Helg

I lördags blev det hockey (kanske jag har skrivit?) synd bara att lule sög röv! Timrå är ett förbannat dåligt lag och ändå förlorade Luleå, dom slarvade nå så guförbannat! Huvva!
Idag har det blivit att köra skoter mest hela dagen, snacka om att man är mör i kroppen. Vilma har åkt skoter, men fick även på egna villkor springa själv. Hon gav ju gärnet haha. Sen då vi stannade började hon skälla och blev knäpp för hon ville springa mer, men det fick hon inte, för hon tänkte nog inte på att hon har valpar i magen. ;p Dom har förresten börjat röra sig. Det är jävligt roligt.
Har suttit och studerat och läst igenom Korsträskböckerna. Morfar berättade om Rysstomba eller Hästtomba, som ligger 2 km norr om Ulriksdal, alltså som på Lilltorrberget. Det finns en sägen att det är en slaktplats typ, att det ligger nån/några döda ryssar där. Det är därför inget växer på just dom platserna. Den sägnen är nog till 90% sann också, fick jag veta. Så till sommarn blir det ut på äventyr och bege sig dit. Någon som skulle vilja joina? ;) Ska även fara och kolla likbacken som det har berättats om. Mowhahaha! Nu "skäller" Vilma i sömnen. Haha. Hon är så gullig ibland. :p
SMISK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0