Amagad!

Tror jag håller på bli sjuk, för jag har så helvetes ont i halsen. Har också haft en jobbig natt inatt, då det inte blev så mkt sova. Men än har det inte kommit några valpar. Har nämligen inte tid att blogga, men då valparna kommer så blir det en ordentlig uppdatering.

SMISK!

HAHA!

Idag var jag och hämtade ut mitt körkort. Så jävla lejt. :p Såg ju ut som jag gjorde, men ärligt talat så bryr jag mig inte så hårt. xD Ingen är väl nöjd över det så. Nu ska jag chilla för nu orkar jag inte göra något. Håller på ladda ner lite nya filmer, så det blir väl att se någon.

SMISK!

Men härligt

Nu är det inte länge kvar för Vilma, det händer saker med magen varje dag och nu snart är tempen på 38,5 C igen.
Idag har jag inte tänkt göra säskilt mkt, ska nog bara rensa lite i min garderob och vika lite kläder och grejor. Höhö. ;) Nu börjar jag känna jävligt mkt sug att fara på IKEA. Morsan har snackat om en resa inom väldigt kort, men det är inget säkert ännu. Vill handla lite grejor medans man fortfarande har pengar. :D Haha.

Sitter just nu och lyssnar på:


Lejd video förövrigt. ;D


SMISK!

För skojs skull

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Designade en bikini på Nelly.com bara för att jag hade lite att göra.

Det är inte så stor chans att man vinner, men wtf let's give it a try. ;)

 

SMISK!


In och ut, vilket skjut

Fyfan vad jag är trött, det är fan sjukt. Men kvällen var lätt värt det. Var hemma igår kring tre nån gång. Dock tjänade jag ju lite pengar på att fara till Sikfors och tillbak också. Synd bara att man ska vara så förbannat trött!
Har kollat lite på Nelly och ska nog klicka hem lite grejor, för morsan ville också beställa med mig. Hon sku beställa nå brun-utan-sol eller något liknanade. :p Det är bara så synd att man vill köpa så jävla mkt, eller rättare sagt JAG VILL HA ALLT minus en del. Haha. Men nu ska jag nog gå och spika ihop valplådan, för Vilma börjar bli orolig, och både jag och morsan misstänker att hon kan ha förvärkar, så nu är det it länge kvar. ;p
SMISK1

Jase jase

Nu jäklar är jag trött. Har varit på fest hos Hannah, sen så drog vi på ännu en fest hos Linda Karlström. Även fast man var nykter så dög det absolut. Däremot lite jobbigt då man fick skjutsa så jäkla mkt folk. xD Haha. Tjänade dock 160 spänn, och det var av bara två pers som skulle åka nån kilometer. Men som sagt, har ändå varit gode trevligt. Så nu sitter man hemma och väntar på att päronen ska ringa så jag får hämta dom också. Det är ju så jävla snöigt på vägarna. Jävligt dåligt före. Det bara släpper. Men jag kan gärna vara chaffis igen, så länge det är på byn, för då är det ju roligt också. Men nu blir det att gå och få sig nå i magen så man kanske blir lite piggare. :) Glad midsommar.


SMISK!

50

Nu är jag helt färdigfixad för kvällen. Ska ju dock vara chaffis till mina päron, Ronny och Annette. Jag blir så lycklig för jag ska köra audi hela jäkla kvällen! Dom ska ju till Sikfors så att jag ska ju bara skjutsa dit dom, och sen inatt skjutsa hem dom. Därför är frågan, är det nå fest på byn? :p Jag är sugen på att fara på fest, även om jag måste vara nykter. :>

Men nu blir det att dra, hör gärna av er ifall det händer något!

SMISK!

tihi



HAHAHA! Jag bjuder på en utomlandsbild innan jag går och lägger mig. :'D Ta den som ni vill, elelr vars ni vill! HÅHÅ! Puss.


SMISK!

Jävlar i helvete!

