Riverside

Idag så har jag städat lite och grejat på. Var även ut på en långprommis med lilleman. :p Det var mkt skönt! Då modern slutar så blir det käka en kyllingsalat och sen dra iväg till Piteå. Jag funderar om man skulle höra om Johan är hemma för då kanske vi kan ta med Rippe och lämna han där ett tag medans vi gör stan. :D

På tal om inget, så blev jag jävligt sugen på coca-cola! :D Ska fan kirra det sen!



SMISK!

Puss

Fyfan alltså! Såg klart sista avsnittet av Prison Break Säsong 1 igår kväll. ÅÅÅÅÅÅH! Snart får jag hem säsong 2, men det kommer säkert ta nån dag extra. :( JAG VILL SE NUUUUUUUUU!! FUCK! Btw tror jag också att jag har fått feber, hallelujhaa! xD MEN JAG BRYR MIG IT FÖR JAG SKA ÄNDÅ TILL PITE IMORN! Så det så. :P Men nu ska jag fortsätta se Kungarna av Tylösand, vilka jävla idioter. :p Höhö! HÄJTÅ!
SMISK!

28:e September

Hej och hå, upp på tå. Idag for jag upp till Korsträsk en sväng och tog lite kort, bara för skojs skull.
Därför så bjuder jag på några bilder!


Lillkronan!


Synd bara att en del bilder inte blev sådär jättebra. :p


Luddes gamla träbåt! :D (Ännu mer synd att kvalité blir så dålig när man laddar upp!)





Snart ska jag fara och hämta moder jord, frågan är bara om bränslet kommer räcka. :D Haha.
Det återstår att se!

SMISK!

Knight and day



Såg denna film för några dagar sen, och jag tyckte faktiskt att den var väldigt bra. :p
Iofs så tycker jag väl att dem flesta filmer är bra.
Men bort med det seriösa och in med det roliga, jag är så less seriöst!
Go go!

SMISK!

HAHAH!

Så jävla dåligt!
Ibland är jag trött, och då slutar det illa!

Jag tycker att du ska släcka den där cigaretten!


Alltså hjälp

Jag behöver nå boktips! Jag behöver något att läsa just nu, men vet inte riktigt vad, nån som har någon bra bok, eller böcker att rekommendera? :)
Nu ska jag se Apocalypse now. Min morbror lånade ut den åt mig, och han tycker att den är himlarns bra, så jag ska ge den ett försök. :p
SMISK!

Are you dead yet

I helgen har jag verkligen inte alls orkat blogga. I fredags blev det lite kalas hos Jennie. Det var mkt trevligt. Kisse! :D Sen hela jäkla lördagen var vi i stugan och städade och fixade som galningar. Vi var hemma kring elva på kvällen och då orkade man ju självklart inget alls förutom att sova. Igår var det samma, fast jag var hemma vid nio då istället. Den där himla stugan har nog aldrig någonsin varit så himla ren invändigt. :p Men vi är ju inte klar ännu. Dessutom är det mkt att fixa till lite överallt. En del saker är bara byggt halvfärdigt. Men det är ju såna grejor som kan vara roligt att fixa. Men nu ska jag kolla om jag har fått nån lön, för isåfall ska jag beställa några filmer. ;D Håhå.
Otroligt nog så har nu Såfaja (segast i Sverige) faktiskt fixat spotify till sin kära mac. :p Jag vet att jag är lite efter, men nu är det ingen som kan klaga. :D Hehu.
SMISK!

Jag är seg, jag vet

Hade ju tänkt he in en bild på "halsdukgrejen" som jag stickade. Har varit så jäkla lat tidigare, har it orkat he in bilderna på datorn. Men nu jävlar!



Och ja, jag vet att spegeln är skitig. :D I alla fall så tog det inte länge att sticka den, tror nog att jag gjorde det på en kväll om jag inte minns helt fel. :) Fyfan vad jag är duktig alltså!

SMIRRE!

Haha!

