Det känns gode tråkigt. Men det löser sig det också. :P Nu blir det sova. Så gunått folk.
SMISK!

Sjuk

Fyfan säger jag bara, fyfan för att ha feber och trasig hals! :o Usch. :p Blev inge köra för mig idag, vilket jag ändå förstod redan igår. Haha. Så min dag har bestått av sömn, tv och en mami som gjorde lunch åt mig då hon ändå själv skulle hem och käka. :) <3 Sen så tvingade hon i mig en massa tranbärsdricka. Så då låg man där helt invalid med ett sugrör. xD Men har man vant sig vid att dricka sånt med tranbär så brukar man ju som tycka att det är gott. :P Men det finns ju orsaker varför jag måste dricka det. :) Dock är det gode jobbigt att bara ligga och sova och ligga och se på tv hela dagen. Så det blir ju som lite tvshop och sånt svammel. Sen så kom Rippe och mös lite med mig, och helt plötsligt gjorde han något så han stötte sitt huvud i mitt ansikte. Mina glasögon blev väldigt sneda och det tog såpass att jag blev väldigt röd och nu blå. :p Det gjorde ändå gode ont, men man kan ju inte bli arg på den lille galningen. :D
Har kollat lite IKEA-grejor och hittat lite som jag vill ha till det nya rummet. :p Ska bli roligt att få byta rum. :) Få tapetsera och göra det precis som man vill ha det. Iofs är det ju så med rummet jag bor i nu. Men ändå. ^^ 
Till helgen så far morsan på nå med jobbet så då blir det att vara i Korsträsk och hjälpa farsan bygga ut storgaraget (dvs om jag har hunnit bli frisk och så) och har jag inte det så ska jag väl ändå vara där, men då blir det att chilla. :) Sen på kvällen snackade jag och farsan om att fara ut och käka. Då blir det väl typ på Tresco eller nå. :D Men nu blir det sova. Gunått.
SMISK!

Helg ännu en gång.

Helgen har ändå varit rätt så bra. Höhö. Fast nu då man är sjuk så blir det att vila och så. Längtar till imorn då  jag får det jag har beställt. Halleluja. Imorn blir det körlektion igen. Men nu, tv.
SMISK!

Oh shoot me!

Mitt öga kliar och svider, buhu livet är så jobbigt. Nä, men skämt åsido. :p Man ska vara lycklig för tusan. För tillfället sitter jag och ser Criminal minds. Har faktiskt börjat bli less det programmet. Det har blivit så enformigt. :o Har hunnit med att plugga en massa idag och haft en körlektion. Har även varit ut och cyklat med hundarna. Vilma är så duktig och Rippe han blev helt vild. :p Haha. Men nu är dem väldigt lugna, och det tackar vi gud, eller någon annan "viktig" person för. Hahahaha. Nä om gud skulle finnas så skulle jag kunna flyga och tugga sönder sten, och det är ett som är säkert. Så det så! Har även beställt ett par skor, leggins och en tröja från Nelly.com... Igen. ;D Ni får bilder sen. Håhå. Men nu blir det tillbak till tv:n ett tag.
SMISK!

Tjingtjong långkalsong!


Jase!

Idag har jag pluggat en jäkla massa. Huvva. Jag är ju nästan duktig. Har även varit ut och grejat på med Rippelainen. Sen for jag och morsan på byn och greja. Sen blev det korsträsk och hämta Vilma. Senare ikväll blev det att se idol, och gissa vem som var med. Haha Michaela förtusan. Hon har kontakt med Anders Bagge och skickar låtar och grejor. För han ville tydligen ha mer med henne att göra. Häftigt må jag säga. Då programmet var slut så var ju morsan självklart tvungen att ringa och höra hur allt hade gått till. För som Bagge hade sagt, hon var övermusikalisk, och dem flesta som har hört hon vet väl att hon ligger i en klass för sig. Om jag ska vara ärlig så är hon en av dem bästa jag hört! Mowhahaha. Men nu blir det att se Fear and loathin in Las Vegas! Hihi! Kung. (Btw sjätte körlektionen imorn) 
Hon är förövrigt tsm med min bror så lite får man väl skryta. :P Haha.
SMISK!

Mjau!

Grattis till Jennie som tog körkortet idag! :D

HAHAHA! Coola killen!


Oh snap!

