Halleluja moment!

Nämen, nu sitter jag och lyssnar på Guns N' Roses - Sweet child O' mine och den är mkt bra som dem flesta vet. Nu har jag i alla fall tagit kort på klänningen och ett par av mina nyare skor. Köper ju nya grejor hela tiden. xD


Den är MKT snyggare IRL och på ;)


Tyckte dom var skitcoola och snygga som fan. ;p Dock som sagt ska man se dom IRL.

Jag har varit så seg.

Så därför kommer det en del bilder nu. :P Enjoy!


Jeg!


Jag och Pedersvino!


Toby, Tompsa och Anton


Anton, Richard, Lars och Knark


Björta och Emil


Jesper och Knark


Jääni


Hulk


Jag och Morgasm ;D


Jag har tråkigt! Mahaha.




HAHA! Jag har sämst humor ever!

Damn!

Har suttit och tittat på kläder på Nelly.com typ hela kvällen. Vill beställa några grejor. :o Men jag känner mig som aningen fattig just nu. Ska bara vänta tills jag får pengar och så. På tal om kläder så ska jag ta kort på lite kläder och spec nya skor som man köpt nyligt, och min jäkla klänning som jag ska ha på studenten. Hade ju lovat att ta kort på den och lägga upp för länge sen. 

Idag har jag som chillat gode hårt. Fast jag har även varit ute med Vilbur och Rippelainen på älven. Snacka om galna. ;D Dom som gillar att vara lös kanske. DÅ vi kom tillbak hem så var jag och Vilma bara ute och tränade lite. Hon är så jäkla duktig! Jag är så stolt! Men nu blir det nog att sova. Är så förbannat jäkla trött. Tjarrå!



SMISK!

Lördag

Igår var vi på Boda Borg. Det var faktiskt gode jäkla kul. ;D Efteråt var man typ förstörd i hela kroppen. Sen blev det att dricka lite alkohol. Var trött som ett as, och nu känns allt väldigt jobbigt. :D Haha. Nämen jag håller på att städa och greja och jag måste bli klar snart för sen ska jag ut med Vilbur och Rippelainen på älven och träna. ;) Men nu tillbak till det trevliga att städa. God jul!


SMISK!

Yööh!

Alltså snacka om härliga dagar alltså, har blivit som lite brun i ansiktet och fräknig som fan. xD Efter lunch var jag ute med Karamba och Kvindi, snacka om galningar alltså. ;) Helt tokiga. Jag har fått en helt annan bild av schäfrar nu. :p En del är faktiskt gode roliga att träna med, så länge dom inte heller blir för mkt. Iaf så var vi i skogen och vandrade och dom sprang omkring och busade som tokar. Kvindi har börjat lyssna aningen bättre. Hon är en sån hund som inte är van att lyssna, där hon var tidigare fick hon göra som hon ville. Men det blir bättre. :D Måste även skriva att Rippelainen den fan hoppade upp i ansiktet på mig igår och gav mig ett litet blåöga. :o Haha!

Äntligen accepterad!

Haha! Fyfan så kung. Mari-Louise berättade om Annie, hennes Jugoslaviska boskapsvaktare. Inga hundar vi egentligen vill ha i Sverige. Väldigt aggressiva hundar. Har ihjäl både vargar och hoppar på hundar. Hundarna där brukar även hoppa på människor och så. Det har även Annie gjort. Idag, andra dagen på praktiken så accepterade hon mig. Hon kom fram till mig och var helt glad. Jag brydde mig inte om henne frpn början, sen kom hon och BAD om uppmärksamhet, hon började knuffa i min arm. Mari-Louise blev helt paff. Hon sa att det var väldigt konstigt, för så har hon aldrig gjort tidigare. Men det var ju då kul att det gick så snabbt. :) Förövrigt har jag bara städat hundstallet, och varit ut en sväng med Kevin. Vi gick en sväng och hämtade tidningen. Han är ju gode gammal så han orkar ju it så mkt. Sen kom jag hem 14.35 och det var jäkligt skönt. Däremot vill inte handen med det där att köra skoter. :o Ska bli intressant att se hur länge det tar innan den läkt. xD Höhö.


SMISK!

HAHAHAHA!

Chris Crocker ffs!

Men typ gode chill!