Fan vad jag är bäst, jag har gått och fått något jäkla virus. :p Haha, typiskt mig. Har nämligen varit lite för sliten för att orka blogga. Plus så har jag jobbat och varit och grejat i stugan och så. Ikväll då började jag ändå känna mig bättre, så jag hjälpte morsan att baka och sen drog jag till Jennie. Ska bli jävligt kul i helgen att börja på vårat nya, galna projekt. Blir det inte cp så säg. Någon som har en peruk att låna ut? Hahaha. Men nu jävlar blir det sängen. HEJDÅJDÅDJ
SMIRRE!

Fråga

Alltså, nu jäklar ska jag dra till Korsträsk och göra lite nytta. Måste även på konsum en sväng och köpa Rippe ett nytt halsband. Dom har bra halvstryp där för typ 40:- och det är ju billigt och bra. :D Haha! Tjarrå!

SMISK!

Nu blir det att blogga för tionde gången idag

Kanske inte riktigt tionde, men jag har haft ett väldigt sug efter att få blogga. ;D Tokigt värre alltså. Var ju på vårdcentralen idag och plockade ett stygn, det andra gick inte, så vi ska avvakta och se. Det intressanta var ju att det inte stod i journalen att stygnen skulle plockas, men då jag visade sköterskan så tyckte hon att det var konstigt, för dem behövde plockas, vilket jag har sagt. Tyvärr fick hon bara bort ett, för att det har som vuxit fast, men det löser sig snart. :)

Kring halv sex tiden idag ringde Micke, han var lite fundersam för han hade hittat typ något kryp på Ricky, förmodligen en fästing, så han ville att jag skulle komma och titta på det och hjälpa att plocka den. Så jag for dit och självklart var det ju en fästing, dem är ju it så svåra att känna igen. Så tillsist efter lite bök så fick vi bort den, och Ricky var så himla glad. :p Sen for jag hem en snabbis och käkade och sen begav jag mig till Korsträsk för vi fick ju nyckeln till stugan ikväll. Gud så himla mysigt det var där. Vi har varit där i nån timme och gått igenom en del grejor. Till helgen blir det ju att fixa och dona som tusan, och vi är ju 5 pers som kommer hjälpas åt, så vi lär ju hinna mkt. :) Men nu ska jag göra lite nytta och sen gå och lägga mig. Tjarrå Bengt!

SMISK!

Wow vilken man!





Förlåt kamrater, men jag kunde inte låta bli, men det säger sig självt. :)

Nä nu jävlar!

Nu ska jag vandra ut förfan! Jag ska bli invandrare i ett annat land och se hur mkt skit jag får där! :p Haha! Garanterat inte mkt. Nämen seriöst, det börjar ju som bara bli komiskt det här med SD. Tycker att dem säger emot sig självt hela tiden faktiskt. :) Men det är helt ok!

Jag har inget emot att alliansen kommer styra Sverige ett år till, även fast jag inte röstade på dem. Men frågan är ju hur mkt dem kommer fucka upp. Sen kommer väl vettiga människor få reda ut skiten åt dem. Ja herregud. :p Nämen, dem kanske sköter sig bra, vem vet. Förr tyckte jag inte att Reinfeldt var varken bättre eller sämre än nån annan (förutom Olof Palme?? Som var bättre än alla??), men nu tycker jag bara att han är en stor mes! :D Vinn själv nån gång för tusan! Jag tycker att det ska vara antingen eller faktiskt.

Nej nu ska jag försöka sluta tänka på valet, och framför allt, politik. :P

SMISK!

Vars fan är Sverige påväg egentligen?

Vem fan är så dum att man röstar på Sverigedemokraterna? Skäms på er! Har egentligen inte velat yttra mig det minsta om nånting som har rört valet, men jag menar hallå, då det är så många som tycker att SD är bra och har vettiga saker att komma med, och ännu värre att folk röstar på dem, så är det väl någonting som har gått snett! Jag förstår inte varit vi har gått och blivit så jäkla trångsynta. Har det med generationerna innan att göra kanske? Det kan ju vara så. Varför är det ingen som tänker själv längre? Varför överlåter man det till andra? Vars tog alla intelligenta människor vägen? Vart tog humaniteten vägen?

