Sånna här......

... Dadadadam, har jag bakat idag. :>




Fast jag måste faktiskt säga att min var roligare, kreativare och lejdare! :D Köpte några roliga pepparkaksformar igår som jag har provat använda idag. Köpte även lite kristyr så jag har dekorerat några pepparkakor lite extra. :D Jag är så duktig!

SMISK!

Sluta snora äckelpäckel

Har varit i Lule idag och inhandlat typ lite roliga grejor. Blev käk på Baan Thai. Förbannat gott alltså! Jag är så lycklig mahahahhaha. Fastän jag snorar som ett litet barn så är jag lycklig ändå. LAKNLASKNLKSNLKA. KLIPPNING PÅ FREDAG DESSYTOM! Btw så fyller jag 20 nästa vecka och jag längtar som ett litet barn. Så nästa fredag ska jag vara FULL SOM ETT ÄGG! Tjarårårår.
SMISK!

Sockar, vantar och tändstickor

I onsdags så spenderade jag halva dagen i Korsträsk. Blev att fara och hälsa på Maja och sånt där. Fick mig ett par röda lovikkavantar som hon har stickat. Fick även sockarna jag har beställt av mormor. Min mormor är nämligen jävligt duktig på att sticka och därför är det bara att hitta mönster så gör hon det åt en. :p Jag ska fan bli lika jävla bra som hon! Muahaha! :D Har btw fått väääääääldigt många komplimanger om min "hålmössa" som jag har stickat, och det är ju som kul. :p Tändstickorna orkar jag inte skriva om just nu! Haha!

Igår drog jag, Jennie och Camilla till Pite, käkade på Max och såg den nyaste Harry P på bio. :D Den var faktiskt gode bra, däremot så började jag och Jennie svammla om pundare och svampar och det resulterade i en skrattattack av mig, fick hålla för munnen gode taget och det ville som inte sluta. Sen då jag blev som seriös för att jag skulle skärpa mig så blev det ju bara värre. :p Tror kanske att dom runt i kring blev lite less. ;p Men ett gott skratt förlänger livet, och flera goda skratt gör en odödlig. ;) I WILL LIVE FOREVAAAAAH! MOWHAHAHA!

SMISK!

ÄNTLIGEN!

Igår fick jag hem jackan som jag har beställt från Junkyard.com och jag kan ju då säga det att jag är jävligt nöjd med den. Klad Faja! :>



Yeahyeahyeahyeahyeahskuuuuuuuurk.

SMISK!

NEJ JAG VILL INTE!

SLUUUUTA JAG VILL IT BLOGGA! JÄVLA baaaaaaajs.s.ss...... Nej jag är it trött! Jävla snorskalle. Jag känner bara för att INTE SKRIVA NÅGOT INTRESSANT VILKET JAG ÄNDÅ ALDRIG GÖR. Go Faja! Take out the papers and the trash. MEN ALLTSÅ JUST NU KÄNNER JAG BARA HELT ENKELT FÖR ATT CAPSLOCKA! Muwhahha. Häjtå.
SMISK!

Where the wild things are

Såg denna film igår, och den väckte många barndomsminnen. Älskade boken som liten och jag kände igen allt även fast det har gått många år sedan jag läste den. Däremot hade man väl föreställt sig en del röster annorlunda. :p Haha! Men jag gillar den väldarns mkt!
SMISK!

HARRY P

Yeah! Jag vill se.
Men förlåt iaf för att jag slängde in en jättegammal bild i det förra inlägget utan att skriva nå
(förmodar att ni inte är intresserade MEN DET SKITER JAG I).
Min morfarsfarfarsfarfar (tror det blev rätt nu?) Ulrik Öhman. Han köpte 340 hektar mark och döpte det till Ulriksdal. Fick även veta att vi egentligen skulle ha ägt 70-80 hektar mark mer än vad vi gör idag. JL (morfars pappa) fick inte ut hela sin arvsrätt eller hur det nu var. Det blev fel iaf för ingen kan ju ta bort någons arvsrätt så länge inte ett testamente skrivs. Men det är ju inget man kan börja bråka om nu eftersom att det var ett tag sen. Måste upp till morfar imorn och fråga en massa. Jag och morsan satt och snacka och plötsligt dök det upp en massa frågetecken. :p Haha. Min morfar vet allt!
SMISK!

