Jeow

Ikväll så har jag varit och hälsat på Monika och Micke. Hade gjort två älgar till dem i mdf. Haha kul då folk blir glada och tycker att dom är fina. Var dit för att se lite på lillwille. Han har blivit gode mkt större än då jag såg han sist. Men himla gullig var han då, dock lite vild ibland. Men det hör ju som till med valpar. :P Sen så blir det jobba efter skolan på fredag. Blir kanske så i fortsättningen också. Ska väl se hur det funkar och så. Men det är ju aldrig fel att tjäna lite extra pengar. Dom vill nämligen ha tillbak mig för å städa för jag är så bra på det. Haha. Har varit en annan där och städat åt dom, men dom har väl inte direkt varit nöjd med det. Så det är ju alltid kul att höra att man är bra. Men nu ska jag försöka sova, har inte sovit så bra inatt. Det har nog att göra med luften, det är som nå konstigt i luften nu så jag har inte kunnat sova alls. Men hoppas på bättre resultat inatt. :P
SMISK!

Visa hattarna, visa hattarna

Hahaha kuuuung! Kände att jag behövde få skratta lite, fick nämligen papper från sunderbyn idag. Ska in och operera bort min visdomständer i underkäken den 6:e februari. Fyfan vad nervös jag blev nu. Huvva.

blaha



Haha saknar mitt hår, det är så himla kort nu, och jag saknar nästan min töjning. Fast jag har inte tänkt börja töja igen för det. :p Håhå jaja.

SMISK!

22:a Januari

Min nacke börjar faktiskt kännas lite bättre, men det är fortfarande inte bra. Men det kommer så småningom, det vet jag. :) Just nu så ligger jag och Vilma bara och tar det lugnt, Vilma må ha anledning men tyvärr inte jag. :P Haha. Igår var det exakt tre veckor kvar tills Vilma ska valpa så det börjar bli lite spännande nu. Höhö. Snart ska vi ta vårat pick och pack och gå förbi min faster Inger som ska bjuda på tårta, för idag skulle min döda farfar ha fyllt 90 år. Haha. Ja tiden går fort. Sen efter det blir det väl kasta i sig nå mat och sen bege sig till pite. Ska förbi brodern och Michaela, plus att vi ska hämta en hyrbil för peggan har pajat igen. Blir man förvånad? Eh nä. Jaja men gratis hyrbil i tre dagar är ju aldrig fel. Sen nästa helg blir det nog pite igen, fast då vankas det party för hela slanten, däremot tror jag att jag kör på spiknyktert då precis som jag gjorde sist, för det blir så dyrt om man ska dricka dessutom orkar jag som it dricka alkohol bara. Sen så är det nog inte någon skillnad på mig full eller nykter på krogen, jag är lika tokig ändå. Hahaha. Fick det bekräftat förra gången vi var ut. Det blev lite impuls och jag orkade inte dricka. Klockan var typ nio på kvällen och helt plötsligt blev jag bara sugen på att fara ut, så jag ringde diverse människor i pitstan, tog peggan och körde dit, hämtade upp alla, drog till Vinnie, sen drog vi ut på Kalles (tyvärr) men det var gode kul ändå. Sen ungefär klockan 05.00 på morgonen då jag hade skjutsat hem alla igen, så drog jag tillbak till byn. Haha. Men det är ju ändå impulsgrejorna som är roligast. Så är det någon som ska till pite på lördag och behöver chaufför så slå mig en pling!
SMISK!

Deeply disturbed

Yoyoyo! Nu har jag inte bloggat på länge. Haha. Vet som inte vad jag ska skriva längre, känns mest jobbigt att bara sitta och skriva om allt som har hänt, så jag svammlar på istället. Jag sitter hemma på min stationära dator just nu och lyssnar på musik. Haha jag sitter här och blir helt nostalgisk! Yeeeeeaaaaaaaaaaaahhhh! Bara för att jag är så himla nostalgisk och lycklig så ska jag bjuda på GAMLA bilder.










































Haha. Jag får fortsätta någon annan dag.

SMISK!

RSS 2.0