Jag kommer sakna...

....Snoppulf eller hur Becky!? ;D VILKEN KILLE ALLTSÅ! Mahahahaha. SNART FÖRSVINNER JAG HIOHIHIOHIOIOH. BTW SNOPPULF FTW!


SEXY MAMA! ;D


Nu jäklar närmar det sig!

Imorn far vi! YES! :D Jag är så lycklig och jag ska ta jäkligt mkt bilder. Men nu blir det ut på byn en sväng och göra lite ärenden. Vi får väl se om jag hinner skriva något imorn innan vi far. Om inte, så syns vi på två veckor ;) HA DET BRA FOLKS!

SMISK!

Nej!

Jag måste verkligen börja packa nu! Fy på mig. :o

Jag blir så ledsen.

Att jag först aldrig blir frisk och så sen för att det gjorde ont som fan. Jag fattar det bara inte, vad fan är felet? Jag blir fan deprimerad. :( Usch!

NU är det bara att börja packa dessutom, för på onsdag åker jag till Alanya. ;D Jag längtar som fan. Ska bli riktigt skönt.


SMISK!

Student 09

Herregud! Så jävla roligt att jag dör! Tack för den bästa kvällen ever! <3

Western farm ikväll då?


SMISK!

Men

Tur att man var gode jävla full igår... Har nån minneslucka lite här och var :o

omg

Imorn blir det väl pite? OMG! Yes. Har förövrigt glömt skriva att jag klippte ju och färga håret igår och det blev ju som bra. :) Höhö. Det är mkt att se fram emot här framöver. YES!

SMISK!

Hmmmm...

Märkligt telefonsamtal. Har varit till lule en sväng ikvll med tommy, hans kompis alex(?) och hans kusin. sen blev det att dra runt på byn och så. så nu sitter jag här och är arg :o jävla jag! men jag ska inte gå in på vad.


SMISK!

gaaaah!

snart går jag och dränker mig för att min hals gör så ont. btw så ska jag klippa och färga håret imorn, jag längtar som tusan :)

men nu ska jag försöka få någon att fara ut på byn och köpa cola åt mig. 


SMISK!

....

haft en jävligt trevlig dag faktiskt, även om det inte hänt så mkt. däremot nu så barka det. men jag är inte bitter för det... haha.
puss <3

SNART!

Snart kommer den! ÅÅÅÅÅÅH! Jag längtar som en jäkla apa :D I'm so happy! Höhö. Btw ska nog till pite imorn :o Håhå. Blev faktiskt sugen på utgång ;)

Vaccin

Nu har jag varit och fått den andra vaccinsprutan. Det är som najs, för det betyder att vi snart ska till turkland ;D Min arm är som lite tung. 

Illa är det att farsan och jag har blivit förkylda och att min tand har pajat. Men lika bra nu så inte om en vecka :o haha :D

Usch!

Nu blir det käftis igen, tanden har barkat. :( Sen blev jag lite besviken eftersom att jag inte fått något utlåtande från min senaste APU-plats, och konstigt nog är det ju också eftersom att jag skicka det sista dagen jag var där... Någon som har svar på vars det kan ha tagit vägen? Vill som hinna få det jäklat nu. Gaaah. Lesslesslessless. 

Btw nu är jag jävlat rik mowhahaha! Det lönar sig att jobba mkt. ;)

SMISK!

StädarN

Just nu lyssnar jag på musik och städar och så. Snart drar jag och jobbar nån timme också, och sen klockan åtta blir det bio med modern. :) Vi ska se Änglar och demoner som hon nu så länge har velat se. Men det blir nog trevligt. :b Höhö.

Jag har hittat bilder!

Sista vintern med tjockisen :b








 R.I.P tjurskalle :) <3

Åh vad jag saknar..

... Dom här snyggingarna! <3




Amagad.

Har lärt hunden en massa nya grejor idag. Jag är duktig. Har lagt det oviktiga på sidan för typ längesen. Jag menar, alla prioriterar ju olika, och allt man gör är ju ens egna val. Man kan ju inte skylla på andra, även fast det är det enklaste. Men det ligger ju såklart i människans natur så vad ska man göra? Jo, precis vad man själv vill. :P Haha.

Iaf är det fortfarande något som har sig i både halsen och skallen på mig. Jag knarkar bricanyloch alvedon nu kan jag ju då säga. :b Men jag måste fan ta mig i kragen och fara och jobba sen. För nu är det ju bara 15 dagar kvar. Fyfan så skönt. och studenten är ännu närmare. Herregud så skönt att riktigt få lägga Grans bakom mig. Det enda jag egentligen tänker på nu är väl att jobba och så. Hittar nya lösningar hela tiden på att tjäna pengar och så. För då kan jag ju snart flytta. Höhö. :) Det skulle ju som vara kul som fan. Jag ska jävlat jobba röven av mig i sommar hade jag tänkt. Ska nog skita i pdol och allt sånt där. Det är helt enkelt inte värt att lägga pengar på. Är ju kanske även sugen på en tikvalp om kanske ett år så. ;) Men först ska det läggas ner en jäkla massa rolig tid på lilleman, iofs har jag många som bara väntar på att få fara ut med han i skogen, och det känns jävligt roligt. :) Men det är ju också min andra prioritering i sommar; ut i skogen med Rippe. Som sagt det känns ändå bra att ha lite snålskjuts där. Men nu ska jag nog ligga på spikmattan och hoppas att det lättar lite.


SMISK!

Gaaaah!

I think I'm going craaaazy! Kan det it bara gå ett år. Gaah.

Mitt huvud snurrar!

Lalalala!

RSS 2.0