Korre in my <3

Ja just det. Just nu sitter jag i Korsträsk hos morfar och plågar hans dator. Har varit på soptippen med lite grejor så då passade jag på att dra till Korre. Hörde nyss att hundarna blev galna så jag gick ner för att kolla och då var det tydligen Staffan som kom och hälsade på morfar. Alltså min fasters man. Gode roligt att min faster och hennes man brukar hälsa på MIN mormor och morfar. Jag menar dom är inte släkt utan det är genom oss dom känner varandra. ^^ Hittade en massa roliga bilder på morfars dator så jag ska lägga upp lite.



Vilma som valp. Läs på tidningen för tusan!




Behöver jag ens skriva att Rippe var jävligt söt som valp?





Hittade typ miljontals bilder men man kan ju som sagt in lägge upp allt. :p

SMISK!

Åh smörj in min kropp med fiskleverolja...

Och säg att du älskar mig! :D Haha. Alltså jag är seriöst sämst på att stava, jag måste skriva om typ tuuuuuuuusen miljarder gånger. Jag kanske skulle sluta med det och hoppas att alla ändå förstår vad som står, äsch skit samma, jag får stå ut med att jag är petigast i universum.
Till middag idag blev det palt i byan i korsträk och he var gott nå så jävulst!! Ehe, eh. Min gammelfaster Maja är bäst i hela världen, och hon är sådär lagomt knäpp inni skallen. Hon kallar Malins barn för polisonga! :D Get it!? Alltså inte polisonger och inte polis-onga förstår ni, utan polisonga! Polisbarnen! :D  Så då hon säger det så fattar ingen vad hon snackar om. Hon är allt lurig den där gamla tanten. På tal om Maja så skulle jag borda fara och hälsa på hon i hennes nya lägenet som jag hade tänkt göra typ hundraelva gånger. Men nu jävlar måste jag dit! Ska dessutom fråga hon om en skåp som har stått i gammelhuset och som nu står i källaren i det andra huset. Ni förstår min kära gammelfaster är fruktansvärt givmild av sig, eller iaf till mig. Hon vet ju att jag gillar gamla grejor, möbler osv. och hon har sparat väääääääldigt mkt under många år, så då brukar jag få lite grejor då och då. :) Då jäklar blir jag lycklig Faja!
SMISK!

Jag är fan bäst

I helgen har jag mest varit hemma och så. Har rivit lite tapeter och grejat på. Igår så spelade jag Zelda Oot och bäst som jag är så klarade jag ut spelet. Visserligen var det gode mkt svordomar och gapande från min sida, och adrenalin gånger 100. Jag blir alltid så galen då jag spelar tvspel. :D Jävla Ganondorf!
Idag då så har jag och morsan tapetserat hela dagen, vi är så himla duktiga och nu är vi färdiga också. Är gode jävla trött just nu så det blir i säng tidigt ikväll.
SMISK!

Rubrikjävel! >:(

Ja exakt, precis så är det! VARJE JÄVLA DAG, OK?!

Nääämen, så fort som jag har fått tag på stickor i storlek 12 så ska jag jävlat säkert sticka mig en ny mössa, EN JÄVLIGT COOL EN SOM I STORT SETT INGEN ANNAN HAR! MAHAHA! Egentligen behöver jag ingen ny mössa för jag äger väl runt 15 st. :D Men garnet kostade knappt något och så vill jag ha en sån mössa, roligt med lite variation. Däremot behöver jag en ny vinterjacka. Funderar på att beställa en från Junkyard.com då jag får lön. Egentligen vill jag inte slösa pengar, men ibland måste man ju! :D

SMISK!

Jag vet aldrig vad jag ska skriva som rubrik

Jag är svullen nå så jävulst på ena sidan av halsen och har jäkligt ont, det gör ont bara jag rör på tungan. :P Haha. Man kanske skulle ringa och få tid på vårdcentralen så att dom kanske kan snabba upp det här, har ju trots allt gått typ 3 veckor.
Egentligen har jag inte orkat, men jag for och jobbade idag ändå. Jobbade till klockan nio, så jag snabbduschade och nu sitter jag och ser på CSI, såg reprisen från förra måndagen igår, så jag kunde inte låta bli att se det idag också. :)
Bjuder på en bild från halloween. ;D Hahaha!
Igår drog vi till Happis på IKEA. Köpte en ny matta och en kudde. :) Är gooode nöjd.
Vi passade på att kika på skor på skopunkten och självklart blev jag kär i ett par, och då snackar vi helt jävla förälskad! Men köpte dom inte, har blivit så snål om mina pengar ju, så jag tog beslutet att gå därifrån utan skorna. :( Men å andra sidan var det starkt gjort av mig! :D Kan ju faktiskt beställa dom i värsta fall. ;p
SMISK!

