Hallelujhaa!

Idag har jag, Jennie och Camilla varit till lule. Har blivit många svängar dit på sistone. :p Haha. Däremot är jag besviken på alla ställen där dom säljer behåar till någorlunda bra priser. Finns jävlat ingen i min storlek! Tror inte ens dom tar hem den storleken. JAG ÄR BESVIKEN! Jag är dömd att vara utan bh. Haha. Inte kul! :p Nämen seriöst! Jag vill it behöva slösa JÄVLAT ALLA MINA PENGAR för att få mig en bh som sitter bra. NU ÄR JAG LESS! :P Men tur jag ska jobba heldag imorn och på måndag då, så jag har råd med lite stöd. Haha. Så det blir att kliva upp före fan imorn, för jag börjar klockan sex. Men himlat skönt att jobba. :) Håhå jaja.
SMISK!

Haha!

Var ute och tränade med Rippe för någon vecka sen, och då passade jag på att ställa upp kameran och ta kort. Förmodar att jag tränar ingångar där. Är ju alltid roligt med bilder. :p
SMISK!

Det var då..

Dom var väldigt snåla med att lägga upp bilder som togs i Åsele. Men hittade ännu en bild på Ricky. :) Hehe.



Han är så himla snäll och go den där hunden! :P

SMISK!

Jag och Ricky

Hittade en bild på halva mig och Ricky på älghundklubbens hemsida. Kommer väl förmodligen komma ut mer bilder snart.


Ja jävlar!

Det gick skitabra på Åseleutställningen. Ricky blev bästa hane, bäst i ras och best in show 2:a, plus att han fick CERT! :) Dessutom fick jag väldigt mkt beröm då jag ställde han. Det var en hel del som tyckte jag var duktig på det. Haha. Men det är jag ju. ;p Nämen det var ju då en helt lyckad dag iaf. Synd bara att inte Luleå vann mot AIK. :p

SMISK!

SMASK!

Ikväll har jag varit i Pite på SMASK. Alltså Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest. Det var väldigt underhållande må jag säga. De sände live och allt. Självklart var vi där för att min käre bror spelade i orkestern, och för dem som inte vet så spelar han ju trummor sedan många år tillbaka. Precis som min fader har gjort. Haha. Nämen det var väldigt underhållande iaf. Men nu blir det sova för imorn väntar en jävligt lång dag. Ska kliva upp kvart över sex för att sedan bege mig till Åsele med Micke och Monika. Självklart är det ju utställning vi ska på, och självklart så ska jag ställa Ricky. Det kommer nog bli kul. Håll tummarna för att vi får ett CK/CERT imorn! :P
SMISK!

Yeah

Har haft hyffsat mkt att göra idag, fast egentligen är det bara skönt. Har även pratat med Micke så på lördag blir det att ställa Ricky igen, fast nu blir det till Åsele. Så det blir åka gode långt. Känner att jag ska prioritera hundandet ett tag nu. Hade egentligen tänkt fara på farmen på lördag men jag skiter nog i det även fastän jag inte dricker så ofta. Helgen efter det blir det ju ännu en utställning också. Haha. Då bär det av till Jokkmokk med Rippelainen. Det kommer bli väldigt spännande. Håhå!
SMISK!

Heja!

Alltså jag vet inte hur jag ska göra. Har varit sugen länge nu på att skaffa en nobstik utifrån, alltså en valp då såklart. Men vet ju inte riktigt hur jag ska göra och hur länge jag ska vänta och så. Kan ju iofs börja kolla upp hundar och parningar, men jag vet it heller VARS ifrån jag är intresserad av att skaffa hund. He jär it lätt när he jär svårt!
SMISK!

Mavericks

Har lite att göra så jag slänger in en bild på mig själv. Haha!
Jag är jävligt snygg jag vet. Haha. Nej nu ska jag se Family guy! GODNATTTTTT!
SMISK!

Då i dåij

Alltså det här är bra. Börjar känna mig lite som människa igen. Eller nästan iaf. :P Däremot så har jag drömt sjukt jävla konstiga drömmar här senaste nätterna. Fyfan alltså! Inge mer sånt tack. Bara stress och elände. Men tur det är drömmar bara. :p Haha.
Igår var man då lagomt lycklig då Desperate housewifes och Cougar town har börjat om. YES! Inte nog med det då så börjar ju Grey's anatomy ikväll också. Nu kommer jag bli en liten tvnörd här framöver. :D Jajamen!
SMISK!

Ahaha kungligt!