Första dagen på praktiken idag, och den började ju lite si sådär. Rippe smet ut då jag sku fara och han hade ingen lust att gå in igen så jag var tvungen lura han lite, och mitt i allt så halkar jag och ramlar! :o Tog emot lite halv med min onda hand, det var faktiskt rätt så otrevligt. Sen bar det iväg med skotern över älven och till Strycknäs. Sen var det bara att ta ute några hundar, gå lite, diska mat- och vattenskålar. Senare drog vi ut med fyrhjulingen och några hundar så det var som rätt så chill. Snacka om att schäfrar är galna. ;D Hehe. Sen var det in med alla hundarna igen och så käka lunch. Efter det så var det ut med dem igen och så tog jag först och borsta Ixi, som var gode så lugn och lydig. Sen blev det Karamba och han var väl rätt så snäll också, provade även köra lite lydnad med han, och det tyckte han var kul. Sen blev det Nelson och Kvindy, och det må jag säga, var förjäkligt! Vilka galningar! Dom vill varken lyssna eller vara stilla så det blev lite mer kämpigt, men det gick bra ändå. :) Sen bar det av hemmåt med ont i handen och en trött Såfaja. Är faktiskt väldigt nöjd över valet av praktikplats.

Just nu lyssnar jag på Metallica - The Call Of Ktulu (8) och ser lite smått på tv. Glömde även skriva det att jag somnade igår med både kläder och linser på. xD Det är gode illa! Men men, godnatt folket!


SMISK!

Helg

I fredags var det fest hos Jennie som sagt, sen drog vi till Södra Sågfors på fest och sen var det hem och sova. Igår blev det något impuls och helt plötsligt var vi i pite och drack alkohol, först hos Petras kille Robert och sen drog vi på statt. Inga kommentarer ;> Eller... Snygga transor iaf! Haha. Men men, kul var det iaf. Lyckad helg, fast lite sliten kan man som säga att man är ;b

Nyss var jag och Anders ute och körde skoter och visade mig vägen till Mari-Louise som har hunddagis, hundpensionat osv på byn. Har nämligen praktik som börjar imorn, och som sen slutar vecka 15. Jag kommer därför köra skoter dit, annars tar jag mig it. Dock blev det inte så kul för handen gör ju ont som fan. :o Men det löser sig nog. Och nu jäklar känner jag mig för jävla lat för att skriva något mer. Så god jul!


SMISK!

Kanon i arsle!

Jag är full! Jag är så lycklig! Imorn, eller rättare sagt idag blir det skotercross ;) med Kicki och några andra :D Vet som inte säkert vilka ännu ;) Glad midsommar iaf! MOOOS! Gulligull. HAHA, är det enda jag vill säga.


SMISK!

Knäckt

Jäkla hand, den borde sprängas ibland :p men ja, ja ä int bitter! HAHA! Imorn är det prov, det lär gå bra. Yes! ;D

Sjukhus

Just nu sitter jag här och hungrar, måste käka frukost snart. :P För sen drar jag till vårdcentralen och röntgar handen, och jag hoppas innerligen att det inte är något i den, men det är ju bara att vänta och se. :) Wish me good luck!


SMISK!

Shopping, modell, party, spricka, skoter, pimpla.

I lördags iaf var vi ju och shoppa lite och sku hälsa på brorsan men han var it hemma. Så istället for vi till Lasse och Inga-Britt och hälsade på och käkade middag där osv. Fick även agera fotomodell för Inga-Britt för dom ska ha nån jävla utställning, typ hjälp :o Haha tur man är snygg då xD Sen då vi kom hem drog jag först till Mia och sen drog jag, Mia, Flubb, Emil och en till tjej till klövern för Kim fyllde 20 år. Drack sprit... Det ska jag inte göra :o Blev ju jävla sne! Världens blåmärken har jag också på kroppen, men så går det :)

Måndag då jag skulle hoppa på bussen så STÄNGER busschauffören dörren rakt i mig, och av ren reflex så her jag upp handen mot så jag inte skulle få dörrn i ansiktet. Det resulterade i paj hand. Skolsköterskan ville röntga, mormor tror jag har en spricka och även mamma. Så det blir väl kanske vårdcentralen imorn då. :b Har även gjort skadeanmälan och farsan var in till Granbergs idag och snackade med Ulf. Han skulle berätta vad som hade sagts sen då han kommer hem idag.

Idag iaf så körde jag och Vilma skoter till Korsträsk (eller hon åkte och sprang brevid ;p) och sen drog jag, mormor, morfar, Rippelainen, Nancy och Vilma ut på sjön och pimpla, det var mkt trevligt. Men som sagt köra skoter gick it så jäkla bra pga min hand. Men det är väl bara att härda? Jo, Barbro följde också med och pimpla så vi hade det riktigt trevligt. 

Morfar berättade även att nu har dem avlivat Mettan. Känns riktigt jävla förjävligt. Iofs var jag väl den enda som klarade av hon, egentligen var hon ju jättesnäll och social som bara den. Men jag förstår ändå valet dem gjorde. Men jag kommer sakna det hästkräket som fan och ingen kan ta hennes plats. <3

Skönt med helg.

Just nu sitter jag här och myser framför tv:n med modern och alla jäkla hundar .;D Imorn blir det först pitestan och fara och hälsa på Johan, och sen blir det nog party!? ;b Hallelujaaaah!