Satan vad arg man kan bli! Kvällen började med att jag drog till Camilla och vi fixade lite på min blogg. Tack Camilla! Sen så drog vi ut och raggade och kom fram till att vi skulle ut på nya äventyr (Vi dissade Tv-spelarna). Vi bestämde oss för destination Piteå. Så vi for hem till mig och sku bara fixa lite och bränna nån skiva (vilket it ens blev av). Och vad händer när jag sku starta bilen för att vi sku iväg? DEN VILLE IT! DEN PAJA! Jag starta bilen, och direkt jag ens tog på gaspedalen så dog den: Jag gjorde samma sak igen och samma sak hände. Jag försökte starta, den starta, jag provade lägga ur växeln och he i parkeringsbromsen istället för att låta den vara, vad hände då jag släpte på bromsen? DEN DOG! Sen ville den inte över huvud taget. Den gick it ens på startmotorn. Jag var så guförbannad att jag brann.

Efter nån halvtimme eller så då min käre far hade kollat allt och inte hittat något, så startar bilen och går (nästan) jättebra. Jävla pegga! Jag tror den hatar mig. :P Men då begav vi oss iaf till Piteå. På vägen så körde vi in mot Johannes Döparens kapell (jag tror det heter så). Det var ju förfan en jävla labyrint! Men vi tog oss till kapellet iaf. Jag låg och krypkörde och helt plötsligt ser jag något svart minimalt på vägen som rörde sig, hann köra över det nästan tror jag, så jag la i backen, stannade, och fram sprang en lite mus. :D Den var überliten! Sen tog vi oss turligt nog ut ur labyrinten och drog till stan och drog en liten ragg, sen blev det hem igen. Väl hemma på byn så for vi förbi Jennie och var sociala en liten sväng. Dock blev jag astrött och drog hem. Så efter jag har skrivit detta blir det sängen. :D









Fråga mig inte om bilderna. :D Haha!

GUNÅTT!

 

SMISK!


Härligt

Alltså, jag undrar. Ska man dra till pite imorn eller inte? Jag vet som inte hur jag ska göra. Det vore ju jävligt roligt att få träffa Sara och alla, men jag känner bara att jag orkar nästan inte. :o Jaja det får man väl bestämma sig om imorn. :D

Nu måste jag hinna bränna några skivor till morsan, måste hinna fixa bilen, måste hinna käka, sen drar jag till Camilla och sen förmodar jag att det blir till Hannah på ännu en berömd Tv-spelskväll. ;) Jag blir så lycklig!

SMISK!

HJÄLP!

Vilmas temp har gått ner till 37,3 grader. Det innebär förmodligen att hon kommer valpa ungefär ett dygn tidigare än beräknat. :o Då måste ju valplådan ihop senast imorn! Amagad! Panik! :D Ska tempa hon ikväll och se om tempen går ner eller börjar gå upp.


SMISK!

Innerst inne, är vi småbarn.


Alla var inte dom bästa bilderna, men jag var tvungen att lägga upp dom ändå. ;D

SMISK!

Det spåra som fan!

Igår var det Tv-spelskväll hos mig. Det var förbannat roligt. Lars, Morgan, Vicente, Emil, Jennie, Kajsa, Camilla och Hannah kom. Efter att alla utom Morgan, Vicente, Emil och Hannah hade farit så bytte vi location ner till mitt rum och spelade Mario på Wii till nästan halv tre. xD Fyfan! Vi blev helt beroende! Men vi klarade då ut det hahahaha. JAg blir så jäklarns lycklig.

Nu är man då hungrig som fan, så det blir väl att ta sig nå att käka, sen blir det ut med hundarna. :p

SMISK!

Gött

Nu jävlar har man tryckt i sig en massa våfflor, jag är så mätt att jag nästan spricker och spyr på samma gång. xD Sånna saker kan man göra ifall man heter Sofia, Såfaja, Faja, Hulkis osv. ;) (Ändå bara jag som kan). Nu sitter man och väntar på folket. Ska nog gå och börja plocka fram lite grejor. OCH JUSTE! Jag måste ju hinna bädda min säng. :O:O:O HEJDÅ!

SMISK!

Tv-spel

Ännu en gång ska vi ha tv-spelskväll! Roligt som fan. Blir kanske även att spela något sällskapsspel. ;D Haha. Det blir hos mig förövrigt och det passar som bra, för jag har som hunnit städa undan lite. Innan det så ska ajg fixa kalrt i bilen och dammsuga lite till. Har faktiskt även bäddad rent i sängen, ååååh så fräscht allt känns!

