God damn

Jase. Idag är det fredag och jag har inte gjort så mkt vettigt. Eller? Har grejat på med ett bord och några stringhyllor på skolan. Efter det så städade jag på ytbehandlingen. Sen så for jag och gullade med valparna (i väääldigt många timmar). Har hämtat ett tyg jag har beställt. Snyggt som fan. Ska försöka ta kort på det. Sen så fick vi besök av en valpköpare, hon som ska köpa lilltjockisen som nu heter Totte. :D Hehu. Sen svammlade jag på lite som vanligt, och nu sitter jag i läggan och målar lite på min tavla. Haha fan vad jag är duktig. Men ska låta det torka lite nu och fundera ut vad jag ska måla på härnäst. Man får som ta det i omgångar ibland. Min närmsta plan är att ta det gode lugnt i helgen. Känner mig inte på topp så. Men man får väl ta det som det kommer.
SMISK!

TJOHO!

Jag klarade det! Fyfan vad jag är bra alltså. Skrev upp ikväll för jägarexamen och jag klarade det. Så nu är det bara skjutningen kvar!!!!!!!!!!!! :DD

Twilight princess

Höhö gillar skarpt bilden som Jennie tog på oss igår då vi spelade tvspel, med lite The shining i bakgrunden. Hoppas du inte blir sur på mig för att jag snodde bilden från din blogg Jennie. ;) Haha.



SMISK!

Omg plz

Jag i lördags. Haha. Jag ser typ asmysko ut då bilden är som nerifrån, bred som en lagårdsvägg. Haha. Dessutom ser det nästan ut som att jag har en snus under läppen. Mahaha. Oh snap baby.
SMISK!

Partyparty

Tjoho. Nu drar jag vidare till pite för att sakta men säkert, gå in i dimman. ;) Men har ju varit duktig och inte festat något iår, så nu ikväll får jag faktiskt dricka. Idag är det exakt... År sen jag tog körkortet haha, dessutom är det ju Saint Pattys föfan. SKÅÅÅL!

Oh darn

Höhaåahå. Jao. Är helt jävla paj i skallen. Hihiiiiiiii. Plockade stygnen idag oh det var jäääääääääääääääävligt skönt. Fast har ju fortfarande jävelont ibland. Men det går över snart! Fick veta av min käre vän Vicente att jag numer är en MILF. Hahaha. Ja, jag har ju faktiskt smått så, men milf vet jag väl it. :p Men men, thanks anyway Vinnie! Haha. Gaah. Börjar känna att jag skulle vilja ut och parta lite, träffa folk och vara lite sådär smågalen. Men ska väl vänta tills det slutat göra ont i käften först skulle jag tro. xD Jajajaj. Nu är det bara 2 tim och 40 min tills Grey´s börjar! Yeyeyeyee!

SMISK!

Åh wööööhööööw

Jase nu är helgen över. Michaela gick inte vidare tyvärr, men tror nog ändå att hon fick näst mest röster. Det är himla bra! Fick veta i veckan att mormor har fått cancer, men visste ju att dom hade hittat förändringar på njuren eller nå, så jag misstänkte väl det redan då. Hon har en tumör på njuren som är lite större än en tennisboll så hon ska ju ta bort njuren. Mer vet vi inte än. Men det känns då bra att dom vet vad det är iaf. Sen så har hane nr 2 varit väldigt sjuk, men han har återhämtat sig gode rejält nu. Han äter inte riktigt lika bra som dom andra och han rosslar fortfarande. Men det blir bättre för varje dag för han busar då med sina syskon osv. Sen så har jag fortfarande väldigt ont i munnen och är svullen. Ska ringa tandläkaren imorn så jag får ta bort stygnen nån himla gång. Haha. Har nääääästan slutat med värktabletterna, tänkte härda lite sista dagarna jag har ont. Är bättre att härda ut smärta än att äta tabletter och bli beroende. Blir ju ett helvete då man ska trappa ner och sluta. Måste även skriva att ikväll då jag satt i bilen påväg hem så var det ju norrsken över hela jäkla himlen. Fastän man har sett norrsken så mkt så är det fortfarande lika häftigt! Så nu är det norrsken på byn för den som ville veta det. Idag var jag upp till stugan och en sväng. Känns alltid bra att vara ute. Körde ju skoter igår och har sån förbannad träningsvärk i låren. Haha. Ja det är helt galet. Jag orkar fan inget numer. Har fan svårt att gå. Hahaha. Ska vara duktig i veckan och lägga upp lite valpbilder för nu har det hänt mkt! Dom busar och grejar på nu. Dom är så himla mysiga. Men nu ska jag gå och göra nå vettigt. Haha...
SMISK!

Dingel

Jase, lite bättre är det nu. Lillpojken har då börjat äta lite iaf. Sen så får han ligga och sova på mammas vetekudde som man värmer i mikron för vi misstänker att han har feber. Han satt och skakade och sånt där, han orkade inte ens vara vaken, men kunde samtidigt inte sova för att han låg och skakade. Så nu efter att få ha legat och sovit i värmen är han liiite bättre. Han rosslar däremot jättemkt fortfarande, så hoppas att han inte får mer slem i luftrören så att han mot förmodan skulle kvävas. Haha. Vilma är bättre med han nu också, hon hade som föst han åt sidan lite. Kan också ha å göra med att Vilma hade fått mjölkstockning och inte mådde på topp, så jag har masserat hon hela jäkla kvällen, men nu mår alla bättre. Så nu kan man pusta ut ett tag iaf. Men ska kanske mjölka ur hon lite till innan sovdags. Haha.

Asså nä

Jag har skitont just nu. Jag som trodde att det inte skulle kännas alls. Men det är ju klart det tar ju ett tag för alla droger att gå ur kroppen då man har opererat sig. I tisdags såg jag värre ut än en hamster med mandlar i käften. Men hade inte sådär jätteont. Glömde att ta värktabletter igårkväll innan jag gick och la mig, så vaknade mitt i natten och hade ont. Kan vara därför jag har ont nu. För att jag var dum och missade att ta tabletterna. Sen så är valp nummer två jättesjuk. Tror faktiskt inte att han kommer överleva till imorn. Men ska väl inte ta ut något i förskott, har varit i kontakt med veterinären och sådär. Men då man har gjort allt man kan är det bara att vänta och se. Men roligt är det ju inte. Men har då tänkt förbereda mig på det värsta iaf.

Hahaha!

Har ju inte tagit mig i säng än, har gjort lite annat. Btw så har valparna öppnat ögonen nu och börjat bita lite på varandra och så, dom är så jävla söta just nu. Men iaf så lär jag nog kanske inte sitta så mkt vid datorn efter operationen, lär kanske vara helt cp i en vecka, jag vet som inte än. :p Det återstår att se.

YEYEYEYEYEYEYE!

Ikväll kom vi hem från sthlm, är så död i kroppen att det finns inte. I fredags sjöng Michaela och gick vidare på röstningar från svenska folket, heja! Fyfan så nervöst alltså. Sen så såg jag att jag var med typ tio eller elva gånger på tv. Haha, snacka om linslus. Men nu blir det att ladda om för operation imorn. Så nu, sängen.

RSS 2.0