valpar

Nu har jag varit och veterinärbesiktat, vaccinerat och chipmärkt dom små. Skönt. :P Vaccinerade även Vilm, för hon är ju så nerkörd nu och det går jättemkt kennelhosta. Därför ska inte ens Rippe få hälsa på någon annan hund. För det sku inte vara roligt ifall nån av hundarna fick det. Snart blir det fara upp till Korsträsk och lämna Sita.

Imorn kommer Johannes och Maria och hämtar Seppo. Ska bli gode skönt, fast nog kommer jag att sakna den lillskiten ändå. :b Men det går ju faktiskt fara och hälsa på. Har faktiskt också planerat att ha "Valp/kennelträff" i sommar. Tänkte bjuda in alla Vilmas valpar och deras hussar och mattar. Kommer bli mkt trevligt.

Blir en till planerad valpkull på ungefär två år kanske. Anneli och Åke var nog gode intresserad att få ta en valp från Vilma kanske. Men vem är inte det. ;p Haha. Sen får vi hur Sita blir, blir hon fin kommer vi nog också sätta hon i avel. :) Men man vet ju aldrig hur dom blir. Det är så himla roligt sånt där. Däremot kostar det både tid och pengar. Men det är det värt.


SMISK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0