Det är ju våffeldag idag, så därför ska nog jag och farsan grädda våfflor. :D Gott som fan! Jag ska äta tills jag spyr. För det är ju inte allt för ofta man käkar våfflor. Men nu blir det tillbak till mina sysslor. Btw det är bara att komma förbi om ni känner för att spela med oss!

SMISK!

åååh!

Paltschwiimen är precis vad jag har! Huvva, jag dör! :o Men gott var det med blodpalt iaf. :) Jag ids it jobba idag, så det blir jobba på söndag istället. Jag har andra grejor som ska kirras idag. :> Men nu, ut med hundarna.

SMISK!

Min käke slets bort

Jase, idag hade jag lite att göra, så jag tog med Rippelainen och drog till Alvik till BC. Vi var ute och lät hundarna springa lite, och så såg vi två filmer, och det var ju två skräckisar såklart. Den ena var en Norsk en, hör och häpna, den var faktiskt riktigt bra. Den andra hette typ My Bloody Valentine och den var fruktansvärt B-ig! Jävla lågbudget-helvetes-jävla-dålig film. :o Se den inte. :b Nu är ajg trött som djevuln! Undrar om man sku slå igång en film och somna till, det skulle vara härligt. Så nu ska jag och tjockisvilma gå och slänga oss i säng. :D Gunått folks!


SMISK!

Huvva

Idag är jag verkligen lat, idag har jag som inte gjort något... Än så länge. ;) Mowhahaha! Eller jag har väl varit ute med galningarna. Åh dom är så jäklarns roliga. :D Nu är det inte länge kvar tills valparna kommer! <3

SMISK!

Vill ha <3

Pump SEK 399, Stockholm Design Group - NELLY.COM

Blondera mera

Igårkväll så for jag förbi Mia. Lars, Oskar, Morgan, Martin och Hannah var där. Eftersom att ingen ville offra sig och blondera Mias hår, så tog jag på mig uppgiften. :D Resultatet blev väldigt häftigt. ;) Men hon färgade det rött sen efter det. Tummen upp folks yeah. Sen såg vi Big Fish, och den är ju då förbannat bra, men jag såg den it klart för ajg blev för trött, så det blev hem igen. Så frågan är vad man sku göra idag. Ska iaf ut med hundarna, och kanske upp till Korsträsk en sväng. :D Måhåhhåhå!


SMISK!

Tipp

Idag har man som varit och köpt lite tjaffs, varit upp till Korsträsk och varit och slängt lite skrot på tippen. Gode skönt att ha gjort bort det. Sen blev det upp till Ulriksdal igen. JAg var ute med hundarna, Rippe fick dra sparken gode biten och så tränade jag dom lite. Tog även några kort med Ulriks kamera på mormor,hundarna och huset på samma bilder. Hon ska nämligen skicka några bilder till Equador till sitt fadderbarn. Så nu jäklar blir det nog att städa, skitroligt... NOT! :p


SMISK!

Frågan är

Om man sku ta och fara ut på byn snart, har lite smått och gott som måste inhandlas. Kan vara lika skönt att göra bort det. :D Ska nog kanske även en sväng på tippen, för farsan hade lite grejor som sku slängas. Men vi får väl se. :b Men nu blir det göra sig klar så man kan dra ut.


SMISK!

Tihi

Åh vad jag gillar Cheshire Cat, han är så jäklarns häftig och snygg är han också. :D Haha!


Paranormal Activity

Nu var det ju ett tag sen jag såg den, men den är jäkligt bra. Riktigt läskig faktiskt.

Det ena slutet är dåligt har jag hört, men med det slutet jag såg var den riktigt bra.

Jag rekommenderar den starkt för dom som gillar läskiga filmer.


Tjalala

Idag fick jag mina leggings från Chick with Guns. Fyfan så jävla snygga! <3 Fick även hem ett linne som jag har beställt. Jag blir så lycklig. :D Så nu är frågan om man sku ta och städa sitt väldigt fina rum. Mahaha,


SMISK!

Vilburrrrr

Nu jäklar lever valparna jävel i Vilmas mage.

Men det är ju inte så konstigt med tanke på att imorn är det exakt en vecka kvar innan hon valpar.

Så nu blir det att fixa och greja en massa innan, måste ju som slå ihop en valplåda också.

MEn nu läntar man som fan, för en vecka går ju fort!

