Söndag

Höhö, ja vad har hänt idag? Jag har suttit och pluggat teori och så har jag kört en massa bil. Hihi. Har ju även pajjat knät och det känns illa. Det är svullet och såret vätskar och geggar. Men värst är ju att det är i knät det gör ont. :o Oturligt nog är det ju mitt friska knä jag har gjort illa, så jag haltar fruktansvärt mkt. MEn otroligt nog så klarade jag av att köra bil. :P Mowhahaha! Men det blir väl bättre snart. 
Nu sitter man då och ser Sagan om konungens återkomst. Ååh vad dom filmerna är bra alltså. :D Så nu tillbak till filmen. ;) 
SMISK!

Helgen och lite till.

Torsdags blev det ju pitetripp. Till en början gick jag och morsan på lite affärer och så, och äntligen så har jag hittat en ny jacka! <3 Hihi. Sen på fredagen så blev det luletripp och så köpte jag bara lite inredningsgrejor och så. Bra-å-ha-grejor kan man ju kalla det. ;p På kvällen blev det först after work på café storgatan, det var tacobuffé och så. Så jag, Jennie, Martin och Lars satt och käka, och jag och Jennie satt och drack lite. :b Sen blev det till öjebyn till Jebb. Så vi var där och drack ett tag och till sist blev det pentan. Efter det blev det mat på Sunes och sen tillbak till öjebyn och sen hem igen. Lyckades skrapa upp knät igår, duktig som man är. Det var en galen kväll iaf. Haha. Idag i alla fall har jag inte gjort mkt, det har ju regnat och så, så jag har mest städat och flyttat runt grejor. Håhå! :p 
Nu sitter man iaf och ser Sagan om de två tornen, och funderar om man ska gå och fixa sig lite te eller nå. Det är som gode najs. Höhö. Men nu, tillbak till filmen.
SMISK! 

26/8

Skönt att ha fått lön måste jag bara få skriva! Jippie! Nu kan man ju faktiskt göra saker.

Idag har jag varit ute i skogen med Rippe, pluggat till körkortet och sett film och så. Camilla och Jennie var här ikväll och vi såg Confessions of a shopaholic. ;p Den var som bra. :) Jennie hade också med sig sin lilla kisseunge Pixie. :D Så Pixie, Torkel och Rippe har lekt och grejat på. Hugo däremot ville inte vara med. :o Haha den knasbollen.

Imorn ska jag och Ulrik ut med Rippe i skogen, Ulrik ska även testa sin nya "hund-GPS" det är som en pejlare fast med GPS istället. Den kostar nog kring 7-8 tusen. Ska bli intressant. Höhö. Sen så bär det av mot Pite. Det blir jag som kör som vanligt också. Höhö. Jag är så duktig. Farsan ska jobba och jag och morsan ska väl gå på nån affär och kanske hälsa på Johan och Michaela. Men nu blir det väl sängen snart tror jag. Så godnatt på er!


SMISK!

Yes!

Jaaaaaa! <3

Haschtomte eller lakritstomte?


Fått på skallen!


25 Aug

Just nu sitter man och ser Top Gear. Höhö. Vad sägs om en V8-blender. ;) Hehehe. Så tokiga.

Idag har jag varit och snackat med Gondy, och det känns jävligt bra. Har bokat mina två första körlektioner nästa tisdag och nästa torsdag. :D Så nu ska jag plugga som fan! Vilket jag har gjort idag. Hihi.

Har även varit och kört bil ikväll i en och en halv timme. Jag är så duktig. Har även suttit och "identifierat" ett kopparmynt 1/2 ör från år 1643 :p Vi har nämligen börjat gå igen farfars gamla myntsamling. Skulle man sälja dom skulle man väl bli typ miljonär. xD Det finns några vääääääldigt värdefulla mynt där. Det är som häftigt. Så nu har mamma beställt den nyaste Myntboken för den vi hade är från -87. ;) Haha. Men det är jäkligt intressant att sitta och titta och skriva ner årtal och grejor. Haha. Men jag är ju mycket för väldigt gamla grejor och så. Vi satt kring lunch och såg på Antikdeckarna och morsan tycker att jag ska bli något sånt för jag tycker sånna saker är intressant. xD Men det är bara att ni tycker vad ni vill om det. ;P Haha!
Men nu tillbak till tv:n!


SMISK!

