Hej sthlm

Hejdå Älvsbyn, nu drar jag till Sthlm. Jag vet att ni kommer sakna mig!

SMISK!

lol

Håhå, nu är man hemkommen från pite. Hör och häpna, JAG HAR KÖPIT EN KLOCKA! Nu känns allt mkt bättre. Haha! Har varit en lång dag och nu är en operation inbokad på en månad ungefär, amagad. xD Jag kommer säkert boxa ner nån då jag sen ska vakna upp och är helt drogad. Hahahaha. Jaja, men nu får man hjälp iaf och har fått veta lite mer, det känns jäkligt bra. Hallelujhaa. Nu ska det bli bättre (förhoppningsvis).
SMISK!

Håhå jaja

Imorn blir det pite på "kk" FYFAN SÄGER JAG BARA! Men jag ska nog överleva det. Sen blir det tröstshopping (haha) och lunch på max har jag bestämt. Fick även veta igår att på fredagkväll så åker vi till sthlm. Någonting roligt att se fram emot iaf. :) Vi åker tåg och kommer hem på tisdagen. Så på hemvägen så har vi en hel liggkupé för oss själva, alltså jag, mamma, pappa, Johan och Michaela. På ditvägen åker jag, mors och fars i sovkupé. Skönt att slippa andra människor. Ha ha. Nämen ska som sagt bli skönt att komma bort ett tag efter allt. Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok. HEJDÅ!
SMISK!

Rumpa

Jag vill så jäkla gärna på farmen ikväll, men det kostar ju, men det är ju värt ändå för att få se Eva Eastwood och The Boppers! Men det blir nog att vara hemma ändå. Andreas kanske kommer till Korsträsk ikväll och då har han ju med Tjugo, så då blir det ju upp och tittta på lillvalpen. :) I värsta fall får jag väl vara chaffis ikväll om det är nån som behöver.


.....

Jag orkar fan it blogga längre. Seriöst. Kanskse lägger ner bloggen. Jag vet it hur jag ska göra. Gaaah. Men blir iaf fara på vårdcentralen imorn och så blir det att fara till pite också. Drygt. Egentligen orkar jag it, men om jag ska få tillbak orken så måste jag ju. Ibland får man helt enkelt härda ut, frågan är bara hur länge.
SMISK!

Fyfan vad jag är bra

Idag då jag skulle måla min kära hylla, eller rättare sagt öppna burken med färg, så lyckas jag på något vänster stappa mejseln i handen på mig själv. Jag började blöda och så, för den for ju som rakt in under huden och greja om. Haha! Jag är fan bäst! Det är bara jag som lyckas med sånt. Men nog om det. Har it idas blogga på ett tag och jag ids it heller börja skriva om vad jag har gjort tiden emellan. Jag har haft mkt att göra helt enkelt. Men nu ska jag gå och beklaga mig till morsan över förbannadejävlakukpiteälvdalsjukhusfuckingjäklaaporna! Har fått en remiss och har nu suttit hela jävla dagen och ringt för att få tiden. Men inte vill dom svara inte. DET ÄR JU FAN PANIK! JÄVLA IDIOTER! HEjddådå

Rippelainen <3


Dunno

Gick sämre på läkarstation än vad jag hade trott. Men det är bara att avvakta och se, jag menar, det finns ju ändå inget jag kan göra åt det så. På kvällen tvingade morsan ur mig det, berättade tillsist fast förmildrade historien gode rejält, hon har ju nog mkt som det är. Sen helt plötsligt visste farsan om det. Men vad ska man göra, tvinga han att glömma det? :p Haha. Ja herregud. Jag har ingen jävla ork i kroppen och det suger, för jag vill tjäna pengar. Men inte då. Jag får helt enkelt sitta här och tycka synd om mig själv, vänta på mer svar och se när jag ska få komma in på behandling. Blir nog in till pite, och det känns bara förjävligt. Förstår egentligen inte varför jag sitter och skriver det här just här, men jag håller väl på bli som alla andra, sitta och skriva hur synd det är om sig själva... NOT!

Glad påsk, eller nå...

Idag har jag mest bara jobbat och pillat på här hemma. Har ingen jäkla ork till annat. Imorn blir det läkarstation, huvva, fyfan, jävla skit, osv. Men ibland så måste man. Till helgen ska jag vara chaffis till morsan som ska på klassfest på lördag, så är det nån annan som behöver chaffis är det bara att slå en pling. Sen på söndagen om det blir dåligt väder, så blir det till Happis på IKEA. :) Helvete vad jag har längtat efter att få fara dit. Men nu sova.
SMISK!

Fattar it varför man är vaken den här tiden

Men jag är för pigg för att sova, för jag sov några timmar på dan. :p Haha. Men måste ändå slänga mig i säng, för måste ju upp och jobba imorn. GUNÅTT. ;D
SMISK!

Haha kul var det då

Blev Kanis igår, och jag är nog fortfarande full. xD Var gode kul iaf, efterballe på byn och sen vandra runt lite och sen hem, var väl hemma kring 5 imorse. Huvva. Jag är trött och sliten som fan. :p Framöver blir det att vara chaffis istället. :D Men nu blir det troligast bullbak. Häjtå.

SMISK!

Asså nä!

Nu blir jag galen. Ingen som vill chaffa till pite?

RSS 2.0