 

SMISK!


Cheshire

Min hund är så förbannat snygg! <3


Skål kamrat

Helgen har varit fullspäckad med grejor. Hallelujhaa. Fredagen hade vi tv-spelskväll hos Mia, det var mkt trevligt. På lördagen begav jag mig in till lule under dagen och inhandlade bra-att-ha-grejor. Sen blev det hem duscha käka mat och sen bege sig till lule ännu en gång. xD Det var fest hos Flubb och Jebb för Oskar fyllde år. Det var förbannat trevligt och full blev man. Haha nu blir det att vara nykter gooode länge för att spara pengar, plus att det blir ju bara jobbigt dan efter. :o

Igår så klev jag upp kring halv tio, käkade, klädde på mig och for sen ut och körde skoter och så. Så igårkväll var man ju som gode slut för att ha festat dfan före och varit och kört en massa skoter. Men härligt som fan var det i alla fall. ;) Nu sitter jag bara här och väntar på att tiden ska gå för då ska jag hämta morsan och hämta upp ett paket samtidigt. Btw har ju hunnit städa bilen hela jäkla dagen. Nu är den betydligt fräschare. YES! :D


SMISK!

Asså naowe

Jag är fortfarande för bakis för att orka skriva. xD Men det är ju själförvållat så. :p Blir nog sova nu så jag får försöka sammanfatta helgen imorn ifall jag har tid. :) Btw nu jävlar börjar valparna bli vilda i magen på Vilma. ;b
SMISK!

På en grön liten äng

Snart kommer Rippelain hem. :D Jag har saknat mongot nå så guförbannat! Hallelujhaa det tackar vi gudarna för.

Men men nu ska jag nog se film och städa lite. ;D Har laddat ner lite filmer så, men det har jag nog redan skrivit. Möhöhö. Glad midsommar.

SMISK!

Mina gröna naglar

Nu har man varit och fixat betalningen för körkortet och så, det känns som gode skönt för det har börjat smälta in i skallen på mig. Hämtade morsan för hon sku hem på lunch. Nu hade våran beställning för smink och shampoo och grejor kommit som morsan hade beställt åt oss. Mitt gick på 700:- men då fick jag det som körkortspresent. :'D Jag blir så lycklig. Har nämligen beställt i.d. Bare minerals, för det funkar bättre än Sheercover med tanke på att jag är jävligt allergisk mot det. :p Men nu blir det nog hjälpa farsan lite och sen städa ur peggan.


SMISK!

Banankurd

Nu sitter jag och käkar banan. Ska slänga mig i duschen och sen fara ner på byn. Jag var ju och tanka upp peggan igår, så nu är det jävlat full tank, nu kan jag köra vars fan jag vill! Moahahaha! Drygare än Yes! Har hunnit ladda ner lite filmer som jag ska försöka se i helgen. xD Haha, jag ser film jävlat jämt. Men nu blir det dusch!


SMISK!

majs

Gaaah fiskmås. Nu jävlar i helvete är jag trött. Mina ögonlock är tyngre än min hela vikt gånger två. Nu är det i alla fall bestämt att det blir lule på lördag, på dagen det vill säga, inte på kvällen för jag har blivit nykterist bara sitta hemma och se tv! Mowhahahaha! Not. :'D Dagens skämt. Nämen blir nog ändå vara nykter i helgen och nästa helg också för då har jag lovat mina päron och potatisar att jag ska vara fyllbörjechaffis. Men nu mina kära vänner, nu blir det titta sig i skallen. Vi ses i skuggan av torgnys svettiga ansikte.
SMISK!

NÅN?

NÅN SOM VILL KÖPA EN HELT OANVÄND FREEBRA B-KUPA FÄRG BEIGE?!?!?!?!?

Strapless Bra Silicon SEK 299, Freebra - NELLY.COM

(Den var nämligen något för liten)

Chick with Guns

Glitter Leggings SEK 499, Chick With Guns - NELLY.COM

Me like! <3<3<3 Dom här har jag beställt idag,
kände att jag var tvungen få unna mig något då jag har varit så duktig.
Har faktiskt inte shoppat så mkt nu, tro det eller ej.

Amagad!