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tycka om människor längre, jag trodde faktiskt vi hade tagit oss längre än så. Djur är egoister, även vi i grund och botten, men har inte vi tagit oss lite längre än så? Evolution mina dammer och herrar, evolution. Och jag har bara en sak att säga, fuck it.
SMISK!

Mahaha!

Alltså, jag mår jävligt bra idag, fastän jag drack igår. :D Först så blev det att åka buss till stan med Jennie och Lars. Då vi kom fram drog vi till Magnus och drack, Dan var också där såklart. Sen kom Björn och Dick också. Så vi fjantade och höll på som alltid sen blev det utgång på Kalles. Jag och Jennie dansade typ hela kvällen och jag hade då förbannat roligt. :p Var ju så längesen man var ut på krogen sist. En mkt lyckad kväll.
Idag har jag mest bara städat och grejat, och kvällen kommer nog fortsätta så. SÅ BACK TO WORK!
SMISK!

BÄST!


Lycka

Imorn blir det ikea och det ska bli riktigt kul. Sen på kvällen var det tänkt att jag skulle till pite och dricka, men vet it om jag orkar, för jag håller på att bli sjuk. :o Men vi får väl se, kanske far dit ändå och är nykter eller nå. :) Då vi kör förbi lule blir det förmodligen förbi sunderbyn så att dom får plocka stygnen, för dom har nog tyvärr vuxit fast och det har börjat göra ont. xD Haha! Tur att dom har sagt nå. Lata jävlar. MEN NU SKA JAG SEEEEE PÅ TÄVÄ, HÄJDÅ!
SMISK!

Herre min je

Mina päron har köpt stuga i Korre! Eller dem skriver på på måndag tror jag. Men vi fick den iaf. :D Haha. Så nu i höst blir det att jobba som tusan. Oh happy day!
Sen så var jag ju in till Pite idag på undersökning. Inte kul, men det är bara att härda ut helt enkelt. Fick min fjärde remiss och måste kanske åka till Råneå. xD Jäkla sjukt det där. Men så är livet.
Imorn blir det att försöka fara och jobba så att man får tjäna in lite pengar. Börjar känna mig aningen fattig just nu. Har ju shoppat så mkt roligt. :p Haha. Nu blir det Cold Case!
SMISK!

Denna låt har fastnat i skallen på mig!

SMISK!

Stickarn

Fysatan vad jag är duktig. Har hunnit sticka två st, vet it riktigt vad man ska kalla dem, men vi kallar dem "halsdukar" fast ändarna sitter ihop. :p Har hunnit ta kort på dem, men har inte hunnit lägga upp dem tyvärr. :p Det får bli en annan dag då jag har tid. Dessutom har jag jobbat ikväll så jag är aningen trött. Kommer inte orka se reprisen av idol inatt. Fuck! Men annars går allt åt rätt håll nu. Ska ju in på kk imorn. Skönt att göra bort det. Sen på fredag ska vi till Happis på IKEA! :D Sen på kvällen blir det kanske partaj och utgång i Pite. :) Får väl kanske be morsan sponsra med nån krona så jag har råd. :> Håhå! Men nu är ajg faktiskt för lat för att blogga, så gunått!
SMISK!

To Las Vegas or Monaco!

Igår blev en chillardag eftersom att vi hade så trevligt dagen före. ;) Haha! Har suttit och stickat som en jävla galning, eller rättare sagt som en gammal tant. :D Jag är så jävla bäst! Såg filmen Mamma Mia på tv idag, och den är som ändå gode bra. Så nu har man ABBA i skallen. ;D Håhå. Efter den så blev det en till film med Maryl Streep på 3:an som jag sitter och ser just nu. Det har inte gått så långt av filmen, så det har inte hänt så mkt än, men det kommer väl snart. :)
På onsdag blir det till Pite på "kk" igen. :p Håhå! Morsan följer med så då passar vi väl på att göra stan efteråt. :) Däremot har jag ju inte direkt nå pengar för tillfället, så det blir nog bara gå och titta, men det gör ju inget. :) Men nu ska jag återgå till tv-tittandet.
SMISK!

