Åh

Jag är så förbenat less på att sitta och blogga, det är väl därför jag it gör det längre. :o Ids som it skriva om mina vilda äventyr. Håhå. Fick it nån lön nu den här månaden, fast då får jag ju den här månadens lön samtidigt som nästa månads lön. Fyfan vad bra. Nä nu ska jag kanske byta däck fram.


SMISK!

Jase

Har haft fullt upp den här veckan. Har som it idas blogga något. Men idag har jag iaf städat  lite i huset och i valplådan, busat med dom små, tryckt i dom fläskfärs osv. Har även gjort om lite i mitt rum. Inte stora förändringar, men det räcker gott och väl. Ska försöka he in bilderna från kameran, och jag har även filmat gode mkt, så jag tänkte lägga upp lite här. Dom är så jävla gulliga. <3

I helgen blir det byta däck, ska he däcket som inte är runt (lol xD) bak istället och se om det blir bättre. Annars blir det att köpa nytt. Måste även köpa nya torkarblad. Farsan var in på OK igår, dom hade till i stort sett alla bilar, men inte till pegga 307. JÄVLA OK! Haha. Stört som fan. Fyfan vad det kommer kosta mig pengar. Det är nu man vill vara rik. Men shit happens.


SMISK!

Jase

Fredagen blev ju som den blev. Men det finns ju inget att göra åt det. Har jävligt ont överallt, blåmärken och skrapsår, plus bulan i skallen. Men det löste ju sig iaf. Har varit jävligt illamående nu sen dess, och kommer it riktigt ihåg allt som jag sku borda i helgen, men det är ju ändå på bättringsvägen, och det är jag ju glad för. Men det kanske it är så konstigt ifall man slår i skallen. Huvudvärken avtar sakta, men säkert.

Idag har jag varit till veterinären med Vilma, och som jag misstänkte så har hon ju urinvägsinfektion. Så nu blir det en penicillinkur för hon. Men så länge hon mår bra så. Valparna har vuxit nå så jäkulst, tänderna är påväg, och dom har blivit busiga. Det är som himla kul. Det är ju it så farligt än då dom tuggar massor, för tänderna har ju it kommit. Men då dom kommer lär det inte bli roligt. Haha. Imorn måste jag fara runt på byn och se om jag hittar nå fläskfärs, för nu måste vi börja ge dom lite fast föda.

SMISK!

Hel

Härligt nu har man change-at till sommarsulorna på bilen. Haha. Kändes också bra att ha spolat av skitjävlabilen. Nu är den lite renare iaf. Hallelujhaa. Blir väl upp med både däcken till audin och peggan till Korsträsk imorn tror jag. Funderar om jag sku ha kört ner traktorn också, dock är ju bara frågan hur jag ska få hem bilen sen. :o Oh crap. Jaja det löser sig alltid. Nu, sova.
SMISK!

Bilfan

Idag har jag städat som en tok, varit ute och hållt på, hämtat sommardäcken, städat bilen, tvättat, strykit nå kläder osv. Däremot har ajg inte ännu hunnit rensa kattlådan. xD Hahaha. Men snart så. Ska även fixa i valplådan, och fixa grinden hade jag tänkt. Kanske även blir att slänga på sommardäcken medans man är i städar- och fixartagen. Funderar om man kanske sku fara och jobba imorn. Men vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag ta och fixa lite till. Hejdå människa.



SMISK!

Oh så gullat!

Åh jag har som it orkat blogga på några dagar nu, jag har helt enkelt inte haft tid. Det har varit så himla mkt annat.
Imorn blir valparna två veckor. Det börjar ju som bli dags att hitta namn åt dom nu. Men det kommer nog lösa sig så småningom. Tiken har också öppnat ögona helt, nu är det hanen som är lite sen, imorn är det ju det 14:e dygnet, men det syns att det är påväg, så förhoppningsvis så har det öppnat sig lite till imorn.
Btw till alla er som har försökt få tag på mig, förlåt. Jag har haft några sega dagar, jag har inte haft telefonen på mig och it idas svarat på sms och sånt flera timmar senare, och sånt där tråkigt, ni vet. Men om nu allt går som jag har tänkt så blir det fanimig andra bullar, alltså kanelbullar. Haha. Skitroligt. Eh. Men i alla fall, ska FÖRSÖKA komma ihåg att ha på mig telefon. xD Hallelujhaa, jag blir så lycklig!
SMISK!

Bläää

Orkar inte blogga nå, bara så ni vet. Skriver väl någon dag framöver då jag orkar igen. Haha.