Igår inhandlade jag min studentklänning och en jäkligt snygg topp, jag är helvetes nöjd, bild kommer snart. Har även hunnit fixa min praktikplats idag. Det blir hos Mari-Louise. Från 9.00-15.00 och det är inte långt härifrån och det är bra. :) För då kan jag gå. Tänk er först 3 veckors praktik och sen lov! Herregud så jäkla skönt. :D

Jadu, väldigt intressant.

Mina nyaste skor helt söndertuggade. :( Fyfan så förbannad man kan vara.

Gaaah!

Ibland får jag faktiskt riktg skräpmusik på skallen :D haha!



.

En bild.



Första dagen i skolan efter lovet.

Vi hade hund idag fram till lunch, och jag visade upp några grejor. Det gick skitbra, för Vilma är så duktig. :)

Kom hem efter halv tre och då sov jag till typ nästan sju eller nå. :p Var nalta trött. Sen for jag ut och lekte med Perlan till typ elva eller nå. Så galet det kan bli. xD Imorn blir det typ utedag och typ grilla korv, och då ska Rippelainen få följa! Han lär ju bli gode lycklig. ;D Så gode chill dag ändå. 

Funderar vad som händer till helgen. Vill fara någonstans. Typ något annat ställe. Någon som är på?


SMISK!

Spelkväll hos Björn

Var gode roligt må jag säga. ;p Vi spelade först "Upp till bevis". Vääääldigt många fina bilder blev det också. xD Enjoy!


Posarna! YEAH!


Sen efter ett tag ramlade jag! Höh!


Typ invecklat! Haha!


Hej har du däckat Lars? Mahaha.

Myspys! :D

Har typ hunnit se ett antal filmer nu. :p Nu ser jag dock The Shining på tv. HERE'S JOHNNY! Haha. Ska nog lägga mig snart tror jag, för jag är som gode jäkla trött. ;>



YES!


SMISK!

Fågel, fisk eller barn.

Nu sitter jag här i ensamheten och lyssnar på låten nedan. Jag söp igår så jag har varit trött som fan idag. :b Jag säger bara typ "HAHA!" på ett ungefär. Jennie blev nog gode knall men det är ju så det ska vara. ;D Haha. Ikväll blir det väl filmkväll eller något liknande. Ska se hur jäkla många filmer som helst hade jag tänkt. :D Har en massa nya som måste ses. 

Tycker att min kära familj som är i Kåbdalis kan komma hem snart. :o Börjar bli lite långtråkigt här hemma. Kom även på att jag måste plugga för vi har ett jäkla prov på antingen måndag eller tisdag i Agility och regler och grejor. Tråkigt och jobbigt som fan, men det måste göras. Typ fisk. Min helg kommer att gå ut på att plugga och greja. :o Fyfan för Grans och fyfan för flesk! Gaaaaaaaah!

Bara för att jag heter Doris så har jag tänkt bjuda på två fina bilder som jag tog nyss! Haha!





SMISK!

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got U


Jag var bara tvungen!

Vi är bara så jäkla snygga alltså! :D

Spriten räddade mig från sporten.

Har du legat med ett skåp?



HAHAHAHA! I agree!

Åååh!!

BRINNANDE BARN! Grrrrr! Morr. Prrrrrrrrrrrrrffffft. Mårdhund - Mordor - Mops - Skurmopp. Snusburk låda.

FLYGANDE JAKOB FLÖG JUST FÖRBI!

Flugornas Herre...

Dennes namn är Jeeeeni! Ty denne varelse är ond som få. Ack ja! AKTA ER! Hon har nog fångat in över 50 flugor på en kväll. JAG BLIR SÅ LYCKLIG! Och om ni undrar hur detta gick till så är det så att vi använder en dammsugare, vilket jag skulle vilja kalla - flugsugaren! Det är vårat knep! SÅ SNO DET INTE ERA JÄKLAR! För då bryter helvetet lös i ett hus jag ska bygga på en förbannad mark långt bort! TVI VALE!

KOLLA IN JEEENIS BLOGG FFS!

FRA SER DIG! PUSS, GULL, RULL I MULL!


SMISK!

Mos i stugan!

Nu har jennie, the flugmördare, sugit upp säkert 100 st flugjävlar MOWHAHAHA! Men vi sitter iaf här i stugan och ser på MTV :p ska nog he igång en film snart. :o Håhå! Imorn blir det kanske skoter. 


SMISK!

Söndag och måndag

I söndags så gjorde vi inte så mkt förutom att typ städa hela jäkla stugan och var ute och körde skoter osv. ;) På kvällen gjorde morsan semlor och vi fick besök av Nyströms och deras lille Ricky. Rippe och Ricky var jävlat galna, kul hade dom då. ;p Fast Rippe hade ju då övertag i stort sett hela tiden. xD

Och igår (måndag) så packade jag bara och grejade eftersom att ajg nog drar till stugan idag. :)




Såååå snygga.

RSS 2.0