Hej och hå

Godmorgon alla glada människor! Tyvärr är min hals förstörd efter gårdsgens bravader, men lite senare idag kommer jag nog vara på top igen. xD Kanske inte riktigt, men man kan ju alltid hoppas. :P Skulle nog borda sova lite till, men jag ids it. xD
SMISK!

Hej jag är full

Ja det är faktiskt sant, jag är full. Det brukar inte hända ofta, men nu är det faktiskt så. Har haft jävligt roligt ikväll, det har varit jag, Rebecka, Jennie och Camilla. Vi har svamlat som galningar, och roligt har det varit. Men nu blir det att sova lite, så gunått! :D
SMISK!

Wow!

Skönt att ha gjort bort att rösta. Slipper man fundera på det nå mer. Sen så är jag som lycklig för tillfället för att allt går som det ska med en del grejor. Men det kan fort ändras t.ex. imorn eller så, så det är bara vänta och se, tillsist kanske man ändå måste ge upp det för att man inte är beredd att gå hur långt som helst. :p Men det finns ju som sagt fördelar och nackdelar i allt. Så jag kommer inte vara bitter om det går "dåligt". :) Håhå! Imorn då jävlar, då blir det vi brudar mot världen förfan! Måste ju uppdatera och skriva att Jennie också kommer att joina oss. :D Yeah! Happy times!
SMISK!

Yey! Rösta förfan

På ett snart så ska jag fara och rösta med moder jord. Har gode klart för mig vad jag ska rösta på, och jag står fast vid mina åsikter. Sådetså! :p

Idag har jag bara varit på långprommis med Rippelainen, synd bara att jag fick så ont då jag kom tillbak igen. Ska egentligen inte röra mig så mkt, men kan ju fan it låta bli, blir ju knäpp om jag it får göra nå! Sen iaf då jag kom in så pratade jag med Petra potat i telefon i ungefär en halvtimme. Hon ska ju till Turkiet på lördag den skurken. Hon ville att jag skulle följa men tyvärr så hade jag inte råd, så det får bli en annan gång. :p

Imorn kommer BC hit och vi ska ha lite fyllekalas, vi ska dricka lapin, dock inte hennes hund Lapin, utan ölen. Det komemr bli gode najs, någon som vill förtära alkohol med oss?

SMISK!

Wildboyz

Sitter just nu och ser Wildboyz. Himla tokiga pojkar dom där. Haha. Var hos Rebecka i Alvik ikväll och busade lite. Skönt att komma bort lite nu då man mest har varit hemma. Blir tokig på att bara sitta och ha ont hela tiden, men det går väl över snart förhoppningsvis. xD Ska se om Idol-reprisen är lite senare för jag missade ju det ikväll. Är ju ändå mest roligt att se från början då det är med så mkt puckon, synd bara att det it är fler. :p Tjarrå!
SMISK!

Å du göte hund!

HAHA! Så jävla kung! JAG DÖR! xD
SMISK!

My name is Fia Pettersson

Oh yeah! Hade lite att göra så jag såg Törnrosa igår, bara för att det var så länge sen jag såg den. Haha! Disney is the shit! Var bara tvungen att skriva om det, för jag är så himla cool ASSÅ! AWESOME DUDE! baslbdlsbdlb
SMISK!

Titta Titti

Idag har jag inte gjort sådär jättemkt, mest gormat med min dator. Jäkla skitburk. Så det blir att använda Macen istället, som förövrigt också är skit. :p Efter att vi hade gjort mat, så drog jag, morsan och Rippe till Gobbas. Vi for dit för att se på Nyström nyvovve. En jämttik på ungefär 5 månader som heter Titti. :D Hon var gode söt, så vi tog ut Lilleman och så fick dom busa ute ett tag. Det är så himla bra träning att ta med hundarna vars än man far, och även om man bara lämnar dom i bilen. Nu ligger Lainen nedanför mina fötter och ser så himla tossig ut där han sover. Tossbarn. Men nu ska jag lyssna på mjååsik och sova. Tjarrå!
SMISK!

