INKOMPETENTA JÄVLA IDIOTER! Nu är ajg arg!

Jag är så arg just nu så jag vet inte vad jag ska skriva. På fredag då jag ska in igen så kommer jag att anmäla det här. Tack vare att en dum jävla läkare sydde ihop mig med fel tråd, måste dom nu sprätta upp hela mitt ärr för att få bort tråden, och det innebär ju att dom måste sy igen det igen. Jag är less att dom hela tiden ska cutta mig. Jag är så jävla less på sjukvården just nu så att jag vill döda varenda jävel. For direkt då jag fick veta att jag ska in på fredag igen till Korsträsk och berätta för mormor vilka jävla idioter dom är. Min kära mormor höll på att sprängas (hon har dessutom jobbat som sjuksköterska väääääääldigt länge), hon blev väldigt arg på att dom aldrig kan göra rätt. Ja, till och med min mormor tycker att sjukvården idag är dålig. Brist på kommunikation, och så verkar dom i allmänhet bara jävligt lata. Har aldrig velat bråka med sjukvården eller min/mina läkare tidigare för felen dom gjort, men nu jävlar är jag less. Nu ska dom inte få förstöra mig nå mer. Varför är det så jävla svårt att lyssna dessutom? För att jag är ung och inte vet ett jävla skit? Uppenbarligen vet jag ju mer om mig själv än någon annan. Man får ju it ens byta läkare längre.

För något år sedan följde min mor med mig när jag fick veta att jag har fel på sköldkörteln, läkaren ställde en fråga och jag svarade på denna fråga. Resultatet blev att läkare höjde rösten åt mig och började nästintill skälla ut mig. Han tyckte att jag inte förstod vad han menade, men det var han som inte förstod mig. Min mor reagerade väldigt starkt och satte dumjäveln på plats. Sen ville han tydligen inte hjälpa mig längre. Men denna karl är känd för att inte lyssna och speciellt inte på tjejer i min ålder. Många tycker att han är fruktansvärt dålig. Fick även veta igår att jag inte ens får byta läkare, dessutom är det han som ska cutta i mig på fredag. Samma läkare som sa att mitt knä mådde hur bra som helst, men det är ju bevisat motsatsen. JAG ÄR SÅ LESS! DÖD ÅT HAN!

Ska man idag behöva åka till en läkare för att man mår dåligt, och gå därifrån och må ännu sämre för att läkarna beter sig som svin och vägrar lyssna? Men vi har nån überspeciell försäkring just nu, så om dom inte hjälper mig så behöver jag bara ringa ett nummer och jag kommer bli skickad till sthlm (även typ tyskland om det så behövs, och vi behöver knappt betala nå för det) på nån dag bara och få specialisthjälp. Men nu ska jag gå och försöka lugna ner mig innan jag exploderar. Jag har nog mkt migrän som det är.

SMISK!

Kommentarer
Postat av: BC

nej de är du inte <3 läkarvården är dock förjävlig,håller med dig babe <3

2010-10-13 @ 23:49:54
URL: http://itsallaboutfashion.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0