Åsnemord

Glad påsk. Idag ska jag vara nykter nå så jävulskt! Som jag alltid är på nyår. Lite tråkigt känns det, men eftersom att jag är sjuk så går det it göra så mkt åt det.

åosindåaosmd

Ja vad ska man skriva? Julen var väl bra och så. På juldagen for jag och Camilla på sparta och det var förbannat mkt folk där, och jag hade jävligt roligt. Har väl bara varit ute med lilleman och tränat han lite och så. Jag och min bror fick bara några julklappar på julafton för dom andra är fortfarande kvar under granen. Michaela kommer hem på torsdag så då blir det en liten julafton igen. Höhö. Varför ska man ta allt det roliga på en gång när man kan dra ut på det? Blablabla. Nu ska jag se film och chilla så man blir frisk nån gång. TÅ.
SMIRRE!

Talibankören!

HAHA BÄST!
SMISK!

GUD JOL!



Gjorde just ett julkort till modern och fadern så dom har nå att skicka till folk. Själv är jag nog lite för lat och lägger därför upp julkortet här! :D Haha. Vad tycks? (Däremot blev kvalitén väldigt dålig då jag la upp bilden, men det får ni ta)

SMISK!

Hmm

Om en börjar att linda, så fortsätter den andra. Runt, runt och runt. Det tar tyvärr aldrig slut om inte en väljer att vara stark och stå emot frestelsen att fortsätta linda runt och runt. Kallas det mänsklig eller omänsklig? Är vi djur eller är vi något helt annat. Det kanske är så att en del är djur och en del har blivit något bortom djur, något helt annat. Alltså, djur. Det finns inte i min värld, jag fattar helt enkelt it om vi nu ska vara riktigt ärliga här...

Jag är allt och inget

Blev inget jobb idag så jag har i stort sett varit ute hela dagen och aktiverat Rippe. Har dragtränat och lite sånna grejor. Sen så var det så förbannat mkt snö på uppfarten, minst 1 dm så det blev att skotta. Medans jag skotta så släppte jag lös vilddjuret så han skulle få springa och leka i snön. Snacka om att han tyckte det var kul, och det är så skönt att kunna släppa lös han och inte hela tiden följa han med blicken, för han vet att han inte får fara från gården. Så han mös i snön och jag skottade. :p Haha! Det var jäkligt skönt att vara ute idag, kände att jag verkligen behövde det. Sen så gjorde jag min specialeditionköttgryta idag. Fyfan vad jag är bra på laga mat! ;D Haha. Så nu sitter jag här nyduschad, ser MI2, dricker te och käkar morsans äppeldinkelbullar. Dom låter ju inte så goda för att dom är nyttigare, men tro mig, dom är äckligt goda! :D Ehe. Nu ska jag slå in lite fler julklappar! SÅ GÅ OCH DÖÖÖÖÖ!!!!!!! Ja, jag kände för att använda CAPS!!!!!!!111111111
SMISK!

eh jå! <3

Min hund är snyggast, jag vet!



SMISK!

Verkligen händelserikt!

Min dag har bestått av jobb och det här...
Ja juste, idag fick jag hem spelet. Tänkte först döpa om Epona till Rumpestump, men tyvärr så ångrade jag mig för att jag ville vara seriös istället! :D Håhå!
SMISK!

BTW

Förlåt om någon uppfattade mig som dryg igår, det var inte meningen att det skulle bli riktigt så. :P Haha!

Alltså seriöst

Jag hade jäkligt trevligt igår, tack alla inblandade och tack Petra för halsbandet! :D Var väl sådär lagomt full, däremot trivs jag bäst som lite sådär salongsberusad. :p Däremot så börjar jag bli lite less på att en del hela tiden ska ta mig för givet. Men fine, I'm the bad guy (girl). Haha, fan vad cool jag är!
Extra tack till Jennie som orkade chaffa runt oss fyllskallar igår. :P
SMISK!

Yeaaaaah!

Ikväll blir det pite förfan! Jennie kommer chaffa oss. Hon ska köra pegga!!!!!!!!! Bilen som aldrig sviker... Hrm.. :D Elllerrrr? Var iaf på systemet igår med Camilla och jag må säga att det kändes aningen konstigt. Men skönt att få köpa själv iaf. :P Haha! Men nu blir det att fixa och dona för ikväll. Jag kan ju då säga att ajg längtar som JÄVULN! Ehe. Har fan varit nykter sen halloween. Klap, klap doktik Faja!

Åh jag älskar min haka <3 haha!

 

SMISK!

 


Min morfar är bäst

Den 1:a december då min papi fyllde år så kom mormor och morfar för att gratta han. Som vanligt så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Mormor börjar prata om en kvinna som började predika hit och dit, hon var jehovas. Då berättade jag att om man byter plats på bokstäverna i RIKETS SAL så blir det SKITARSLE, och min morfar som hatar jehovas så fruktansvärt mkt började asgarva. Jag har aldrig hört människan skratta så himlarns mkt. Men jag tror nog att han var gode skadeglad! :b Han är rolig han.
SMISK!

Alltså

Nu är det jävlat allvar... Vars är förfesten på lördag? :D Måste ju ut på krogen eftersom att jag fyller 20 på torsdag, och jag har inte druckit sen Halloween. :p Ibland är man duktig! Men nu måste min kropp få mängder med alkohol ananrs är det illa! :D Blev less på att vara nykterist. Håhå!
På tal om inget så har jag funderat på att börja fara och simma. Men då behöver jag bara någon som vill följa med mig, annars kan det bli lite långtråkigt. :p Fast iofs det löser sig nog alltid.
SMISK!

bb

Jävlat säkert en av mina favoritfilmer! :D

We're on a mission from God!

Fyfan vad jag älskar Blues Brothers, det måste vara den bästa filmen som någonsin gjorts! Sån humor finns fan inte kvar längre. Jennie hade varit till Pite och hittat en Blues Brothers-tröja på Carlings som hon köpte och som jag också var tvungen att köpa! :D Mahaha! Så jävla snygg t-shirt alltså! Köpte den idag för att jag har spenderat hela dagen i Pite. Har varit medmorsan och köpt en julklapp till fadern, sen så har vi varit några timmar och hälsat på hos bror och Michaela. Sen blev det på Thai Garden och käka, jag blev mätt så inni helvete! Jag höll på att explodera! fast jag klarade mig ändå ehehe. Helgen i övrigt har väl varit bra ändå. Ehe. MEN NU SKA JAG SOVA HEJDÅ ERA BRÄNDA BARN!
SMISK!

RSS 2.0