HAH!



Haha! Snygg bild alltså, det var för några helger sen då vi var hos Jennie och firade Camilla!

Hakan, hakan dom kallar mig för hakan! Jag blir så lycklig!

SMISK!

12:e November

Nu är det fan inte länge kvar! :D Jippie!

Idag har jag varit ute på långprommis med Rippe och sen blev det ut och busa och träna i någon timme också. Så nu ligger Lilleman och sover. :P Sen kom jag på att jag behövde linsvätska och självklart så for jag och köpte det, däremot ville inte min bil riktigt som jag, men tillsist så gav peggan med sig. Sen drog jag in till morsan och snackade med hon. Papi ska bort ikväll så då ska vi passa på att fara ut och äta eller nå. ;D Igår så började jag städa inför julen, alltså då snackar vi att jag ska städa hela huset. Har kommit en bit på vägen, fast allt ska jävla grovrengöras mahahaha! Hann ju även städad nån timme idag så har jag tur så blir det kanske klart i helgen. Får dock se hur mkt jag hinner imorn för jag ska dra och jobba.

På farsdag blir det nog kanske IKEA! :D Åh det är så jävla roligt och jag har lite grejor som måste inhandlas. Nu så börjar det kännas som att min förkylning är påväg åt rätt håll. :p Därför blir jag jävlat aslycklig! Btw, nån som vill köpa nya vinterdäck åt mig? Det är fan som att köra med sommardäck, nästan iaf. :D Man tar sig jävlat ingenstans.

SMISK!

Lucky me

Haha alltså denna förkylning den vill som inte ge sig, den gillar mig verkligen . :p Har börjat känna av mina bihålor, tror att jag har fått bihåleinflammation och det är så typiskt mig. :p Men jag kan inget annat än att skratta! :D Bara jag it skrattar för mkt för det gör faktiskt lite ont. :p Håhå jaja! Ett kilo MJÖÖÖÖL!
Idag har Sita varit här och terroriserat mig. Ja och Rippe har hon också terrat, fast egentligen tror jag att han tycker om det, fast i smyg. ;) Men jag har iaf haft fullt upp med valpjäkeln. Hon är som ett yrväder, allt går så jäkla fort för hon, och hon kan inte vara still. :p Men hon växer ju upp hon också så småningom, så det är bara att ha tålamod med lillskiten. :D Fast då Rippe inte är hemma så är hon faktiskt mkt lugnare, för direkt hon ser han så blir hon helvild. :D Han lockar fram djävulen i hon!
SMISK!

Jag fattar it

Varför är alla (okej inte alla, men många) så himla deppiga just nu? Jag fattar det inte. :o Själv är jag lycklig för att jag har bestämt mig för det, och jag har mkt att se fram emot nu framöver. Men seriöst, börja le även om det är fejk och SÄG; "Jag är lycklig!" Man ska inte fuska och säga det i skallen för det har inte lika bra effekt. ;) Men tro mig, tillsist har du lurat dig själv till att bli lycklig, och det är inte fejk om du känner du glad och lycklig! För gör man det här nog mkt kommer du ALDRIG hamna i en deppression igen! :D Klart man har bättre och sämre dagar, men jag tycker att det är hemskt att det är så himla många idag som får antideppressiva. Ja, dom söker hjälp men ingen hjälper dom med deras problem, eller hjälper dom att hjälpa sig själva. För tro det eller ej, antideppressiva är tyvärr sockerpiller och det är FAKTA. Hang in there my friends!
SMIRRELIRRE!

Snåljävul

Sitter just nu och ser Cougar Town, den serien är så förbannat jäkla bra, jag blir så himla glad då jag ser den! :D På tal om serier så är jag på tredje säsongen av Prison Break. Gaaah, det tar ju aldrig slut. :D Haha! Dessutom så håller jag på bli lite småless denna förkylning. :p Missbrukar Mollipect för min hals och min lungor, och det smakar jävlat rövhål! Huvva! Men å andra sidan så hjälper det ju så. :D
Har så himla mkt pengar på mitt konto just nu, så jag funderar på att kanske unna mig något. Kanske beställa lite från nelly.com? ;D Haha. Men tyvärr har jag sån beslutsångest som vanligt. :p Har blivit så himla snål av mig!
SMISK!