Idag har jag inte gjort värst mkt. Var ut med Vilma då jag vakna, sen käkade jag lunch och så skjutsade jag morsan tillbak till jobbet. Sen så sku jag in på pärlfoto och göra bort att ta kort, men då hade hon lunchstängt, så då fick jag köra runt gode jävla länge. Sen så for jag och tog kort, är som skönt att ha gjort bort det. Sen for jag för att kolla om Schtäffe var på körskolan, men icket. For förbi hur jävla många gånger som helst, men inte. Tillsist gav jag upp, så jag ska ringa han imorn istället så jag får kontonr och grejor så jag kan betala in det sista.

Sen så for jag förbi morfar och käkade en semla. Hallelujhaaaa. Snodde audin ett tag och körde lite. Så nu ikväll så har jag och farsan börjat fixa peggan lite. Fixade toningen där bak, för det såg ju ut som det gjorde.
Så imorn blir det att dammsuga, dammtorka och dylikt. Den är så förbannat skitig. xD

Ska nog även städa lite hemma och så. För nu i några dagar har jag som it orkat, och jag har som varit dagen efter idag, fast det är ju it så konstigt. :P På kvällen blir det nog tvspelskväll hos Morgan. Mowhahaha! Fyfan vad kul :'D

SMISK!

Lycka

Skönt att ha fått ta körkortet. Körde upp idag, och det var it alls så hemskt, dessutom går det så fort och så behövde då it jag iaf göra nå speciellt. Så nu har man invigt och varit och kört i typ flera timmar. xD Men det är förbannat skönt! Plus att man har ju som fått sig en egen bil också. JAG ÄR SÅ LYCKLIG.<3
SMISK!

Helg

I lördags blev det hockey (kanske jag har skrivit?) synd bara att lule sög röv! Timrå är ett förbannat dåligt lag och ändå förlorade Luleå, dom slarvade nå så guförbannat! Huvva!
Idag har det blivit att köra skoter mest hela dagen, snacka om att man är mör i kroppen. Vilma har åkt skoter, men fick även på egna villkor springa själv. Hon gav ju gärnet haha. Sen då vi stannade började hon skälla och blev knäpp för hon ville springa mer, men det fick hon inte, för hon tänkte nog inte på att hon har valpar i magen. ;p Dom har förresten börjat röra sig. Det är jävligt roligt.
Har suttit och studerat och läst igenom Korsträskböckerna. Morfar berättade om Rysstomba eller Hästtomba, som ligger 2 km norr om Ulriksdal, alltså som på Lilltorrberget. Det finns en sägen att det är en slaktplats typ, att det ligger nån/några döda ryssar där. Det är därför inget växer på just dom platserna. Den sägnen är nog till 90% sann också, fick jag veta. Så till sommarn blir det ut på äventyr och bege sig dit. Någon som skulle vilja joina? ;) Ska även fara och kolla likbacken som det har berättats om. Mowhahaha! Nu "skäller" Vilma i sömnen. Haha. Hon är så gullig ibland. :p
SMISK!

Tjalala!

Jag är något förbannad för tillfället, men det går nog över snart. Har hunnit vara ute och grejat med Vilma (eller var det Willy Wonka?) haha. Tror faktiskt hon har mer valpar i magen den här gången, för hon är betydligt tjockare redan nu (och det beror itne på mat). Gud vad jag längtar! Usch vad mysigt med smått. <3 Snart blir det nog slänga sig i duschen för halv fyra drar vi till lule. Ska bli najs med mat och sen hockey.


SMISK!

Jäkla Let's Dance

Dom har ju it riktigt förstått nånting alls med swingdanser. Det är ju fan pinsamt. Dessutom som ikväll, vem i h-vete förknippar BUGG med 50-tal????? Eeeehhh........... Dumma jävlar. blööööööööööööööööööööööööööööööööööööö. Buggen fanns inte ens då, dessutom är det pinsamt att se dom dansa, OCH ATT DOM FÅR 10:or AV DOMARNA! VA?!?!?!?!? Skämmes! Dom sku ju it ens gå vidare till semi i en liten officiell danstävling (swing). Nä swingen har dom it riktigt förstått och dom lär säkert heller aldrig göra det.

Jag var som bara tvungen uttrycka mitt ogillande här. :p Haha så nu är det över. Godnatt :'D

SMISK!

