Det går för fort, jag hinner inte med

Har ju tyvärr inte bloggat på ett tag. Haha. Men det får ni helt enkelt stå ut med. Har hänt vääääääldigt mkt, men jag ids it börja skriva om allt. :p Men har ju då iaf börjat skola och det känns mkt bra. Roligt att träffa nya människor och sånt. Sen igår blev det utgång med en del av det gamla gänget eller vad man nu ska kalla det. Det var jag, Vicente, Björn, Peter och Elina, och vi hade fruktansvärt roligt. Jag har saknat det där alltså! Helt galet. Folk måste ju tro att vi är helt baki flöte. ;) Däremot börjar min hals paja, är nån förkylning på G, men får väl bara hoppas att den försvinner fort. :p Sen ska jag även till frissan imorn, det blir klippning och färgning så det ser man ju verkligen fram emot. Synd bara att det kostar så mkt. :p Men nu ska jag nog sova. GUNÅÅÅÅÅÅÅÅTTTTTTTT!
SMISK!

Vad tycks?

Har gjort lite mallar på lite olika saker som sedan ska kapas ur MDF, vilket alltså är ett material i trä. Har ritat två st älgar, men hann bara såga ur den ena idag älgen idag. Har även sågat ur lite andra roliga saker, men har dom hemma hos mor och far så har ingen bild på dom.
Har än så länge bara hunnit grunda den. Blir ju två lager färg på det där då.
Blev dåliga bilder, men det får duga. :)
SMISK!

ÄNTLIGEN!

Nu ska jag äntligen få sova. Nu behöver jag inte upp och jobba under nätterna nå mer, iaf inte på ett tag. Det blir första natten jag får sova på ungefär fyra veckor. :p Härligt! Blev bjuden på middag idag hos mormor, hon hade gjort pizza. Hennes pizza är väääldigt god faktiskt. Hon och mamma hade ju varit förbi gammelmormors hus i Nedre Tväråsel idag för att kolla på lite grejor. Det fanns tydligen nå gamla stora skåpar där som morsan tyckte var fina om man skulle få göra om dom och så. Så imorn ska jag också dit med mamma och mormor, och hämta hem dom skulle jag tro. Så måste ju då låna släpet av farsan. Kommer nog kännas lite knasigt med tanke på att man inte har varit där på fleeeeeera himlarns år. Men nu ska ju Sune sälja huset så det är som därför. Men nu ska jag nog slänga mig i säng skulle jag tro. Haha.
SMISK!

Ja fytusan

Hade tänkt att jag sku blogga, men jag ids fan it. Tänkte lägga upp lite bilder från PDOL men det kommer jag nog vänta med. Sen så tänkte jag lägga upp en jävligt sjuk film från i lördags. Haha tur man har kamera på telefon. Var tänkt att jag skulle i säng tidigt i lördags, men it fan blev det ju så. Seb, Junsch och Robin behövde skjuts hem från Lule. Var ju nämligen LK i helgen. Snäll som jag är så ställde jag upp och hämtade dom mitt i natten. Tror nog att jag skrattade sönder mina lungor, för dom är så himla galna dom där pojkarna. :p Haha. Jag och Rippe fick oss nya smeknamn, Lillpläden och Bengtsson. Haha. Eftersom att jag blev äckligt pigg då vi var på byn igen så bestämde vi oss för att fara och bada en sväng. Jag var nykter och det var jag som badade. Haha. Fegjävlar säger jag bara! Men det var ju ändå gode kallt så. Jaja, men nu är det bara fyra nätter kvar att jobba. Längtar som tusan. Sen helgen därpå hade jag nog tänkt dra en stughelg. Dom som vill får mer än gärna följa med. Sen nån gång in i september kanske jag skulle ha fest. Men nu måste jag slänga mig i säng så att jag tar mig upp 02.30. HEEEEEJA!
SMISK!

Hej migrän

Fyfan vad jag vill förflytta skallen från kroppen just nu. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Migrän är en sån där rolig sak som man inte kan göra sig av med, iaf inte med piller. Det funkar inte för mig iaf. Sen så ska jag lyckas köra bil hem sen med synbortfall på vänster öga och lite på höger. Hallelujhaa. Jag är så jävla lycklig just nu... Not.



Äckelabborren på 1,3 kg. Huvva. Haha. Däremot har jag sett en ännu större på 1,8 kg utan någonting i magen. Vilka jäkla monster alltså. Haha.



Jag, Michaela och Johan.





SMISK!

RSS 2.0