Lördag

Idag klev man upp, skjutsade morsan på byn, handlade på apoteket, var in på Sportringen och kolla runt, for med skrot till återvinningen, handlade på ICA, och nu så håller jag på att göra italienska bruschettas. Lars och Mia kommer hit sen ikväll, så då ska vi väl spela lite och så ska jag självklart bjuda på bruschetta. :D Är klar med röran, men ska fortsätta sen efter att ajg har duschat och så. Jag är så duktig.

Jag glömde ju också skriva att nu har man då varit och tankat bilen. Fyfan vad det kostar pengar. USCH!


SMISK!

85-årskalas

Jag har varit i Korsträsk på Majas 85-årskalas. Dock var det efterfest, jävlar vilket röj! :D haha. Galet. Men roligt att träffa den tokiga tanten. Hon är min absoluta favorit av alla mina gammelfastrar.

Idag har jag tvättat en jävla massa, vikt tvätt, klippt klorna på djuren inkl. valparna. Har varit på ICA och handlat mat åt mamma, och så har jag varit på långprommis med hundarna. Härligt som tusan.

Snart kommer farsan hem med en kebabtallrik till mig. ;D Gott som fan. Sen får vi se vad denna fredagskväll har att erbjuda.


SMISK!

VILL HA! <3

Då vi var till stan igår så provsprutade jag och morsan på oss Marc Jacobs nya parfym Daisy.
Den luktar sjukt gott! Iaf på mig. ;D Haha.



Morsan och farsan drar ju till Wien den 12:e Maj, så då ska morsan se om hon hittar den sen då dom ska hem.
Tihi. Vill ha <3

Tihi












SMISK!

Eh dåligt

Fyfan vad jag är trött, jag fattar it varför, jag som har sovit så mkt. :p Håhå. Idag blir det rensa garderoben, tvätta en massa kläder och såklart vika en massa kläder. Trevligt. Ska nog också gå ut på långprommis med Rippelainen, som jag hämtade i Korsträsk igår.

Jag har suttit här och funderar på vad man sku hitta på i helgen. Jag har tänkt vara nykter, för jag ids helt enkelt bara inte förtära gift. :b Haha. Ska iaf plantera lite kryddor, för kryddor är väldigt bra att ha. Då vet ni det.


SMISK!

Nää!

Nu är jag trött, orkar nog inte blogga nå mer ikväll. Godnatt kamrater. :D

SMISK!

Be my party doll

Jag är inte gravid för typ tusonde gången! :p Haha. Jag tror bara att jag är i en jävligt konstig period just nu, det kanske bara var nå konstigt jag åt igår. Det har hållt i sig till idag, fast det är mkt lindrigare, så det är nog bara ett konstigt sammanträffande. Men jag förstår om ni tror att jag är gravid, med det kan jag med säkerhet säga att det är jag inte. :) Haha. Nog om det.

Känns gode chill idag, köra till pite, shoppa lite och sådär. Fyfan vad härligt. Har länge haft behov av en ny mascara, men it fan finns den jag ska ha, att köpa i Älvsbyn. Jaja, det är så det är när man bor i ett mindre samhälle. :b Håhå. Ska även köpa lite tuggben åt Rippe och Vilma. Ska köpa såna där jättestora, för dom går då åt jävligt fort ändå så. :D

Jag funderar fan om jag sku fara och jobba imorn. Det känns som att jag sku behöva lite pengar, men vi får väl se hur det blir. Btw till er som vill komma och titta på dom små odjuren, så nu till helgen så har jag sagt att det är okej att titta förbi, för att Vilma har vant sig såpass nu. Så nu till helgen och efter det blir det öppethus här i flera veckor typ. xD Herregud, jag måste ju fan baka en massa så att man kan bjuda på fika till dom som kommer och tittar på galningarna. Men nu ska jag fixa mig och sen bege mig till pite.


SMISK!

Härligt

Nu är man hemkommen från Mia och det har varit en riktigt galen kväll. Roligt har jag haft i en enorm mängd. Bilder får jag återkomma med imorn. Jag for nämligen hem för att jag mådde så förbannat dåligt. Jag kräks fan snart. Förstår it vad som är problemet. Jag har ätit som en gris gode taget nu, och nu mår jag illa. Jag mår fan aldrig illa. Nu blir jag less! Jävla helvete. Nu spränger jag det dåliga. Bläää. Jag kräks på er alla, bläölaojfdgipfognfd! Haha. :p Nämen nu blir det nog sängen, det blir nog bra med att försöka sova bort illamåendet. Fast måste nog ändå försäkra mig med en hink ifall olyckan skulle vara framme. xD Sleep tight.


SMISK!

