Hej å hå

Någon som har nå bra boktips? Är i stort behov av nå böcker. Det är så avstressande att läsa. Känner att jag går an lite för mkt just nu.

23/4

Idag har varit en fullspäckad dag. Varit i skolan och måla det där förbaskade bordet som ska bli gult. Lär få måla minst åtta varv. Gul är en extremt otacksam färg att måla med. Men slutresultatet kommer bli skitabra. Är redan många som vill åt det. Haha och det är it ens klart än. Sen så har vi veterinärbesiktat om småpojkarna. Sen så har jag grejat på med en pall som blev klar nu ikväll. Klädde om den och sånt där. Sen så kom dom ju och hämta lillkillen som blir vidselsbo. Det var väl lite jobbigt som det alltid är att skicka iväg en valp. Men han kommer ju få det bra och så kan vi ju alltid hälsa på med tanke på att vi bor i samma kommun. ;) Efter det for jag upp till Korsträsk och hämtade tre av sex stolsitsar som jag lovat mormor att jag ska klä om. Sen drog jag och fader jord på jobbet och kollade lite färger och sånt där. Ska nämligen sprutmåla några hyllplan till några stringhyllor. Hittade inte igen dom riktiga hyllplanen till dem, så världens bästa pappa gjorde nya åt mig. Så nu blir det måla i nå roliga färger och kanske göra några till hyllplan i ek tror jag. Dom gjorde nå jobb åt typ Canon eller nå en gång i tiden, så dom har sin "canongrön" och den var svincool. Så lillstringhyllan kommer få gröna hyllplan. Kommer bli hur najs som helst. Då jag kom hem efter det så började jag sprätta stolsitsarna, så nu har jag nästan klätt klart en än så länge. Fattar it att jag har orkat allt detta. Går fan på sparlåga just nu. Är inte frisk för fem öre, och nå hjälp på vårdcentralen får man ju inte heller. Sen så har utslagen blivit tre gånger värre, måste sluta smörja in dom med det jag fick utskrivet, för jag misstänker att det är det som har förvärrat det. börjar nästan bli rädd att jag ska få ärr i ansiktet och på halsen. Fyfan alltså. Sen så gör dom ju ont, kliar och irriterar som fan. Men men I-landsproblem förmodar jag. Och på onsdag har jag lovat bort mig själv som hårmodell och lite sånt där trevligt. Kommer bli fixad, sminkad osv. Sen blir det att visa kläder också, så jag har varit på handplockat och fått med mig en massa kläder och smycken hem som jag ska ha på mig då på onsdag. Skulle egentligen ha tre ombyten, men det blev fem för min del. ;p Haha. Kommer få ett presentkort och sånt där på det också. Men det kommer nog mest bli kul. Kärsti har ju velat ha mig som hårmodell tidigare, men jag har som inte känt för det. Men jag har då inget bättre för mig, så därför vore det väl dumt att inte tacka ja. :) Men nu ska jag väl försöka sova lite så jag orkar med morgondagen.
SMISK!

Najs price baby



Hahaha! Jag och Potat i december skulle jag nog tro.

NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

Tar jag påsklov. Hehu. Är ju ledig i en och en halv vecka. Herregud. Då blir det att mysa mkt med småttingarna, för dom drar ju vidare snart. :o Buhu! Jag kommer sakna dom som fan. Men men, så är det ju att ha valpar.

SMISK!

Mina gullebarn <3

Om jag kunde så skulle jag behålla alla. ;)

























Meeeen himla

Jäkla facebook. Sluta bråka. Folk skriver till mig men jag ser som inte vad någon skriver. Sen håller det bara allmänt på att tjorva. Är det mig det är fel på, ellerrrrrrrrrrrrrrr!? Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää........

RSS 2.0