Just nu sitter man och lyssnar på Eva Eastwood, fyfan så cool kvinna. :D Är som trött fast kan för tillfället inte sova. Otroligt nog har det faktiskt varit en sämre dag. Jag har varit på så jäkla dåligt humör och allt har känts jäkla onödigt. Haha. Men ny dag imorn, så då kommer jag inte alls känna såhär. :p Tacka vet jag sömn ändå. Jag har även tänkt på en annan sak. Jäklar vad jag har aggressioner inom mig, jag måste verkligen börja vädra av mig lite och snacka lite mer. :p Jag är så hemlighetsfull. ;) För då jag är i fyllan blir jag alltid så förbannad eller så jäkla sur eller på dåligt humör. :b Eller det är väl om jag har druckit liiiiiite för mkt. Kan ju vara bra att vara nykter ett tag nu också. Bra för kropp och själ. Vilket jag har tänkt vara jäkla länge nu. Nu till helgen blir det tredje helgen nykter. Det är så jäkla skönt att bara ta det lugnt och så. Men det blir ju taco-kväll och gh på fredag med folket, så det kommer bli gode najs. Mowhaha. Sen så ska jag försöka spara lite pengar och sälja lite gammalt skrot som man inte behöver. :o Nån som vill köpa en trasig kanot för en tia? ;D Hahaha. Nämen nu ska jag försöka sova, så gunått!
SMISK!

Hihi!

Idag har jag bara pluggat en massa jäkla körkortsteori! Jobbigt. :P Men det lönar ju sig sen. Kom just in för jag har nämligen varit och cyklat med Rippe. Sen blev det kloklippning och så. Han är så himla duktig den lilla galningen. :) Ska även hämta Vilma så jag kan ut och cykla med henne varannan dag. Kanske till och med hämtar hon ikväll. Så nu sitter man här med huvudvärk och blir så jävla förbannad för att telefon ringer hela tiden, och det är samma person som ringer. MEN INSE INGEN ÄR HEMMA! Jag svarar endast på min mobil, för då vet jag att det är mig person vill något. Det ringer, det ringer och det ringer. Jag känner mig terroriserad. Mors och fars är ju på någon jäkla kurs om skog och allt det där. Haha. Är man skogägare så är man. Men nu blir det plugga mer.
SMISK!

Ny bloggdesign och bio

Nu idag har jag och Camilla fixat nytt här! Mowhahaha, betydligt bättre än första. Men det kan även bli bättre. Håhåhå! xD
Ikväll har vi varit till Luleå och sett på bio. Vi såg Inglourious Basterds och den var jävligt bra. Den får förtusan 5 av 5. Så sjukt bra och jäkligt rå humor. <3 Den är verkligen att rekommendera. Resan hem var då gode rolig iaf, efter att vi hade droppat av Jebb så villa vi bort oss. :D Lars han bara körde och var arg på Luleå. Jag och Jennie höll på att dö av skratt. Sen helt plötsligt for vi mot storheden och jag ser en skylt där det står "Sundsvall" och skriker som en stucken gris; "SUNDSVALL, VI SKA TILL SUNDSVALL... Eller mot Sundsvall iaf!". Men det var gode galet iaf. Verkligen värt att göra om. :p                                                                                                                                                                                                                                                                                  
 
               
 SMISK!

Helg ännu en gång.

I fredags körde jag min femte körlektion, och enligt Gondy så närmar det sig som fan, ska inte skriva hur bra det egentligen går. Jag är så lycklig. Så efter jag hade kört så satt jag och plugga en massa teori som kanske är aningen tråkigare, men man måste ju så. :) Sen på dagen var jag och jobba, och sen så blev det hem och duscha, käka mat och se lite tv och så. Sen for jag och hälsade på Ulla-Gun och Stefan där morsan och farsan var och hälsade på. Lille Sigge var också där, och han är ju som gode gullig. :) Sen hörde Elina av sig och tyckte att jag sku komma till Peter och se film. Dit for jag sen också och såg film med dem. Sen så svimmade Peters bror inne på toan, så det blev ju att ringa ambulans och grejer, men det gick nog ändå rätt så bra.                                                                                                                                                                                                   På lördagen så for vi till Fällforsen med husvagn och så. Jag körde peggan dit. Den är så tråkig att köra. xD Sen for jag och morsan ut i skogen med Rippelainen. Han har verkligen utökat söken. Han hade ståndskall på något väldigt länge men vi brydde oss inte så mkt. Sen så försökte han ställa en järpe den lille saten. ;D Han är så knasig. Sen for jag och farsan ut och körde, men då körde jag audi såklart <3 Vi for till Sörstrand där farsan var och tittade på sitt gamla snickeri (sina gamla snickerier rättare sagt för det var ju två, det gamla också) och han blev som gode nostalgisk. Men det var ändå kul för man har ju själv lite minnen därifrån ändå. :p Så han gick runt och berättade och en massa gamla minnen och så. :) Ingemar äger ju tydligen fortfarande det, men använder det som förvaring. Illa. Haha. Sen for vi tillbak och käkade grillat. Sen gjorde vi inte så jättemkt mer.                                                                                                                                                                                             Idag (söndag) så har vi inte gjort så mkt. Vi var ut och vandra i skogen och ner på fint ställe uti älven, där vi satt och fika och Staffan fiska och så. Och Rippe den galningen han badar ju alltid som vanligt. Tur bara att vi hade koppel på han så att han inte kunde gå ut så långt så han sku fara med strömmen, för vi var ju ungefär uti forsen.
Sen blev det att köra hem peggan. Och efter middagen så for jag till Camilla, och vi for och såg den nyaste Beck på bio. Den var ändå gode bra. :D Sen så såg vi The Hangover, haha så sjuk film. :D Den var ju som lite småtokig. Camilla ska även hjälpa mig med bloggdesign, för min blogg ser ju kanske inte så rolig ut. ;) Håhå. Så vi kanske sku fixa det imorn. Men hon är allt snäll Camilla den galenpannan. :D Men nu ska jag se tv och plugga lite kanske. Gunått! :D                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
SMISK!

