Håhå!

Trevligt. Det blir flytt på lite drygt två veckor då. Ska nämligen få omtapetserat i hela lägenheten och det är jäkligt bra. Däremot var vi dit ikväll och den var grisig så förbannat, den är inte urstädad jäklat nå. Eller ja kanske golvet men inget annat. Varför är människor så himla grisiga? Dessutom ta reda på sin egen skit kan man ju göra, men då det blir att vara tvungen att ta reda på annans skit, då är det inte kul alls. Jaja det löser sig. Haha har iaf sålt lampan som jag slängde ut på blocket idag. Fort vare gjort. Skönt som tusan. Sen så målade jag även klart stolen idag, så nu saknas det bara klossar och tyg för att klä om sitsarna med. Den andra stolen får vänta lite för den är i behov av lite annat fix. Idag jobbade jag halvdag, det blev att skjuta fönsterbänkar och det har då gått jäkligt bra. Vi ligger bra till nu, så det blir samma imorn. Tiden går så fort då man gör det, och så är det ju roligt med lite variation. Håhå. Men nu ska jag sova. :)
SMISK!

Rippelainen

Snyggpojken har alltid en massa knasigheter för sig. Men nu ska jag måla klart min påbörjade stol. :p
SMISK!

Allt som händer under pläden, stannar under pläden.

Oj vad allt går fort helt plötsligt. Haha. Om man får göra om i form av att måla och grejor så kommer jag nog ta lägenheten, vilket innebär att jag kanske flyttar inom väldigt kort. Haha jag hinner knappt med själv. Tur att jag jobbar i veckan och att det troligast blir mkt jobb framöver, för flyttar jag måste jag ju inhandla X antal grejor och det lär nog kosta lite. Tokigt. Man får bara chilla lite under pläden, annars kan hemska ting hända.
SMISK!

Yeah!

Igår var jag och tittade på dom två lägenheterna som jag har skrivit om. Blir att prata med Johnny lite och se vad han säger, för vissa saker var ju i dåligt skick. Men jaja. Igår blev det impulskalas i lule och det var JÄÄÄÄÄVLIGT GALET! Sen efterfesten och dagen efter är nog det roligaste jag någonsin varit med om, kan ju säga att jag är odödlig nu efter hur mkt jag har skrattat. Man har ju bäst kompisar alltså. Fick höra att jag lyckas supa folk under bordet. Det brukar bli så då jag dricker sprit, för då blir jag så galen och ska dricka så mkt som möjligt, och då måste ju alla andra också göra det. :P Haha! Nämen det är ju visserligen inte bra, så nu måste min kropp få vila från alla festligheter ett tag tror jag.
SMISK!

Himlarns

Haha jag blir så himla lycklig då jag ser den här, och låten är ju självklart jäkligt bra också. :) Ja hunden är ju faktiskt människans bästa vän. Håhå!

SMISK!

Forsränning

Ja jävlat säkert, forsränning. Det slutar aldrig. Haha. Jag kan garantera att jag har järnbrist just nu. Jag tror fan att jag kommer förblöda. Det har faktiskt gått drygt två veckor nu. NU FÅR DET SLUTA!

Jupp

Nu är det dags att kröjma igen. SATAN I HELVETES GUFÖRBANNADE JÄVLA SKIT! Nu går jag snart och kräks. Det bara snurrar i bollen. Det här är fan inte bra. Men hoppas väl på nå jäkla svar imorn för vidare utredning. NU JÄVLAR FÅR DET VARA NOG MED HORMONER. Jag har seriöst så jävla mkt hormoner i kroppen så det räcker och BLIR ÖVEEEEEEEEER, DET BARA SPRUDLAR. Nej, jag kommer implodera. BLOOOOOOD, DET KOM BLOOD UR MARKUS! NU FÅR DU SLUTA KRÖJMA FIA! .............. Bajs.

Heja

Igår var jag på arbetsförnedringen och för en gångs skull blev man faktiskt trevligt bemött, jag var till en kvinna som jag inte sett där tidigare. Hon var iaf trevligt vilket gjorde att besöket kändes gode bra faktiskt vilket det inte brukar göra för att dem är så otrevliga i vanliga fall. Tacka vet jag trevliga människor. Sen så knogade jag på hemma och på kvällen blev det upp till Korsträsk och greja på lite i storgaraget. Jag hade tur också för Andreas och Tjugo var där, däremot fick inte Vilmas syster Tia följa tyvärr, men det var kul att träffa Tjugo iaf. Sen så drog vi till stugan en sväng och jag målade halva taket i sovstugan, och så putsade jag lite foder. Såg även igår i storgaraget två stolar från farmor som påminner om mina fina stolar som också kommer från hon, fast dom var ju mer raka dom här två. Så tänkte ta hem dom och fixa upp dom också. :) Hann även klä om min pall igår. Haha. Jag är så duktig. Idag så har man varit till käftis för mina visdomständer tjorvar. Så snart blir det till en käkkirurg som ska operera bort dom jävlar nere för dom växer rätt in i mina andra tänder. Dom är helt fel väg alltså. :p Men vi skulle vänta och se tills det blir svullet igen. Haha. Men har väl tur och får behålla en iaf uppe, den ryms ju eftersom att jag plockade en tand för ett och ett halv år sen. Men den andra uppe ryms nog inte. Haha vilket tjorv alltså. :p Men så är det väl om man är en inavlad bastard. Fast där skojade jag, så är det faktiskt inte. ;) Jag har bara lite otur ibland. :p Håhå!
SMISK!