Fiskar

Nä vet ni vad, på ett tag ska jag bege mig till Mia för en trevlig "nånting"-kväll. Det skulle lagas mat och så, men tyvärr har jag ju redan ätit middag, men jag kan hjälpa dom med maten och peppra den med starka kryddor så att dom till sist spyr! Mowhahaha. Jag är så snäll. :) Självfallet ska jag ju dokumentera kvällen med mina nya fina kamera. <3 Ha en trevlig kväll folks, för det vet jag att jag kommer ha.


SMISK!

Oh shit! It's a flygande brödrost!

Nu har jag då varit en sväng till Korsträsk för att se hur det är med Rippelainen. Morfar lånade upp han igår. Sen så ska vi till Pite imorn så då får han vara där. Däremot så har ajg ju tänkt hämta han på kvällen såklart.




Fulhunden <3




Idag hade det varit åtta st rådjur på gården. Sen kom den största bocken tillbak,
så då passade jag på att ta kort på han.



Lite att göra.


SMISK!


Haha!

Så jävla roligt att gå och ta kort på allting. Däremot är jag inte en person som brukar sitta och ta kort på mig själv, det händer väldigt sällan, och då det väl händer så ser jag ut som typ "hej kom och hjälp mig men ingen kom". :D Dock är det ju medvetet. Men idag har jag provat ta kort på mig själv, för att lära mig kameran och lite sånt där. Här är resultaten.

 


En "Dagens outfit"-bild


Idag är ajg lycklig, för mitt hår var inte bångstyrigt, utan det ville som jag. :D
(Provade att inte he nå tjaffs i håret, och titta så bra det blev, otroligt.)

Jävlar i helvete

Satan vad jag har börjat blogga. Dåligt. Betyder det att jag inte har något liv eller vadå? Haha. Det får väl ni avgöra. Förstår inte varför det är så många som läser min blogg. Jag menar, jag skriver ju ändå it direkt nå intressant. :p

Idag i alla fall så började farsan snacka skotrar, och han har köpare på mxz:an. Erik har nog kanske tänkt köpa den till hösten. Så då blir det ny skoter då som jag har fattat det, och jag kan ju då meddela att jag inte alls är olycklig
för det. ;) Ikväll har jag suttit och försökt få ordning på min dator hela kvällen, installerat lite program, och skickat en jävla massa mail. Har nämligen skickat lite valpbilder till ev. köpare och andra inblandade. :D Dom är så gulliga dom små odjuren.


SMISK!

Shampoon och balsam jag använder för tillfället

Funkar:

 


Okej, shampoo och balsam. Fick dom här av modern för kanske tre veckor sen.

Dem funkar ok och det är ett bra pris på dem. Använder det mer till vardags.

 

Föredrar, rekommenderar och köper alltid:

 

 

Det är förbannat bra, kan dock använda skitshampoo för jag har sånt hår som kallas glashår.

Men föredrar ändå detta shampoo, du behöver så lite av det åt gången, och man känner rent hur lyxigt det är.

Men då är priset gode mkt högre, men det är det värt förfan. KÖP DET! <3


Lumix förfan

Mitt stökiga rum, ursäkta röran. ;p


Valpar! <3

I don't like the drugs, but the drugs like me

All of a sudden sitter jag och lyssnar på Marilyn Manson. Sweet dreams are made of cheese HAHA! Har tagit en massa bilder på valparna, men har it lagt in dom på datorn ännu. Tog även kort nere på mitt rum, dock var det ju stökigt som tusan, men det funkar ändå. Ska pilla på lite mer uti kameran, sen så lägger jag väl in bilderna på datorn.

SMISK!

Kamel

Tihi, nu har jag äntligen fått min nya kamera! <3 Ska prova ta lite kort sen, och dom korten blir garanterat på valparna. ;) Nu sitter jag iaf och lyssnar på WT, har it direkt nå annat för mig. Eller nu ljög jag som en liten rövknullad apa, jag sitter faktiskt och bränner en massa musik också. Hallelujhaa moment!

SMISK!

Godmorgon kamrater!

Det är it så värst bra väder ute, dock hade det ju inte spelat någon roll eftersom att man är sjuk. :) Såg The Notebook igår, och den är så förbannat bra! <3 Har just betalat en räkning också. Skönt att få det gjort. Så nu sitter jag och gör jävlat åssit ännu en gång. Ska nog slänga mig i duschen och sen slå igång en film eller något liknande.


SMISK!

Mongojävul!