Helgen

Fredagen jobbade jag, sen drog jag till Sandras systers lägenhet där Morgan, Mimmi och Sandra var.  Vi förtärde vin och pratade mode med en drygt 70-årig kvinna. ;D Hon var jäkligt cool. Sen drog vi till Selholmen där det var jäkligt mkt folk, däremot var vi it där så länge utan vi drog till Lule. Martin körde oss. Under resan så hörde vi något därbak. Morgan kräktes som fan! Det bara spruta, fast vi klara oss från spyan. Däremot blev alla så äcklade så vi höll också på spy. xD Haha. Sen tog vi oss till Lule och drog på Heroes. Haha... Efter klockan hade blivit tolv bjöd vi Mimmi på en drink för hon fyllde ju som år. Efter det drog vi oss mot nått matställe och käkade en massa mat, och tro mig det var gott som fan. Sen blev det byn igen. Skönt att komma hem tidigare för en gångs skull. 

Lördagen var jag så jävla trött att det var inte klokt, det var även samma sak för morsan. Så vi låg typ och dega hela dagen. Jag var verkligen inte bakis för jag drack ju som inte direkt nå mycket, och det var gode chill. Så vi såg mest film hela dagen och åt gott och så. Det blev också en väldigt tidig kväll.

Igår (söndag) så blev det chillkväll hos mig, det var jag, Martin, Björn, Lars, Sandra och Morgan. Dock var Sandra tvungen fara för att hon är så allergisk, för det finns ju ändå i luften som. :o Lars for kring klockan åtta för han skulle jobba, och efter det nån gång så kom Morgan. Vi såg film och så. Vi såg Coccoon (om det nu stavas så). Det är en Stephen King film, så den var ju lite speciell men gick absolut att se. :) 

Så nu sitter man här helt ensam, för Rippelainen är i skogen med Ulrik. Höhö. :p Ser lite tv och ska nog städa sen. Ska nog kanske också städa min bil. ;D Haha. Den är jäkligt skitig, eller rättare sagt hårig som fan. xD Och imorn blir det att fara till Gondy och snacka med han. Halleluja. Jag och morsan har ju som it hunnit än. Men det känns jäkligt bra iaf. Men nu tillbak till tv:n. ;) Tjarrå!


SMISK!

Mental Retardation!


En liten mongokisse! ;D Mahaha! xD

Yeah.

Var ute och gick typ två mil med Vilma och Rippe igår. Höhö. Sen på kvällen for vi till Camilla och såg Ace Ventura 2. ;D Kung! Sen begav vi oss hem. Sen idag fick jag veta att det hade varit någon bakom vårat fönster igår kring midnatt. En vuxen karl. Farsan var ju typ helt galen, så han skämtade om att han sku sitta ute inatt med hundarna och se om det var någon som skulle komma tillbak. :o Haha. Men obehagligt ändå. Men jag är ju fult medveten om att det finns fönstertittare på altuna. Huvva! Jag vet även vem dom är... Haha.

Idag så har jag städat lite och grejat åt morsan, har även tvättat en massa kläder och så. Senare ikväll fick jag ett telefonsamtal där jag blev erbjuden jobb. Sorgligt nog var jag tvungen tacka nej. Men om nån månad skulle hon höra av sig igen eftersom att tajmingen nu var så dålig, så jag får nog ändå kanske nytt jobb framöver. Men snacka om att jag mår dåligt över att vara tvungen att tacka nej. Jag som ville ha jobbet. Men det passar ju sig som sagt inte nu. 

Imorn har jag nästan "lovat" mamma att jag ska baka lite åt hon. :p Haha jag är it så mycket för att baka, det är ju roligare att laga mat. Men om man bakar så fryser man ju in det tills man får främmande och så, så det är ju nödvändigt. Imorn blir det även att jobba. Men för tillfället så sitter jag och ser Malibus most wanted, haha så tokig film. ;D Och på tal om ingenting så har man ju fått sin lönespec och den ser gode bra ut. ;p Dock blev jag sugen på att dricka i helgen eftersom att både Peder och Björn fyller år imorn. Men jag vet it om jag vill slösa mina pengar på sånt. Men vi får väl se, man kan ju som aldrig direkt planera nå, utan det blir bara som det blir. Men nu blir det tillbak till filmen!


SMISK!

Gee!

Har hunnit med mkt idag. Nästan för mkt nu. Haha. Har även kunnat käka palt idag helt utan problem, och det gör mig faktiskt jävligt lycklig. :D Har även varit och kört med papi som vanligt. Vi for till korsträsk och käka mormors blåbärsbulla och sen drog vi vidare och var och ragga på byn. Så nu på torsdag så ska jag och morsan och snacka med Gondy och så ska jag börja ta körlektioner. Ska se om jag kan ta flera per dag, och hur många det går att trycka in. Håhå. Vill ju ta det där jäkla körkortet nån gång så. 

Vad händer till helgen folks? Eller haha, det vet jag ju redan. Men jag känner faktiskt för att ta det chill och spara pengar så filmkväll hos mig för dom snåla och tärda jäklarna! ;D


SMISK!