Oh happy day

Idag har jag jävligt ont i knäna och är trött som fan. Men det är det värt för jag hade jättekul igår. :) Men nu blir det att vara kreativ under helgerna istället och göra lite nytta. Man kan ju inte bara göra roliga saker hela tiden, inte ens under helgerna. :p Haha! Nu ska jag se Cougar town bara för att jag älskar serien och blir så himla glad av den!
SMISK!

Do you wanna touch?

Är det nån annan än jag som blogg.se tjorvar för?! Eh. Himla bananer. Ikväll har man jobbat och slitit som ett djur. PEEEENGAR! :D Sen har jag jäklat gått igenom alla tre hundarna, öron, tänder, klor och päls. Finare än sådär blir dom inte. ;D Tror jag ska exprimentera lite på Vilma med sax. För hon ska ju ändå inte på nå utställningar så. Men det är mest för min egen skull så att jag blir duktigare. Ehehe. Resultat återstår att se.... MOWHAHAHAHA!
SMISK!

ääääntligen

Nu har man äntligen jobbat klart, och jag ska då säga det att jag är gode trött. Haha. Så imorn blir det troligast att chilla. Då blir det nog upp till Korsträsk till morfar och leta fram bordet som tillhör stolarna som jag gjorde om. Hade tänkt att jag skulle ge mig på det också, däremot blir det nog att sprutmåla det på jobbet för att få bästa resultat. Men nu, SÄNG!
SMISK!

Eller huuuuuuuuuuur

Igår blev det jobba lite, for ut på åsen och gick med Rippelainen, och sen bio med Camilla och Jennie. Såg Pirates of the Caribbean 4 och den var väl helt okej. :) Sen drog vi hem till Jennie och såg Rio, och den var gode kul! Ikväll blir det också jobb. Känns bra för jag behöver pengar just nu! Håhå. Johnny har hittat en annan lägenhet åt mig som han tyckte skulle passa bättre. Jag har varit in i just den tidigare och den är fin. Den har balkong och allt, och det skulle ju inte vara helt fel. Men ska troligast dit och titta på den och sen får vi väl se. Är inte hundra på att jag vill flytta riktigt än. För den är ledig från den 1:a Juni och det är ju bara typ två veckor dit eller nå liknande. Jaja men det återstår att se hur det blir.
SMISK!

Ja det är sant

Ja, jag är fortfarande förbannad från igår. Sådetså! Nu snackar vi sprängförbannad, fast ibland glömmer jag av mig. :p Haha. MEN VI ALLA VET JU ATT FINNARNA SUUUUUUUUGER! Hahaha. Sen så blev jag förbannad på alla idioter till Älvsbybor som for till Kanis och trakasserade den lilla björnungen och förmodligen dess mamma som dom trodde inte fanns där MEN FÖRMODLIGEN VAR DÄR ÄNDÅ OCH FÖRSÖKTE LOCKA PÅ SIN LIVRÄDDE LILLE UNGE! Skäms på er! Visst fan skulle jag vilja se en björn i det fria, speciellt en unge, men jag for inte dit för att jag råkar ha alldeles för mkt att tänka med. Ja, jag är helt enkelt smartare än er som drog dit! Seriöst tänk efter förfan! Synd bara att morsan inte hoppade fram och slaktade er.
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=6165298

Hjölp mä Beda!

Idag har man varit och klippit sig. Haha. Tänkte göra som vanligt och klippa askort upptill och ha kvar längderna. Men inte fan blev det så. :p Det var nämligen så himla slitet efter mitt plattande utan värmeskydd i en månad. Haha förlåt hår! Jag ska inte plåga dig nå mer! :P Så jag och Kärsti bestämde oss för att klippa av skiten och låta det växa ut igen. Såhär korthårig har jag inte varit på länge. Jag saknar mina längder! :D Haha.
Ungefär såhär blev det. (Det funkar ju bra tillsvidare... Hahaha)
Haha ja det är lite kortare bak också. Men som sagt det funkar väl. :p Det är ju it hela världen för håret växer ju ut igen. :)
SMISK!

Fyfan!

JÄVLA FIASKO! Skärp er förfan! Just nu är jag förbannad på rikt. Nej nu går jag och dränker mig, Hej!

Spännande!