Jase, ikväll har jag varit så guförbannad så jag trodde jag sku dö. Nu har det tack och lov gått över, men det var nog nära att jag sku ha dräpt någon. Men vi får väl alla ha våra dagar då vi lackar jävlat totalt. Haha. Det var nästan så illa att jag kastade kastruller och knivar. JOCKE MED KNIVEN! Ehe. Nämen nu är allt bra igen, nästan.

Har tagit lite kort på valparna nyss, för dom har växt nå så förbannat. :) Dom är gigantiska nå så jävulst. Vi har vägt dom varje dag, dock kommer jag it riktigt ihåg vad dom väger nu, men nog är det gode drygt över ett halvt kilo var. Fast lillpojken väger ju såklart mer den tjockisen. ;)

Nu ska jag se en massa film bara för att jag tycker så synd om mig själv för att jag har hunnit gå och bli sjuk. Haha. Min hals kan ju gå och dö. Fast egentligen tycker jag inte så hemskt synd om mig själv även om jag är sjuk, det var väl lite kryddat. Men som sagt, man har väl sina upp och ner dagar. ;p Dock händer det inte så ofta, skönt nog. HAHA! Gunått! (Insåg just att allt jag har skrivit kan bara tolkas som typ pms, men så är det faktiskt inte i detta fall!)


SMISK!

Nemen!

Kom just hem från Björkis. Har varit och käkat påsktårta hos Inger och Staffan. Men sen så blev jag less och for hem. :P Haha. Har redan tryckt i mig en fet jävla baguett. Men ändå så är jag hungrig som en apa. Det är fan konsitgt, jag är i en sån här period just nu då jag bara äter, äter och äter. Men it fan blir jag mätt it. :o Och jag är inte gravid! Jag är bara en jävligt hungrig person. :D

Sen kring åtta blir det att dra till Jennie och se Svenska Hollywood Fruar! Håhå, vilka lustiga damer. Men nu, MAT!


SMISK!

Sådär

Nu har jag och papi varit och skruvat lös grinden. Nu blir det att kapa lite och passa in och sedan skruva fast den i dörröpnningen. Ska även ut och hämta kompostgallet och göra en lösning i den andra öppningen. :) Jag är så duktig! Haha.


SMISK!

5

Förlåt kamrater för att jag it har orkar blogga, så vi drar det lite kort och sammanfattat. Fredagen blev det att köra skoter och på kvällen blev det fest hos Hannah. Jävligt roligt var det iaf. Synd bara att det finns en del som gör dåliga val som att köra i fyllan. Men det löste sig.

Lördagen var vi ute och grillade (hemma), det var gott som tusan. Haloumi är gott. Sen på kvällen hade vi tänkt typ "festa" igen. Dock blev det it så mkt fest. Vi drog till Kim och det var it så jättegalet där, sp jag for hem och sova. :)

Igår blev det chill med skoter i Stortjärn och så. Jag hjälpte brorsan och Michaela att bygga en jättesnögubbe eller jättesnögubbebjörnlarv. :D Lägger ut några bilder på den lite senare. På kvällen blev det chill och film hos Mia, vi såg Shooter och den var väl absolut sevärd. Sen blev det hem och sova.

Nu sitter jag och gör jävlat åssit! Ska nog ta bilen och bege mig till Korsträsk för att hämta våran gamla barngrind. Vi ska nämligen stänga för lite så att dom andra djuren it är och stör Vilma och valparna så mkt. :)


SMISK!

<3

Pump SEK 399, Stockholm Design Group - NELLY.COM

Idag fick jag hem dom här snyggingarna <3

Kunde inte låta bli att beställa dom så.

Dom är jävligt snygga på och väldigt sköna att gå i,

och det innebär att jag har gjort ett väldigt bra köp.

 

SMISK!


Åh hjälp!

Nu är i alla fall valparna födda. Det blev en tik och en hane, och dom är jävligt fint tecknade. Allt började gode tidigt igår. Men efter flera timmar och alldeles för korta krystvärkar så gick det it så bra för Vilma. Hon fick ut en del av en fosterblåsa men då var vi tvungna att åka till Gammelstan. Allt gick bra och Vilma mår bra. Båda valparna var fel väg, plus att dom var nästan lite stora. Så det blev hormonsprutor för att få igång krystvärkarna och så hjälpte dom till att dra ut valparna. Det var nog inte så roligt för Vilma, men hon mådde då bra efteråt. Så det blev komplikationer, men dom var rätt så lindriga. Kombinationen blev för jobbig. Men idag mår allla jättebra och valparna är livliga nånting, men det är ju klart, det ska börjas i tid. ;p

Vilma och valparna



Hanen

Tiken




Dom är så jäklarns gulliga fast dom är fula. Och så luktar dom jäkligt gott. :D


SMISK!

RSS 2.0