18/8 -09

I lördags var man i pite, köpte nya skor, och var ute med Rippe, Petra, Quinn och Robert. VI var först uti nån brygga så hundarna fick bada. Höhö. Sen gick vi till nån jäkla skog och var och gick. ;D Vi var ute och gick i ungefär en och en halv timme sen begav vi oss till Robert där vi såg på tv. Sen blev det hem till Älvsbyn igen. På kvällen förtärde jag alkohol med en massa trevligt folk. Haha! Vilken tokig kväll. ;D
Söndagen så var jag mest i Korsträsk hela dagen. Gode skönt.

Köpte även nya jeans igår då jag och mamma var på MiM. Idag var jag på AF och det var som vanligt. Tråkigt som faaaan. Sen drog jag och morsan och köpte palt till lunch och käka. Sen drog vi på MiM igen, och kag köpte ett gode snyggt linne för 89,90Kr och lånade hem en jäkla fräsch kofta från Serious Sally som jag nog ska köpa. Jag behöver som nya kläder och så behöver jag lite höstmode in my closet. ;) Ikväll blir det att fara och köra lite bil. Blir nog även att köra till Korsträsk och fika hos mormor för hon har bakat blåbärsbulla idag. Måste ju även skriva att jag har fått mig en bil av morfar! Haha jag är så förbannat lycklig! Men nu blir det tv ett tag.

SMISK!

Jag har bara en sak att säga...

Hahahaha! Oh my. Skrattretande.



gosh!

Nämen seriöst ska ni ändå kommentera skulle det vara roligt ifall jag fick veta vem det är som skriver. ;p Håhå :D

Idag har jag gjort en massa nödvändiga saker bara, ja herregud. Var även ute och körde med papi, och som vanligt så fick jag senadrag i kopplingfoten. Så det slutade med att jag satt och skrek och var helt vild. Men jag är ändå bäst på köra bil så. Men fatta vilken smärta alltså! Haha. Illa illa. Jobb hela helgen då kanske? Är inte säker om jag ska jobba riktigt hela helgen, men det lät som en jävligt bra plan. Fick även mitt nya leg igår, fast det kanske jag har hunnit skriva. xD Det känns jävligt bra att slippa ta med det där förbenade passet vars än man ska. :D

Förövrigt så sitter jag och ser en jäkligt sjuk film, eXistenZ heter den och är en science fiction från -99, så det är ju it så konstigt att den är sjuk. :p Håhå!


SMISK!

Vadå rädda hundarna?

För alla er som fått det där mailet där man ska skriva på och där det är den där länken till då dem flår levande djur, så skall jag informera er om att det är MÅRDHUNDAR inte hundar dem flår. Mårdhunden räknas egentligen som räv (kinesisk vattenräv om jag inte minns fel). Bara så ni vet. Så innan ni börjar skriva vill vi ha lite fakta som stämmer tack.

Ojoj.

Har inte orkat skriva nå här på ett tag, det har varit alldeles för varmt och så. Fredagen blev det öl och utgång i lule, lördagen inte mkt alls, drack lite öl och chillade med folket ett tag och så. Har även jobbat, varit och badat och grejat på. Håhå! Vad händer till helgen då folk?

Nu har då den hemskaste värmen försvunnit, men det är ändå kring 32grader på dagarna. Dock regnar det ju som fan och åskar, och det regnar ju it lite heller, det typ öser ner liter och man hör it ens vad man själv tänker. :o Oh shit!

Längtar som massor till hösten nu, fast man ska ju njuta medans det är så varmt. Blir ju nämligen att göra om nere i Johans gamla rum, ska även slå bort nån vägg och greja på. Så då får jag ett nytt rum! Haha. Då behöver jag it ha så bråttom med att flytta. Jag är så lycklig.


SMISK!

Fredag..

och öl hos Mia. :D Hihi! Ska bara typ käka och greja lite först. Håhå. :D 

Torsdag

Dagen började med att jag var hemma och höll på. Sen ringde jag Camilla och fråga ifall hon sku med ut och gå till byn med Rippe, och i samma veva köpa lite glass(eller att jag sku bjuda). Så vi for ut på byn och varmt så inni helvete var det. Ja herreminje. Sen drog vi till Camilla och såg klart en film som vi började med för länge sen. :P 
Sen hem och äta och sen till Camilla igen. Vi bestämde oss för att cykla ut på byn igen och gå på Konsum och så. Det slutade med att vi var hos Jennie och försökte få med henne och bada. Så då cyklade vi hela vägen hem till mig, hämtade badkläder, sen till Camilla och hämta badkläder, och sen till Jennie och sen till Selholmen. Ja herregud vilket äventyr det blev sen. 
Vi tog oss över till nån jäkla ö med en massa stenar. Det gjore då ont i fötterna som fan, sen slutade med att vi var mitt i en "djungel", stötte på råttkadaver, och fick väldigt ont i fötterna från det där jäkla gräset. Sen så hörde nog hela Älvsbyn mig skrika! xD Haha jag var helt tokig. Jag gillade inte våran djungelfärd. Men vi tog oss typ tillbak och sen drog vi till självaste badplatsen och badade lite till. Det slutade med nakenbad för mig och Jennie. ;D Haha ojojoj! Tänk om nån såg oss. xD Illa illa. Men sen i alla fall så for vi till Konsum, träffade på Lars och Mia, så vi sku se film hos Jennie i allla fall. Vi såg Push och den dög väl, fast vi prata väl mest bort hela filmen. :P Men jag, Lars och Mia bestämde även att vi ska förtära alkhol imorn (idag). Jippie säger jag bara. ;D Jag är taggad som faaaaaaan! Men nu blir det att sova så man orkar upp imorn. :o GODNATT!