My Life In Ruins

Jag rekommenderar filmen starkt, den var väldigt lättsam och rolig. Hade verkligen inte höga förväntningar på den, men jag tyckte då att den var väldigt sevärd. Den var lejd som fan.

 

 

SMISK!



brrrrrrrrrrrrrrrrr

Den bästa låten EVERRRRRRRRRRRRR!



SMISK!

"Det går ingen nöd på mig"

Igår var jag och morsan på byn efter att hon hade jobbat klart, jag köpte ett blått doftljus, sen då vi gick in på MiM så köpte min kära mor denna snygga väska. ;D Snacka om att jag ska sno den gode mkt. ;) Stickade förresten en ny mössa igår, fyfan vad bäst jag är. Det blev en svart en. :P
Slipp Clutch bag SEK 299, Vila - NELLY.COM

SMISK!

I did it!

Fyfan vad bäst! Nu är en sak till avklarad, jag är så förbannat nöjd. Så idag har man tvättat en massa plus hängt tvätt, varit ute med Rippelainen, och städat och så. Sen så har jag även börjat sticka en tredje mössa. Haha. Jag slutar aldrig. :D På lördag btw blir det till lule för att se hockey. <3 Så på fredag kommer Johan och Michaela hem. Så det kommer väl bli en rätt så trevlig helg. Men nu blir det titta sig i skallen.
SMISK!

Håhå galet

Igår hade vi filmkväll hos Jennie och vi såg The Boondock Saints som förövrigt är jäkligt bra. :p Haha. Nu sitter jag och taggar som fan. Hallelujah! Hockey på lördag. Yes! Så då blir det ut och äta först och sen titta på matchen. Sitter och ser New Adventures Of Old Christine som är gode jävla lejt, ska se klart Den senaste Saw filmen sen också, och sen blir det nog sova. :)
SMISK!

8:e Mars

I lördags var vi ju i Kalix och ställde Rippe, och det gick jäkligt bra som vanligt. Sen på kvällen drog vi till Boden och festade och gick ut på typ Lotus eller vad det nu heter. Nu framöver ska jag vara jävligt nykter, för pengarna börjar som sina. Kommer ju få lite framöver plus att det blir att börja jobba igen. Sen så ska jag vara hemma på helgerna istället och ta hand om Vilma som i slutet av månaden ska valpa. :) Nu börjar det närma sig som fan, jag längtar som en gris!

SMISK!

4:e Mars

Idag har jag bara varit ute med Rippe för att det har varit så bra väder. Har även fått klänningen jag klicka hem. <3 Ikväll har man varit förbi Martin och fikat för han fyllde år idag. Mkt trevligt. Nu har ajg även fått veta att det blir Boden till helgen igen. xD Men det blir nog bra. Umgänget gör så mkt. <3 Men nu blir det nog titt sä inä schkåll'n!

SMISK!

Jodu

Alice In Wonderland var väldigt bra, störde mig dock bara på en grej i en scen, men det var det enda. :P Så den är verkligt att rekommendera för jävuln!



SMISK!

Alice in Wonderland

Ikväll ska jag och Camilla på bio och se Alice in Wonderland, snacka om att man har höga förväntningar på filmen. :D Men jag har faktiskt hört att den är gode bra så.

Igår kom Lars, Jennie och även Martin en sväng till mig och såg film. Först såg vi Paranormal Activity fast den med det läskigare slutet typ. Den var som gode bra iaf, så den är att rekommendera. Sen såg vi Blues Brothers, och som alla vet (förhoppningsvis) så är den så sjukt jävla bra. Jag älskar humorn i filmen. Vi satt och skratta tills vi fick magrutor. Synd att dom inte gör sånna filmer med sån humor längre. :p Det var roligt iaf. Dessutom har vi börjat spana lite på maskeradgrejor, dvs om vi sku fixa vörsta maskeradpartajet. Det skulle som vara jäkligt skoj iaf. Vi ses i skuggan av korset.

SMISK!

Haha!

Igår var jag hos Jennie och spelade mario med hon och Lars, sen kom Erik och några till. Ni förstår kära vänner, att dom satt och drack. Men jag var nykter hela kvällen. :P Hade ju med Rippe och så. Håhå! Måste bara skriva att jag INTE är fail!



http://www.failtest.se/Safaja_15036.html

RSS 2.0