Jäklar anamma, det är jag som är översnäll



Hittade den här bilden på mig och Jennie. :D Jäklar vad längesen, mer än ett och ett halvt år sen.
Men nog var vi ändå gode snygga på den bilden!

Idag har jag inte direkt gjort mkt. Vi har varit och kollat på en stuga som moder jord och fader har lagt bud på. :) Men mer än så kan jag ju inte skriva än. För inget är ju säkert. Sen så har jag bara suttit och försökt få ordning på min stationära dator. Den vill inte alltid som jag, synd nog. Men snart så är den väl klar. Ulrik ska ju komma och hjälpa mig med allt tjaffs sen någon dag.

Sen så såg jag, mor och far The Expendables, och jag säger bara en sak, wow alltså, tänk om jag var så himla häftig och kunde göra så omöjliga saker. ;) Som vanligt är ju dem flesta actionfilmer gode jäkla kryddade, men jag gillade den ändå, speciellt för alla skådespelare, helvete vad dem awesome. ;D Manligt! Hahaha. Men nu ska jag lyssna på The Runaways och vara jättehäftig. Godnatt.

SMISK!

Det är jag som är Micke!

Kom just hem efter en galen filmkväll hos Josef. Vi började med att se The godfather, men efter nån timme så blev det Halloween II istället. Fyfan vad ajg har skrattat alltså. Jag tror fan att jag kommer ha magrutor imorn, om it annat en stor magruta iaf. ;D Håhå. Trodde jag var trött, men skenet kan bedra. Är för tillfället alldeles för pigg för mitt eget bästa. Muahahah. Hejtå.
SMISK!

Asså naowe

Det här är fan illa, jag har lite att göra, men orkar å andra sidan inte fara nagerst. Därför sitter jag just nu och ser Jackass. Mahahha. Ibland blir jag himla lycklig.
Egentligen skulle jag ha farit in till Pite idag, jag skulle ha farit in på sjukan och så skulle dom ta en massa prover på mig och se om jag fått nån infektion osv, men eftersom att jag mår mkt bättre nu så slapp jag. :p Gode skönt. Är så less att dom ska sticka sönder mina armar och så. xD Imorn får jag byta plåster, eller vad det nu ska kallas, och det ska bli jäkligt intressant och se hur det ser ut. Btw om det är någon som vill hitta på någon lugn aktivitet imorn med mig, så hör av er!
SMISK!

Hit the road Jack


.


Shut your mouth boy, when will you learn

Jag är förbannat uttråkad just nu, och jag kan jäklat it göra nånting. :o Jag håller på att bli jävlat galen! Hjälp förfan! Det är inget bra på tv och jag vill ut och springa. xD Men det går ju tyvärr inte. Mors och fars är och kollar på en stuga, jag ville också följa, men jag pallar tyvärr inte det heller. :o Snälla, underhåll mig.
SMISK!

Tjalalala

Alltså, jag håller på att bli tokig. Visst har jag ju blivit lite piggare och klarare i skallen, men smärtan är fortfarande kvar. Knarkar en massa alvedon och ibumetin, men det är ju bara jäkla svammel. :o Sen så känns det i mitt högra revben som att någon har hoppat sönder det. Så det är jäklarns svårt att andas och om jag försöker så gör det förbannat ont. Mot kvällen blir det värre och då jag andas in så knakar och knäpper det i revbenet, och det gör äckligt jäkla ont. :o Jag blir fan arg! Att det ska behöva ta så himla länge.
Men å andra sidan kunde det ju ha varit mkt värre, och det håller ju på att bli bättre. :D
SMISK!

RSS 2.0