Så jäkla bra han är! :D

Så jäkla bra låt också! :p

Härlig kille, härlig låt och han är jäkla duktig!


Ooh, sexi apa!

HAHAHAHAHA!

Detta är vad jag beställde från Nelly:

Pink Flower Dress SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM
Den är snygg som fan, så vill ut snart nån helg så man får inviga den. ;>

Nu jäklar börjar älgjakten!

Hade du något fu ville säga? ;D Haha han är så snygg.
Igår var det fredagsmys hemma med film och så vidare, lördag var det i stort sett samma sak. Fast under dagen var vi i korsträsk och grejade på, tjänade mig 200kr! Jippie! Haha. ;) Sen så brakade Luddes gammelkoja (till jakten och då han jobbade i skogen) med pappa på taket, men han klarade sig utan en enda skråma. :D Söndag var det gode chill, var bara och körde bil och pluggade teori och så. 

 

Idag (måndag) så har jag mest suttit och pluggat teori och varit ute med Rippe. Fick även det jag hade beställt från Nelly. ;D Ska väl lägga in en bild på det snart. Ikväll var jag på byn och övningskörde med morsan. Haha vi är ute ungefär två timmar per dag och kör. Haha! Men man blir ju bara en ännu bättre förare dagen man väl har fått körkortet för det har ju också med att göra hur många timmar man egentligen kört. Sen hälsade vi på morfar och hämtade en kamera till farsan och så, för han drar söderut imorn och kommer inte hem förns på torsdag. Imorn ska man till Gondy och köra ännu mer. Har även bokat lektioner på onsdag och fredag. Höhö. 

 

På fredag btw drar morsan och farsan bort, så kom och hälsa på eller nå. :D Ska försöka vara nykter till helgen också. För på lördagmorgon drar jag och päronen till Fällforsen till på söndag. Fadern ska hjälpa Inger och Staffan med glasen till deras uterum. Så då blir det väl att fiska, vara med Rippe i skogen och även köra bil. ;)

 

Finns nog även en chans att jag ska få ett annat halvtidsjobb framöver som morfar har fixat. Det ser jag fram emot som fan. Men inget är hundra ännu, så det återstår bara att se. :P (Btw det här inlägget skulle egentligen ha publicerats i lördags, men blogg.se har bråkat med mig.)

 

SMISK!


Jaaaaaaase

Snart helg, yes! Dock blir det att jobba imorn höhö! Sen blir det väl Korsträsk och så.
I tisdags hade jag min första körlektion, gick bra som fan. Kommentaren var "det märks att du har kört mycket." Haha och det är ju bra. :) Andra körlektionen hade jag idag och det gick också jäkligt bra. Har inte direkt nå jag måste träna. Håhå. Har även bokat några nästa vecka och så. Så nu ska jag plugga en jäkla massa teori. Hihi
Ikväll förövrigt så körde jag till korsträsk där jag och farsan kollade på det rivna sommarfuset (ladugård). Så nu blir det världens jäkla brasa här i helgen kanske. ;) Morfar snackade även om vi sku köpa Barbros Valmet. Språnkarns ny traktor och har gått max 100 h. Men det är inte säkert än, det är det och lite till vi måste diskutera i helgen. Morsan har även snackat med nån snubbe och att köpa 3.1:an och 2.1:an (skiften i Ulriksdal) eller hur det nu var. Blir kanske ett av dem, men vi är som inte säkra än. Men grishuset ska nog även det, kanske rivas i helgen(?) för det ser ju som lite otrevligt ut med den slitna, ihopbrakade hagen och så. Höhö. ;P Det finns ju inte heller någon användning för det huset så. Men helgen ska jag försöka hålla nykter och så. Börjar bli så less och jag vill inte slösa pengar, men oftast kan jag inte säga nej. :p Haha! Men nu ska jag sova. Gunått folks!
SMISK!

Jag är trött som fan!

Och kvart över tolv ska jag till Gondy och köra. Haha. Efter det hade jag som planerat att sitta där och plugga ett tag. För jag har ju som it så mkt annat för mig nu. Sen då jag kommer hem blir det väl att sova igen. xD Jag är så förbannat trött att det är it klokt! Men ha det så trevligt.
SMISK!

RSS 2.0