Nörda mera

Just nu så sitter jag och spelar Zelda Ocarina of time på 64:a. Så nördig jag är. :D Har börjat från början och ska fan klara ut det på kort tid hade jag tänkt, men frågan är om jag kommer att klara det. xD Nämen det är roligt för man blir så himla nostalgisk. :p Zelda is the shit!
SMISK!

Det jag ville få sagt är

Man smakar efter vad mat man äter. Alltså, älgar äter massa grönt och en massa natur, ja dom äter naturen, därför smakar dom vilt, plus att dom är fria ute i skogen. Jag ligger hemma och är lat, jag trycker i mig kilovis med socker varje dag, jag skulle inte ens vilja veta hur jag smakar! :D Tur att ingen ska laga mat på mig då. HAHAHAHA HEJDÅ

ÄLGARNA ÄTER INTE BJÖRNAR

Men alltså, fyfan vad jag är smart! Älg är ju vilt, eller hur, och det är ju faktiskt PÅ RIKT OCKSÅ att man blir vad man äter. :D Hahah! Älgar äter vild mat därför smakar dom vilt! Älgar smakar ju vilt ja, det innebär alltså att dom krigar i käften eller nå. INGEN KAN SITTA STILL HELT ENKELT, INTE ENS NÄR DOM ÄR DÖDA, FÖR NÄ DÅ ÄR DOM VILDA! Dom små(stora) liven hoppar omkring på tallriken. Jase vart är världen påväg egentligen! Ät wasa för då blir du en hårdmacka. JAMEN DET VILL JAG JU VERKLIGEN BLI, ligga still och smula helt orörlig tills någon kommer och äter upp mig. VILKET JÄVLA LIV, JAG BLIR SÅ LYCKLIG.,..,,., :) Nu måste jag sova innan jag helt tappar förståndet!
SMISK!

Åh min hals mår inge bra

Nä och inte mitt knä heller. Nu börjar det bli lite mer svartlilaaktigt, men mest svart. xD Ja hela mitt knä är dubbelt sin vanliga size. Ibland så lyckas man verkligen. :p Så det blir vila idag så att man kanske blir frisk nån gång och så att jag orkar fara till stugan imorn. :p På tal om det måste jag börja kolla vad jag ska ha med mig!
SMISK!

Men äntligen!

NUUU ÄNTLIGEN så har utställningsresultaten från Kalix kommit in på SKK's hemsida. Det tog latjävlarna 8 månader att fixa det. Haha dåligt! :P Men nu är det ju då inne iaf!
Just nu sitter jag bara och väntar på att bli frisk, min kära mor har smittat mig! Men sånt händer ju ibland, dessutom så har jag klarat mig bra från sjukdom om man jämför hur känslig jag var förut. :) Skönt! Håhå.
Idag drog morfar till Råneå och hämtade 100 meter stängsel. :p Håhå, så till våren blir det att slå upp rastgården åt hundarna. Happy day. :D Blir nog bakom huset i skogen i korre. Sen så räcker det nog så att vi kan slå upp en rastgård i stugan till Rippe. Jag är lite emot hundgårdar, men rastgårdar är ju ok. :p Haha!
SMISK!

Astigmatism

Alltså, kan man helt åtgärda astigmatism? Någon som vet? Hade nämligen tänkt börja spara en massa pengar så att jag kanske har råd till en operation på typ 8 år eller något liknande. Som jag har förstått det måste man vara minst 25 innan man kan operera eller vad dom ny pysslar med, just för att ögonen och allt sånt där växer ju fortfarande. Har ju som börjat bli jobbigare då jag har kraftig astigmatism plus att jag har kraftigt synfel också. :p Har börjat känna av det ännu mer nu på balansen, jag har fått jävligt dålig balans på senare år och såna där tokiga grejor. :p Men jag ska nog kolla upp det där så att man har lite koll på vad som krävs, OCH vad det kommer kosta. :O :O Typ miljarder kronor.... Jaja man kanske inte kan åtgärda alla handikapp. :D Haha!
SMISK!

RSS 2.0