Skål!

"Your mom is so stupid she ate her kids and kept the placenta." Jag tror just att jag dog. Jag orkar fan it skratta såhär!
 
Andra dagen på jobbet och jag har fått se betydligt värre saker än igår. Men förmodar att man vänjer sig efter ett tag. Det är ett jobb och jag får betalt och det innebär att det är väldigt bra. :p

Dada!

Igår då jag var påväg hem höll jag på att köra på ett rådjurskid. Mamman drog över först så jag hann bromsa och stanna för hon, men såg inte dom andra två små så började köra igen, men hann precis bromsa in för den ena lillstackarn. Så i paniken dök dom ner i gräsen i diket, med mamman på andra sidan vägen. Insåg då att det var bra om jag körde iväg så att mamman kunde hämta sina små som mest troligt var livrädda. Såg sen i backspegeln att hon gjorde det också, så då var allt bra igen! :p Om jag hade kört på nån av småttingarna där så hade jag nog hängt mig själv, dom är ju så jäääävla små och jäääävla söta! Haha!
 
 
Sen så fick jag ett samtal idag, så nu har jag fått ett till sommarjobb hela sommarn. Tror det blir det istället för ytbehandlingen. Så ska på introduktion och jobba imorn, torsdag och fredag innan jag behöver bestämma mig. Men har nog redan gjort det. Haha. Det är på Ugglan på en demensavdelning. Det blir nog himla bra!
 
SMISK!

Yeye

Midsommar var awesome! Vin, öl och en massa tequila! En Såfaja var väldigt lycklig igår må jag säga!
 

Stol

 
 
 
Ska bara byta tyg och stoppning på sits och rygg. Det övriga var i för bra skick för att börja förstöra. Man vill ju inte paja en designerstol. :)

Fåtöljen!


 
Börjar väl likna något snart kanske. ;)

Fanåh!

Måste fan ändra den där jäkla lejda "bloggdesignen" ja fyfan. Men då sitter man och försöker greja för att det ska bli nån skillnad och då jävlas det bara. Åååååååååååååååååååååååååååh, så jobbigt.

Förövrigt har jag varit duktig och städat bilen idag, tro mig, det behövdes. Har även varit och hämtat lite möbler på ett ställe, en massa nya projekt, så nu är jag himla glad. Sen så dök det upp en bild i skallen hur jag vill ha två av tre stolar. :p Tror det kommer bli skitbra, måste bara bestämma mig vilket tyg jag ska ha på. Är väl inne på Mairo eller Marimekko eller något liknande. Det kommer nog bli bra på två coola femtiotalsstolar. Ibland är det synd att man bor som man gör, för det är inte alltid allt för lätt att beställa tyg och sånt där, man skulle ju vilja se på närmre håll och känna lite. Haha. Men nog fasen går det ju.
SMISK!
 
 
 

Min lilla fåtölj!



Såhär såg den ut innan jag hade strippat den helt! Det var bara träramen kvar så att alla som inte hänger med skall förstå. ;) Fast jag hade hunnit måla om armstöden på bilden, och tyget som ligger på sisten är orginaltyget.



Gamla sadelgjorden osv. Har spänt ny sadelgjord, sytt fast resåren på den, knytt resåren och lite sånt där trevligt.









Nu är det bara sitsen och baksidan av ryggen som ska kläs in i samma tyg. Sitsen började jag med ikväll, men insåg att jag var för trött för det så jag slutade, annars hade jag nog bara förstört den. Haha man måste sluta då det börjar gå dåligt. :p (Btw det vita tyget är domestiken, alltså det tyg man spänner ovanför stoppningen för att forma till den innan man slänger på det tyg som ska vara!". Sen är tyget inte snett heller, utan det är inte symmetriskt bara.

SMISK!

My godness!!!

Dadada. Hej och hå, upp på tå. Fattar inte hur man kan vara så här fruktansvärt seg, men det har väl både med det ena och andra att göra. Hjälper ju aldrig att man är megaallergisk heller. Så min kropp mår inte så bra just nu, men det ska det fan bli ändring på! :p Har ett läkarbesök på torsdag så då blir det fortsatt utredning på mina jävla rödaprickar/utslag/finnar eller vad fan det nu är. Jag ser ju ut som en finnig tonåring. Jag har kanske hamnat i puberteten igen, och jag som trodde den tiden var över long time ago... Haha men oj så fel jag hade, då kommer den tillbak all of a sudden. :p Nej skämt åsido. Men finnar var det inte sa läkarn. Dessutom skulle det ju vara konstigt att få finnar då man som aldrig har haft några, eller ja, undantag då jag var typ 12-13 år gammal. Så nu blir det en remiss till hudkliniken i Sunderbyn. Underbart! Förhoppningsvis börjar jag väl kanske då få lite koll på det hela med mina allergier osv. :) Det här komemr bli himla bra! Adjö!
SMISK!

RSS 2.0