Pulsen är jävlat på topp! Haha. Jag blir så jävla galen då jag ser hockey. SVEEEEERIGE! GO GO GO! Hahaha. Sverige kommer vinna, så enkelt är det, och om inte så dränker jag mig i toan. Oh snap! :p

Huvva

Just nu ser man lite HOCKEYVM(!!!!!!!!!!), eller slötittar väl lite rättare sagt. Sen är det ju match mellan Sverige - Finland. Haha. Helgen har varit jävligt lugn, och det har varit välbehövligt. Är sliten som ett djur. Haha. Men ska försöka hitta orken och slänga mig i duschen innan klockan 20.00 (?). GO SVERIGE! Haha.
SMISK!

fot

Fy sate vad trött man kan vara. Hällegu. Blir nog sängen strax. Nu är vagnet borta förövrigt, och det kändes i hjärtat. Haha. Fast inte värst mkt ändå. ;) Ska försöka ta och svara på kommentarer i helgen kanske, är i en segjäkla period just nu, förlåt jag ska bli bättre! :p Men godnatt kära kamrater!
SMISK!

Ojojoj

Imorn blir det att städa bilen för tusonde gången. :p Tyvärr så måste man ju. Haha. Sen så säljer vi ju iväg husvagnet imorn. Det känns i hjärtat. :p Haha. Men så är det ju ibland, samtidigt som det är skönt att bli av med det. Men nu jäklar måste jag nog slänga mig i säng. Gunått!
SMISK!

Kulkul

Nu äntligen har jag fått mitt efterlängtade lastgaller i bilen, och nu är det uppsatt och klart. Skönt. Tycker inte om att ha skitiga hundar som hänger över baksätet i bilen. :p Det blir ju så himla grisigt. Speciellt nu då det är så himla mkt sand överallt ute. Så nu är det bara fixa film till fem rutor så känner jag mig nöjd innan sommarn. Yeey.
SMISK!

I walk the line

Idag fick jag höra att morfar har köpt bryggorna som varit på badplatsen i Korsträsk. Så nu har vi bryggor så det räcker och blir över. Så Snart blir det börja planera hur vi ska bygga ihop dem och så. ;P Så nu längtar man tills det blir varmare så man kan börja greja på i stugan. Det är ju så himla mysigt där. :)
SMISK!

Hej hopp



En liten kille som är jäkligt sugen på korv. Haha. (Sry dålig kvalla)

Jävla vår

Jag känner mig inte på topp just nu alltså, men det är väl då man säger shit happens. Haha. Ögonmigrän och hela tjosan. Lite störigt då man inte ser ordentligt och inte kan göra någonting åt det heller. Attans talibaner. Dessutom har jag it alls nå ork till att blogga, som jag dessutom skriver i ungefär varenda jävla inlägg. :p Haha! Tack jag vet, jag är bäst. Nä men har iaf varit ute på långprommis med Rippe och plågat mig själv lite fastän jag inte har ork. ÅÅÅÅÅÅÅÅH JÄVLA ALLERGI!!!!!!!!!! Snart kommer jag att bli fullkomligt galen och få världens jävla utbrott, tro mig, jag känner att det är påväg. Ja he jär lurt. Uppåttjack nästa!

SMIRRE!

Mördarsniglar

Är ungefärligt vad jag tänker på just nu. Varför vet jag inte, men det bara är så. :p Haha! Idag hade jag tänkt avmaska katterna i Korsträsk. For upp dit, men då upptäckte jag till min förskräckelse att tabletterna inte räckte!!!!!!!!!! Dumma mig. Men mormor var snäll och bjöd på semlor så jag blev aldrig på dåligt humör. ;) Sen så fick jag fara på apoteket och fixa piller till dom små djuren. Så imorn tänkte jag upp och tvinga i Torkel och Hugo lite sånt, det är bara trycka ner det i halsen för dom är så snälla. Vet it ännu om jag vågar mig på att trycka i Rasmus piller, han kommer garanterat att göra mina händer till köttslamsor. Riv och slit, klös och bit, gråta! Mormor sa att han börjar klösa MASSOR, han är nog ute efter att döda. :p Haha! Men nog fan ska det gå om vi så måste vara tre stycken och binda fast hulkkissen. NU JÄVLAR RASMUS, NU ÄR DU KÖRD!
SMISK!

Döda badankor

Ellerrrrrrrr...
SMISK!

Kalas

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade har inte riktigt haft tid, men som vanligt ids jag inte skriva något roligt direkt nu heller. Idag fyller min kära mor 50 år, så vi har fikat och käkat gott och sånna där trevliga saker. Sen så fick hon ju lite roliga presenter av oss också, bla. en kaffemaskin för att dem dricker så mkt kaffe här hemma. :)
Har även varit och pratat med Johnny Blad idag, och han hade nån lägenhet på lövgatan (tror jag det var) som han tyckte skulle passa mig, fast jag har varit in i den mittemot och dem är väldigt trånga, tror inte ens att min säng skulle få plats. Haha jaja, man kan ju alltid fara och kolla fastän man inte direkt är sådär jätteintresserad. Sen var jag in hos frissan och beställde klipptid, det börjar verkligen bli dags att göra något åt mitt förbannade kråkbo. Ser rent ut sagt förjävligt ut. :P
SMISK!

RSS 2.0