Do you wanna touch

Yeah! Alltså, det här är fan illa. Det är snaaaaart i mitten på Mars och mina fräknar har redan börjat göra sig synliga. Snart springer jag och gömmer mig. :D Haha. It nog med att jag har fräknar i HELA jävla fejjan, så har jag även fräknar över hela jävla kroppen. Men det kunde ju alltid ha varit värre. :p

SMISK!

Alltså

Det var fan länge sen jag ladda ner film och såg. Har inte sett så mkt film på senaste tiden. Eller det beror ju alltid på vad man menar med mkt. ;) Men nu har jag laddat ner Tron Legacy, Jackass 3, The green hornet och Gulliver's travels så nu blir det att se lite film. Ehe. Förövrigt blir det kanske till pitschtaan imorn. HÄRRÅ!

SMISK!

Hälleguu

Nån som känner sig manad att följa mig till Jokkmokk den 3:e April? Är utställning då och jag vill it fara själv. :D I vanliga fall brukar min kära mor följa mig, men den helgen är mor och far i Hemavan, eller var det Åre? Haha. Det är frågan. Ehe.

SMISK!

... Och det bara fortsätter



Bara för att jag äger väääääääääärldens snyggaste hund. Playboy doggy. Yeah!



Tyvärr blev vi misskapta, men det är it vårat fel!





Ahaha! Bilderna är från lördagen då jag, Kicki, Burk och Andreas var ut på Kalles. Tur man inte behöver mkt alkohol i detta umgänge. På tal om detta så är det alltid så roligt med bilder.


Förövrigt måste jag i säng tidigt ikväll, för imorn bär det av till Överkalix med Micke och ställa Ricky. Blir att kliva upp halv sex. Lär nog vara lite smått nervös imorn, men det brukar alltid lösa sig! Ehe.

SMISK!

Alltså nu har jag fan lite å göra



Håller på sticka en mössa till min kära moder.



Målade två älghorn, och ett renhorn vitt. Det ena fick ta plats på min byrå. Tänder man ljuset blir det lagomt mysiga skuggor. Haha. Jag gillar inte sånt som andra gillar, ja tack.



Håller på fixa upp morfars gamla lokor. Eller det var ju en hel loksele, men resten av selen var i dåligt skick, så jag plockade bort skiten och fixade upp lokorna istället. Nu är dem iofs inte klara för har bara hunnit fixa dem och lägga på första lagret med färg. Men det blir säkert bra.



Den här fula kissen ska målas i en matt vit färg åt mamma.

Har en massa mer grejor som jag har tänkt fixa upp och måla. Ett bord, en hörnskåp, en bokhylla, några ljusstakar, en hylla osv. Haha jag älskar verkligen att måla. Tjoho!

SMISK!

Ojojoj

Haha just nu sysselsätter jag mig själv med att måla älg- och renhorn och så håller jag på att sticka en mössa. Men eftersom att det är så fint väder ute så måste jag nästan dra till stugan. Farsan och Rippe är redan där, dom hade tänkt grilla lite och så, så jag ska nog ta skotern och åka upp dit hade jag tänkt. TJARRÅ!
SMISK!

Ahaha Nostalgitripp



Fyllesvajn!









Ibland blir man bara så jävla lycklig!

SMISK!

Jag har ett kreativ-il just nu. Jag har tusen idéer och jag måste bara få göra en massa grejor och ha mig. Haha. Måste beställa lite grejor och så måste jag få tag på min papi så jag kan få tag på virke. :D Ehehe. Alltså fyfan vad bra jag är.

Idag så har jag, moder jord, Rippelainen, Vilma, mormor och morfar varit i stugan och myst lite. Blev att åka lite skoter med morfar. Haha min morfar är så jävla bäst. Sen så var det en kille som körde skoter precis förbi våran stuga, och helt plötsligt var skotern upp och ner. Så självklart gick jag och morfar dit och skulle hjälpa han, för det var ju it så lätt för han var ju gode liten ändå. Men det var då inga problem att få skotern rätt väg. Haha. Däremot tror jag att han skämdes pojkstackarn. Jaja, men han gjorde ju inte illa sig iaf.

Kring fyra drog jag och mor ut på byn. Jag köpte lite garn till en mössa (AHAHA), ovanligt. Sen köpte jag också ett jäklarns armband på MiM, alltså jag är kär i Snö of Sweden, det gick bara it att gå därifrån utan det. Sen vart det till ICA och handla lite mat. Mössan jag har börjat sticka är något mer komplicerad än dem jag brukar sticka, men det är alltid kul med lite utmaningar. Jag menar, övning ger färdighet. :p Håhå!

SMISK!

RSS 2.0