SMISK!

Det är intressant med smeknamn....

Men tanke på att det är så mysko ibland vars folk får dem ifrån. Ja herregud, själv har man haft väldigt många olika, fast mest kallas man ju då Såfaja, men även Såfijaja av en del, och det är väl folk jag umgås med. ;P Min far kallar mig Fia, men det är nog bara han som gör det, och även bara han som FÅR göra det. :b Staffan kallar mig Soffan eller Soffipropp, vilket är lejt nog. xD Så då folk t.ex kallar mig Sofi(e) så bryr jag mig it så hårt faktiskt, eftersom att det är oftast lönlöst att försöka få dem att säg Sofia, även om det är två olika namn. :p

Idag har jag jobbat lite, rensat ogräs åt moder jord, tvättat en massa och vikit kläder, åh vad jag är duktig. Haha. :p Har även varit och övningskört med papi, och jag har bara en sak att säga (förutom att jag är bäst på att köra); Såfaja och Anders på nya äventyr. :D Haha! Jäklar vad roligt man kan ha då man är ute och kör, spec om det är med en som heter Anders Pettersson. xD Jag gillar verkligen min pappa! Han är så tokig. Men nu blir det tillbak till tv:n <3 


SMISK!

Söndag

Idag blev det chill som sagt. :D Vi for till korsträsk och möttes av Andreas och Tia (Vilmas syster och därmed Rippes moster ;D). Tia och Rippe fick busa och greja på och sen så for vi till bryggan. Rippe han badade som vanligt och efter ett tag upptäckte han ju att det var fiskar i vattnet så då hoppade han från bryggan, fast det var nog it riktigt meningen för han tappade som balansen där på kanten, så han fick simma. ;D Sen for jag, mamma och Johan ut och fiskade, dock var det bara jag som fick fisk. I fick tri obbarr! Rippe följde även med och han låg mest bara i båten och sov för han hade ju varit ute i skogen på morgon. Men jäklar vad knäpp han blev då han såg fiskarna. :D Haha! Det var en syn man inte vill missa. ;D Har även jobbat ikväll så nu sitter man här nyduschad och ska nog he igång en film eller nå. Tjarrå!


SMISK!

Lördag

Jadu vad hände då, jo jag och modern var ute med Rippelainen på morgon i skogen. Han skällde järpe haha. ;p Men jag menar det är ju skogsfågel så. Sen for jag till korsträsk och sköt lite med luftgevär och hade tråkigt. Sen blev det hem igen och inte göra något alls. Sen på kvällen kring typ halv elva kanske ringde pojk så jag följde med han till pite och åkte bil bara. Haha så tokigt. :p Det var min lördagkväll, och jag må då säga att det var gode skönt med en nykter helg för en gångs skull. :D 

Idag (Söndag) blir det korsträsk och typ fiska, skjuta med luftgevär och chilla lite. Kanske ut med vovvarna lite. :p Modern och fadern var ut med Rippe imorse också, och då hade han ståndskall på fågel, men morsan hann it riktigt se vad det var. Sen då dom sku fara så står det en tjäderhöna på vägen som flyger iväg, och vad händer då? Jo Rippelainen blir ju astokig. :p Jag är så stolt över han! ;D Nämen nu blir det korsträsk och jobba ikväll. :b TJARRÅ!


SMISK!

Åh Jesus!

Har typ just vaknat och ska bara käka, sen drar vi ut i skogen med Lilleman. Jippie!

Är lite öm sen vi var på skjutbanan, men blåmärken har jag då it fått så. Mahahah. Igår var jag i alla fall på AF som vanligt blää, sen så for jag till Camilla och Carro var där. Sen drog vi till Jennie som vanligt och såg film, vi såg Donnie Darko och jag tyckte faktiskt ändå att den var bra. :o Sku borda se den en gång till, då blir den säkert ändå bättre för då fattar man väl mer. :b Men glad påsk!



SMISK!

RSS 2.0