Lilleman tycker om att förstöra



Speciellt döda fåglar!

Jag ber så hemskt mkt om...

.. Ursäkt för att jag är så dålig på att besvara kommentarer. Jag är lite för virrig. :p Och ja absolut Kattis så kan du få önska lite nobsbilder! :)



Rippe



Rippe



Vilma



Vilma



Vilma



Vilma, Sita och Sigge



Rippe, Roy och Ronja



Ska försöka vara duktigare på att lägga upp bilder, för bilder är ju roligare än text trots allt. :D

SMISK!

mamamamamamamamamamamama

Alltså jag ids fan it blogga nå mkt längre. Men ska väl dra ett försök iaf. I helgen så har jag mest bara varit i stugan och tagit det lugnt. Petra pch Jenny kom också dit och var där från lördag till idag. Sen så har jag städat bilen ikväll, så nu går jag jävlat på sparlåga. Måste vila så att jag blir oförkyld snart. :p Jag hatar att vara sjuk. Jag blir så förbannat rastlös och börjar göra saker fastän jag nog egentligen inte orkar. Håhå. Men sån är jag. Ska försöka lägga in lite bilder imorn om jag orkar. Fast det lär säkert inte hända. :p Haha!
SMISK!

Schkååål

Har varit en väldigt trevligt helg, men lat som jag är ids jag inte skriva om det. :p Fick min lönespec igår, och jag blev då inte besviken iaf må jag säga. På tal om pengar har jag jobbat idag, och imorn blir det också jobb. Farsan snackade om att dom går skift nu så till veckan blir det kanske ett skift på tolv timmar, och då tjänar jag ju väldans bra ifall det blir av. Isåfall blir det två nätter, så jag klagar inte. Men man blir ju helt jäkla ur balans men det är det värt. Haha.

SMISK!

Parteeeeey

Haha nu vet jag inte varför bilden blev SNE SÅ INNI HELVETE, men det får helt enkelt duga. xD Jag är för trött för att börja gorma runt i kring det. Igår var det kalas. Tog peggan, drog till Hortlax och hämtade Petra Potat, sen drog vi till Öjebyn där vi lämnade bilen och drog på fest hos Kicki och Markus. Mkt trevligt må jag säga, förutom två stolpskott som inte hade alla indianer i kanoten. Men shit happens. :p Sen blev det utgång på Challenge. Träffade gamla kompisar och bekanta som man inte träffar i vanliga fall, kul! Vi skakade rumpa och drack sprit. Haha. Det var en väldigt lyckad kväll, och det måste göras om inom kort! :)
SMISK!

Ulriksdalskogens Sita



Fastän hon drar som en jävla nordsvensk brukshäst i koppel och lever rövare, så är hon ändå gode så himla söt. :)

SMISK!

Joow

Gör två separata blogginlägg istället för att smälla ihop allt i ett. Det blir så mkt jobbigare att läsa då. Dessutom vill min dator inte som jag, och därför blir allt en stor klump istället. :p Inte nu för att jag hade så himla mkt vettigt att skriva, ja eller typ, snart blir det sängen. :D Haha! Imorn blir det jobba heldag som i fredags, men det blir från sju till fyra istället för klockan sex. Sen på tisdag blir det troligast samma. Men jag klagar inte för jag tjänar ju då pengar. Har jag riktigt tur, kanske det blir mkt jobb framöver så det känns ju riktigt bra. :)
SMISK!

Yeey!

Var på utställning i Jmk idag och det gick bra. Blev Excellent och i konkuransen en tvåa. Men jag är nöjd ändå. :p Sen kom det en kvinna från Finland som ägde en väldigt stor kennel, Punapippurin, med många championvovvar, som blev vääääldigt intresserad av lilleman. Hon sa att hon ville para han med sin Taika som hade erövrat många championat. Hon var som sagt väldigt fin. Så dem tog ett tiotal bilder på Rippe och lite sånt där och ska höra av sig framöver. Blir det nu en parning så löser sig ju allt med en valp kanske. Men inte nog med det så var det två till som kom och frågade ifall dem fick ta lite kort på Rippe just för att kanske få använda han i en parning. En av dem snubbarna var Martin Markusson som är väldigt aktiv inom SSF och har haft många snygga champions. Eller rättare sagt har. Så vi stod och prata gode taget om allt runt i kring hundarna och sånt där tjaffs. Det är som kul att träffa nytt folk, och speciellt inom SSF, för dem flesta är så bra att ha och göra med. Men det roligaste är ju då självklart att dem tycker Rippe är så himla snygg. Så dagen har varit väldigt lyckad i mina ögon. Men får ju inte glömma att skriva om Sita. Hon fick Very good och blev uppmätt till 44 cm, och det är precis på gränsen. :D Haha! Hon fick ändå bra kritik, men troligast blev det Very good för att hon inte kunde springa och var lite halvgalen. Tur att jag slapp springa med hon iaf. Så nu får Ulrik träna lite så kanske det går ännu bättre till nästa gång. :)
SMISK!

RSS 2.0